GLOSSYBOX Bewertungen 564

TrustScore 3 von 5

2,8

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Helt håpløst at en sak lukkes etter hver mail og at man ikke kan ha løpende kontakt med dere. Spesielt når dere har erkjent at GB har gjort en feil. I min sak bare legges det en feil oppå den so... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Jeg er en fast kunde hos glossybox med mange bestillinger over lang tid. Jeg er fornøyd med produktene da min samboer aldri klager. Pakkene kommer i tur hver måned. Jeg velger å gi god karakter til... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Synes det er masse supre produkter, selvom jeg ikke er noe glad i leppestifter, (Jeg er nok mer Lipgloss-dame.😉), jeg skulle ønske det var større tuber av Serum, større krukker av de helt nydelige k... Mehr ansehen

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Bestilte julekalender 24 november. Sto at den blir levert 2-6 desember. Nå er det 6 desember og jeg tror nok ikke den kommer før neste år. Sykt skuffende å bestille en julekalender, som ikke kommer i... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Virker litt useriøst

Virker som veldig useriøse etter hele adventskalender tullet, der vi aldri fikk kalenderne og så kunne vi bestille på nytt til MYE dyrere pris
Nå fikk jeg heller ikke siste pakken min, så de må sende på nytt igjen,spent på om den kommer frem
Har vært generelt fornøyd med boksene men syns det blir for useriøst

24. Januar 2024

Hei Silje.
Jeg beklager å høre om frustrasjonene i denne saken.
Jeg vil gjerne løse problemet for deg. Skriv inn bestillingsnummeret ditt eller kontakt oss via kontoen din, så kan vi løse problemet umiddelbart.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Mottok ikke gaven for sign up så…

Mottok ikke gaven for sign up så forventer at dere kanseller binningen hvis dere ikke ksn refundere boxsen jeg valgte som plaster på såret

17. Januar 2024

Hej Helle.
Jeg er ked af at høre om den frustration, som denne sag har forårsaget.
Jeg har løst problemet for dig og sendt beskeden til din onlinekonto.
Kan du logge ind på din online-konto for at se beskeden i beskedcenteret?
Hvis du har brug for yderligere hjælp, er du velkommen til at kontakte os, så vil vi hjælpe dig.
Med venlig hilsen, Zuzana, Glossybox.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Helt umulig å avslutte abonnementet

Helt umulig å avslutte abonnementet. Får beskjed om at det er sendt en melding online. Ikke fått melding, finner heller ikke noe sted for å avslutte
Kundeservice hjelper ikke akkurat

10. Januar 2024

Hello Kirsten.
I'm sorry to hear about the frustrations in this case.
I would like to resolve the issue for you. Please enter your order number or contact us via your account and we can resolve the issue immediately.

Elendig kundeservice!

Elendig kundeservice!
Umulig å avslutte abonnement, alt er bare lureri!

6. Januar 2024

Hello Carina.
I am sorry to hear about the frustration caused by this issue.
I have resolved this issue for you and have sent you a message to your online account.
Could you please log in to your online account to see the message in the message centre?
If you need further assistance, please do not hesitate to contact us and we will help you.

Best beauty box :)

30. Dezember 2023

It is always a pleasure to receive this feedback from our loyal Customers.

Your feedback always helps us to maintain and improve our services, and the team will be so pleased to hear your kind comments.

Should you happen to have any questions or queries, please don't hesitate to contact us and we will be happy to assist.

Veldig bra prudokter

31. Dezember 2023

Hallo,
Takk for at du la igjen din anmeldelse!
Det er alltid en glede å motta denne tilbakemeldingen fra våre lojale kunder.
Tilbakemeldingen din hjelper oss alltid med å opprettholde og forbedre tjenestene våre, og teamet vil bli så glade for å høre dine hyggelige kommentarer.
Skulle du tilfeldigvis ha spørsmål eller spørsmål, ikke nøl med å kontakte oss, så hjelper vi deg gjerne.
Ta vare på deg og ha en fin dag.
Vennlig hilsen,

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Fikk ikke rabatt på rabattkoden…

Fikk ikke rabatt på rabattkoden fra remember.

22. Dezember 2023

Hello Kjetil.
I am sorry to hear about the frustration caused by this issue.
I have checked this and sent you a message to your online account.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Dritt kundeservice jeg mangler flere…

Dritt kundeservice jeg mangler flere bokser! Mangler julekalenderen! En Annan xmas boks jeg skulle få fra dere og denne og forje månededens boks!??? Hva skjer?

13. Dezember 2023

Hei Helene.
Kan du logge på nettkontoen din for å se meldingen i meldingssenteret?
Hvis du trenger ytterligere hjelp, er du velkommen til å kontakte oss, så hjelper vi deg.
Med vennlig hilsen, Zuzana, Glossybox.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Forhåndsbestilt adventskalender= bare rot og lureri

Forhåndsbestilte adventskalenderen tidlig i september. Første gang på dette stedet.

IKKE FÅTT NOE og fikk beskjed at de ikke visste når adventskalenderen kunne sendes ut.

Jeg fulgte sendingen de «hadde sendt» men den stoppet opp i utlandet og ble værende på et sted lenge.
Brått fikk jeg mld at kalenderen ble returnert til avsender???

Jeg sendte melding å spurte om hvorfor den var returnert og fikk til svar at den ikke ble hentet?
Hentet i fortolling av hvem? Jeg har ikke tenkt å dra over landegrenser for å hente kalender de skal sende.
Fikk beskjed at siden kalenderen var returnert så visste de ikke når neste utsending ble?
Igjen sette jeg spørsmål til en pakke som «angivelig» har blitt sendt til meg, returnert og ikke kan sendes på nytt igjen.
Jeg forstår ikke hva som er vanskelig med å sende kalenderen på nytt til meg. Også tilby meg Express som en service.

Men de visste ikke når neste utsending kunne skje, altså da med en vare jeg har forhåndsbestilt, fått delvis tilsendt, og returnert.
Det at kalenderen ikke kunne sendes igjen føles som lureri. Er kalenderen borte?

Jeg hadde en rar magefølelse fra start og har fått den bekreftet nå.
Ba om pengene tilbake da jeg som kunde ikke får gode nok svar eller god service.

Så første og siste gang.

Hei Renata,

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Dårlig informasjon om behandling bestillt vare

Hei. Dårlig informasjon om hva som skjer med adventskalenderen. Fikk beskjed bare beskjed om at beløpet var refundert... Jeg var jo interresert i om jeg får kalenderen eller ikke? Utrolig dårlig i og med at jeg har prøvd og bestille den 2 ganger. 1 gangen var faktisk 30/8. Så syns det er elendig at de ikke klarer og levere den.

Hei Toril.

USERIØST!!!

Jeg forhåndsbestilte adventskalender i september, etter lang tid fikk jeg beskjed om at den var returnert uten at jeg hadde gjort noe, fikk etter jeg selv tok kontakt om at jeg fikk 20% rabatt om jeg bestilte på nytt, gjorde dette, nå sitter jeg her 1. desember, ingen spor av den, står på sporingen at den er returnert men ingen mail fra dem, og nå er de fleste adventskalendere utsolgt alle andre plasser allerede, dette er helt håpløst, dårlige svar fra dem også.. Kommer aldri til å bestille fra dem igjen, og etter jeg har lest at jeg ikke er den eneste dette har skjedd med så anbefaler jeg alle styre unna. FRUSTRERT!!!!

Hei Sanhan.

(gjelder ordrenr 518561814)

(gjelder ordrenr 518561814)

Glossybox har den verste kundeservicen jeg noen gang har vært borti. Man får aldri svar på noe som helst (bare automatiske svar).

Hentet min julekalender idag og måtte betale 474 kroner i toll/moms selv om det skulle være inkludert i prisen (det står det på nettsiden til Glossybox). De pengene forventer jeg at blir refundert!!

Kommer ALDRI til kjøpe noe fra Glossybox noen gang igjen og det burde ingen andre heller gjøre.

OPPDATERING: Fikk en privat melding om at Glossybox ikke refunderer toll selv om de er pålagt det av Forbrukerrådet. Så Zuzana som har kommentert under her har ikke løst noe som helst.Styr unna denne møkkabedriften!

29. November 2023

Hei Jill.
Kan du logge på nettkontoen din for å se meldingen i meldingssenteret?
Med vennlig hilsen, Zuzana, Myprotein.

Very good

Good prices, good products. Very good

26. November 2023

Kampanje lureri

Black friday kampanje ble ikke lagt til i handlekurven, jeg betalte full pris og gikk glipp av rabatten og andre fordeler. Tegnet under på 12 mnd abonnement.

Etter at jeg klaget på det fungerer plutselig linken med rabatter, men de hevder at det ikke går an å gjøre noe endring med min bestilling.

Jeg ble anbefalt Glossybox av en venninne men nå kjenner jeg at jeg ble veldig skeptisk til hele opplegget. Jeg føler at jeg rett og slett ble lurt!

Hei Mirela.

Love it

Been subscribed to glossybox for a while now and I quote enjoy getting self care products monthly as a treat for myself

East to order

East to order, and i love the fact you get points to use on your next box if you leave your opinion on the products you get in the box itself. I see a lot of people say they have problems with customer service, my experience is total opposite, they was so helpful and so nice. I recomend you try them.

20. November 2023

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Gives you a gift every month

Love it! Really happy with the produkts

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg bestilte julekalender 20.9 og fikk…

Jeg bestilte julekalender 20.9 og fikk den 21.12.Altfor dårlig.😣Dårlig oppfølging fra kundeservice .Jeg er ikke fornøyd . Mvh. Mette Auberg

20. September 2023

Hei Mette,
Kan du logge på nettkontoen din for å se meldingen i meldingssenteret?
Med vennlig hilsen, Zuzana, Glossybox.

Alltid fornøyd med glossybox

Alltid fornøyd med glossybox. Billig, bra og mye for pengene

23. November 2023

Hallo,
Takk for at du la igjen din anmeldelse!
Det er alltid en glede å motta denne tilbakemeldingen fra våre lojale kunder.
Ta vare på deg og ha en fin dag.
Vennlig hilsen,

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Dette er ikke et seriøst firma

Dette er ikke et seriøst firma, og burde vært stengt ned. Eneste måten de kan slutte å lure folk er om man slutter å bestille herifra.

22. November 2023

Hei Fornavn.
Med vennlig hilsen, Glossybox.

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr