Jeg elsker at komme i Glace. Stemningen er så dejlig, deres team er virkelig dygtige og faglige. Der er roligt og meget behageligt at være og jeg går altid ud med de smukkeste resultater der holder v... Mehr ansehen
Jeg er fast kunde hos Nathalie Hviid, der nu hedder Glace og har været det i mange år. Jeg har aldrig haft en dårlig oplevelse. De er altid parate til tiden, super venlige og professionelle. Jeg giver... Mehr ansehen
Jeg kan varmt anbefale Glace og neglespecialist Karolina. Arbejdet er helt perfekt udført ned til mindste detalje, og resultatet er virkelig smukt og holdbart. Karolina er utrolig behagelig... Mehr ansehen
Jeg har kommet ved nathalie hviid beauty i Hørsholm siden de åbnede, dette er til trods for jeg bor ved Køge. Men den standard, kvalitet og service der er, er kørerturen værd. Jeg får både lavet negle... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
Super dygtig medarbejder
Super dygtig medarbejder - meget trykt og behageligt at være kunde her.
Caroline er super dygtig til eyelash…
Caroline er super dygtig til eyelash extensions og så sød og imødekommende 🌺
Nadia er en søde og dygtig…
Nadia er en søde og dygtig neglespecialist. Hun er altid sød, smilende og i mødekommende og hun går op i hvad jeg som kunder ønsker. Jeg er altid glad og tilfreds når jeg går der fra!
Jeg havde fået et gavekort til denne…
Jeg havde fået et gavekort til denne klinik i fødselsdagsgave - jeg havde aldrig været der før. Da jeg kommer derned står en kvindelig medarbejder ved kassen og taler med en fyr om indretningen af butikken. Der bliver ikke sagt hej, faktisk lod de som om, at man slet ikke var der - super uheldig måde at byde nye folk velkommen på. Min behandler til lashlift var til gengæld super sød og meget serviceminded - så heldigt for dem, at de også har sådan nogle mennesker ansat. Dog fungerede lashlift bare ikke for mig. Jeg har korte vipper og selvom min behandler sagde, at hun havde lavet vipper på folk der havde det halve af mig - så tror jeg simpelthen ikke på det. Min veninde som havde givet mig gavekortet spurgte mig i dag om jeg ikke snart skulle tage gaven i brug og jeg kunne fortælle hende, at den var taget i brug, men at resultatet ikke var eksisterende. Jeg er sikker på, at min behandler laver flotte resultater, for hun virkede professionel - men jeg synes at man skal være ærlig overfor kunden inden man starter og fortælle at det ikke kan give nogen effekt i og med at ens egne vipper er for korte.
Udover det - super flot butik.
En god opkeveksexKan desværre ikke huske navnet
Kan desværre ikke huske navnet . Men jeg er så glad og taknemmelig for det fine arbejde hun gør . Dygtig til sit job og føler mig i gode hænder hos hende ❤️🌹❤️
ALTID en kæmpe fornøjelse!
Det er altid en kæmpe fornøjelse at komme i begge saloner! Altid søde og skønne piger med meget dygtige kompetencer inden for flere forskellige områder! Jeg vil til enhver tid få lavet negle og bryn her frem for andre steder.
Kun kæmpe anbefaling herfra!
Bedste beauty salon i DK
Jeg har lavet negle, vipper, spraytan og meget mere hos Nathalie Hviid.
Personalet er ekstrem dygtige til deres arbejde, lokalet dr lækkert, miljøet er hyggeligt ❤️
Og så er det altid højt humør når man kommer ind.
Kan anbefales på det yderste 🌸
Altid en fantastisk oplevelse.
Altid fint og professionelt
Altid fint og professionelt
Jeg fik negle til mit bryllup
Jeg fik negle til mit bryllup, så flot et resultat. Kan varmt anbefale.
I love the brow and lashes work that I…
I love the brow and lashes work that I have done here, this is my second time and I will definitely keep coming for my brow lamination and lashes lift.
Bedste sted i byen at få lavet negle!
De overholder tiden
De overholder tiden, er dejlig smilende og venlige.
De lytter til ens ønsker, og respekterer ens valg, selvom det måske ikke lige indgår i behandlingen.
Vil gerne benytte klinikken igen
De varmeste anbefalinger herfra
De varmeste anbefalinger herfra. Fik lashlift og farvet vipper. Sjældent har jeg været i så nænsomme hænder, selv farve af vipper som normalt kan svie en smule, var helt uden gener, og jeg var næsten overrasket over at behandlingen allerede var ovre. Ren nydelse og det fineste resultat
Fik for første gang besøgt klinikken da…professionel samt personlig behandlibg
Fik for første gang besøgt klinikken da jeg var utilfreds med kvaliteten af arbejde udført andet sted de sidste 2 gange. Fik en professionel og samtidig meget personlig behandling og et æstetisk lækkert resultat hos Lou. Kan varmt anbefale hende og klinikken.
Bedste vippetekniker
Fantastisk dygtig vippetekniker Tascha
Så empatisk og man er tryg fra 1 minut
Er kommet hver 14 dag igennem 2,5 år.
Dog undrer det mig at ejer aldrig siger hej men ignorerer kunder der ikke skal have lavet negle.
Kæmpe anbefaling
Kæmpe anbefaling!
Jeg får fast pedicure hos Sally hver måned, som er uddannet fodterapeut. Jeg lider så forfærdeligt meget af indgroede negle, som hun kan ordne til perfektion. Det er dejligt komme ned i flotte og eksklusive rammer og stadig få en behandling, som jeg troede hun fandtes hos de klinikker, der kun laver fødder og ofte ikke har de lækreste omgivelser. Så selvom man tænker Nathalie Hviid er for kvinder, så kan jeg som mand også anbefale det. Jeg får faktisk også en manicure i ny og næ, hvor jeg lige får gjort mine neglebånd og kanter pæne. :-)
Professionelle og imødekommende…
Meget professionelt og imødekommende personale. Jeg blev taget imod med smil og budt velkommen. Rigtig dygtig behandler, der helt klart var meget erfaren. Jeg følte mig straks meget tryg. Behandlingen blev meget flot - så alt i alt en rigtig god oplevelse. Kan varmt anbefale klinikken!
Top service👌🏽
Jeg fik en fantastisk negleoplevelse af Tamara
Jeg fik en fantastisk negleoplevelse af den nye og dygtige pige i klinikken Tamara. Hun passer perfekt ind med alle de andre dygtige ansatte hos Nathalie Hviid. 💅😘
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.