Glace Bewertungen

TrustScore 5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg elsker at komme i Glace. Stemningen er så dejlig, deres team er virkelig dygtige og faglige. Der er roligt og meget behageligt at være og jeg går altid ud med de smukkeste resultater der holder v... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg er fast kunde hos Nathalie Hviid, der nu hedder Glace og har været det i mange år. Jeg har aldrig haft en dårlig oplevelse. De er altid parate til tiden, super venlige og professionelle. Jeg giver... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg kan varmt anbefale Glace og neglespecialist Karolina. Arbejdet er helt perfekt udført ned til mindste detalje, og resultatet er virkelig smukt og holdbart. Karolina er utrolig behagelig... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har kommet ved nathalie hviid beauty i Hørsholm siden de åbnede, dette er til trods for jeg bor ved Køge. Men den standard, kvalitet og service der er, er kørerturen værd. Jeg får både lavet negle... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Alle Bewertungen

34 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Kæmpe anbefaling

Har fået ordnet negle fast hos Katja i over et år og er altid super tilfreds. Flot resultat, god vejledning og service og altid hyggeligt :-). Kæmpe anbefaling herfra.

7. August 2023
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Følte ikke hun var specialist

Nu var det anden gang jeg var der og begge gange gik det ikke helt som jeg havde håbet første gang var formen meget flot men farven helt forkert til mig
anden gang valgte jeg bevidst en hvor der stod bryn og vippe specialist og ventet ekstra 14 dage på en tid til en specialist
men formen var helt forkert der var ingen form og farven måtte farves igen det kunne lige så godt være en elev sorry
der stod en anden kunde og venter da jeg gik så kunne ikke sige noget men da jeg kom ud i bilen kiggede mig selv i spejlet ligenede det jeg skulle til bryn dame og ikke lige kom derfra
Da jeg kom hjem spurgte min mand om jeg ikke havde været afsted hvorefter jeg selv gik ud og plukket dem så der kom form på dem og tegnet dem lidt op
og det er en mærkelig fornemmelse når man lige kommer fra en bryn specialist og givet 349kr for noget man så selv laver færdigt når man kommer hjem
Søde piger men de kan ikke lave mine bryn

2. August 2023
Glace-Logo

Antwort von Glace

Kære Pia.
Vi er kede af, at vi ikke har ramt dit ønskede look med dine bryn. Jeg har været i kontakt med begge dine behandlere og de har gjort det bedste de kunne udefra din beskrivelse, som ikke har været så gennemskuelig. I får altid jeres resultat at se inden i skal til kassen og betale, hvor du nemt kunne have tilføjet rettelser. Det er selvfølgelig forståeligt, at du ikke ønsker at brokke dig, hvis der står en anden kunde, men det havde været langt mere værdsat end denne trustpilot. Vi bestræber os hver dag på, at gøre vores bedste med en dejlig atmosfære, så vi kan kun beklage, at behandlingen ikke levede op til dine forventninger.

Mvh Nathalie

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Victoria er bare en super dygtig pige…

Victoria er bare en super dygtig pige til sit job- Gik du med de flotteste negle der var ordnet præcis som ønsket og så lavede Victoria også lige en ekstra finish på de ellers fine gellakerede negle så de blev endnu flottere. Well Done Victoria👌

26. Juli 2023

Vippe extension hos Caroline

Caroline er Danmarks bedste til at lave vippe extensions, hun er exceptionel. Det holder længe, og knækker ikke vipperne.
De varmeste varmeste anbefalinger herfra.

13. Juli 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Flotteste negle og hyggelig klinik

Jeg har gået hos Nathalie Hviid og Company i et år, og ikke nok med de laver verdens flotteste negle, er det også placeret i hjertet i København i de hyggeligste omgivelser. Man føler sig altid virkelig godt tilpas, og det er blevet en aftale man virkelig ser frem til hver gang, fordi de har lavet det så hyggeligt og indbydende. Du går aldrig derfra utilfreds, og skulle der være noget, er personalet meget medgørlige og professionelle. 10/10 anbefaling.

10. Juli 2023

Kæmpe anbefaling herfra

Kæmpe anbefaling herfra. Har fået lavet mine negle fast hos Nathalie Hviid det seneste halve år, og hver gang er jeg gået derfra meget glad og tilfreds. Alle medarbejderne er meget dygtige, kompetente og serviceminded!

11. Juli 2023

5 stjerner herfra

5 stjerner herfra ! Sikke en detalje grad og perfektionisme. Det bedste sted jeg har fået ordnet negle. Jeg fik ikke navnet på den unge kvinde som lavede dem men hun har gjort et fantastisk flot arbejde.

7. Juli 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg havde booket tid til negle ifm

Jeg havde booket tid til negle ifm. mit bryllup. Jeg vælger stedet fordi det er mit indtryk at det er et meget professionelt sted og et trygt sted at vælge inden en så stor dag.
Jeg viser billeder af hvilket stil jeg ønsker til personen som skal lave mine negle og hun nikker.
Først og fremmest har jeg brugt 2-3 uger på at vokse mine negle lange til dagen. Hun spørg om hun må runde kanter, hvilket jeg siger ja tak til, og da jeg så kigger bagefter, så er de filet helt ned. Super øv.
Jeg har ønsket et design med et fint lag glimmer i spidsen af mine negle.
Da der så skal ligges glimmer på og der startes på den første negl, så bliver der lagt store/grove glimmer stykker nede ved mit neglebånd. Jeg kommenterer det og siger jeg ønsker en “fin” type glimmer, et tyndt lag og at det jo skulle være i spidsen som det billede jeg lige havde vist.
Jeg få afvide at det ikke er pænt og funktionelt, hvortil jeg siger at jeg synes det er fint og at det er det jeg gerne vil bede om.
Hun ændre kurs, finder en glimmer med mindre glimmerstykker i og maler spidserne som aftalt. Laget af glimmer blev dog så tykt, at det er helt dækkende på halvdelen af mine negle og ser helt tosset ud.
Kæmpe øv to dage før mit bryllup. Har måtte taget det af og har booket tid til at få lavet det om et andet sted.

6. Juli 2023
Glace-Logo

Antwort von Glace

Kære Nanna.
Vi er kede af, at vi ikke har ramt dit ønskede look. Jeg vil faktisk i denne situation vælge ikke, at kommenterer dybere på din anmeldelse, da jeg ved at Anastasia ikke laver negle, som er din 1-stjernede anmeldelse værd. Jeg håber derimod blot, at du fandt en god løsning op til dit bryllup, som er et bedre match for dig og du havde en fantastisk dag.

Mvh Nathalie.

Mit første besøg hos Nathalie Hviid

Første gang kunde hos Nathalie Hviid og mit første besøg i salonen i Hørsholm. Det var på alle måder en rigtig dejlig oplevelse, hvor jeg fra første sekund følte mig både velkommen og ventet. Salonen er pæn og velindrettet, man fornemmer klart den hyggelige atmosfære, stemningen er god og der hyggesnakkes rundt ved de tre aktive borde, der er i salonen. Jeg oplevede at der var tid til mig og den opgave jeg var kommet for at få løst. Undervejs i behandlingen var der super god kommunikation og en rørende imødekommenhed. Jeg som yderst tilfreds 1. gangskunde, kan kun sige at jeg glæder mig til næste besøg i klinikken.

29. Juni 2023

Perfekte negle hos Lana

Jeg har gennem et stykke tid fået lavet gelé negle hos Lana, og her kan man mærke en der er stolt af sit fag og går op i at både jeg som kunde befinder mig godt, er oplysende om fremgangsmåde og god til at vejlede omkring farver, udseende med videre. Jeg går glad og meget tilfreds derfra hver gang

26. Juni 2023
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr