Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Het begint eentonig te worden maar wat een fan-tas-ti-sche kleding is dit toch. Dit keer een Chino en Polo besteld, het zit zo enorm goed en fijn, prachtige stoffen en goede kwaliteit, Ik heb van een... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Ik had onlangs drie polo shirts besteld en kort daarna ontving ik een e-mail over een actie waarbij je een gratis oranje shirt kreeg bij een bestelling vanaf €119. Helaas viel mijn bestelling net bu... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super service en super producten. Snel en efficiente customer support. Er zijn maar wijnig bedrijven waar ik zo tevreden over ben.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastische kleding. Van zakelijk tot casual. Alles in zeer goede kwaliteit tegen een bijpassende prijs. Maatadvies is spot on! Voor mij als man van 1,95 mtr en 100kg niets anders meer. Ik dra... Mehr ansehen

4,3

1 Stern

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Braucht meist mehr als 1 Monat zum Antworten

Girav biedt uitstekende producten

Girav biedt uitstekende producten, vooral voor langere mensen, maar er zijn enkele verbeterpunten in de klantenservice. Hoewel de kwaliteit van de kleding goed is en de levering snel en betaalbaar is, kan de informatie over retourzendingen op de website misleidend zijn. Desondanks, voor degenen die op zoek zijn naar goed passende kleding, blijft Girav een goede keuze met vriendelijke klantenservice en producten die de prijs waard zijn.

4. November 2024
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Kwaliteit is minder

Bij het wassen is gebleken dat de kwaliteit behoorlijk achteruit is gegaan, er ontstaan nu bolletjes op het stof voorheen bleef de stof zeer lang glad.
De betere kwaliteit tov de andere merken was voor mij de reden om te kiezen voor Girav !

10. November 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Betrouwbare webshop met goede service.

Een goede keuze als het gaat om de goede maat voor langere mensen.
Ook over de service niets dan lof.
Snelle afhandeling na retour.
Reageren snel en correct op vragen.
Voor mij blijft het een aanrader.
D.Stevens
Doetinchem

31. Oktober 2024
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Klopt de prijs/kwaliteit verhouding nog?

Al 10 jaar trouwe klant. Destijds had ik nog telefonisch contact met de eigenaar van de webshop voor advies over de juiste maat en ik was toen zeer tevreden over de prijs-kwaliteitverhouding van jullie producten.

Helaas heb ik de laatste tijd gemerkt dat de kwaliteit van de kleding afneemt, terwijl de prijzen flink gestegen zijn, bijvoorbeeld voor een simpele pullover. Waar ik vroeger twee jaar met mijn Livorno overhemden vooruit kon, merk ik dat dit nu niet meer het geval is, snel verkleurt en ontstaan van slijtage ondanks binnenste buiten wassen en op 30 graden wassen.

Onlangs heb ik ongeveer 500 euro uitgegeven aan nieuwe Pisa overhemden, maar tot mijn spijt zie ik dat de kwaliteit niet meer is wat het was. Na elke wasbeurt gaat de kwaliteit aanzienlijk achteruit.

Erg jammer, terwijl Girav altijd mijn favoriete kledingwebshop is geweest.

16. Oktober 2024

Antwort von Girav

We zijn heel blij met trouwe fans en zijn oprecht verbaasd dat je dit opmerkt bij de Pisa overhemden. Als je contact met ons opneemt via webshop@girav.com, sturen we je graag het gratis antwoordnummer, want we willen de overhemden graag beoordelen!

Onjuiste maat van t-shirt

Tot 2 keer aan toe heb ik een t-shirt ontvangen waarvan de maten niet overeenstemde met het label. De shirts waren veel te lang en breed.
Er is overigens wel toegezegd mijn aankoopbedrag te retourneren.

1. Oktober 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Poloshirt houd kleur niet

Poloshirt houd kleur niet
Al na enkele keren wassen
Ja volgens wasvoorschrift
Met ook nog wasmiddel voor donkere kleding verkleurd het poloshirt
Er onstaat zelfs een roodachtige waas op
De stof op zich is verder wel Oke ,niet helemaal vormvast voor deze prijs maar Oke
Ik had voor deze hoge prijs wel wat meer kwaliteit verwacht.

8. September 2024

Antwort von Girav

Beste JC Van Vliet, bedankt voor uw feedback en review. Wat jammer dat u deze ervaring heeft. Voor zo ver wij kunnen zien zou het om polo's uit 2022 moeten gaan, kan dit kloppen? Zou u aub contact met onze klantenservice op kunnen nemen? Dat kan via klantenservice@girav.com of bel 020-4721002, alvast bedankt!

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

T-shirts gaan teleurstellend kort mee…

T-shirts gaan teleurstellend kort mee en houden hun vorm maar kort / ook het uitschrijjvben van de nieuwsbrieven wil maar niet lukken, heb ik al we 10 x gedaan ondertussen, maar ik blijf gespamt worden.

5. September 2024

Antwort von Girav

Hartelijk dank voor uw beoordeling. We vinden het erg spijtig om te horen dat u de indruk heeft dat de shirts niet lang genoeg meegaan. We streven er altijd naar om producten van hoge kwaliteit te leveren, en we nemen uw feedback daarom zeer serieus.

Daarnaast betreuren we dat u ongewenste berichten ontvangt, ondanks een eerdere uitschrijving van de nieuwsbrief. Onze excuses voor dit ongemak. Onze klantenservice zal zo snel mogelijk per e-mail contact met u opnemen om beide zaken verder op te lossen.

Nogmaals bedankt voor uw geduld en begrip.

Polo met stevige kraag

Ik zocht via Google naar "polo met stevige kraag" en kwam terecht bij Girav. Ik heb toen twee polo's besteld (Cape Town polo) en was positief verrast. Heb er inmiddels nog twee besteld (want Sale ;-) Een mooie stof (katoen) dat erg fijn aanvoelt. En met 'baleinen' in de kraag. Dit zijn kunststof plaatjes in de kraag, zodat de kraag niet rommelig eruit ziet. (Heb ik een hekel aan.) Ik heb de minst lange versie genomen (standard long fit), maar ik zou het fijn vinden als Girav ook minder lange polo's zou kunnen leveren. Ik ben namelijk 1,80m en heb een hekel aan te lange polo's. Afgezien van dit laatste, zijn de polo's een aanrader!

31. August 2024
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Ik ben al ruim 10 jaar klant bij Girav…

Ik ben al ruim 10 jaar klant bij Girav en eigenlijk altijd tevreden tot na mijn laatste bestelling. De kwaliteit van de t-shirts zijn echt afgenomen, voorheen had je zware katoen lekker dik maar nu is het katoen heel dun en naar mijn mening van veel mindere kwaliteit. Heel erg jammer dit, ik weet ook niet of dit de nieuwe stof is wat ze gaan gebruiken of een eenmalige fout van de fabrikant, want anders moet ik op zoek naar wat
anders. Mvg I. Tashan

21. Juli 2024

Antwort von Girav

Beste Ismail, bedankt voor uw beoordeling. Onze klantenservice heeft al contact met u opgenomen via de mail met uitleg. U kunt op die mail reageren. Een fijne dag gewenst!

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Zeer slechte kwaliteit

*Bestelde shirts waren gekrompen

Uiteindelijk is de klacht goed opgepakt en afgehandeld.

10. April 2024

Antwort von Girav

Beste Mark, bedankt voor uw reactie en het ordernummer. Onze klantenservice zal contact met u opnemen. Tot zo!

Super goede service

Super goede service en er wordt goed meegedacht.
Daarnaast zijn de meeste producten ook mooi qua kwaliteit en gaan lang mee.

21. Juni 2024

Slecht design / ruwe goedkope materialen

Slecht design / ruwe goedkope materialen

Je krijgt schuurplekken en als je aanleg hebt voor eczeem moet je absoluut niets kopen bij Girav

Er zit een of andere polyester meegewoven met het katoen waardoor het een soort schuurpapier wordt en heel slecht ademt

Ik heb zelden een slechtere stof op mijn huid gevoeld dan van deze leverancier

14. Dezember 2023

Katoen grauw

Ik draag al jaren Girav t-shirts, inmiddels vele tientallen stuks besteld. De pasvorm is voor mij uitstekend. De kwaliteit is echter zeer matig, Binnen afzienbare tijd wordt het katoen heel grauw / grijs van kleur. En in de punt van de V hals ontstaat op termijn altijd een scheur. De shirts gaan dus niet zo lang mee. Ik was alleen korte programma‘s van 30 en 40 graden.

7. Mai 2024

Antwort von Girav

Beste Reinier, Bedankt voor je review. Ik kan je gegevens niet vinden. Zou je contact op kunnen nemen met onze webshop. Dat kan via de mail webshop@girav.com of telefonisch 020-4721002. Wij helpen je graag om uit te zoeken wat hier aan de hand is. Alvast bedankt!

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Geen reactie via Whatsapp

PostNL zegt te hebben geleverd, maar helaas niks ontvangen.

Geen reactie via Whatsapp.

Wil graag weten waar mijn bestelling is!
#GIR1001232624

24. April 2024
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Verschillende T-shirts besteld in XL…

Verschillende T-shirts besteld in XL Long Fit, deze maat heb ik altijd.
1 shirt is veel te groot en te lang
2 shirts zijn van zeer dunne stof en zitten gewoon te
krap
4e shirt is wat ik van verwacht had, qua maat en lengte
Je kunt dus niet meer op de maten aan die jullie opgeven, ieder model is anders.
Zeer Jammer

16. April 2024

Antwort von Girav

Beste E Smits, Bedankt voor uw feedback. Wat jammer dat de shirts qua maat niet de juiste waren. Zou u contact met onze klantenservice op willen nemen, dat kan via webshop@girav.com of telefonisch 020-4721002. Dan kunnen wij uitzoeken wat hier aan de hand was en met een passende oplossing komen. Alvast bedankt!

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Prachte kleding in rijk assortiment, maar de Maatvoering moet eenduidig zijn!

De kwaliteit is echt perfect, net als de keuze die je hebt in het assortiment. Retour beleid is prima geregeld en concreet. Er is echter een belangrijk punt wat aandacht verdiend: De verschillen in grote en lengte in de zelfde maat. Voorbeeld: bestel een polo in de maat XL/LF omdat de vorige zo goed paste. Het zelfde artikel in de zelfde maat andere kleur kan opeens veel kleiner dan wel grote uitvallen. En dat is een vervelende uitkomst. Uiteraard kan ruilen, maar de zekerheid dat de maat op ieder artikel het zelfde blijft is onzeker. Het scheelt vaak rond de 2 cm. Zo kan het zijn dat je van het zelfde artikel 2 verschillende maten moet bestellen om de juiste maat te krijgen.

11. März 2024
Bewertung ohne vorherige Einladung

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr