alles was prima geboekt, de hotels en de veerboten maar ook de passen voor de parken. van tevoren gewaarschuwd door organisatie om vooral je benzine tank in de gaten te houden want er zijn maar we... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Geweldige reis in alle opzichten. Alles prima geregeld, goed advies en een voorbeeld route waar we echt veel aan gehad hebben. De communicatie met de camperverhuurder liep ook allemaal perfect. Ook me... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
BELEEF EN ERVAAR EEN LAND ECHT! Wij vinden zelf rijden de mooiste manier om een land te ontdekken. Je beleeft en ervaart het land dan pas echt en dat is toch anders dan hoppen van highlight naar highlight. STOPPEN WAAR JE WILT Tijdens een selfdrive heb je alle vrijheid om te stoppen waar en zo vaak je maar wilt. En je komt niet alleen langs de highlights van een land maar ook door minder bekende regio's en langs kleine dorpjes en stadjes. ONTMOET DE LOKALE BEVOLKING Meestal maak je bij een selfdrive makkelijk en snel contact met de lokale bevolking. Echt zien hoe de mensen leven, werken én hen ontmoeten. Juist dit contact geeft naar ons idee je reis een extra dimensie. Niet het eindpunt maar de reis op zich is toch het doel? Al onze reizen worden volledig op maat gemaakt en kunnen geheel naar jouw wensen worden aangepast!
Kering 2-0001, 8072 TD, Nunspeet, Niederlande
Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Prachtige individuele rondreis gemaakt door Noord-Argentinie!
Vantevoren uitgebreid contact gehad over onze wensen en hier heeft Condor travels een perfect op afgestemde reis samengesteld.
Alles was goed geregeld, van ophaaltaxi bij het vliegveld, autohuur en bijzondere overnachtingsplekken.
Hele fijne, betrouwbare en professionele organisatie!
Wij hebben 3 weken een camper gehuurd om door Chile en Argentinië te rijden. Een onwijs mooie reis waarbij we veel hebben gehad aan de tips van Condor. De voorgestelde route hielp ons letterlijk en figuurlijk op weg in Patagonië. De verhuurder ter plaatse was ook heel professioneel en vriendelijk.

Antwort von Condortravels
Wij hebben de service als erg prettig ervaren. Vooral het persoonlijke contact (telefoongesprek en mailtjes) hebben ons erg geholpen om keuzes te maken en handige tips! De camper was heel comfortabel en verhuurder heel relaxt en prettig in contact. We hebben enorm genoten van een onvergetelijk mooie reis!

Antwort von Condortravels
We zijn zeer vriendelijk geholpen bij het uitkiezen van reis en hebben vele goede tips meegekregen. Zelfs een lokale gids vond de organisatie en de opbouw van onze reis geniaal!

alles was prima geboekt,
de hotels en de veerboten maar ook de passen voor de parken.
van tevoren gewaarschuwd door organisatie om vooral je benzine tank in de gaten te houden want er zijn maar weinig benzine pompen onderweg, wij hebben dit anders ervaren bijna ieder dorpje of stadje kun je tanken!!
ook de waarschuwing zorg dat je contant geld hebt want er zijn weinig geld automaten, ook dit hebben wij heeeeel anders ervaren je kon overal met je bankpas betalen echt overal zelfs op de meestafgelegen plekken. dus contant geld halen is eigenlijk overbodig.
wij hadden een 4 wieldrive auto, dit is geen overbodige luxe want de meeste wegen zijn onverhard.

Antwort von Condortravels
We hebben een reis gemaakt door Chili, Argentinië en Paaseiland. Het was onze eerste keer in zuid Amerika. We hebben een geweldige en zorgeloze reis gehad dankzij Condor Travels. Alle benodigde papieren waren op tijd binnen, de camper- en autohuur verliepen vlekkeloos, alsmede alle vluchten. De hotels voldeden aan de verwachtingen die waren geschetst. Toch waren we blij verrast door de ontzettend mooie parels die ertussen zaten.

Antwort von Condortravels
Boeking en contacten prima verlopen. Begrepen goed wat onze wensen waren. Prachtige locaties, mooie complete reis in Costa Rica.

Antwort von Condortravels
We hebben een super mooie reis gemaakt met een 4x4 camper. 2 maanden onderweg geweest. 4x4 vonden we echt meerwaarde hebben. Alle wegen konden we rijden, want er is nog veel onverhard en slecht asfalt. Gestart in Calama en de camper weer ingeleverd in Punta Arenas. Zigzag door de Andes. Condor heeft onze eigen route uitgewerkt en ons van informatie voorzien over campings en nog extra tips over van alles en nog wat. Ze waren goed bereikbaar via mail en Whats App en ook konden we appen met de camperverhuur en nog een persoon ter plaatse, over transfers en over de geboekte excursies. We zijn nog naar Iguazu gevlogen voor de watervallen, vooral de boottrip door de watervallen was geweldig. De laatste paar dagen in Buenos Aires, waar we een hele leuke fietstocht hebben gemaakt met een nederlandse gids, ook van te voren geboekt. Wij zijn heel erg tevreden over Condor. Goede camper, leuke hotels en er wordt goed naar je wensen geluisterd.

Antwort von Condortravels
Condor heeft ons prima geadviseerd en geholpen bij keuze voor camperhuur in Argentinië voor een drieweekse reis door Patagonie. Betrouwbare, nuttige en uitvoerige informatie over de geadviseerde route.
Ter plekke prima direct contact gehad met eigenaar/verhuurder van de camper.

Antwort von Condortravels
We hebben een prachtige reis (selfdrive) gemaakt door Patagonie in Argentinie en Chili. De reisorganisatie heeft goed naar onze wensen geluisterd, onder meer over de lengte van de dagafstanden en bijzondere en tevens comfortabele overnachtingsmogelijkheden. Genoeg variatie in landschap en toeristische tips, die helder omschreven waren in de routebeschrijvingen.
Klein verbeterpunt is dat de beschrijving van de (toestand van de)weg hier en daar geactualiseerd kan worden. Sommige delen vielen tegen, andere vielen mee. De binnenlandse vluchten en transfers waren goed georganiseerd. De accommodaties waren gastvrij en typerend voor de omgeving waar we verbleven. De mogelijkheden om met kaart te betalen bleken ruimschoots aanwezig, dus grote hoeveelheden contant geld is niet noodzakelijk.

Antwort von Condortravels
Condor travels heeft een mooi self-drive programma samengesteld in Peru. De plaatselijke agent (SAP) was tijdens de reis goed bereikbaar en reageerde snel op appjes. De praktische info van SAP had wat gedetailleerder gemogen. Bijvoorbeeld dat de autoverhuurder in Cusco niet op het vliegveld zit maar in een straat vlakbij. Dat had veel zoektijd en wat parkeergeld gescheeld. Ook de plek waar de gids van Machu Picchu stond was niet duidelijk. De hotels waren allen goed en zeer divers gelegen (midden in het centrum, of juist in het buitengebied). De huurauto was prima. Het rijden in Peru is vergelijkbaar met de andere landen van Latijns Amerika. Rustig in het buitengebied, een beetje chaotisch in de grotere plaatsen. Mooi land, mooie reis!

Antwort von Condortravels
Condor Travels heeft al onze wensen voor de reis kunnen realiseren. We hebben gereisd in auto's met chauffeur en gids. Dat was zelfs goedkoper dan zelf rijden, je behoudt alle vrijheid en je hoeft niet op de weg te letten. Onze complimenten voor de perfecte organisatie. Het lokale reisburo South American Travel heeft ook alles prima geregeld. We werden steeds op de afgesproken tijd opgehaald, gidsen spraken prima Engels en konden ons veel vertellen over het prachtige Peru. De gereserveerde hotels waren kleinschalig en gezellig. Alleen de twee hotels van de Mamasara-keten waren door de open vide erg gehorig.

Antwort von Condortravels
Condortravels heeft de 4*4 autoverhuur georganiseerd voor onze Costa Rica reis. Dit was een zeer prettige ervaring met snelle en klantgerichte communicatie. Een aanrader!

Antwort von Condortravels
Wij hebben een auto gehuurd in Noord Peru, De auto was perfect. Alleen niet wat wij hadden verwacht! (kleinere auto en geen 4x4). Het zou een Rav 4 zijn of Hyundai Tucson en wij kregen een Yaris Cross.
Door slecht Engels van verhuur bedrijf zijn er onduidelijkheden, waar wij extra geld zouden voor moeten betalen. Uiteindelijk zijn wij hier uitgekomen, de verhuurder deed echt zijn best! Maar heeft veel extra tijd gekost!

Antwort von Condortravels
het was fantastisch geregeld allemaal.
ook de 1e nacht in Villa San Ignatio Alajuela was mooi, erg behulpzaam en vriendelijk personeel. we hebben daar genoten ook van de maaltijden
Louis en Els Rinck

Antwort von Condortravels
Wij kozen voor Condor Travels voor de Carretera Austral en een jaar later weer voor de Atacama. We weten dat Condor Travels alles prima regelt en dat is ook weer gebleken. Absoluut een aanrader.

Antwort von Condortravels
Erg prettig in communicatie: duidelijk, snel reactie op vragen. Afspraken vanuit Condor worden altijd nagekomen.
Routeboek was waardevolle aanvulling op onze reis met nuttige tips en belangrijke aandachtspunten.

Antwort von Condortravels
Condor begrijpt wat je wensen zijn en levert een taylormade programma inclusief vluchten etc. zonder het programma volledig in detail in te vullen waardoor je het gevoel hebt op een ontdekkingsreis te zijn

Antwort von Condortravels
Goed meegedacht met onze wensen (3 1/2 maanden in Chili en Argentinië). Top-tip om camper in Chili te huren bij Holiday rent! ipv in Argentinië. We hebben het verschil gezien.
Vluchten/hotels/transfers prima geregeld. Het contact (ook tussentijds) is super. De reisbeschrijving bleek niet helemaal up-to-date en had wat uitgebreider gekund. We zouden zo weer via Condortravels boeken!

Antwort von Condortravels
Condortravels heeft mij uitstekend geholpen met het boeken van een 4x4 truck camper voor een onvergetelijke road trip van zes weken door Chili, van het uiterste zuiden naar het uiterste noorden!

Antwort von Condortravels
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.