Wil je een reis door Canada waarbij vrijheid voorop staat? Dan is GoCanada een goede partner, heen en terugvlucht stonden vast, daarbinnen vrijheid van oost, west, zuid of toch naar het noorden. Doo... Mehr ansehen
Topvakantie! Dit was onze beste vakantie tot op heden. Alles was vooraf samen met GoCanada besproken en afgestemd. Ze hebben alles voor ons geregeld: vlucht, camper, campings met een mooi routeb... Mehr ansehen
We zijn net terug van onze 2.5 week durende vakantie in Alberta en BC, Canada via GoCanada. In één woord: fantastisch! Iedere dag was anders en vol hoogtepunten. GoCanada heeft onze wensen en wat voor... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Mijn creditcard bleek verlopen te zijn (dom, dom). GoCanada heeft al het mogelijke gedaan om te helpen het probleem op te lossen. Veel telefoontjes naar Nederland waren nodig, waar de CG telefoon vo... Mehr ansehen
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Wow...wat een geweldige reis!
Het geeft heel lang geduurd, maar na 4 jaar uitkijken naar een reis naar Alaska/Yukon, zijn wij afgelopen zomer op reis geweest. En het was het wachten méér dan waard...wat een geweldig mooi land met leuke lieve mensen en prachtige natuur!
GoCanada heeft ons heel goed geholpen. Al onze vragen (en dat waren er heeeel veeeel) altijd vriendelijk, snel en goed beantwoord. Ook hebben zij ons voorzien van goede adviezen. Wij hadden bijv. een route uitgezet (voor 3 weken) waarbij we álles wilde zien...maar op aanraden van GoCanada hebben wij deze route ingekort zodat wij meer tijd hadden om te genieten van de natuur en omgeving, er was namelijk genoeg moois te zien/doen!
Waar iedere reiziger bang voor is is ons overkomen...de dag voor vertrek een belletje met het bericht dat de vlucht met 36 uur was vertraagd...! Maar ook hier was GoCanada klantvriendelijk en snel, want binnen een uurtje hadden wij bericht van een nieuwe vlucht en hebben zij het papierwerk voor Alaska/Yukon geregeld (hotel/camperhuur e.d.).
Het is ons zo goed bevallen dat wij volgend jaar (2017) voor langere tijd terug gaan om het land nog beter te leren kennen en de plekken die wij hebben overgeslagen alsnog te bezoeken...Wij gaan dan ook zeker GoCanada vragen ons hierbij te helpen!
Dus naast dat Alaska/Yukon een absolute aanrader is voor de avontuurlijke reiziger... is GoCanada dat zeker ook!
Prachtige camperreis West Canada en Vancouver Island
Samen met de familie Timmer (zie hun uitgebreid reisverslag bij de beoordelingen) voor de 2e keer een camperreis gemaakt door Canada. De eerste reis in de periode half mei half juni 2014 betrof een wegbrengcamper vanuit Toronto naar Calgery. Totaal ruim 5000 gereden. Gereden, na eerst de Niagara watervallen te hebben bezocht, door Noord Amerika. Meer te zien en aangenamere temperatuur in die periode dan Canada. Michican Lake, Holland, Badlands, Camp Rushmore, Yellowstone Park, Banff, Lake Louise en zo kan ik nog even doorgaan met prachtige onderwerpen. De verzorging vooraf door Go Canada perfect geregeld. Als camper hadden we van Canadream een Midi Motorhome (MHB) mee. Ruim, maar nadeel is de grote "bovenbouw", waardoor veel uitzicht wordt ontnomen tijdens het bekijken van de omgeving. Familie Timmer had een SVC meegekregen. Hier had je een meer panorama uitzicht. Dus bij bestellen kun je daar rekening mee houden.
De 2e camperreis van half mei tot half juni sluit ik mij aan bij het relaas van de familie Timmer. Geweldige reis, waarbij alleen Canadream in gebreke was gebleven met het leveren van de niet bestelde camper. In plaats van een "grote" SVC werd een "kleinere" SVC geleverd. Opletten dus. Voor de rest een dikke plus voor Go Canada. Ook achteraf het regelen van een vergoeding wegens de vluchtvertraging bij de vliegmaatschappij verdient een pluim.
correct en vlotte afwerking
correct en vlotte afwerking,en een luisterend oor voor vragen.
Heerlijk roadtrip in spik splinter nieuwe camper.
Enige tegenvaller die we hadden was dat de nieuwe camper die we weg moesten brengen echt een heel nieuw model was en niet leek op diegene die op de foto stond. Jammer dat we de luifel en de TV niet mochten gebruiken omdat het het een wegbreng actie was. Verder een heerlijk roadtrip gehad en de camper is verder goed bevallen. Voordeel was dat de motor een Dodge V6 was was en geen Ford V8 of V10, dit scheelde erg veel in het benzine verbruik.
tot in de puntjes ok.
Alles, communicatie, klant vriendelijkheid, documenten, afhandeling, de reis, was top!!!
Fijne reisorganistatie
Nu al 2 jaar onze reis geboekt bij GoCanada en we zijn zeer tevreden. De website is overzichtelijk en voorziet ons van de informatie die voor ons van belang is. Telefonisch en via de mail snelle reactie op vragen. Onze volgende reis boeken we zeker bij GoCanada.
Camperreis
Ik heb eerder bij Go Canada geboekt en had goede ervaring en daarom opnieuw daar geboekt. Nu het zelfde voertuig besteld maar een heel andere camper geleverd gekregen, dus heel goed aangeven wat je wilt. Nu is echter gebleken dat Canadream er nog een leverancier voor het model SVC bij heeft en die maakt een ander model, nl. slechts 1 slide out, van zowel zithoek als slaapkamer. Go Canada was daarover niet ingelicht. Hierdoor schuift het tweepersoons bed over elkaar en is tijdens korte pauze niet te gebruiken, hetgeen wij wel nodig hadden wegens lichamelijke klachten. Even liggen. Iets waar Go Canada ook niets aan kon doen was de vertraging van bijna 3 uur op Schiphol en het vervolgens niet doorreizen na de tussenlanding in Calgary. In Galgary moesten bijna 175 man het vliegtuig verlaten daar zij de eindbestemming hadden bereikt. De overige 124 moesten volgen info ongeveer 1 uur in het vliegtuig blijven en zouden daarna door reizen naar Vancouver. Na ongeveer 90 minuten kwam de nieuwe bemanning aan boord en bereiden wij ons voor op de doorreis, maar die kwam er niet. Na nog een ruim uur kwam de mededeling dat er niet werd doorgevlogen wegens onduidelijke redenen. Er werd iets onverstaanbaars gemompeld over overschrijding arbeidstijdenwet. Ieder moest het vliegtuig verlaten, zijn bagage bij de band ophalen en daarna zich melden bij de incheck balie van Air Transat. Gelet op het gedrag van de reizigers die daar stonden te wachten op informatie en verder vervolg van de reis, kan ik kort zijn. Mensen wat hebben jullie beestachtig gedragen. De info was erg summier en kwam heel slecht op gang, maar de manier waarop men zich daar gedroeg om als eerste geholpen te worden en vervolgens ook als eerste weg te willen naar het hotel, was Nederlander zijnde onwaardig. Ik schaam mij diep voor het gedrag van velen. De ingelaste overnachting was wat ons betreft, een succes. Uitstekend hotel en goed verzorgd diner en ontbijt. Uiteraard de volgende dag mijn reis vervolgd en de camper opgehaald, met het reeds omschreven in ontvangst nemen van een niet besteld model/type. 21 dagen rondgereden naar o. a. Jasper en Vancouver Island, bijna 3000 km. Vervolgens twee nachten in een uitstekend geregeld Hotel, Best Western bij the Beach in Vancouver Downtown en daarna terug naar huis. Al met al een heerlijke reis en uitstekend geholpen door Ga Canada bij het terug krijgen van vergoeding wegens de vertraging. Met name Roderick heeft zich hiervoor uitstekend ingezet. Over de inzet van de verhuurder Canadream kan ik minder te spreken zijn, maar als je andere reizigers hoort over hun verhuurder, dan heeft iedere verhuurder wel iets dat voor verbetering vatbaar is. Kortom een heerlijke reis, goede hulp en info van Go Canada en voor wie nog gaat heel veel plezier en goede en veilige reis.
Fam. Timmer en Erends
prettige service
Ze zijn behulpzaam en denken mee om alles goed te plannen
Alweer voor de 3e keer goed
Dit is de derde keer dat we bij GoCanada geboekt hebben.
Wederom prima geregeld en nergens problemen.
Enige minpuntje was dat onze camperhuur inging op een Canadese feestdag (Victoria day). Uiteraard hadden we zelf ook beter op kunnen letten, maar aangezien praktisch alle winkels dicht waren, wat toch lastig is bij een camper zonder voorraden, was het prettig geweest als men ons hierop gewezen had. (Geldt ook voor de verhuurder overigens)
Zeer goede reiservaring, ook na 2e camperreis.
De terugbreng-specials zijn zeer aan te bevelen. Zeker wanneer er extra zaken zijn inbegrepen, zoals ongelimiteerd aantal kilometers en daardoor een bezoek aan het Yellowstonepark in Amerika..
Warm aanbevolen
Goede en duidelijke communicatie, snelle reactie en bij problemen goede ondersteuning. De vlucht, autohuur en hotels alles prima geregeld.
Uitstekende Service
Prachtige duidelijke website.
Zeer snelle reactie op je email vragen. Evt. nog met extra tips en tricks.
Duidelijke reisbescheiden.
Ook hele fijne reactie bij het "jammer genoeg voor ons" moet annuleren van de reis en daarna alle benodigde papieren heel snel door gestuurd.
Een tegenvaller
Beste Rodrick,
Wij vinden het jammer nadat wij leuk, aardig en goed geholpen zijn bij jou op kantoor in Juli 2015 en wij de reis hebben gemaakt in September 2015, dat er nu pas, 8 maanden later, een beoordeling wordt gevraagd.
Bij andere reisorganisaties kregen wij na terugkomst een dag later al een bericht hoe de reis bevallen was. Dat is een stuk attenter! Hoort ook bij klantenbinding, toch?
Prettige sfeer, goede communicatie
Go Canada heeft voor ons 2 keer een reis tot volle tevredenheid geregeld. Omdat we niet een 'kant-en-klare' reis boekten werd er goed met ons meegedacht. Een volgende reis naar Canada/USA kan zeker via Go Canada plaatsvinden.
Pro in Canada
Zeer goed bedrijf en zal het ook zeker aan andere aanbevelen.
Op alle fronten zijn we zeer tevreden
Informatie die we vooraf kregen over de keuze mogelijkheden van de reis was prima, we werden goed op de hoogte gehouden van het wanneer hoe en wat over de reis en betaling. Reis en reismaterialen waren ook prima verzorgd en op tijd, afspraken werden goed nagekomen, wat er beloofd was kregen we ook, al met al een geweldige reis en service gehad.
Goed geholpen
We zijn erg goed geholpen bij het boeken van onze eigen camperreis door Canada en hebben veel nuttige informatie van ze gekregen.
Het was zeer georganiseerd
Prima service van GoCanada we hebben genoten van al het moois wat dit enorme land te bieden heeft. We hadden een beurs aanbieding met een fantastische campside bij Campbell river. We wilden graag een kleine camper. Hier hebben de medewerkers van GoCanada van alles aan gedaan om dit mogelijk te maken. Helaas is dit niet gelukt. Dus voelden we ons wel wat beperkt met de grote van de camper. Je kan namelijk niet zomaar overal parkeren. Of kleine wegen met veel haarspeldbochten berijden. Zouden we weer gaan dan kiezen wij voor een kleinere camper. En zeker weer voor de service en informatie van GoCananda. De medewerkers zijn vol passie over dit land en weten waar de mooie plekken zijn. Ga vooral zo door en enthousiast meer Canada gangers
beoordeling ruim voldoende
alles was keurig geregeld, maar de uitgifte van de campers vergde lange wachttijden. Daardoor ging je de eerste dag laat op pad en was het een crime uit het drukke Toronto te komen om een camping te zoeken.
De uitleg van de camper en z'n toebehoren was uiterst summier.
De meegegeven routes waren uitstekend en aan deze routes bevonden zich uitstekende campings.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.