GroupAway Bewertungen 76

TrustScore 4.5 von 5

4,7

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Deze trip was zo’n leuke ervaring! Zeker als je affiniteit hebt met sporten, gezonde voeding en het leuk vind om nieuwe meiden te ontmoeten en een gezellige tijd samen wilt hebben. Dan zal ik je deze... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Deze reis met Sanne heeft mij zoveel mooie inzichten en rust gegeven voor de toekomst. Ze heeft mij op mijn gemak kunnen stellen, ik durfde mijn grenzen op te zoeken tijdens de trainingen waar i... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Een top reis in de amazone zonder zorgen! Alles was goed geregeld, ze namen de feedback meteen mee in het programma, het enige wat ik zou veranderen is een andere periode waardoor je meer fysiek kan g... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik ben meegeweest op Expeditie El Dorado naar de Amazone. In ging de reis in hopende de controle iets meer los te kunnen laten en meer te kunnen genieten van de rust. Als de Amazone me iets geleer... Mehr ansehen

4,7

1 Stern

Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

Hat keine negativen Bewertungen beantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Alles wordt je uit handen genomen en je…

Alles wordt je uit handen genomen en je hoeft niks zelf te regelen. Ook wordt er voor sfeer gezorgd waardoor je een ultieme reis hebt

31. August 2025

Antwort von GroupAway

We zijn erg blij om te horen dat jij dit zo positief hebt ervaren Damian! Fantastisch dat je zo hebt genoten van de zorgeloosheid én de fijne sfeer tijdens de reis, precies waar we naar streven. Dank dat je dit deelt en hopelijk mogen we je nog eens meenemen op een volgend avontuur

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super mooie en unieke ervaring

Super mooie en unieke ervaring! Dit was mijn eerste groepsreis en vond dit best spannend om te doen. Uiteindelijk enorm blij dat ik de stap heb gemaakt, de reis was heel goed geregeld door de hosts en ook de groep was goed samengesteld. Ik zou dit iedereen aanraden!

25. August 2025

Antwort von GroupAway

Wat gaaf dat je je allereerste groepsreis met ons hebt aangedurfd. We snappen helemaal dat dat spannend kan zijn, maar we zijn heel blij om te horen dat je de reis en de groep als zo positief hebt ervaren. Dankjewel voor je lieve woorden, hopelijk wordt dit de eerste van nog veel meer mooie avonturen (met ons)!

Goede ervaring met Group away

Goede ervaring gehad met group away.
Sportreis naar Tenerife

25. August 2025

Antwort von GroupAway

Dankjewel voor je positieve woorden Romy! Hopelijk mogen we je nog een keer tegenkomen op een van onze andere reizen.

Echt super leuk!!

had eerst een andere vakantie gepland, maar die ging niet door. Toen zag ik dit op Instagram en vond ik het erg spannend; ik twijfelde lang of ik het zou boeken, maar uiteindelijk ben ik zo blij dat ik ben gegaan. Alles vond ik leuk: het sporten, maar ook de groep waarmee ik was, want alle meiden waren supergezellig. Daarnaast was de Hyrox-sport ontzettend leuk en heb ik echt geleerd om mezelf meer uit te dagen en veel meer in mezelf te geloven dan voor mijn vakantie.

4. August 2025

Hi Fien,

Wat tof dat je, ondanks je twijfel, toch de sprong hebt gewaagd. En geweldig om te horen dat juist die keuze je zoveel plezier, gezelligheid én nieuwe inzichten heeft gebracht. Dat deze reis jou meer vertrouwen in jezelf heeft gegeven, maakt ons echt trots. Daar doen we het voor: IMPACT! Dankjewel dat je je ervaring deelt en hopelijk zien we je nog eens terug bij een volgend (sport)avontuur!

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Wat een belevenis om met group away op pad te gaan

Wat een belevenis om met group away op pad te gaan, naar de mount Everest base camp was een droom voor mij en die heb group away waar gemaakt + alles van top tot teen perfect geregeld!!!

10. November 2024

Antwort von GroupAway

Wauw Tom, wat gaaf om te lezen dat jouw droom om Mount Everest Base Camp werkelijkheid is geworden! Fantastisch dat je dit avontuur met ons hebt meegemaakt en dat je het als zo goed georganiseerd hebt ervaren. Dank dat je dit deelt, dit soort verhalen geven ons enorm veel energie!

De reis was geweldig

De reis was geweldig! Meer zelfs dan ik er van had verwacht. Alles was super goed geregeld; perfecte balans tussen ontspanning en avontuur.

17. April 2025

Antwort von GroupAway

Dankjewel voor je mooie woorden Serinci! Wat mooi dat de reis je zelfs meer heeft gebracht dan je vooraf had verwacht. Die balans tussen ontspanning en avontuur is precies waar we voor gaan en wat fijn dat dit zo goed heeft uitgepakt voor jou! Bedankt dat je dit deelt

Genoten van de reis!

Ik had heel lang getwijfeld om mee te gaan en wat ben ik blij dat ik deze stap toch heb genomen! Geheel uit mijn comfortzone gestapt en een hele leuke tijd gehad met iedereen! Iedereen is super lief voor en support elkaar overal in! En natuurlijk goed georganiseerd!

18. April 2025

Hi Evelien,

Wat geweldig om te horen dat je, ondanks je twijfel, toch de stap hebt gezet om uit je comfortzone te stappen en dat dit zo’n positieve ervaring voor je is geweest. Dank voor je mooie woorden, hier doen we het voor!

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Ik ben echt teruggekomen als een heel…

Ik ben echt teruggekomen als een heel ander mens. Iemand die veel positiever in het leven staat en veel makkelijker dingen kan loslaten. Ik heb geleerd veel meer voor mijzelf te kunnen kiezen en beslissingen vanuit mijn hart te kunnen nemen.
Ik kijk heel positief terug op de reis!

18. April 2025

Hi Nikita,

Ontzettend fijn om te horen dat je zoveel hebt mogen leren en dat de reis zo’n positieve verandering voor je heeft betekend. Dank dat je dit met ons deelt, hopelijk mogen we je in de toekomst nog eens meenemen op een volgende reis!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik ben met groupaway de uitdaging aangegaan

Ik ben met groupaway de bewustwordingsreis aangegaan op ibiza. De lokatie is adembenemend. In een vallei, weinig buren, wijdse uitzicht. Het huis voelt als thuis. Aangenaam en veel plekken om jezelf even af te zonderen indien nodig. Axel en Elise hebben mij goed begeleid in waar ze sterk in zijn. Mijn opstelling was heftig, dat moet ik nu verwerken. De vreemdelingen waarmee ik begon zijn nu mijn gekozen familie. Onwijs mooie ervaring.

12. Mai 2025

Antwort von GroupAway

Wat fijn om te lezen dat je de reis op Ibiza als zo’n waardevolle ervaring hebt beleefd. We zijn dankbaar dat je dit avontuur met ons bent aangegaan. Heel mooi om te horen dat de groep voor jou als gekozen familie is gaan voelen. Dank dat je dit zo open deelt en we wensen je alle goeds. We hopen je in de toekomst terug te zien op een volgende reis.

Prachtige bewustwordingsreis mogen…

Prachtige bewustwordingsreis mogen maken
Eentje die ik iedereen aan zou raden
Ben anders teruggekomen als ik gegaan ben
Dankbaar voor Axel en Elise die dit tot een succes gebracht hebben
En dankbaar voor alle andere mooie mensen die ik hier in kwetsbaarheid heb mogen leren kennen/omarmen

12. Mai 2025

Antwort von GroupAway

Dankjewel voor je warme woorden Mayckel! Geweldig dat deze reis zoveel impact op je heeft gehad. We geven je complimenten zeker door aan Axel en Elise. Dank voor je openheid en vertrouwen! Hopelijk zien we je nog eens terug op een volgend avontuur!

Droomreis naar Everest Basecamp

In November naar Mount Everest’s Basecamp gegaan met groupaway en ik kan maar 1 ding zeggen over de reis: geweldig! Als groep al snel heel close geworden en er een prachtige tijd van gemaakt met de mooiste uitzichten

1. November 2024

Antwort von GroupAway

Bedankt Gijs! We zijn trots op jou dat je deze expeditie hebt voltooid en we hopen je in de toekomst opnieuw een keer mee te nemen op een nieuw avontuur!

Super reis gehad met Groupway

Ik heb echt een fan tas tische reis gehad met Groupaway. Ze hebben alles erg goed geregeld en als t dan onverwacht anders loopt reageren ze hier heel goed op! Ik heb genoten van de hosts en naast de organisatie zelf, zijn de mensen die er werken ook echt mensen met een passie.

7. November 2024

Antwort von GroupAway

Bedankt voor de mooie woorden Auke! Je bent een deelnemer om nooit te vergeten. Je bent enorm gegroeid en we zijn ervan overtuigd dat je deze groei zal doorzetten. Weet dat we als organisatie altijd voor je klaar staan!

Zeer goede reisorganisatie

Zeer goede reisorganisatie met vette reizen! Daarbij organiseert Groupaway interessante workshops waarmee later erg veel aan kan hebben. Groupaway heeft alles goed geregeld voor de reis.

29. Oktober 2024

Antwort von GroupAway

Bedankt Brent! Het is mooi om te horen dat de workshops goed zijn geland en ook op lange termijn effect hebben. We zien je graag terug op het volgende avontuur!

Zeker doen!!

Een enorm vette reis gehad met Groupaway, veel mooie nieuwe mensen culturen en mezelf beter leren kennen. Alles ook goed geregeld met informatievoorziening en duidelijke communicatie. Echt een aanrader!

29. Oktober 2024

Antwort von GroupAway

Bedankt Jasper! We zijn blij om te horen dat je de reis goed hebt ervaren!

Expeditie Mount Everest

Als host heb ik in november 2024 de reis naar Everest Base Camp voor Group Away begeleid.
Door Group Away werd alles vooraf keurig geregeld voor mij qua overeenkomst, tickets, overnachting en vergoeding.
De amicale samenwerking en het voortdurende aanvoelen en aanvullen van mij, de andere host en de organisatie vanuit NL, heeft zeker bijgedragen aan de succesbeleving van alle 12 deelnemers.
Ik kan deze avontuurlijke reis en de reisorganisatie van harte aanbevelen, ook aan mijn eigen professionele netwerk!

1. November 2024

Antwort von GroupAway

Bedankt Martijn! Zonder jou was deze ervaring niet mogelijk geweest, samen met Krachtzat hebben we deze unieke ervaring voor iedereen kunnen neerzetten!

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr