Gruz.dk Bewertungen

1. Lkw-Spedition
  2. Kiestagebau
  3. Sand- und Kieslieferant

Vom Unternehmen geschrieben

Hos Gruz.dk er målet enkelt: at gøre det nemt, trygt og gennemskueligt at bestille grus, jord og andre byggematerialer – uanset om du er privatkunde, håndværker eller virksomhed. Vi har skabt en digital platform, hvor kvalitet, service og brugervenlighed går hånd i hånd, så du hurtigt kan finde de materialer, du har brug for, og få dem leveret direkte til døren. Vi ved, at byggeprojekter – store som små – kræver pålidelige leverancer. Derfor har vi fokus på nøje udvalgte materialer, realistiske leveringsløsninger og tydelig kommunikation hele vejen fra bestilling til levering. Hos Gruz.dk arbejder vi for at fjerne usikkerhed og besvær, så du kan koncentrere dig om selve projektet. Brugervenlig bestilling – uden gætteri En af vores kerneværdier er gennemsigtighed. På Gruz.dk finder du klare produktbeskrivelser, tydelige mængdeangivelser og en praktisk mængdeberegner, der hjælper dig med at bestille præcis den mængde grus eller jord, du har brug for. Det minimerer spild, sparer penge og sikrer et bedre slutresultat. Vi tror på, at gode beslutninger træffes på et oplyst grundlag – derfor gør vi en dyd ud af at forklare forskellen på materialetyper som støbegrus, stabilgrus, knust beton, fyldsand og muldjord på en måde, der er til at forstå. Levering du kan regne med Når du bestiller hos Gruz.dk, arbejder vi for en smidig og pålidelig levering. Vi samarbejder med professionelle vognmænd og leverandører, så materialerne bliver leveret korrekt, sikkert og inden for aftalt tidsramme. Uanset om du bestiller bigbags eller løst læs, er målet det samme: at levere det rigtige materiale det rigtige sted. Vi ved, at forsinkelser kan koste både tid og penge i et byggeprojekt. Derfor prioriterer vi planlægning og kommunikation højt. Kundeservice med mennesket i centrum Hos Gruz.dk er du ikke bare et ordrenummer. Vi lægger stor vægt på personlig rådgivning og ærlig vejledning. Er du i tvivl om materialevalg, mængder eller levering, står vi klar til at hjælpe – uden teknisk snak, der skaber mere forvirring end klarhed. Vores ambition er, at du føler dig tryg gennem hele processen – fra første klik på hjemmesiden til materialerne ligger klar på din grund. Skabt til både private og professionelle Gruz.dk er udviklet til at kunne bruges af alle. Husejeren, der skal anlægge indkørsel. Entreprenøren med større byggeprojekter. Anlægsgartneren, der har brug for hurtige leverancer. Platformen er bygget til at være effektiv, overskuelig og fleksibel – uanset ordrestørrelse. Vores løfte til kunderne Når du handler hos Gruz.dk, kan du forvente: ✔ Klar og ærlig information om materialer ✔ Enkelt og hurtigt bestillingsflow ✔ Pålidelig levering ✔ Personlig kundeservice ✔ Fokus på kvalitet frem for hurtige løsninger Vi arbejder løbende på at forbedre både sortiment, hjemmeside og service baseret på kundernes feedback – for vi tror på, at de bedste virksomheder skabes i samarbejde med deres kunder.

Hervorragend

11 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Wir überprüfen Bewertungen

Brian kommer som aftalt

Brian kommer som aftalt, med den bestilte vare. Han er sød og venlig. Meget hjælpsom. Ringer altid i forvejen, hvis han bliver bedt om det.
Når varen bliver bestilt grabbet ind, så fordeler Brian det lige hvor man vil have det.
Kan kun give den bedste anbefaling.

29. Juni 2026

Antwort von Gruz.dk

Mange mange tak for de flotte ord 🙏🏻- og tak fordi du brugte tid på at skrive dem 😊

Dbh,

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super god oplevelse og service i top niveau

Jeg ringede til Brian 13.18 fordi jeg skulle bruge noget vasket grus til i overmorgen inden kl. 07.00 da vi skulle støbe gulv. På 5 min har jeg tastet ind via deres hjemmeside hvad vi skulle bruge, super simpelt og nemt, og betalt med MobilePay. Han lovede at det kunne være der senest fredag kl. 09.00.

En time senere ringede han og sagde at han selv lige var hoppet i lastbilen og en time senere fik jeg leveret 15 ton vasket grus i indkørslen.

Super god pris, kommunikation og service. Kæmpe anbefaling herfra

24. Juni 2026

Hej Vinzent,

Tusind tak for din flotte anmeldelse - og fordi du brugte tid på at lave den 🙏🏻

Tak fordi du brugte Gruz.dk til levering af dine materialer 😊

Jeg håber, vi får fornøjelsen af at hjælpe dig igen en anden gang.

De bedste hilsner

Super godt firma

Super godt firma
Super hurtig levering og gode priser
Super god service
Er der plads kan man får det som man vil
Så kære venner

Hej Thomas!

Tusind tak for din flotte anmeldelse ! 🤩🙏🏻 🙏🏻☀️

De bedste hilsner

Meget god service

Meget god, saglig og venlig kommunikation, både telefonisk og skriftligt. God service og hjælp til at finde den rigtige løsning.

7. Mai 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fremragende levering af stabilgrus og…

Fremragende levering af stabilgrus og sten, jeg kan varmt anbefale Brian fra Gruz.dk. God service og aflæsning til gode priser. Jeg vil helt sikkert bruge ham igen.

7. April 2026

Hej Ian,

Tusind tak for din flotte anmeldelse 🙏🏻
- det betyder rigtig meget!

Vh,

Hurtig, nemt og billigt 😃
Og venlig chauffør/ejer

20. März 2026

Hej Christoffer,

Tusind tak fordi du gad at bruge tid på at skrive en anmeldelse. Og mange tak for de pæne ord! 🙏🏻 - meget værdsat.

Vh,

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

5 klare stjerner til gruz.dk.

5 klare stjerner til gruz.dk.
Brian er virkelig dygtig til det, han laver. Professionel, grundig og altid med styr på detaljerne. Man mærker erfaringen og engagementet, og man føler sig tryg hele vejen igennem.
Samtidig er han et rart og ordentligt menneske at handle med – og det betyder mindst lige så meget.
Kan varmt anbefales!

20. Januar 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Har brugt Brian og Gruz.dk ved flere…

Har brugt Brian og Gruz.dk ved flere lejligheder. Der er altid styr på tingene , og kunne ikke ønske mig bedre leverandør .
Jeg vil fortsætte med at anbefale og bruge Brian til alle opgaver , og kan klart anbefale at benytte ham som rådgiver og leverandør .

10. Februar 2026

Fantastisk service

Fantastisk service. God pris og lynhurtig levering. Og på en søndag. Jeg er super tilfreds og kan anbefale grusogjord.dk til hver en tid. Ikke sidste gang jeg køber der. Faktisk vil jeg sige at jeg fremover, hvis jeg skal have leveret større mængder og ikke kan hente selv, så kontakter jeg dem som de første.

23. Juni 2024

Mega god service

Er rigtig godt tilfreds, bestiller på nettet og leveringen sker allerede dagen efter, det kaldef jeg rigtig god service.

3. April 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Rigtig god behandling og levering

Rigtig god vognmand, han ankom med mit læs grus på det aftalte tidspunkt og til den helt rigtig pris..
(også flink.. fik ham sørme til at tage lidt gammel jord med retur, uden beregning) 😀 en vognmand jeg rigtig kan anbefale..

18. Dezember 2023

Rigtig God Service

Jeg bestilte et vognlæs grus til indkørslen, hvilket var en nem oplevelse. Gruset blev leveret til den aftalte tid, og som en ekstra service, tog Brian sig tid til at komme med et par gode råd.

Kan helt sikkert anbefale firmaet.

19. Oktober 2023
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr