Det er et dejligt sted , god atmosfære, dejlige værelser super mad og meget fin betjening alle søde og smilende . Ikke første gang vi var der , og kommer gerne tilbage
Das sagen Bewerter
Som arrangør af en weekend på Hotel Gilleleje Strand for vores lille forening var jeg både lidt nervøs og spændt på, hvordan hotellet levede op til både mine og vennernes forventninger. Det er med s... Mehr ansehen
Fantastisk hyggeligt hotel, hvor du føler dig velkommen fra du træder ind af døren. Vi havde lavet en fejl da vi bookede, men personalet fandt en løsning mens vi nød en drink i den charmerende bar, ti... Mehr ansehen
Vi har netop været på ophold med middag og overnatning. Smagfuldt hotel. Alt var godt. Værelset nydeligt indrettet og rent. Maden lækker og serveret dejlig varm i en virkelig flot restaurant. Perso... Mehr ansehen
Unternehmensdetails
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
I hjertet af byen, med stranden i baghaven og med havnen som nabo. Charmerende og helt nyrenoveret hotel fra 1896 med 25 meget forskellige værelser – alle er holdt i klassisk stil. Få f.eks. balkon med havudsigt, udsigt over byens tage eller måske fransk altan mod torv og springvand. Besøg også vores restaurant, pub & café eller torveservering.
Kontaktinformationen
Hat 33 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 2 Wochen
Kun ros
Holdt rund fødselsdag i går med 3 retter mad
Venlig og hurtig betjening, upåklagelig kvalitet i både forret, hovedret og dessert.
Kun ros fra vore 16 gæster👍
Vi var fire venner
Vi var fire venner, som var forbi jeres café/restaurant den 15. marts, da vi havde lyst til eftermiddagskaffe og kage. Der var et ledigt bord, som vi spurgte, om det var ok, at vi satte os ved. Tjeneren fortalte os, at han havde så travlt, at han ikke kunne afse tid til at rydde bordet, så vi kunne ikke sætte os ved dette. Da vi spurgte, om vi virkelig skulle gå igen, fik vi svaret, at det ville være en god ide! Ret mærkelig oplevelse, men så gik vi videre til naboen, hvor vi fik en super oplevelse.
Kommer helt sikkert ikke igen!
Havde en god dag på det velholdte…
Havde en god dag på det velholdte hotel. Godt værelse, særdeles god mad. Personalet var utrolig søde og hjælpsomme.
Tip-Top - Det hele fungerer
Det er den venlige modtagelse, god og lækker middag og morgenmad, servicen generelt og hyggeligt værelse (et enkelt værelse med to separate senge, der gør hotellet til vores foretrukne base i Nordsjælland.
Venlig hilsen / Nete og Vagn Mørup
Det var dejligt som altid.
Det var dejligt som altid.
Det fine gamle hus er fantastisk hyggeligt, beliggenheden kan ikke være bedre og så bliver man forkælet af det venlige personale.
Derudover byder køkkenet på den dejligste mad.
Vi glæder os meget til næste gang - der er allerede booket 👍😀
5 stjerner med pil op
Vi nød en helt utrolig velsmagende Valentine middag på Strand! 3 retter, Lakserilette på spinat vaffel med spæde salater og stenbiderrogn. Beef Wellington, jordskokker pure, små gullerødder, Pommes Anna og Sauce Bordelasie. Sluttede af med Jordbærtrøffel, chokolade og pistaceis. Bobler Valentine anbefalet til forret og en Italiensk Passimento rødvin til hovedret.
Det var bare i Verdensklasse ! På snarligt gensyn.
Fantastisk dejlig oplevelse
Vi var på Hotel Gilleje Strand første gang 28/1-25 og havde et fantastisk dejligt ophold.
Et skønt hotel, smuk indretning, meget rent, et hyggeligt værelse og
lækker morgenmad.
Fantastisk sødt personale som fik os til at føle os meget velkomne og godt tilpas og som skabte en varm og afslappet atmosfære.
Alt ialt en en rigtig god oplevelse.
Mange hilsner Mogens og Annemarie
Fantastisk personale
Fantastisk personale, venlig og imødekommende. En god restaurant, med veltilberedt lækker mad. Gode rene værelser, som man føler sig hjemme i. Et hotel hvor man går det ekstra skridt, for at få kunder til at komme igen
Skøn mad i hyggelig restaurant
Vi var 4 venner, der havde valgt at spise frokost i restauranten. Nej, hvor vi nød den, og den gode mad blev endnu bedre i den hyggelige atmosfære. Alle retter var vel tilberedte, flot anrettede og der var rigeligt til alle. Samtidig blev vi serviceret godt af tjenerne, der vidste, hvad de havde med at gøre. Vi glæder os allerede til at komme igen🙏🏻
Alt er som det bør være
Dejlig atmosfære, skøn mad og god betjening.
Altid et besøg værd.
Super betjening og god god service
Min far og mig og min bror besøgte restauranten til aftensmad i lørdags. Der gik lidt galt i bestillingen,
men den sødeste tjener sørgede for at vi fik dessert på husets regning. Virkelig god service og alt i alt bare super betjening og lækker mad. Kommer helt sikkert igen.
Har været meget tilfreds med opholdet.
Har været meget tilfreds med opholdet.
God betjening og dejlig mad
Fantastisk aften
Super betjening - fantastisk mad. Kan så varmt anbefales.
Super fin gæste oplevelse
Vi overnattede 1 enkelt nat, super fint sted, høfligt personale der gik langt for gæste oplevelsen, kan varmt anbefales
Dejlig sted meget tæt på stranden
Dejlig sted meget tæt på stranden , ligger meget centralt i byen. Hyggelig hotel med venlig og dygtig betjening. Vi havde en overnatning med dejlig middag og skøn frokost . Steen
Denne ☆ gælder kun for restauranten.
Denne ☆ gælder kun for restauranten.
Ankom kl.19.25 og bestilte. Kl.20.15 spurgte vi efter vores drikkevarer. Da de blev serveret kl.20.20 blev vi oplyst om at den ene ret ikke kunne laves, så ny bestilling !!! Maden blev så endelig serveret kl.20.40 og var middelmådig !! Personalet virkede ligeglade og der var ingen undskyldning. En rigtig dårlig oplevelse og kan IKKE anbefales !!

Antwort von Hotel Gilleleje Strand
Virkelig god hjemmelavet traditionel…
Virkelig god hjemmelavet traditionel frokostanretning og flink betjening.
Restaurant med godt menukort og…
Restaurant med godt menukort og virkelig god tilberedning samt god service.
Modtog ikke menukort efter 20 min
Vi ankom til restauranten kl 18:35 og blev sat ned ved vores bord kl 18:40. Vi ventede herefter 20 min på et menukort som aldrig kom så vi blev nødt til at forlade restauranten. Super dårlig oplevelse vi kommer ikke igen.

Antwort von Hotel Gilleleje Strand
Super god mad…
Havde en super god madoplevelse på strand igår ,vi var fire personer og fik forret hovedret .det var virkelig lækkert og især pasta forret med jomfru hummer var noget af det bedste vi gar fået i lang.
Tak for en dejlig aften .
Og så er det meget rimelige priser
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.