Really fast service and great choice of high quality printing paper. Everything arrived as ordered through the coloreurope.eu web site - no problems whatsoever. Free EU shipping for orders above 50 Eu... Mehr ansehen
J'ai passé commande début 2023, ColorEurope s'est trompé sur le contenu du colis, je les ai contacté par email pour leur signaler, 2 jours plus tard je recevais ma commande (avec enlèvement du mauvai... Mehr ansehen
Kan faktisk ikke komme i tanke om een eneste negativ handel gennem Grafisk handel! Service i top. Vejledning i top! Levering i top! (Ja ja - der kan være leveringsudfordringer til lager - lige som all... Mehr ansehen
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Vi er nordens største grafiske handelsplatform til alle led af den grafiske branche. Vi bygger på mere end 50 års erfaring i den grafiske branche, vores fælles erfaring dækker blandt andet heatset, coldset, arkoffset, flexo, digitalt tryk og print og mange flere fagområder. Formålet med Grafisk-Handel er at skabe en fælles handelsplatform for information og indkøb af grafiske vare på tværs af den grafiske branche.
Kærgårdsvej 1, 2650, Hvidovre, Dänemark
- 3686 8080
- shop@grafisk-handel.dk
- grafisk-handel.dk
Bittet Kunden um Bewertungen
Hat 25 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Das haben sich andere Leute angesehen
Un client mulțumit!
Produsele au ajuns repede, sunt conform așteptărilor iar pretul este foarte bun comparativ cu alte oferte disponibile nouă.
Noget af det hurtigste ekspedition jeg…
Noget af det hurtigste ekspedition jeg har oplevet. Dag til dag. Fair priser.
Ikke så meget bøvl
Glimrende kundeservice ved reklamation. Intet bøvl - bare løsninger!
Vi fik hvad vi bestilte kort tid efter…
Vi fik hvad vi bestilte kort tid efter blev det leveret
En god købsoplevelse med små skønhedsfejl
En god købsoplevelse. Den femte stjerne mangler p.g.a. uklar information omkring en ordre, der blev leveret direkte fra en underleverandør og derfor ikke fremgik under "ordrestatus og tracking". Supporten var dog hurtig til at svare og forklare sammenhængen.
Fremragende service og hurtig levering 🫶
Køber altid papir her
Køber altid papir her - og alt spiller bare 👍 Lynhurtig levering og sikkert pakket.
Super fin service og hjælp …
Simple the best
Altid god service
Hurtig levering ! Meget kompetent personale. Og de helt rigtige produkter til de rigtige priser
hurtig og nem betjening- der er altid…
hurtig og nem betjening- der er altid en venlig sjæl til at hjælpe hvis man ringer..
Slut med Grafisk Handel
Jeg har købt flere æsker af Cansons fine art papir.
Da de skulle i brug, viser det sig at alle ark i alle æskerne bøjer.
Det betyder uhyre vanskelig arkfødning i printeren.
Grafisk Handel indvilliger i at fremsende en ny æske. Jeg beder dem om at tjekke papiret inden - ellers er det jo spild af min tid.
Grafisk Handel glemmer at tjekke og den nye æske med Canson papir er ligeledes bøjet.
Da jeg returnerer papiret næget Grafisk Handel af refundere den ene pakke FORDI jeg jo havde taget af den.
Dette er dog en naturlig forusætning for at konstaterer at Grafisk Handel har solgt nogle bøjede "plane" ark...
Jeg søgte på PFI-120 farvepatroner på…
Jeg søgte på PFI-120 farvepatroner på hjemmesiden.
Frem kom 6 resultater med 5 farvepatroner og en en samlet pakke med alle 5 farver.
Jeg valgte den samlede pakke af hensyn til Grafisk Handel, da der ikke var noget at spare, men jeg tænkte at de sikkert ønskede at jeg købte pakken. Jeg klikkede ind på billedet og kunne se så at patronerne var PFI-120. Desværre
overså jeg at en af patronerne en PFI-121, som åbenbart ikke kan bruges i min printer. Grafisk handel mente det var min egen skyld, så det kostede mig lige 556,84 ekstra for en ny patron. De erkendte dog, at man let kunne foretage fejlen, men fastholdt at jeg selv havde lavet den forkerte bestilling. Og det kan de juridisk set have ret i. Tilbage står, at jeg fik en dårlig oplevelse, og køber næste gang hos en af konkurrenterne.

Antwort von Grafisk Handel A/S
Fin købsoplevelse - igen
Lidt problemer omkring om et af produkterne var på lager eller ej gav lidt lang ventetid. En telefonopringning afklarerede situationen og resulterede i levering næste dag.
Nemt
Nemt, billigt og hurtigt
Dejligt med en butik med stort udvalg af kvalitets og spesielt produkter.
Go service 👍
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.