Maarten heeft ons super goed geholpen met onze messen uit Japan. De messen werden thuis opgehaald en een paar dagen later weer als nieuw terug gebracht! Een aanrader voor iedereen met kwaliteit/merk m... Mehr ansehen
Alles aan Happy Knife is top: - Het resultaat - De communicatie - De passie voor mooie messen Kortom: een vertrouwd adres om je mooie keukenmessen te laten vertroetelen. Ik denk alleen dat we... Mehr ansehen
Prima geslepen messen weer en fijne en snelle service!
heb je een bot mes? niet vervangen hoor! laat hem slijpen en sta versteld van het kook- en snijplezier dat je er voor terug krijgt. maak van je sadknife een happyknife. super fijn en wel zo duurzaam! sta je straks lekker te kokkerellen? dan ben ik super blij! via een uitzonderlijke service hoop ik dat je vindt wat je zoekt bij happyknife. neem vandaag nog contact op of plaats je bestelling direct via de webshop
Leiden, Niederlande
Bittet Kunden um Bewertungen
Prima geslepen messen weer en fijne en snelle service!

Antwort von Happyknife
Tweede keer bij HappyKnife en weer snel en perfect slijpwerk. Klantvriendelijke mindset, Maarten is mijn vaste slijpmeester geworden .

Antwort von Happyknife
Maarten heeft ons super goed geholpen met onze messen uit Japan. De messen werden thuis opgehaald en een paar dagen later weer als nieuw terug gebracht! Een aanrader voor iedereen met kwaliteit/merk messen

Antwort von Happyknife
Mijn messen zijn scherper dan ze waren toen ik ze kocht, super service!

Antwort von Happyknife
Scherpe service. Ik heb 4 messen laten slijpen, 2 zijn geconditioneerd. Mijn Kai Shun had een flinke hap in het lemmet, deze is weer helemaal hersteld. Ze waren snel weer klaar, hele goede communicatie (vragen over een mes waar ook chips in zaten) en de messen zijn gevaarlijk scherp.

Antwort von Happyknife
Goede en snelle service (thuis opgehaald en afgeleverd voor maar 2,50 euro) en scherpe messen.

Antwort von Happyknife
Fijne en snelle service. De messen zijn weer vlijmscherp. Zeker een aanrader!

Antwort von Happyknife
Uitstekende service van Maarten! De messen zijn nu vlijmscherp, het werk werd snel uitgevoerd en hij bood aan om ze naar mijn huis te brengen met de fiets. Zeker een aanrader!

Antwort von Happyknife
Maarten reageert snel en de service is top! De beste messenman in Leiden!

Antwort von Happyknife
Fast and friendly service, and well done. Communication was excellent as well. We will use HappyKnife again!

Antwort von Happyknife
Lekker informeel en gewoon goede service. De verrassing die ik bij mijn vlijmscherp geslepen mes vond gaf me de slappe lach!

Antwort von Happyknife
Ophalen en terugbrengen was super geregeld en het resultaat is geweldig

Antwort von Happyknife
Maarten, is a great professional. Quick service, and fabulous job. Definitely recommend it.
Thank you Maarten!