Merete vores bedemand var super hjælpsom, sød og omsorgsfuld, hvilket var rart når man er i sorg og skal have styr på så mange ting, man ikke ved noget om i forbindelse med en bisættelse. Endvidere s... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vi har haft en meget tryg og professionel oplevelse med vores bedemand (Emine). Fra første kontakt blev vi mødt med varme, respekt og en oprigtig forståelse for vores situation. Hele forløbet var pr... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
GodAfsked får kæmpe anbefaling herfra. Jeg fik hjælp af dem for 3 år siden da min mor døde og var meget tilfreds og vidste så med det samme denne gang, da min far døde i marts måned, at jeg ville br... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Stor anbefaling fra mig… Blev fra første opkald mødt med stor forståelse og empati… hele forløbet har været en stor hjælp og uden problemer, og de er nemme at fange på telefonen…⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ herfra
Unternehmen hat geantwortet
Godafsked sikrer fair behandling og fornuftige priser. Priserne hos traditionelle bedemænd er tit svære at gennemskue før ceremonien. Godafsked gør op med den type bedemænd. Spar penge i forhold til den lokale bedemand, hvad enten du vælger begravelse eller bisættelse. Gennemsigtighed og Ærlighed er vores motto.
Vi hjælper dig hele vejen igennem forløbet
Sandtoften 10K, 2820, Gentofte, Dänemark
Hat 66 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
God oplevelse og hurtigt hjælp og service, da hospice pludselig lavede om på udsyngningen til samme dag end først aftalt dagen efter.
Efterfølgende opringning fra den gode afsked , som tilbød hjælp ved mindst tvivl om efterforløb. Yderst tilfreds med servicen.

Antwort von GodAfsked
Boet i telefonsamtale og personen samtale var virkelig dejlig og behagelig også forløb virkelig dejlige søde menneske der tager af vores nevø da han gik bort kan i hvert fald anbefale det dejlige menneske

Antwort von GodAfsked
De var rigtig gode til at tage sig alle aspekter i forbindelsen med dødsfald, meget behagelig medarbejder som tog sig tid til at forklare hele processen i forbindelse med dødsfald / begravelse, en positiv opfølgning efterfølgende

Antwort von GodAfsked
Super engageret og serviceorienteret! De lytter og man føler sig ikke bare som et nr i køen! Ville ikke tøve med at bruge jer igen!

Antwort von GodAfsked
Virkelig god personlig og omsorgsfuld behandling og håndtering i forbindelse med bisættelse. Følte mig helt tryg ved firmaets procedurer og alle medarbejdere, jeg var i kontakt med.

Antwort von GodAfsked
Fantastisk dejlig service og skønne mennesker når man står i en svær tid ♥️♥️

Antwort von GodAfsked
Bedemanden kom om aften på min mands dødsdag
og gav sig god til til gennemgå alt ang. min mands bortgang og bisættelsen. God til at følge op på aftalerne og var vældig behagelig at tale med. Han opfyldte min mands ønske om at køre forbi hans arbejdsplads og vores hjem. Han tog nogle billeder fra dagen.

Antwort von GodAfsked
Frank,som var den første vi mødte, var yderst professionel,meget medfølende i den situation vi stod i,kom med alle informationer som vi manglede såsom videre forløb og så frem deles. Efterfølgende opkald fra god afsked hjalp os videre i forløbet. Igen, yderst professionelt personale og kan kun anbefales.

Antwort von GodAfsked
Det er godt at de er så hurtige, når man står i sådan en sorg at man slippe for at det praktisk. Jeg var rigtig glad for forståelse, da jeg har ADHD og bedemand var rolig og støttede da det er svært at forstå.og jeg kunne til en hver tid ringe hvis der var brug for det.

Antwort von GodAfsked
Lige fra første opringning har det været en fin oplevelse at bruge dette firma. Vi fik løbende hjælp og vejledning- og fik derfor planlagt en rigtig god sidste afsked med et nært familiemedlem. Jeg kan derfor kun give min bedste anbefaling til Bo Bedemand fra Go’ afsked i Odense.

Antwort von GodAfsked
En god og hurtig service alt er muligt og det var en fantastisk oplevelse.
Dog er kontakten i vente tiden fra bisættelse til urne lang og ikke nem at komme i kontakt med jer

Antwort von GodAfsked
Nem og enkel betjening uden for mange uvæsentligt ting

Antwort von GodAfsked
Et super dejligt sted man føler sig tryg og lyttede til , meget personlige tak for de sødeste bedemænd i en meget svær tid 🌷

Antwort von GodAfsked
Personlig, empatisk, professionel og meget behagelig oplevelse.

Antwort von GodAfsked
Den samme medarbejder tog både samtalen og afskeden. Og I var gennemsigtig med pris

Antwort von GodAfsked
Empatisk og roligt forløb.
Meget informativ omkring boet og
skifteretten. Alle fik lov at være i
sorgen.

Antwort von GodAfsked
I får 5 stjerner pga medarbejderne Brian var dygtig til at ta hånd om os pårørende, var nærværende, forstående
Han hjalp med min fars begravelse og blot 12 dage efter min bedstefar begravelse hvor Brian spurgte ind til hvordan vi havde det,
Mvh. familie Debel
Helle, steffen, Jeanette

Antwort von GodAfsked
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.