Gls One Bewertungen 689

TrustScore 1 von 5

1,2

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

2 pakjes onder weg, beide pakjes kunnen in / door de pakjesbus. pakje 1 wordt geleverd zonder contact met koerier. Pakje 2 wordt niet geleverd wegens niemand thuis ... Beide pakjes komen van zelf... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Horrible! J’ai payé un suppléant pour être livrée en 48h/72h. Délais dépassé, aucune nouvelle malgré mes demandes via le formulaire de contact, service client inexistant : répondeur téléphonique qui... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Als er een prijs bestond voor het niet bezorgen van pakketten terwijl de klant gewoon thuis is, dan zou GLS elk jaar winnen. Wonderbaarlijk hoe vaak ze precies weten te melden dat ik ‘niet thuis’ ben... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Pakket beschadigd afgeleverd, hersteld met tape waarop te lezen staat " Verpakking verbeterd door GLS in depot BE 6100". Bij aanbieding van het pakket bij GLS in PUURS wordt men gewoon weer wandelen g... Mehr ansehen

1,2

2 Sterne
1 Stern

Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

0,0 dienstverlening

Steeds krijg ik bericht dat de receptie gesloten was terwijl ik thuis ben, bel werkt perfect en naam staat erop. Ineens ligt het pakket in een depot zonder te vermelden welk depot. Klantendienst reageert nooit en heb op enkele jaren tijd maar 1 keer voorgehad dat ze het pakket hebben geleverd. Voor derest alles terug gegaan naar afzender met dan de nodige extra handelingen om mijn pakket of geld terug te krijgen. Ronduit een schandalige firma! Met andere leveranciers nog nooit problemen gehad. Ik bestel niet meer als GLS leverd en ik dat op voorhand weet

20. Mai 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Weeral een pakket die NIET geleverd word

Ik ben de volledige dag thuis en kan naar buiten zien, er is geen enkel voertuig van GLS gepasseerd en toch beweren ze dat het pakket geleverd is . Ik wacht op reactie van GLS maar ze zijn telefonisch onbereikbaar. Is al de derde maal dat GLS zijn afspraken niet nakomt , daarom deze review

19. Mai 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Het is al de tweede maal dat er…

Het is al de tweede maal dat er geleverd wordt door gls .Er wordt kort aangebeld .Ik ben een minder mobiele dame en ik spring direkt recht en duw via cameraparlefoon duw ik direkt open op een paar seconden en toch ist nu vandaag al de tweede maal dat ze zo gezrgt pakket niet kunnen leveren .Zeer vervelend want ik moet daarna altijd iemand optrommelen om pakket af te halen naar een afhaalpunt van gls .

19. Mai 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Une semaine que le colis est en transit…

Une semaine que le colis est en transit sans quitter son point ....
Le 11 et nous sommes le 18 est le colis n'a pas bouger...

Je devais être livré en 48 h max

Historique du colis : a quitter le centre de tri pour y revenir ....

Pas moyens de les contacter... le pire des transporteurs

11. Mai 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Moet ik eerst vermelden dat ik nadat…

Moet ik eerst vermelden dat ik nadat het besteld het afleveradres gewijzigd heb en dit via de app, dat verliep alvast zeer goed, bij andere(DPD,DHL etc ..) gaat dat helemaal niet!! Het is perfect aangekomen op het afhaalpunt reeds 4maal zonder problemen, GLS hun app WERKT en laat wijzigingen toe. Ik ben steeds geruster als ik weet dat de transportfirma GLS zal zijn, doe zo voort👍👍👍👍👍

17. April 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Spijtig dat je geen nul kan geven voor…

Spijtig dat je geen nul kan geven voor deze transporteur, mijn pakket geleverd 5 a 10 minuten voor ik thuis was. Pakket afgetekend door chauffeur? Volgens tracking afgeleverd op een veilige plaats. Stond gewoon aan mijn voordeur, er moet maar eens iemand passeren, ze kunnen het gewoon zo meepakken. Is niet de eerste keer bij hun, en als je iets besteld op internet kiest verzender meestal transporteur tot mijn grote spijt. Hoop gls nooit meer nodig te hebben. Ze lachen u gewoon vierkant uit aan telefoon als je u boos maakt, is niet normaal dat onze chauffeur dit doet maar iets aan doen,.da is te moeilijk.

8. Mai 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

pakje kon niet geleverd worden want we…

pakje kon niet geleverd worden want we waren niet thuis. Nonsens er is gewoon niet aangebeld. Dit is iedere keer zo als een bestelling via GLS wordt geleverd. misschien kunnen de afzenders eindelijk eens stoppen met dit slechte bedrijf te gebruiken.

7. Mai 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

GLS zou gesanctioneerd moeten worden

Hallo. Ik ben absoluut niet tevreden over de service van GLS en zou zelfs graag een klacht tegen de chauffeur willen uitbrengen.

Wij waren thuis, maar de chauffeur heeft nooit moeite genomen om aan te bellen. Wel kreeg ik een e-mail dat de chauffeur een poging heeft ondernomen aan te bellen, maar dat er niemand thuis was. Leugen dus. Het pakket zou achtergelaten zijn op een veilige plaats. Ik weet niet wat veilig is voor die chauffeur, maar bovenop mijn brievenbus langs de straat in het zicht en te grabbel voor elke willekeurige passant noem ik niet bepaald veilig.

Het is een schande!! Liegen over het zogenaamde aanbellen en dan een het pakket te grabbel leggen.

Dit is niet een op zichzelf staand probleem. Zowel professioneel bij ons op kantoor op een andere locatie alsook hier privé is er altijd gedoe met luie, onverantwoorde en heel onbeleefde GLS chauffeurs. Dure, professionele laptops worden gewoon op straat achtergelaten en als je er iets van zegt krijg je een grote mond. Dat terwijl andere pakketbezorgers alles netjes op kantoor brengen. En we hebben nog veel meer aan de hand met GLS zoals verkeerde leveringen of zoekgeraakte bestellingen... We hebben al vaker wegens dit soort wantoestanden klacht tegen de chauffeurs van GLS ingediend, maar er komt maar geen verbetering.

En het fabeltje dat de chauffeur geen tijd heeft om serieus zijn ronde af te werken is kletskoek. De concullega's kunnen wel degelijk goed bezorgen.

5. Mai 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ik ging vandaag mijn bestelling krijgen…

Ik ging vandaag mijn bestelling krijgen heb niemand gezien en mijn pakket is rechtsreeks naar de parcelcentrum gebracht in deinze ik woon in west-vlaanderen ,als ik bel wordt je verwezen naar de site echt toppie ,voor een probleem kan je niet tercht bij hen .hopelijk krijg ik nog mijn bestselling deze week .

22. April 2026

Zogezegd niet thuis

Zogezegd niet thuis , als je niet komt aanbellen snap ik dat je denkt dat ik niet thuis ben , doe eens moeite aub , we moet allemaal werke voor ons pré

14. April 2026

PITOYABLE..

PITOYABLE..
Comment cette société se voit encore confier de la livraison de coli.
Jamais je n'en ai reçu à mon domicile.. Systématiquement la même chose : livraison échouée car vous n'étiez pas à votre domicile.... Et le coli se retrouve dans un point de collecte... Ras le bol

13. April 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Chaque expérience avec GLS est une horreur

Chaque expérience avec GLS est une horreur.
Ils disent que la personne n'est pas là, alors que si. Que l'adresse est incorrecte alors qu'elle est bonne...
Quand on contact le service, c'est à se demander si ce sont des humains ou des robots qui répondent car ils ne répondent pas à vos questions et ne reconnaissent jamais leur erreur.
Je ne fait pas appel à eux mais quand ce sont des achats sur Internet qui les choisissent, c'est malheureusement toujours un fiasco. Ils sont malhonnêtes.
GLS a fuir.

13. April 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

geleverd kilometers van huis…

Chauffeur beweerde dat niemand thuis was. Levering werd afgezet op 2 uur wandelen van leveradres. Chauffeur had hiervoor 10-tal GLS-punten voorbij gereden

Hun commentaar op mijn klacht: we gaan tegen chauffeur zeggen dat hij zijn werk beter moet doen. En na 10 dagen gaat bestelling terug naar afzender. Zaak gesloten

10. April 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

De la mmm mon livre à un point reler…

De la mmm mon livre à un point reler alore que j ai mi domicile sette un colis de 14 kilo suis à pied suis une femme avec clavicule casser et ça ma coûter 20 euro de gsm pour savoir où été mon colis plus 10 de taxi pour le récupère franchement sais abuser on payer livreson à domicile et non il mi dans un poin reler sans même m'être ou mis livre à mon domicile et non déçu à l avenir regarderai à plus être livre pas eux

3. April 2026

Dagenlang op depot.

Mijn pakket is verstuurd en staat nu dagenlang op hun depot zonder enige informatie.
In het vervolg informeer ik me bij de verkoper welke vervoerder hij gebruikt ik ga aankopen die gls brengt overslaan.

25. März 2026

Tout simplement honteux!!!

Une vraie catastrophe!!!!
Je suis assise chez- moi et à 9h32 ce jour, je reçois une alerte comme quoi mon colis n'as pu être livrée parce que je suis soit disant absente! Je sors et pas d'avis de passage dans ma boite aux lettres!
Gros mensonge et du grand n'importe quoi! C'est tout le temps pareil quand mes colis passent par GLS!
0/10 aux livreurs de la zone d'Arlon!
Ils ne veulent pas faire la distribution et balancent les colis des clients n'importe où et sans indication du point de retrait. Il est déjà arrivé de faire tous les points de retrait jusqu'au dépôt à Habay. Du grand n'importe quoi ces dernières années!

1. April 2026

Très frustrant !

On vous prévient qu’un colis va vous être livré, premier mail en matinée, on vous envoie un mail de tracking en temps réel et une estimation de l’horaire de livraison, pour finalement qu’aucun livreur ne passe car le colis ne peut-être livré pour des raisons inconnues. Il y a 15 jours c’est le parcel locker qui avait « à priori » un problème. 2 livraisons ce mois-ci, 2 problèmes et donc deux retards. Marre de perdre mon temps avec vous, dorénavant je choisirai un autre prestataire de service quitte à payer plus cher. Dans la mesure où vous ne pouvez offrir de compensation, il serait important de faire un effort pour garantir la qualité du service!

25. März 2026
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr