Helt håpløst at en sak lukkes etter hver mail og at man ikke kan ha løpende kontakt med dere. Spesielt når dere har erkjent at GB har gjort en feil. I min sak bare legges det en feil oppå den so... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Jeg er en fast kunde hos glossybox med mange bestillinger over lang tid. Jeg er fornøyd med produktene da min samboer aldri klager. Pakkene kommer i tur hver måned. Jeg velger å gi god karakter til... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Synes det er masse supre produkter, selvom jeg ikke er noe glad i leppestifter, (Jeg er nok mer Lipgloss-dame.😉), jeg skulle ønske det var større tuber av Serum, større krukker av de helt nydelige k... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Bestilte julekalender 24 november. Sto at den blir levert 2-6 desember. Nå er det 6 desember og jeg tror nok ikke den kommer før neste år. Sykt skuffende å bestille en julekalender, som ikke kommer i... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Har hatt abonnement hos glossybox i flere år, og har aldri opplevd noe negativt, annet enn at de kan være litt treg å sende ut adventskalenderne. Ellers veldig fornøyd med både service og produkter.

Antwort von GLOSSYBOX
Hei. Jeg har prøvd å avslutte abonnementet i et år nå. Det finnes ingen måte å avslutte abonnementet på min konto. Det er forferdelig frustrende! Jeg skriver inn til kundeservice, men får samme svar hver gang på hva jeg må gjøre, men det er helt umulig å få avsluttet!

Antwort von GLOSSYBOX
Always nice cosmetics in the box, never git bored with them. Fully worth of the price

Antwort von GLOSSYBOX
Helt ELENDIG KUNDESERVICE! Jeg har vært i kontakt med kundeservice et par ganger i løpet av de 2 årene jeg har abonnert hos glossybox og hver gang blir det bare rot. De har null oversikt, blant annet fordi det er en ny person som svarer deg hver gang saken blir oppdatert. Jeg har prøvd å få hjelp med en levering i 2 uker nå, men ender bare med å må forklare saken min på nytt hver gang jeg får svar av de. Det tok hele 6 mailer frem og tilbake før de i det hele tatt svarte på det jeg spurte om hjelp til istede for å fokusere på at jeg ikke ville være abonnent lengre. Medlemsboksene er også veldig skuffende, jeg får aldri sminke med farger som passer til mine gule undertoner. Alt er kaldt og rosa og ment for en blond nordisk jente. Har byttet til goodiebox nå, jeg håper virkelig jeg sitter igjen med en bedre følelse som abonnent hos de.

Antwort von GLOSSYBOX
Fast and easy to order, even if you're new and not subscribing😊 the blush/rouge I've used for years is so hard to find, but they had it😁 so pretty satisfied with my purchase🤩

Antwort von GLOSSYBOX
Jeg prøver å få avsluttet abonnementet, får ikke kontakt med kundeservice eller mulighet til å avslutte kundeforholdet på min side. Dårlig kundeservice

Antwort von GLOSSYBOX
Elendig kundeservice. Har prøvd å tatt kontakt flere ganger, da jeg ønsker å si opp mitt abonnemang. Har også avsluttet det på nettsiden, men blir fortsatt trekt hver mnd. Umulig å få tak i.

Antwort von GLOSSYBOX
Det er klin umulig å avslutte abonnement! De bare trekker penger og sender flere bokser! Det finnes ingen steder på nettsiden hvor man kan avslutte abonnementet og å kontakte kundeservice på meldinger inne på «min konto» er til ingen nytte. Får bare informasjon tilbake og ikke hjelp med å avslutte. De har ikke chat, ikke telefon, og ikke Messenger. Styr unna!

Antwort von GLOSSYBOX
Får ikke til å avslutte abonnementet mitt via nettsiden deres. Får heller ikke svar via kundeservice. Drittlei av å bli trekt på konto, når jeg ikke vil ha flere pakker!

Antwort von GLOSSYBOX
Syns det er veldig spennende å se hva jeg får i posten! Også kvalitet!

Antwort von GLOSSYBOX
The is always something to look forward to and the product is amazing

Det er trist
Jeg har vært interessert i å prøve glossybox helt til jeg forsto at ingen som vil seriøst løse problemet.. jeg har sagt ifra om at jeg har kun en abonnement men får to av samme boxer hver måneder.. det er så trist og irriterende at man vil avslutte hele dette abonementet men likevell blir ikke det gjort. Jeg har lest mange anmeldelser her men det var for seint for meg. Det er skuffende å ikke kunne få ringt og fått hjelp. Man får ikke svar på det man lurer på heller. Håper jeg får hjelp med dette.

Antwort von GLOSSYBOX
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.