Goedkoopsteantivirus.nl Bewertungen

TrustScore 2 von 5

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

op 21 maart een Microsoft personal 365 besteld voor een verlenging. Maar geen resultaat opgeleverd. Had meermalen gebeld en email gestuurd. Geen enkel reacties. Het telefoon wordt nooit opgenomen!!!... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Buitengewoon slechte ervaring. Op donderdag 3 december een verlenging van Norton Antivirus Security Deluxe besteld en betaald. Vrijdag nog steeds geen key. Ondertussen al een aantal keren gebeld en 3... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

1. Softwareunternehmen

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

De laagste prijzen van Nederland met 20-50% korting op Antivirus licenties en verlengingen. ✔ Geen verzendkosten ✔ Direct geleverd.

Mangelhaft

Alle Bewertungen

0 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Onbereikbaar voor klacht. Doen niet waar ze mee adverteren.

Dit bedrijf reageert niet op een klacht, ondanks 4 keer opnieuw indienen. Gaat over verlenging van MS 365 waarvan gezegd wordt dat de verlenging pas ingaat op het moment dat het oude contract verloopt. Dat is niet zo. Contract gaat in zes weken voor het oude verloopt. Na drie jaar verlengen is er een half jaar verdwenen.

27. März 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Continue spam emails. Belachelijk.

Veelvoudige spam emails ondanks meerdere keren opzeggen, terwijl ik mij in eerste instantie nooit had ingeschreven. Ik koop hier nooit, nooit meer. Stop die licenties van je maar daar waar de zon niet schijnt.

31. März 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Na betaling onmiddellijk key. Gezien de prijs iets minder geschikt voor leken.

Het bedrijf biedt vooral inderdaad de goedkoopste variant aan, maar enige installatie kennis is wel vereist. Een uitgebreide service afdeling kost ook geld. Na betaling was de key direct aanwezig en als professional weet je hoe je iets moet installeren of verlengen. Er zijn andere bedrijven met een uitgebreide support afdeling maar daar zijn de prijzen 20-30% duurder.

10. Oktober 2024
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Product in orde, maar klantenservice beroerd.

zoals vorig jaar microsoft pakket aangeschaft, key ontvangen en geinstalleerd. Had hierna een nog dringende vraag dus mail gestuurd. Bevestiging gekregen dat er dezelfde werkdag nog gerageerd zou worden. Dagen erna niets vernomen. Nogmaals mail gestuurd hierop weer bevestiging ontvangen en na anderhalve week nog niets gehoord. Hierna via de site mijn klacht doorgegeven, wat denk je? Krijg automatisch antwoord dat het mailadres niet actief is. Gaat lekker daar bij die klantenservice. Kortom, product in orde maar klantenservice heeft wel mijn vertrouwen verloren. Je zal maar echt een probleem hebben met installeren en niemand is bereikbaar. Volgende keer weer overstappen naar licentie2go

20-8-2024 aanvulling: inmiddels contact gehad.

19. August 2024

Antwort von Goedkoopsteantivirus.nl

Beste Ton, zoals je hebt gezien in onze gevoerde correspondentie hebben we wel degelijk gereageerd op je berichten. We hebben antwoord gegeven op je vragen. We zijn altijd bereikbaar voor vragen en staan voor iedereen klaar!

Inderdaad de goedkoopste

Inderdaad de goedkoopste, maar ojee wat had ik daar een spijt van. Na de download kreeg ik Norton met geen mogelijkheid geinstalleerd. Heb het alles bij elkaar wel een keer of 7 geprobeerd en uiteindelijk maar gewoon Norton via Norton gedownload en met een omweg wel kunnen installeren met de zojuist gekochte installatiecode maar de volgende keer gewoon weer kopen bij Licentie2Go wat eigenlijk al jaren zonder enig probleem verliep.

9. Juni 2024
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Goedkoopste Antivirus download werkt niet

De na betaling op 15 mei ontvangen download exe file voor Bitdefender Internet Security 2024 werkt niet, ook niet na een aantal dagen een paar keer een nieuwe download file te hebben geprobeerd. Twee keer een bericht c.q. klacht gestuurd via de klantenservice link op hun website, maar geen enkele reactie teruggekregen. Dit bedrijf wordt blijkbaar gerund door charlatans.

Als antwoord op deze klacht op Trustpilot heeft Goedkoopsteantivirus mij bericht dat ik 2x een reactie per e=mail hebben ontvangen. Deze e-mails kan ik echter niet vinden. Wel werd vermeld dat het oude al geïnstalleerde (en bijna verlopen) Bitdefender programma moest worden verwijderd alvorens de toegezonden download file voor de upgrade te activeren. Dit was mij eerder echter niet bekend. Het verdient aanbeveling dat Goedkoopsteantivirus daarover communiceert bij gebriuikers van deze site. Ik ben wel blij dat de installatie van de 2024 versie nu wel is gelukt na de 2023 versie te hebben verwijderd. Ik geef daarom nu 3 sterren als beoordeling, op grond van de door mij ervaren problemen

15. Mai 2024

Antwort von Goedkoopsteantivirus.nl

Beste Hans, we hebben beide mails die je hebt gestuurd beantwoord; helaas heb jij nooit op onze mails gereageerd, ook niet toen we je vroegen of je probleem was opgelost. Je hebt Bitdefender voor 1 apparaat gekocht. Mocht je de software op meerdere apparaten willen installeren, dan gaat dit niet werken. De software activeer je met de geleverde code in je Bitdefender account via https://central.bitdefender.com waarna je vanuit dat account de software kunt downloaden (voor de goede orde: je activeert de code dus niet in de software). Zit een reeds geïnstalleerde versie van Bitdefender in de weg, verwijder die dan eerst voordat je de nieuwste versie installeert.

Op onze website hanteren we een laagste prijsgarantie. Om deze garantie te kunnen bieden sturen we aan op zelfredzaamheid. Doordat we de laagste prijs garanderen is ondersteuning tijdens de installatie en activatie niet bij de prijs inbegrepen. We voorzien je altijd van alle basisinformatie zoals de activatiecode, de activatielink en het installatiebestand. Daarna is het aan jou om deze licentie te activeren, te downloaden en te installeren. Daarnaast kan je altijd contact opnemen met Bitdefender. Zij zijn de makers van de software en kunnen je goed verder helpen met de vraag die je hebt.

Eerste X met betaling lukte niet vreemd

Eerste X met betaling lukte niet vreemd
Wel betaald
Stuurde ze mij nog x betaal link dus 2x betalen en gevraagd om.de eerste betaling te retouren hoorde ik ze niet over ook geen 2de X betaald ben wel wijzer
Deze partij is niet te vertrouwen

21. Dezember 2023

Hallo Jos,

Ik heb even gezocht in ons supportsysteem en zie dat we uitgebreid contact met je hebben gehad sinds deze review, en dat alles uiteindelijk is opgelost. Zou je wellicht je review willen aanpassen?

Stelletje boeven zijn het

Stelletje boeven zijn het! Vorig jaar een licentie gekocht voor €38. Nu, met Black Friday, betaal je €49,99. Ze verhogen de prijs dus gewoon... Ongelooflijk. Ik koop hier nooit meer.

25. November 2023

Slechte voorwaarden

Deze partij adverteert met "niet goed, geld terug/money back guarantee" maar komen hier in hun voorwaarden op terug. Let dus goed op voor je iets bij deze verkoper aanschaft: het is mogelijk verstandig een aanschaf te doen bij de originele producent. Je krijgt niet de ondersteuning die je mag/zou verwachten.

6. Juni 2023

Antwort von Goedkoopsteantivirus.nl

"Niet goed geld terug" houdt in dat als je bij ons een licentie koopt die niet werkt. Dat je dan natuurlijk je geld terug krijgt als we het probleem niet kunnen oplossen.

Dit is natuurlijk iets anders dan eerst een licentie kopen, deze activeren en er daarna achter komen dat je toch iets anders zoekt. Wij kunnen de licentie dan onmogelijk opnieuw verkopen. Daarom raden we al onze klanten aan een proefversie te proberen alvorens een aankoop te doen.

Dit noemen we dan ook duidelijk op onze website.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Norton besteld maar geen productcode…

Norton besteld maar geen productcode ontvangen.
Geprobeerd te via klantenservice maar die reageert alleen op werkdagen.

Op de website staat dat je het product binnen 5 minuten hebt. Dit is duidelijk een leugen.

Kreeg geen norton maar wel een enquête om te vragen hoe hun service is. De klapper is dat de link hiervan het niet eens doet.

3. Juni 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Wat een oplichters zijn het

Wat een oplichters zijn het! Ik heb betaald en heb ook de licentiesleutel ontvangen,Maar zodra je op norton en licentie sleutel downloaden klikt,Krijg je inlog te zien waar ze om gebruikersnaam en wachtwoord vragen,Na dat ingevuld te hebben laten ze steeds over en over een foto zien om je te verifieren,Waarna er doodleuk staat dat je te vaak ingelogd hebt? ja op die manier is geld verdienen wel appeltje eitje,Ik heb ze een mail gestuurd waarom downloaden en inloggen niet lukt? Maar geen response,Ik laat het hier niet bij zitten,En de mensen die beweren hier dat ze geen probleem hebben ervaren en dat het allemaal rozegeur en maneschijn is horen bij de bedriegers.

31. März 2023

Office 365 personal besteld

Ik had nog een office 365 personal tot augustus lopen. Op de website van microsoft wordt het verlengen voor 1 jaar aangeboden voor 69 euro. Via deze website kunnen aanschaffen voor 40 euro. Binnen enkele seconden had ik de code binnen en meteen geactiveerd. Goed geregeld dus! Verlenging ook netjes in orde. Abonnement loopt nu door tot aug 2024

1. Februar 2023

Super behandeling ...!!!

Bitdefender antivirus besteld, ik heb door enkele fouten van mij wat problemen ondervonden met het installeren.
Geen enkel punt, mailcontact gehad, zeer snel opgelost, de mails werden beantwoord tussen 15 minuten en 5 uur, echt snel.
Duidelijk werd aangegeven wat ik moest doen.
Voor mij verdient dit bedrijf een 10+...!!

8. September 2022
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Niet goed = geld (niet) terug!

Pas op!
De slogan helemaal bovenaan!! (Advertentie) in de Google resultaat: Niet goed = Geld terug.
Wat een bittere teleurstelling!
4 uur bezig gewest om een simpele antivirus te downloaden en activeren. Werd steeds niet herkend. Ik moest het software kopen volgens Norton.

Met een excuus vertelt deze firma dat ik in de kleine lettertjes had moeten lezen en weten over de: niet goed = geld terug, voorwaarden.
Ik moet het maar met Norton oplossen. Of ik moet een service kopen van hun..

De slogan is zeer misleidend!

16. Mai 2021

Beste Eric,

Wat wij vermelden op onze website is beslist waar en geen woord aan gelogen: als de licentiecode die je van ons krijgt niet werkt, dan krijg je gegarandeerd je geld terug. Om zeker te weten dat we je een werkende licentie hebben gegeven hebben we meteen contact gezocht met Norton om de licentie te controleren. Als officieel partner van Norton kunnen wij dat doen. En Norton liet weten dat de licentie 100% geldig en legitiem is. Ook zelf hebben we je code nog eens nagekeken, en hij is beslist te gebruiken.

Natuurlijk vinden we het vervelend dat je tegen activeringsproblemen bent aangelopen en we gaan er alles aan doen om je hiermee te helpen. We hebben al contact met je gezocht en zijn er van overtuigd dat we dit, samen met jou, naar volle tevredenheid kunnen oplossen. Je licentiecode is nog steeds geldig en we helpen je graag deze te activeren, zodat je alsnog plezier kunt hebben van je aankoop.

Klantenservice Goedkoopste Antivirus.

Update review

Afgelopen zondag deze firma Norton 360 besteld voor 5pc. Geleverd 1x Norton Security Deluxe | 6-Apparaten | 1jaar 2021 | Antivirus inbegrepen |

Update

Afgelopen maandag heeft deze aanbieder contact gezocht met mij en het naar tevredenheid mij klacht opgelost.

30. April 2021

Beste Freek,

Update: Fijn om te lezen dat we het naar tevredenheid hebben kunnen oplossen! We zijn ook aan de slag gegaan met je inhoudelijke feedback zodat deze situatie niet nogmaals kan ontstaan. Mocht je opnieuw vragen hebben, schroom dan niet om contact met ons te zoeken.

Bedankt voor het delen van je ervaring. Excuses dat je deze negatieve ervaring hebt gehad. Graag helpen we je hiermee verder.

Als ik kijk naar je bestelling, dan zie ik dat je daadwerkelijk Norton Security - 6 apparaten hebt besteld en niet Norton 360 - 5 apparaten. Ook kan ik geen enkele mail van je terug vinden. Wij reageren namelijk altijd binnen 24 uur op alle berichten die wij ontvangen.

Het is nooit onze intentie om de consument vals voor te lichten! Integendeel; Wij staan voor een heldere communicatie en op eerlijke manier onze producten verkopen.

Graag zetten we deze negatieve ervaring omzetten in een positieve! Per mail heb ik inmiddels contact met je opgenomen. We gaan er alles aan doen om te zorgen dat we deze situatie wenselijk voor je oplossen.

Klantenservice Goedkoopste Antivirus.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr