gripptek.nl Bewertungen

1.268
TrustScore 4 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Goede product en goede service. Fout artikel ontvangen. Na e-mail contact binnen 24 uur excuus. Mag foute zending houden. Binnen drie werkdagen kwam juiste zending plus tegoedbon van € 10,00. Fantasti... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Goed product in diverse uitvoeringen voor het bevestigen van diverse objecten zonder te boren. Duidelijke uitleg over gebruik. Herbruikbaar is lastiger. Maar, met als zoveel dingen, alles met belei... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Wat een GEWELDIGE SERVICE. Door mijn eigen fout had ik een verkeerde bestelling gedaan. Verzocht wat ik moest doen om te herstellen/ retourneren. Kreeg ik gelijk de volgende dag een tegoedbon om d... Mehr ansehen

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

1. Heimwerkermarkt

Vom Unternehmen geschrieben

De mogelijkheden zijn eindeloos met GrippTek. Sinds 2019 zijn wij toegewijd aan het leveren van de meest innovatieve en handige kleefproducten voor elke doe-het-zelver.

4,1

Gut

TrustScore 4 von 5

1268 Bewertungen

(1.268)

96 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Tochtstrip is top, klantenservice niet

De tochtstrip werkt naar behoren en is makkelijk aan te brengen. Jammer genoeg plakt de strip bij mij onvoldoende, hij laat los op de hoeken van de deur. Ondanks nogmaals ondergrond goed schoonmaken én nieuwe strip erop, bleef het verschijnsel zich voordoen. Hierover meerdere mails op meerdere manieren ( via rechtstreekse mail en via contactformulier op de site) gestuurd. Dat is inmiddels een flink aantal weken geleden en nog steeds geen reactie terug ontvangen van de klantenservice. Daarom 3 sterren.

4. Februar 2025

Dubbelzijdige tape.

Dubbelzijdige tape.
Dit is mijn 2e bestelling. Je kunt het werkelijk voor vanalles gebruiken. Super product.

26. Februar 2025

Levering duurde langer

Levering duurde lang, maar klantenservice heeft dit helemaal goed gemaakt. Ook voor 1 teveel bestelt product was retour geen probleem!

7. Februar 2025

Top product

Heb eerder andere soort tochtstrips gebruikt, maar deze van gripptek is veruit de beste die ik ooit heb geprobeerd. Super gemakkelijk aan te brengen, dun, en zit stevig. Ik heb het gebruikt op mijn voordeur en kozijnen. Valt ook totaal niet op wat ook een pluspunt is, i.p.v. die dikke schuim strips. Goede prijs kwaliteit en snel geleverd. Kortom aanrader als je op zoek bent naar een snelle en eenvoudige oplossing tegen tocht.

3. Februar 2025

Beste Jan,

Bedankt voor je positieve review! Geweldig om te horen dat je zo tevreden bent met onze tochtstrips en dat ze beter werken dan andere die je hebt geprobeerd. Fijn dat de montage eenvoudig was en dat ze subtiel opgaan in je interieur.

We waarderen je feedback enorm en zijn blij dat je voor GrippTek hebt gekozen. Veel plezier met je aankoop en geen tocht meer deze winter!

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Betaald, maar er wordt niet geleverd

Op 5 januari een bestelling geplaatst, dit zou binnen 24 uur geleverd worden.
Het is nu 2 februari en er is nog steeds niks geleverd. Ik heb inmiddels een stuk of 10 emails gestuurd, hier wordt totaal niet op gereageerd.

Wat mij betreft zijn het oplichters. Ik vrees dat ik niks meer ga ontvangen en naar mijn geld zal ik vermoedelijk kunnen fluiten.

2. Februar 2025

Beste Joop,

Bedankt voor je bericht en onze oprechte excuses voor de vertraging en het gebrek aan communicatie. Dit is absoluut niet de ervaring die we willen bieden.

We willen dit graag voor je nakijken en oplossen. Kun je ons een e-mail sturen op help@gripptek.nl met je bestelnummer? Dan controleren we direct de status van je bestelling en zorgen we ervoor dat je zo snel mogelijk wordt geholpen.

Nogmaals onze excuses voor het ongemak en bedankt voor je geduld. We horen graag van je!

Aanrader

Makkelijk aan te brengen, prima product! Doet wat het moet doen. Tocht is direct weg. Verder ook goeie service, snel ontvangen. Duidelijk geinformeerd over levering.

1. Februar 2025

Beste Maarten,

Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat de tape goed werkt en dat je tevreden bent met onze service en levering.

Mocht je in de toekomst nog iets nodig hebben, we staan voor je klaar!

Super tape

Super tape. Heel eenvoudig om te installeren en blijft goed zitten. Je merkt direct dat er geen tocht meer is. Bestelling ook zeer snel binnen een dag ontvangen

29. Januar 2025

Beste Eva de Vries,

Fijn om te horen dat de tape goed bevalt en direct resultaat geeft. Ook mooi dat de levering snel is verlopen!

Veel plezier met je bestelling en als je nog vragen hebt, helpen we je graag.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Zeer tevreden!

Bestelling snel afgeleverd.
Goede service!
Telefonisch goed bereikbaar.
Heel tevreden over de tape.
Afknippen, opplakken en klaar!
Heel handig!.
Geen tocht meer door de deuren, ramen, etc.
Zeker aan te bevelen.

6. Januar 2025

Beste G.N. Muntjewerff,

Bedankt voor je mooie review! Geweldig om te horen dat je tevreden bent met zowel de tape als onze service. Super dat de tochtproblemen nu verholpen zijn!

Mocht je nog iets nodig hebben, we staan altijd klaar om te helpen.

De moeite waard

In eerste instantie twijfelde ik of de tocht strip wel goed zou werken, omdat het dun en flexibel aanvoelt. Maar zodra we de tape aan de deur plakten merkten we meteen verschil. Nadat we de bovenkant en zijkant ook hadden geplakt (de onderkant was al goed), was er helemaal geen tocht meer en leek het bijna een vacuum te creeren. De deur opent nog steeds gemakkelijk al voelt het wel wat zwaarder aan. Het valt ook niet op en lijkt stevig genoeg voor langdurig gebruik. Zeker de moeite waard!

25. Januar 2025

Beste Eva,

Bedankt voor je uitgebreide en positieve review! Super om te horen dat je zo’n groot verschil merkt na het aanbrengen van de tochtstrip. Het is fijn dat het niet alleen effectief is, maar ook subtiel en duurzaam in gebruik.

Mocht je in de toekomst nog iets nodig hebben, dan staan we graag voor je klaar!

Prima product

Prima bedrijf, snel geleverd, heb dit al eerder gehad om dingen op te hangen, dit was 2e bestelling. Plakt super, zelfs op een stenen buitenmuur, een aanrader!

10. Dezember 2024

Beste Gerry,

Bedankt voor je positieve review en het vertrouwen in onze producten! Super om te horen dat je tevreden bent en dat de tape zelfs op een stenen buitenmuur goed werkt.

We waarderen je terugkerende bestelling en hopen je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn!

Team GrippTek

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr