Merete vores bedemand var super hjælpsom, sød og omsorgsfuld, hvilket var rart når man er i sorg og skal have styr på så mange ting, man ikke ved noget om i forbindelse med en bisættelse. Endvidere s... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vi har haft en meget tryg og professionel oplevelse med vores bedemand (Emine). Fra første kontakt blev vi mødt med varme, respekt og en oprigtig forståelse for vores situation. Hele forløbet var pr... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
GodAfsked får kæmpe anbefaling herfra. Jeg fik hjælp af dem for 3 år siden da min mor døde og var meget tilfreds og vidste så med det samme denne gang, da min far døde i marts måned, at jeg ville br... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Stor anbefaling fra mig… Blev fra første opkald mødt med stor forståelse og empati… hele forløbet har været en stor hjælp og uden problemer, og de er nemme at fange på telefonen…⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ herfra
Unternehmen hat geantwortet
Godafsked sikrer fair behandling og fornuftige priser. Priserne hos traditionelle bedemænd er tit svære at gennemskue før ceremonien. Godafsked gør op med den type bedemænd. Spar penge i forhold til den lokale bedemand, hvad enten du vælger begravelse eller bisættelse. Gennemsigtighed og Ærlighed er vores motto.
Vi hjælper dig hele vejen igennem forløbet
Sandtoften 10K, 2820, Gentofte, Dänemark
Hat 66 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Det var den flotteste service, der blev ydet. Der var god tid til at gennemgå hele seancen. Bo som stod for det hele, var så behagelig og ydede en fantastisk service.

Antwort von GodAfsked
Meget hjælpsom og forstående i en svær situation.

Antwort von GodAfsked
Det var egentlig helt tilfældigt at jeg fik fat i God Afsked og blev stillet videre til Brian i Randers. Meget professionel, hjælpende og ikke mindst nærværende som gjorde os trygge. Da vi skulle synge ud havde han Charlotte med, som absolut også var med til, at gøre situationen tryg. Hele vejen igennem blev vi informeret om de praktiske ting. På selve dagen for bisættelsen var Charlotte en kæmpe hjælp og støtte for mig. Tak♥️ Efterfølgende blev jeg ringet op fra hovedkontoret som bare lige ville høre hvordan det gik og om vi havde nogle spørgsmål. Og at vi altid er velkomne til at ringe. Kan kun varmt anbefale God Afsked🙏🏼

Antwort von GodAfsked
GodAfskeds personale var meget behagelige at snakke med i telefon.
Og de reagerede hurtigt hvis man havde spørgsmål sendt via mail.
Så har kun haft positive oplevelser med GodAfsked.

Antwort von GodAfsked
Heldigvis er i ikke dem man bruger Aller mest men hold da op en god oplevelse. Meget fin service og gode snakke. Følte mig mødt og fik sendt min veninde videre på den fineste måde. Tak for jer

Antwort von GodAfsked
Det at blive mødt på fineste og empatiske vis ved min mors død og bisættelse har været så fint. Alt blev forklaret og talt igennem på en god og værdig måde, det blev sikret at min bror og jeg var med hele vejen og alle spørgsmål blev svaret på en god og omsorgsfuld måde. Jeg kunne ikke have ønsket mig en bedre afsked til min mor. Tak til Birgitte der var med hele vejen.

Antwort von GodAfsked
Kan kun anbefale GOD AFSKED som bedemand. Bedemand Bo var meget forstående og yderst behagelig at have til at hjælpe i en svær tid. Han viste stor omsorg og på samme tid yderst professionel. Vi fik lov til at vælge lige det vi havde brug for, uden at der blev presset på for at vælge noget andet og måske til en større pris. Vi valgte god afsked ud fra den prisberegner de har på deres hjemmeside og den pris vi havde regnet os frem til, var også den pris vi endte ud i, efter Bo havde givet os den endelige pris. Så alt i alt en god og professionel behandling, men også ros for den empati der også var.

Antwort von GodAfsked
Har lige brugt god afsked og oplevet at alt gik nemt og at de bare sørgede for alt. Oplevede dem fulde af empati en svær tid. Alt i alt en virkelig god oplevelse og kan kun give den bedste anbefaling

Antwort von GodAfsked
Det var nemt hvis man kan bruge en PC det der ikke var godt var de oplyste priser på kirkegård, det var 3 gange så dyrt,

Antwort von GodAfsked
Vi fik en fantastisk smuk afsked med vores far, og en varm og omsorgsfuld hjælp fra bededamen Merete igennem hele forløbet. Hun var god til at inddrage børnebørnene i processen så de også kunne forstå det. Hun sendte billeder fra far sidste køretur ned til fjorden, det var en meget smuk tanke. Jeg kan varmt anbefale dem.

Antwort von GodAfsked
Kan helt sikkert anbefale Godafsked.
Bo var med hele vejen. Det var vigtige informationer vi fik om hvad der sker når man bliver “efterladt”. Yderligere var det meget fint, at få mulighed for at se min mand i kapellet. Inden vi kunne bisætte min mand, kom Bo løbende med opdateringer fra retsmedicinerne. Vi var trygge hele tiden.

Antwort von GodAfsked
De gjorde det super godt og lige til. Svarede på alle spørgsmål.

Antwort von GodAfsked
Fin kommunikation igennem hele forløbet og vi vare meget tilfreds med bisættelsen.
Kan varmt anbefale GodAfsked.

Antwort von GodAfsked
Helt fra start har de været rigtig gode til at hjælpe. De er professionelle og ved godt det kan være en svær tid man skal igennem. Meget hjælpsomme.

Antwort von GodAfsked
Hjælpen fra GodAfsked levede helt op til mine forventninger. Jeg fik både vejledning og god hjælp i en svær tid.

Antwort von GodAfsked
Blev mødt af et meget behageligt og hjælpsomt menneske ( Bo ).
Hans mor hjalp også til på en meget fin måde.
Blomster og kranse var arrangeret på den fineste måde på kirkegården.

Antwort von GodAfsked
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.