Unternehmen hat geantwortet
Unternehmen hat geantwortet
Dit zijn letterlijk de beste geuren die ik oooooit heb geroken echt heerlijk, en wat een top service!!!!! Nog nooit zo een goede snelle service gehad en je kan er ook altijd bij terecht als er problem... Mehr ansehen
Bij Elysium doen we er alles aan om onze klanten het beste te bieden. Wij vechten voor de scherpste prijs zonder ooit kwaliteit te verliezen. Elke fles autoparfum wordt met de hand gevuld en met uiterste zorg samengesteld, zodat je altijd kunt rekenen op een luxe, langdurige geurbeleving. We onderscheiden ons van de concurrentie door onze persoonlijke aanpak, eerlijkheid en pure passie voor autoparfums. Geen massaproductie, maar vakmanschap. Geen standaardgeuren, maar unieke creaties die jouw rijervaring naar een hoger niveau tillen. Bij Elysium ben je aan het juiste adres voor alles wat met autoparfums te maken heeft. Kwaliteit, service en betrouwbaarheid staan bij ons op de eerste plaats.
Belgien
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Monat
Op zich een mooie sauna maar let op bij het afrekenen. Bij mij werd de broodjes die bij het arrangement zaten gewoon aan de rekening toegevoegd. Bij een mail hierover werdt ik min of meer op mijn vingers getikt dat ik mijn bon gelijk had moeten nakijken. En geen excusses konden eraf. Het kan wel van je volgende bezoek worden afgetrokken. Maar dat wel even weer 5euro betalen. En binnen 2 maanden anders kan je naar je geld fluiten. Ik zou liever zien dat Elisium verantwoording zou nemen voor de administative fout die zij gemaakt hebben. Een behoorlijke domper op een dagje ontspannen.

Antwort von ELYSIUM
Via een advertentie bij hen terecht gekomen. Was in het begin skeptisch maar dat was helemaal niet nodig! Levering was zoals beloofd meteen dag erna en de kwaliteit is top! Heb al 3 weken lang een sterke & aangename geur in mijn auto. Ik ging trouwens voor de geur "Savage" een echte aanrader!
Love it!Car smells like I’m already in heaven…🙏🏼🫡
Groot aanbod aan verschillende lekkere geuren. Blijft lang en sterk genoeg hangen. Het is elke keer aangenaam om in mijn auto te stappen. Snelle bezorging en nog eens mooi in de auto ook. Een echte aanrader!
Top kwaliteit ruikt goe straf en snelle service!!
Een goede service en het is zeker een aanrader om hier je geurtje te bestellen

Antwort von ELYSIUM
Wauw Ben echt verschoten van de kwaliteit! Zeer bedankt Voor de snelle levering, Jullie hebben alvast een nieuwe vaste klant!

Antwort von ELYSIUM
Deze jonge ondernemer weet wat klantenservice is. Er was een klein issue waar ik mee zat, maar hij reageerde snel en bood meteen een passende oplossing. Mijn pakketje met vier geurtjes werd netjes op tijd geleverd. En de geurtjes zelf, daar krijg ik tot nu toe alleen maar complimenten over zodra iemand in mijn auto stapt. Topgeurtjes, top kerel, top service!! Je hebt een klant bij gewonnen ;)
Dit zijn letterlijk de beste geuren die ik oooooit heb geroken echt heerlijk, en wat een top service!!!!! Nog nooit zo een goede snelle service gehad en je kan er ook altijd bij terecht als er problemen zijn.
Super content met mijn aankoop! De autogeuren zijn enorm goed en langdurig!!
Super! Ben kei content me mijn nieuwe geurtjes!
Zekerrrrrrr nen aanrader🙂↕️
Ik heb een auto geurtje als cadeau aan mijn vader gegeven. Want het is super moeilijk om voor hem een cadeau te vinden. Wat ook super is aan het product is dat het niet alleen zijn eigen parfum is maar dat het ook niet te straf is. Wij krijgen namelijk heel snel hoofdpijn van geuren en bij deze geur hebben we dat niet. Dus zeker een aanrader
Ik kreeg het cadeau op de autoshow van België 🇧🇪 GR8ICS, ik kende het parfum niet maar nu wil ik het niet meer missen in mijn auto.
Aangenaam, niet storend aanwezig en gaat lang mee.

Echt een aanrader! Raad jullie de Creed aan. Ruikt heel lekker💪🏽

Antwort von ELYSIUM
Ruikt heerlijk zoet en zorgt meteen voor een gezellige sfeer in de auto. Aanrader !

Antwort von ELYSIUM
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.