Fantastisk service og gode produkter. Desværre var flasken med gulvsæbe gået i stykker under transporten, og sæbe var gået tabt. Skrev til kundeservice og 2 dage senere kunne jeg hente en ny dunk i... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Ringede og snakkede med Patrick som var en stor stor hjælp til beregning og rådgivning af olie/lak behov til vores gulv-projekt. Det valgte var i restordre og Kvali.dk sendte mig et bedre alternativ t... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Christina har hjulpet mig med at få spartlet og malet vægge og meget træværk i et værelse. Resultatet er jeg meget tilfreds med. Undervejs var der er rigtig god kommunikation og masser af råd og vej... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Maling var godt informeret og kunne bestilles nemt på hjemmesiden. Maling var pakket godt med papir og bobleplast, så intet maling var kommet ud og bøtten og pakken var intakt når jeg hentede den fra... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Kvalitets maling og gulve, til markedets bedste priser. Med Danmarks bedste kundeservice. Lynhurtig levering 0-3 dages levering. Beckers maling - Beck & Jørgensen maling - Forbo Linoleum - HARO Gulve - Timberman Gulve
Tørringvej 16, 2610, Rødovre, Dänemark
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
Mine spande med lim var gået i stykker ved modtagelsen.

Antwort von Kvali.dk
God oplevelse at handle på kvali.dk
hurtig levering af maling.

Antwort von Kvali.dk
Christina har hjulpet mig med at få spartlet og malet vægge og meget træværk i et værelse. Resultatet er jeg meget tilfreds med. Undervejs var der er rigtig god kommunikation og masser af råd og vejledning.
Kvalitet.dk kan jeg kun give den bedste anmeldelse og vil meget gerne bruge dem igen.

Antwort von Kvali.dk
Kvali.dk er en af de få virksomheder som vejleder og hjælper udover hvad man kan forvente af en onlinebutik- jeg vil benytte mig af denne butik, når jeg fremover skal købe maling

Antwort von Kvali.dk
Yderst tilfreds med købet…
Bestilte det og fik det den dag der stod i mailen jeg fik..
Ikke sidste gang jeg handler hos dem.
Varm anbefaling herfra

Antwort von Kvali.dk
Godt udvalg og hurtig klargøring af produkt.

Antwort von Kvali.dk
Gode produkter, hurtig ekspedition og favorabel pris.
Varerne pakket pænt og sikkert.
Man kan ikke rigtigt ringe til dem, men det gør ikke så meget, fordi hjemmesiden har en god søgefunktion.
Varen kom hurtigt og som lovet.

Antwort von Kvali.dk
Super god service og anbefalinger til produkter. Levering perfekt… det gør jeg igen.

Antwort von Kvali.dk
Virkelig god oplevelse! Vi var så glade for at vi blev anbefalet hjemmesiden af en ven og dermed sparede virkelig mange penge på maling. Da vi kom og hentede malingen i Rødovre fik vi endda hjælp til at bære den ud i bilen. En virkelig god oplevelse hele vejen rundt.

Antwort von Kvali.dk
Virkelig god kundeservice og dejlig nemt at bestille

Antwort von Kvali.dk
Det var rigtigt ærgerligt at der ikke var nogen og heller ikke var nogen der svarede telefonen da jeg kom for at hente farven den første dag - men farven er god!

Antwort von Kvali.dk
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.