Gram Slot Bewertungen 149

TrustScore 2 von 5

1,9

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Slottet skriver på deres hjemmeside (K)ærlig mad, hvilket ikke var vores oplevelse. Glædede os til en dejlig frokost, men blev tilbudt, at vælge mellem 3 forskellige stk smørrebrød og der med slut. D... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Smørbrød af libitum … aldrig mere … enormt kedeligt … fiskefileter var stort set kun rasp , der havde lagt alt for længe i ønskebrønden ( friture) … og den lidt trælse fisketran smag , når det ikke... Mehr ansehen

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Super lækkert sted Gram slot, havehuset. Var en fin lille bolig/lejlighed, men der manglede dog flere ting i køkkenet, og der blev lagt beskidte håndklæder på sengen ved ankomst. Ordenlige Have... Mehr ansehen

1,9

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Vi besøgte Gram slot idag

Vi besøgte Gram slot idag. Vi var der for at opleve deres detektiv gåde. Vi var 2 voksne og to børn.
Vi beslutter at starte i parken da der er ophold i vejret. Så vi går ud og leder efter den gemte kuffert.

Men min kærestes søn er så uheldig at falde over et jord hvepsebo og bliver stukket 8 gange.
Han er selvfølgelig ked af det og har ondt. Så vi vælger at køre til et apotek og får fat i antihistaminer.

Vi fortæller det i indgangen så de er opmærksom på at der er dette hvepsebo.
Vi har ikke nået at se slottet eller opleve mysteriet. Jeg tænker at det havde klædt dem at tilbyde at vi kunne komme en anden dag.

16. Juli 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Bestil aldrig en pakkeløsning - de snyder med overpriser

Vi havde bestilt et Herregårdsophold med kaffe/kage ved ankomst, rundvisning på slottet, 3-retters middag om aftenen og morgenmad søndag. En pakkepris på i alt 2.899 kr.
Da jeg ved besøget så priserne i restauranten på de enkelte dele, så viste det sig, at jeg kunne bestille de nøjagtig samme ting enkeltvis til en samlet pris på 2.310 kr altså havde jeg betalt 589 kr mere for deres pakkeløsning.
Jeg har været i dialog med Gram Slot om dette og de har tilbudt at refundere 189 kr. men de 400 kr fastholder de er weekendtillæg. Hvis jeg booker samme værelse direkte på deres hjemmeside nu på lørdag, så er der ikke noget weekendtillæg, derfor undrer deres forklaring mig meget.
Gram Slot skriver også, at deres pakkeløsninger bl.a. dækker koordinering, forudbestillinger og serviceniveau. Betjeningen i restauranten var sød og venlig, men ung og uerfaren, hvilket jeg normalt accepterer, men ikke når man fastholder en pris der netop skal dække serviceniveau. Vores dessert blev glemt, og da jeg mindede om den var beskeden, at der ikke var flere tilbage, men vi kunne vælge noget andet....så meget for den koordinering de tager ekstra pris for.
Vi blev smidt ud af restauranten kl. 21.30 og i Gram by sker der ikke ret meget en lørdag aften. Vi kunne i stedet gå på smugkroen, hvor der var høflig selvbetjening. Desværre var der kun øl, sodavand og vin i køleskabet, det kunne have været fint om der evt. havde været breezers/ciders eller lignende også.
Vi boede i et kedeligt og slidt standardværelse på kroen. Morgenmaden var fin, men ikke noget overdådigt.
For os blev det til et enkeltstående besøg, der er så mange dejlige steder vi hellere besøger igen.

28. Juni 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Nu gider vi ikke komme her mere...

Vi havde på forhånd bestilt restaurantens mørbradgryde til 5 personer, som slottet så varmt anbefaler.
Forfærdelig oplevelse. "Gryden" så vi ikke noget til, men 5 dybe tallerkener blev stillet på bordet med en substans af en sammenkogt ret pyntet med en håndfuld lucernespirer på toppen. Hertil to skåle af slottets egne kedelige og smagsløse kartoffelbåde, som vi kender dem fra dybfrost i Rema.
Min kone var den heldige, for hun fandt to (2) helt små tynde stykker mørbrad i sovsen. (Og det er virkelig sandt). Vi andre fandt ikke skyggen af mørbrad i vores tallerken. Til gengæld fandt vi alle masser af pølsestykker og en ok smag af bacon. En virkelig dårlig madoplevelse og på ingen måde de kr. 1.075,- værd som alene retten kostede.
Brokkede vi os og påtalte det? - nej, det syntes vi i situationen var synd for personalet - for samtidig hørte vi et selskab beklage sig over, der ikke var mad til alle. En familie gruppe med en stor børneflok, kom ind i restauranten, spurgte venligt, om de måtte stille bordene sammen, hvilket bestemt ikke kunne lade sig gøre - Hvor er det ærgerligt at slotsejeren, ikke forstår alvoren, når gæsterne reagerer negativt.

20. Juni 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Vi var en stor gruppe der var til…

Vi var en stor gruppe der var til Sommerkoncert på Gram Slot i lørdags. Vi havde på forhånd bestilt deres Buffet til Kl 17.00. Aldrig har jeg oplevet så dårlig, mangelfuld og smagløs en buffet. Stresset personale der svarede surt. 289 kr pr person for en virkelig omgang meget dårlig mad. Som man også skulle stå i kø efter 30 min. Håber da ikke det er slottets egne kokke der har lavet den slags, for så burde de da udskiftes. Føj en omgang.

30. Mai 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Virkelig dårlig mad og standardværelse

Virkelig dårlig mad, og standard værelse beskidt, slidt, et sminket lig, kommer der aldrig igen. I forhold til maden, flødekartoflerne lavet uden fløde osv, havde ikke styr på antal gæster, mad til 40, men 140-150 skulle bespises,
Der var ikke dækket op til alle, ja listen er lang.
Personale virkede stresset, men søde.
Dybt skuffet, Gram Slot kun økologisk, ahh det skal de længere ud på Grams marker med.

2. Mai 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Weekendophold fra fredag til søndag

Jeg fejrede min runde fødselsdag på Gram slot og havde den mest fantastiske oplevelse her. Alt fra korrespondancen forud for, til afregning ved afrejse.
De gamle charmerende bygninger udgjorde rammen for vor weekend her. Boede i Guvernantens afdeling med en fantastisk udsigt udover Gram å.
Alt holdt i gammel stil, så fornemmelsen af svunden tid holdt ved. Naturen er utrolig smuk i området.
Maden lørdag aften var det lækreste jeg havde fået meget længe.
Helt afgjort et sted jeg kunne finde på besøge igen. Skønt sted med en god service og venlig betjening hele vejen rundt. Tak!

25. April 2025

Gamle bolcher og nullermænd

Føler mig en smule snydt i forhold til vores booking på Den Gamle Kro ved Gram Slot. For det første viser den sig at være lukket. Vi får et standardværelse i "Fløjen" ca 700 meter væk fra restaurant og koncertsal.
Værelset lugter ganske indelukket, der er ingen varme på, gamle bolcher og nullermænd har samlet sig under sengen og bruseren på badeværelset er 5 minutter om at levere varmt vand. Synes at prisen på ca 1200; er i overkanten for en overnatning, som ikke nærmer sig et slotsophold

22. März 2025

Ikke pengene værd

Opholdet er efter vores mening ikke 2500 kr værd.
Selve rundvisningen var meget spændende👍
Værelset var ok.
Forretten bestod af en skål humus meget mærkeligt 🤔
Der var meget støj i “stalden “ hvor vi spiste spurgte om vi måtte skifte bord, svaret var nej
Tjeneren talte dårlig dansk og de var meget stressede
Det var koldt
Morgenmaden lidt kedelig og simpel

13. Februar 2025

Skønt ophold

Vi er netop hjemvendt fra et 3 dages ophold på Gram slot.
Alt var perfekt. Skøn mad og den sødeste betjening.
Vi kommer gerne igen

12. Dezember 2024
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Blandet oplevelse vi var 8 mennesker og…

Blandet oplevelse vi var 8 mennesker og havde bestilt aftensmad med forret, hovedret og dessert. Første skuffelse var forretten - en halvkold suppe som vi klagede over og fik en ny mindre portion senere - gad vide om det var det samme bare opvarmet da vi kun smagte på det halvkolde. Hovedret fin og dessert. Gik til receptionen og ville have en portvin til desserten. Gik til bordet med menukortet og aftalte med tjener at komme til vores bord efter 2 min. så vi kunne bestille. Der kom aldrig en tjener så mistet indtjening på Gram Slot for en falske portvin. Ingen tilbud om kaffe eller andet efter desserten. Så en blandet oplevelse og ikke et sted min kone jeg kommer igen. Det kan simpelthen ikke være så svært at udføre simpel ting når man har en restaurant.

16. November 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Dårlig oplevelse til jule marked

Dårlig oplevelse til jule marked.

Velkommen til dejligt i har bestilt bord i skal bare huske at være gået om 60 minutter da jeres bord er booket efter jer. Hvad poker er det for en måde at velkomme gæster på! Det er ikke okay, kan ikke anbefale maden heller. Det er en ommer personalet er stresset og ikke til stedet på jobbet.

24. November 2024

Servicen var ikke ok

Bryllups fest og overnatning , personalet var stresset og der manglede feks sovs til den første gang hvor gæsterne skulle hente mad , sovsen kom dog senere , ifølge værten manglede der flere ting på buffeten , der blev ikke ryddet af bordene da festen sluttede om natten stod der stadig tallerkner med madrester, og der var nærmest ingen personale tilbage , til de priser de tager forventer man noget helt anden service , og i det mindste et smil , da vi skulle hente nøglerne til vores værelse ville de have penge , selvom vi havde betalt værelset forud efter noget tid fik de dog styr på det , morgenmaden var nogenlunde , men der var mange gæster som stod og ventede på opfyldning af de forskellige ting , øv

11. November 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

2 overnatninger incl en 2-retters og en…

2 overnatninger incl en 2-retters og en 3-retters menu og morgenmad. Maden var super lækker og blev præsenteret ved bordet af søde og engagerede medarbejdere. Incl var også en rundvisning på slottet med en top motiveret og meget velinformeret guide. Helt bestemt en dejlig oplevelse i hyggelige omgivelser og med rigtig god stemning og atmosfære over alt.

5. November 2024

Vildtaften på Gram Slotskro

1. del af arrangementet hvor Brodersen fortalte om slottet, jagten og landbruget var OK, men selve menuen, der var sat op til vildtaftenen på kroen skuffede fælt.
Forretten; Røget hjortecarpaccio var veltilberedt og spændende. Herefter blev der serveret en meget lille portion vildtragout, tror den havde stået over varmen for længe og det var ikke den store smagsoplevelse.
Hovedretten: Vildtfilet med svampe, løg og balsamico, skuffede fælt. Det virkede som om kødet havde fået for lang tid i sous vide'en, havde en konsistens som kalvelever og smagte også lidt derhenad. Til dessert var der moussekage a la gammeldags æblekage med noter af rom og kanel, desværre havde kokken vist glemt at tage den rettidigt ud af fryseren, den var så kold at man ikke kunne smage de annoncerede smage.Var frossen i midten.
Alt i alt en skuffende oplevelse.

1. November 2024

Sønderjysk kaffebord

Min mor og jeg havde købt to billetter til deres kaffebord den 1. august, og vi glædede os begge enormt meget til det. Vi havde blandt andet set frem til fint og hyggeligt porcelæn, et smukt gammeldags lokale, med en fin og smagfuld buffet samt hyggelige borde.

Det var desværre ikke i nærheden af den oplevelse vi fik og vi var mildest talt enormt skuffede over hele oplevelsen.

Der var ingen værtskab at møde fra de ellers mange medarbejdere på arbejde (de var godt nok smilende og virkede søde). Da vi ankom, fik vi blot af vide at vi skulle gå til bord to, som var nederst i lokalet. Vi gik så selv ned til bordet og fandt det meget store, ikke så sexede, bordskilt og her startede skuffelsen for alvor.

Det havde været god stil, hvis værtinden havde fulgt os ned til bordet, så man som gæst ikke selv skulle famle i blinde blandt de virkelig mange borde. Det havde været ekstra god service, hvis vi kort havde fået forklaret konceptet og ikke skulle læse det på et lamineret A4 papir.

Bordopdækningen, bordene og stolene mindede mest af alt om et forsamlingshus (eller faktisk en begravelse...). Man fik bestemt ikke fornemmelsen af et hyggeligt kaffebord.

Tarvelige og kedelige hvide (kæmpe) kopper og en lille hvid tallerken. Plastikbord, kedelig dug og tilhørende plastik stol. Én lille brun serviet, hvor de godt nok havde flottet sig med deres eget logo. Her havde man virkelig ønsket sig noget hyggeligt mormorporcelæn og måske de kunne flotte sig med en stofserviet?

Der var ingen hygge på bordene, udover et lille lys og en lille blomst. Da vi sad helt for enden, havde vi fornøjelsen af at kigge på det lidt rodede "bagtæppe" og et kæmpe nøddørsskilt. Vejret var skønt og med et hyggeligt marked udenfor, hvor det havde været dejligt at sidde. Ikke inde i kostalden.

Kaffe/testationen var ligeså upersonlig og kedelig som alt andet i lokalet.

I højtaleren var der 80'er musik, som vi begge normalt ELSKER, men til et kaffebord er det altså ikke Earth, Wind & Fire som man vil høre?

Vi havde bestilt bord til klokken 14.30, hvilket åbenbart var et dårligt tidspunkt, for de valgte at lukke vores buffet kl. 15.00? Dvs. vi skulle gå langt, helt til det andet lokale, hvis vi ville have mere kage. Her kunne man have planlagt seatingen bedre eller give det sene hold gæster besked om at den ene buffet ville blive lukket kl. 15.00.

Da det er en buffet, vi har signet op til, går man også ud fra at hygiejnen er i orden. Godt nok stod der håndsprit, men hvor ulækkert er det lige at alle gæster skal bruge den samme tallerken om og om igen? Det var vi faktisk enormt chokerede over. Det er decideret uhygiejnisk at skulle genbruge samme tallerken igen og igen. Tagtøjet fra buffeten rammer næsten alles tallerkener, så jeg kan faktisk slet ikke forstå hvorfor der ikke er nogle af deres værter/værtinder, som går rundt og tager beskidte tallerkener fra bordene og som fylder op med rene tallerkener.

Kagerne var OK, men ikke noget særligt. Det bedste på hele bordet var deres teboller, som smagte dejligt.

Havde vi betalt halvdelen af prisen, havde det været mere forståeligt, men til en pris på næsten 300 kr. havde vi forventet så langt mere. Vi følte på forhånd at det var mange penge at kaste efter et kaffebord, men vi blev hurtigt enige om at det var et koncept vi bare måtte prøve, og at alt helt sikkert ville leve op til vores forventninger. Det gjorde det absolut ikke og vi er så enormt skuffede over hele oplevelsen. Vi føler os faktisk snydt.

Jeg håber de vil tage kritikken til sig, for det kan de altså godt gøre meget bedre.

1. August 2024

Kan ikke anbefales

Har booket et slotophold på 1 overnatning med 3 retters menu og morgenmad. Det viser sig, at der ikke er værelser på slottet, og vi fik anvist fodermester boligen. Bor i et 1960’er parcelhus ved siden af opbevaringsbygninger, uden nogen form for slots-vibe eller luksus. I brusekabinen er den billigste shampoo. Huset opvarmes af et stort oliefyr, som er i rummet ved siden af og larmer på tidspunkter hele døgnet rundt. Den tre retters menu er nogenlunde, med god dessert, dog meget slatten og nogle steder rådden salat til forretten. Kan ikke anbefales. Der er en fin rundvisning på slottet, som normalt skal tilkøbes, men som vi fik gratis på fredage - derfor de 2 stjerner. Det virker som falsk markedsføring.

18. Oktober 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Toplækker mad og skønne omgivelser

Vi havde et fantastisk ophold på Gram Slot i oktober 2024. Vi blev indlogeret på dejligt værelse på slotskroen, fik rundvisning på slottet og blev trakteret med en toplækker menu på avlsgården. Næste morgen dejlig morgenbuffet samme sted. Alle personaler var meget venlige og servicemindet. Vi vender helt sikkert tilbage.

9. Oktober 2024
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr