Gilmera Bewertungen 66

4,7

Prima shopervaring. Producten correct geleverd, 4 dagen na bestelling. De vijfde ster bewaar ik voor als ze het assortiment flink groter hebben (nu 100 damesgeuren en 13 mannengeuren. Daarvan zijn er... Mehr ansehen

Super parfum concept! Kleine handige travelcases die je in je handtas kan meenemen. Ik had 2 travelcases besteld en een discovery set. Door de discovery set kan je nieuwe parfums uittesten. Leuke... Mehr ansehen

mooie ervaring. jammer dat ik er pas achter kwam toen het opgeheven werd, anders had ik veel vaker bij Gilmera besteld, heel goed concept, beter mijns insziens dan parfumado en parfory waar ik eerder... Mehr ansehen

De parfums waren snel geleverd, mooi verpakt, exact als het op de foto getoond. De parfums zijn origineel. Tof idee om verschillende geur collectie te hebben/testen. Handig om je parfum overal mee te... Mehr ansehen

1. Parfümerie

Het parfums aanbod is enorm, en blijft jaarlijks toenemen. Wij helpen je graag om je favoriete geuren te ontdekken, ermee te experimenteren of dagelijks af te wisselen zonder honderden euro's uit te geven of jarenlang vast te houden aan één enkele fles.

4,7

Hervorragend

de pomp van de verstuiver werkt niet…

de pomp van de verstuiver werkt niet goed, is nu tweede keer dat ik bestel.

11. Oktober 2021
Gilmera-Logo

Antwort von Gilmera

Bedankt om dit te melden, Jedi. We nemen verder contact met je op. De verstuiver die blokkeert, is uiteraard niet de bedoeling.

Levering was prima en sowieso ook…

Levering was prima en sowieso ook tevreden van de 2 aangekochte parfums.

Misschien een tip: voor mezelf hoeven de kokers niet rond de flesjes. Misschien voordeliger voor de firma om een dun kartonnen verpakking rond de flesjes te doen.

Groet,
Patrick

16. Juli 2021

top top

keurig verpakt met de kaartjes erbij. heel fijn dat je zelf kan bepalen wat je besteld ipv een abonnement. er zal over een tijdje nog wel een bestelling volgen ;-)

28. Mai 2021

Leuke ontdekking!

Snelle levering, goede uitleg, mooie en handige flesjes! Ideaal om zo de wereld van de parfums te ontdekken! Ik ga zeker nog bestellen!

22. April 2021

Snelle levering

Omdat ik 2 parfums heb gekocht was ik ook van mening dat ik 2 houders zou ontvangen. Tenslotte kosten ze beide toch evenveel. Dat mas wel een minpuntje.

20. April 2021
Gilmera-Logo

Antwort von Gilmera

Bedankt om je tijd te nemen voor een review, Lizzy! Op de startpagina van de website staat vermeld dat er bij elke bestelling onder de 60 euro maar 1 gratis houder wordt meegestuurd. Maar verder staat het nergens meer vermeld op de website. We gaan dit duidelijker moeten vermelden, op meerdere pagina's. Bedankt voor de feedback! Groetjes Team Gilmera

De webshop werkt zeer goed en het…

De webshop werkt zeer goed en het product werd snel verzonden. De parfum zijn we zeer tevreden van en het busje is mooi en stijlvol. Ik ben blij in kleine hoeveelheden parfum te kunnen kopen om wat meer af te wisselen en belangrijker, mijn vriendin vaker een cadeau te kunnen geven ;)!

15. April 2021

Zeker doen!

Breed assortiment, beter dan Parfumado als je het mij vraagt. Goede kwaliteit. Snelle verzending. Goede klantenservice ook. Dus ik zal hier zeker weer kopen!

15. April 2021