Bbq group denmark  Bewertungen 71

TrustScore 4.5 von 5

4,4

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Helt igennem forrygende lækker mad. Råvarer i høj kvalitet tilberedt med holdning, empati og en stemning der passede perfekt til vores Garden Party. Helt nede på jorden afstemte vi med Dennis men... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Trods et blæsende efterårs vejr, hvor det var svært at finde læ nogen steder, formåede Mike og hans kollega at grille en super lækker pattegris til en familie fest. Det var service og mad på højt nive... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Grill-festen.dk leverede mad til vores konfirmation i haven. Maden var i sig selv aldeles lækker og veltillavet - og der var rigeligt af den. Hele forløbet fra første kontakt til servering af maden... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Mad der gik rent hjem hos både børn og voksne. Kødet var fantastisk, tilbehøret mere standard, men ok. Mike, der var aldeles selvkørende, ankom et par timer før maden skulle serveres og var meget... Mehr ansehen

4,4

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Dejlig mad

Dejlig mad. Virkelig flink og behagelig grillmester (Dennis). De er punktlige og der er ikke en masse unødvendig kommunikation

4. Mai 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Helt igennem forrygende lækker mad

Helt nede på jorden afstemte vi med Dennis menu og Grill-festen leverede med en uges varsel.

Vi skal helt sikkert bruge dem igen til vores næste arrangement i sommerhuset!

21. September 2024

Perfekt havefest

Vi bookede mad fra Grill-festen og har på ingen måde fortrudt. Maden var i topklasse og der var rigeligt af det. Det hele har været perfekt, og grillkokken var rigtig sød og hyggelig at have til at lave mad til os (40 personer) i haven. Kan KLART anbefales!!!

31. August 2024

Helt fantastisk grillmad

Helt fantastisk grillmad. Vi har fået den lækreste laks og vi har fået oksecuvette, stegeben og meget mør og velsmagende lam. Flere flotte salater. Meget velsmagende saucer. Og kartofler.
Vi har haft en kanon oplevelse. Lige fra vi bestilte til vi sagde tak for mad.
Vi skal helt sikkert have her fra igen. Om det er til få personer eller et stort selskab bestiller vi gerne her fra igen.

20. April 2024

Lækker mad!

Vi havde besøg af Grill-festen til en konfirmation. Utroligt lækker mad, og der var bare styr på det hele. Intet vi skulle bekymre os om👌🏼

21. April 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Pas på Med Grill-Festen.dk

Har fået et Gavekort Kr. 5.000,- til Grill-Festen.dk
Der har været alt muligt i vejen med bestilling af arrangementet.
Jeg troede jeg var i god tid og bestilte her i februar. 2024 til en fest primo juni 2024
Det kunne ikke lade sig gøre da gavekortet IKKE kunne bruges før efter den 01.10.2024
Okay - fair nok. Så bestillej jeg festen til den 08.10.2024
Det kunne heller ikke lade sig gøre da man har en børne arrangement kl 10:00 om formiddagen og min fest er kl 18:30 ??
Så skriver jeg til Grill-Festen om de så ikke kunne sende mig nogle ledige datoer jeg kan vælge i mellem. Det gør jeg den 17. marts. Jeg rykker for et svar den 1. april..... Men stadig ingen svar.
Der er absolut INGEN kommunikation mellem Grill-Festen.dk og deres kunder - INTET.
Det er fuldstændig udenfor pædagogisk rækkevidde så nu overvejer vi at bestille vores grill fest et andet sted, og så sende gavekortet på kr. 5.000,- til advokat - for det her smager lidt af svindel fra firmaets side.
Jeg kan IKKE anbefale Grill-Festen.dk til andre.
Det er alt for usikkert et firma og lugter langt væk af useriøsitet.

Subsidiært:
Den 03.04.2024
Kl: 15:01
Jeg bliver ringet op af Dennis Brauer fra Grill-Festen.dk
Dennis er yderst utilfreds med, at jeg har lavet en anmeldelse af ham på Trustpilot og det kan jeg da godt forstå han er.

Dennis syntes det er noget "p.." af mig at lave. At jeg kun er ude på at "skade" hans forretning.
Dennis er meget ophidset over dette.

Som jeg fortalte til Dennis, så syntes jeg det er noget mærkeligt noget, at han ikke reagere FØR det havner på Trustpilot !
Og undskyldningerne er mange fra Dennis´s side for ikke at have reageret. Påskeferie, Hans børn, Han bruger ikke tid foran sin computer....... listen er lang.
Fortæller Dennis, at "bolden" jo ligger på hans skuldre eftersom jeg den 17. marts havde bedt ham om i en mail, at sende mig nogle ledige datoer jeg kunne vælge i mellem.
Men Dennis fortsætter sin diskussion og at: "Jeg bare kunne have ringet til ham eller mødt op i hans Café i Hjortshøj"
Jeg forklare Dennis at set ud fra tidligere anmeldelser fra andre kunder, at han heller ikke har svaret dem eller taget telefonen når de har ringet til ham.
Dennis fortæller yderligerer, at han ikke har haft tid til at svare på min mail.
Så spørger jeg ham efter hvor lang tid han gerne vil have som svarfrist ? Dennis forklarer at han på sin hjemmeside Grill-festen.dk netop ikke har skrevet noget om hans svartider.
Skal du så bruger 6 mdr eller 12 mdr. på at svare en mail Dennis ? Det vil Dennis heller ikke svare på.

Dennis beder mig derefter om at krølle mit gavekort sammen og smide ud fordi han ikke ser et "samarbejde" med mig !!

I telefonsamtalen vender Dennis mine sætninger om så han mener jeg truer ham - Lad os slå en ting fast. Det har jeg ALDRIG gjort. Man han mener at sende gavekortet for en advokat og fortælle andre (herunder også på Trustpilot) om mine oplevelser er, at true ham.

Heldigvis har jeg HELE samtalen optaget.

Nu kan I selv sammenholde andre anmeldelser af Grill-festen.dk med min.

Jeg vil gerne understrege, at jeg IKKE har lavet anmeldelse af Grill-festen.dk´s mad - men at anmeldelsen alene går på Grill-festens metoder.

Mere subsidiært:
04.04.2024

Grill-festen forsøgte den 03.04. 2024 at få fjernet min anmeldelse af Grill-festen.dk - uden held for Trustpilot fandt ikke anledning til at fjerne den.

Dennis skriver at han får en sms fra Trustpilot og reagere på den..... Og en fin lang besvarelse du har givet har brugt meget tid på at lave kan jeg se.
Hvorfor har du så ikke bare givet dig tid til at besvare mine mails i stedet for og derved undgået denne anmeldelse på Trustpilot.
Du skriver bl.a. at "hvorfor jeg ikke er kommet ned til dig i din café eller ringet til dig" ?
Men Dennis, jeg har jo sendt flere mails til dig som du ikke reagere på - ganske lige som andre af dine kunder har oplevet. Men hvorfor er det mig - der skal blive ved med at kontakte dig eller opsøge dig ? Jeg har jo gjort min andel - resten var op til dig !

Det med at "det lugter af svindel" det lader jeg Forbrugerrådet og deres advokat om. Sagen er sendt der til.
Så må DE afgøre om du erklære mit gavekort for ugyldigt eller ej, men det foreløbige svar er - at det hverken kan eller må du på det oplyste grundlag, men jeg er ret sikker på at du hører der fra.

Jeg har heller ikke i første omgang forlangt, at du skal tilsidesætte dine "andre" forpligtelser - men at du skulle give mig nogle ledige datoer jeg kunne vælge ud fra - det gjorde du bare ikke !
Men korrekt, at jeg sagde til dig, at med baggrund i sagen så var eneste mulighed for dig, at dukke op til min grill party i juni, for at jeg fjerner min anmeldelse. Det vil du jo selvfølgelig ikke.

Selvfølgelig vil jeg gerne sprede de erfaringer jeg har med dig, også gennem Trustpilot og andre portaler. Det er vel derfor at Trustpilot og andre lignende portaler eksistere.

2. April 2024

Hej Henrik😀

Tak for din anmeldelse

Som jo så fint skriver så ringede jeg til dig.

Jeg forklarer dig at jeg får en sms fra trustpilot når der kommer noget nyt omkring os, derfor bliver jeg opmærksom på det.

Jeg ringer for at høre dig omkring hvorfor du ikke har ringet eller besøgt mig i caféen hvis du havde travlt med et svar på din mail.

Også ringer jeg dig op fordi at du skriver at mit firma lugter af SVINDEL og der reagere jeg selvfølgelig på da det på ingen måde passer eller har været eller er hensigten med en konkurrence.

Jeg fortæller dig i tlf at det handler om kundeservice og jeg fortæller dig at det er jo selvfølgelig sin egen vurdering af hvad God kundeservice er og det er fair nok. Men du mener det er svindel og ikke har noget med kundeservice at gøre.

De datoer du har forlagt mig har vi været optaget på. Jeg kan ikke tilsidesætte andres fest for din beklager.
Den børne koncert du referer til er en koncert med 700 mindre børn der kommer til stor fest i vores hal som starter fra formiddagen af. Igen er det min vurdering af at jeg selvfølgelig ikke kan grille til din fest samme dag hvor jeg har så mange børn + forældre til koncert.
Men igen din vurdering kan jeg ikke tage fra dig og vil jeg heller ikke.

Jeg har holdt påske ferie med mine børn og igen er vi ikke enige. Jeg holder fri når jeg er sammen med mine børn om jeg er selvstændig eller ej.

Du slutter af med at sige at jeg har en mulighed for at få fjernet trustpilot og det er at jeg kan møde op den dato i juni du først spurgte om. Igen kommer det ikke til at ske når jeg har andre kunder.
Jeg prøver at forklare dig at grillfesten er booket op flere pr frem i højsæsonen derfor ligger vores gavekort fra den 1-10 hvert år så det kan lade sig gøre.

Du siger direkte til mig at du skal nok sørge for at sprede ordet omkring din oplevelse med mig og at du har optaget vores tlf samtale.

Det er for mig en trussel om at du vil skade min virksomhed så meget som du kan.
Defor Beder jeg dig krølle dit gavekort sammen.

Jeg syntes du skal vente med at krølle det sammen til at du har vist det til en advokat og høre hvad de siger.
Jeg har intet gjort forkert ud over at måske syntes at jeg har en lang svar tid og det beklager jeg selvfølgelig.
Men når det er sagt så skubber jeg ikke andre arrangementer der er booker for at stille dig tilfreds.

Du er altid velkommen til at ringe eller kigge ud i caféen.
Håber du får en dejlig sommer og at i får en god fest😀

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Ufuldstændig bestilling og mangelfuld kommunikation

Bestilte grillmad til ca. 110 personer denne sommer. Overordnet set var maden fin, men vi oplevde to store minusser. Det første var, at kommunikationen var/er ekstrem mangelfuld. Jeg kunne ikke få fat i virksomheden mellem 1 måned og 1,5 uge før vores arrangement (formentlig fordi jeg allerede havde betalt). 1,5 uge før festen kom der én enkelt mail fra dem, og så ikke noget kontakt før dagen før. RET UBEHAGELIGT, når man skal have mange gæster.
Det andet er, at vi bestilte grillede rejer på spyd. Vi er bare ret sikre på, at rejerne aldrig blev grillet, og de kom med sikkerhed ikke på spyd! Det har vi så efter festen forsøgt at spørge ind til, men igen intet svar.

26. August 2023

Hej Poul

Mange tak for din besked her inde.

Du bliver nød til at sende en mail til
Info@grill-festen.dk

Jeg kan hverken finde dit navn POUL i mit system?
Eller på nogen fakturaer.
Jeg tænker måske at festen er booket i et andet navn.

Vil du ikke være sød at skrive igen så vi kan snakke det igennem.
Måske tager jeg fejl eller mailen er endt et andet sted.

Men for at svare kort på dine ord.

Vores kommunikation er rigtig travl i sommer halvåret og jeg ville ønske vi kunne ansætte en til at passe tlf hver dag ugen ud.

Vi gør vores bedste og holder altid vores aftaler😀

I forhold til rejerne.
Alle rejer vi bruger er ferske og helt u tilberedt når vi kommer frem til kune den ALTID.
Men i at grille dem på spyd afhænger af hvor meget plads der er på grillen til den pågældende fest.
Det er selvfølgelig vores kommunikations fejl eller mangle på ordentlig formulering på hjemmesiden.
Det beklager jeg selvfølgelig og det retter vi op på.

Men jeg kan garantere dig for 😀
At rejerne er grillet og grillet fra fersk hos dig som kunde.

Men send en mail igen og henvis evt til faktura. Nr så finder vi ud af det.

Mvh

Dennis

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super grillbuffet for enhver smag

Vi havde Dennis ude for at grille til vores firma sommerfrokost for knap 40 mennesker. Alle medarbejdere var meget positive for både maden og oplevelsen i det hele taget. Super lækker grillbuffet og professionel grillmester, som vi helt sikkert vil hyre ind igen en anden gang :-)

9. Juni 2023

Fantastisk lækker mad

Fantastisk lækker mad - stor ros herfor fra os og vores gæster. 5 stjerner herfor!
Jeg kunne godt have ønsket mig lidt bedre kommunikation op til festem - 2 uger op til nåede jeg lige at blive nervøs for om vi overhovedet havde en aftale, da jeg ikke rigtig kunne kommen igennem på mail eller telefon. Min bekymring blev dog sat til skamme efter jeg fik fat i Dennis, og jeg må bare sige at maden var helt i top!

2. September 2022

Opdateret svar

Vi lukker den her Henrik.
Det er ok du skriver at flere af vores kunder oplever det samme som dig.

At tolke det ud fra 1-2 anmeldelser er ikke holbart syntes vi. Vi heldigvis rigtig mange glade kunder som bruger os om og om igen og det er vi glade for.

Ha en dejlig sommer😀

Super oplevelse.

Havde booket Grill-festen til en 60 års fødselsdag for 42 personer. Fik deres luksus menu, som var tip top i orden, alle gæster roste maden. - Og der var rigeligt af veltilberedt mad.
Christian præsenterede maden fint, og efterfølgende oprydning kunne der heller ikke sættes fingre på.
Kan kun anbefale grill-festen :-)

6. Juli 2022

Havde en stor 2X50 års fødselsdag

Havde en stor 2X50 års fødselsdag, hvor grillfesten.dk skulle levere maden👏🏻. Kan kun sige at alt virkede perfekt. Grillmester ankom 30 min før aftalt for at sikre alt var ok. Maden kom præcist og hvilken mad! Mange af vores gæster spurgte, hvor maden var fra, da kvaliteten også bare var i top. Man kan kun give 5 stjerner, men det er alt for lidt til grillfesten.dk👍

1. Juli 2022

Fantastisk mad

Vi havde lavet en aftale Dennis, som troppede op med en grill til vores bryllup d. 4. juni 2022.

Der var ikke en finger at sætte på maden - skøn fortolkning af en rejecocktail, fantastisk lækkert grillet kød, kartofler og andet tilbehør samt en lækker chokoladekage - og der var rigeligt til vores godt 70 gæster.

Det eneste men er, at vi godt kunne have brugt lidt mere kommunikation op til dagen.

Rigtig god mad

Rigtig god mad. Dejligt mørt kød og god sovs. Dog kunne der godt have været en anelse mere salat og desuden kan det være en god ide at der er 2 personaler på og ikke kun 1, når I serverer for så mange gæster (92 gæster)

God service dejlig mad.

God service dejlig mad. Vi fik Deluxe menu til 40 mennesker. Som blev serveret fra udendørs gril. Vel tillavet, smagte dejligt. Flinke gril kokke. Så alt i alt en god oplevelse, som kan anbefales.

Lækkert lækkert lækkert!!

Vi havde Dennis ude til vores havebryllup i Skovlunde 18/6-22.
Dennis fyrede grillen op, og gæsterne elsket duften og flere talte med grillmesteren. Vi fik deluxe menuen, det var meget lækkert, saftigt kød, meget lækker laks, gode pølser og lækkert tilbehør. Gæsterne var glade og der var nok til rester i 4 dage til de trætte nygifte!
Det var ikke meget kommunikation inden festen men alt gik som smurt, vi talte et par dage inden og fik de siste detaljer på plads, så Dennis ikke kom lige i vielsen med grillen😊
Vil helt sikkert benytte grill-festen igen!

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Mad der gik rent hjem hos både børn og…

Mike, der var aldeles selvkørende, ankom et par timer før maden skulle serveres og var meget fleksibel i forhold til at rykke endeligt tidspunkt +/-
Var en overgang lettere nervøs op til, da jeg ikke kunne få kontakt, men fortvivl ikke, hvis telefonen går på svarer, for de indgåede aftaler overholdes!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

I forbindelse med et sommerarrangement…

I forbindelse med et sommerarrangement i firmaet havde vi nok engang Grill-Festen.dk til at levere maden til 85 personer. Som sidste gang var maden helt i top og der var et godt flow i udskæringen af det møre kød (trods alle straks stilte sig i kø til grillmaden :) ) Der blev holdt godt øje med tag-selv bordet, hvor der aldrig var tomme fade. Alle roste maden bagefter: hvor godt grillet og mørt kødet var, hvor godt det smagte og hindbærlagkagen er bare altid et hit! Tak for mad, Grill-festen.dk... Det er nok ikke sidste gang vi hyrer jer til vores arrangementer, som I klarer til stort UG om det er små sammenkomster eller større selskaber. :)

Mad til havebryllupsfest

Vi fik en sublim menu til vores bryllups fest. Der var ikke en finger at sætte på kødets kvalitet og mørhed.
Perfekt stegeskorpe toppet med en lækker hjemmelavet rødvinssovs og div. tilbehør. hyggeligt at komme ud til grillen og tale med grillmesteren.
Tak for mad

21. Juni 2022
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr