Gourmet Wine-Passion for god vin. Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Unternehmensdetails

1. Weinhandlung

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Hos Gourmet Wine har vi passion for god vin, fra vores butik i Svendborg levere vi kvalitets vine til hele landet. Hss os kan du blande 6 forskellige flasker og få dem alle til 6 stk. prisen

Kontaktinformationen

0 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Wir überprüfen Bewertungen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Stor viden om vine og stort udvalg

Var forbi gourmet Wine i Svendborg idag. Vi var på udgik efter nogle gode vine fra Bogle Winery. God og kyndig betjening,

I øvrigt et stort og spændende udvalg af vine

21. Februar 2025

Hej Morten.
Mange tak for de flotte ord, god weekend til jer.

Fornem telefonisk behandling

Fornem telefonisk behandling. Vin bestilt og hurtigste levering jeg kan huske jeg nogensinde har prøvet ved en bestilling af varer over nettet. Vin ankom under 24 timer efter lagt bestilling... Fremragende! Ikke sidste gang jeg bestiller fra Gourmet Wine.

11. Januar 2024

Fornem og personlig service

Endnu en personlig og super positiv købsoplevelse hos Peter. Denne gang var den bestilte vin i restordre fra New Zealand. Peter tog straks kontakt og tilbød en tilsvarende men dobbelt så dyr vin til samme pris. Vi valgte at dog at vente på den bestilte, hvor vi fik 12 flasker til 11s pris. Fornemt og kan på det varmeste anbefale GourmetWine.dk.

28. März 2023

Meget uprofessionel side

Det startede med at Peter ringer og siger, at den Rosé jeg havde bestilt ikke var på lager, så vi blev enige om at han sender en anden fra samme producent.
Hurtig levering, men da jeg får vinen, finder jeg ud af at den rødvin jeg havde bestilt, som jeg skal bruge til min fødselsdag søndag, ikke er den årgang som jeg bestilte, først skriver jeg en mail, som han ikke svare på, hvor jeg så ringer til ham, hvor han siger, at han havde set mailen, og skulle nok svare på den, men han var ikke sikker på at han havde den årgang som jeg havde bestilt, og han skulle nok svare på min mail, når han lige havde set om den var på lager, men har stadig ikke fået noget svar.
Ikke der jeg har lyst til at ligge mine penge igen

8. Dezember 2022

Intet svar - utæt vin

Intet svar - utæt vin

Købte 7 flasker vin - den ene var utæt og der var vin ud i kassen. Jeg har skrevet til jer to gange på to forskellige mails. Intet svar.

16. August 2022

Antwort von Gourmet Wine-Passion for god vin.

Hej Charlotte. Jeg var lige inde og kigge. din mail var desværre røget i vores spamfilter, hvilket er forklaringen på at vi ikke har svaret. Jeg tager lige fat i dig direkte, så vi kan finde en god løsning.

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

🌟🌟 🌟

Ejeren Peter fremstår velsoigneret, smilende, høflig og service minded.... Og han er tydeligvis et omvandrende vin leksikon.... 😂😂😂

4. September 2021
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Stort udvalg, men...

Stort udvalg, men jeg havde bestilt 2 flasker vin mandag, som jeg skulle bruge til fars dag lørdag. De kom aldrig frem og modtog ikke track and trace nummer, da de var blevet sendt fra fjernlager, blev jeg oplyst om. Jeg ringede ind torsdag og fik af vide, de med garanti ville komme fredag, hvilket de ikke gjorde... da jeg bestilte på hjemmesiden, stod der 1-2 hverdage for levering

6. Juni 2021

Antwort von Gourmet Wine-Passion for god vin.

Hej Jonas. Jeg har lige brugt lidt tid på denne. Vinen blev var sendt med Postnord, der så var "lidt" længere tid om det end sædvanligt. Din pakke burde have været fremme i ordentlig tid, men kom det desværre ikke. Det er hvad der sker en gang imellem og det er virkeligt irriterende når det gør. Ifølge Track and trace har du fået vinen nu? Jeg beklager meget den dårlige oplevelse og selv om fejlen ligger ved Postnord, sender jeg en flaske på vores regning, så kan du dele den med din far, som plaster på såret.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Bestilte 6 flasker vin

Jeg ændre selvfølgelig min dårlige anmeldelse, da jeg nu har modtaget vin som lovet... Tak for det😊

28. März 2021

Antwort von Gourmet Wine-Passion for god vin.

Hej Helle. Det her er ikke i orden, det skal vi have fikset. Jeg ved dog ikke hvilket ordre nummer du henviser til. Kan du ikke skrive til mig direkte, på peter@gourmetwine.dk . Så lover jeg dig at vi får skik på denne, omgående.

Lige en update på denne:

Jeg har dykket ned i den og må konstatere at vi ikke har levet op til den service vi gerne vil levere. Det beklager jeg meget. Derfor har jeg i dag sendt 12 flasker god vin til dig, som jeg håber du vil nyde i godt selskab.

Jeg beklager meget fejlen fra vores side.

Intet svar :-(

Hurtig levering, men desværre ikke den årgang jeg havde bestilt. Har nu skrevet 2 gange og ringet 1 gang og lagt besked på telefon svarer - stadig uden respons. Jeg har købt 12 fl. og været åben for at finde en løsning, men leverandør har ignoreret mig. Der handler jeg ikke igen!

12. Oktober 2020

So funktioniert Trustpilot

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr