Unternehmen hat geantwortet
Vi var deltagere til et arrangement og var noget skuffet over oplevelsen. Ejeren, der virkede meget træt, gik fortsat og ryddet op efter gårsdagens arrangement. Gjorde man ikke følte sig velko... Mehr ansehen
Er super dejlig aften med 5 spændende retter og vine der passede til. Et onsdagsaftens tilbud med god velkomst og betjening . Det hele klappede, trods den billige pris følte vi os set og forkælet. M... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Braucht meist mehr als 1 Monat zum Antworten
Das haben sich andere Leute angesehen
Varme og Charme
Vi var her få uger efter åbningen sidste år og det var en god oplevelse. Nu kom turen igen og det blev en skøn lørdagaften med fantastiske 4 retter med tilhørende vinmenu. Her var varme og charme fra værtsparret og vi lover at komme forbi noget oftere for det fortjener I.
⭐⭐⭐⭐⭐ Dejligt vinterophold med god mad og hyggelig stemning
Vi havde sammen med et vennepar booket et Vinter Getaway-ophold og fik en rigtig fin start med eftermiddagskaffe og lækker hjemmelavet kage ved ankomst – en hyggelig og varm velkomst på en kold vinterdag.
Om aftenen nød vi en 5-retters menu med tilhørende vine. Det var en virkelig god oplevelse, hvor både mad og vin hang flot sammen. Niveauet var højt, og særligt set i forhold til prisen følte vi, at vi fik rigtig meget for pengene.
Vi overnattede i et standardværelse, som havde en god størrelse og en behagelig atmosfære. Det var ikke luksuspræget, men havde den klassiske strandhotel-charme, og vi sov rigtig godt. Det passede fint til opholdets samlede udtryk.
Dagen efter spiste vi hotellets Luksus Brunch sammen med vores venner, og den levede bestemt op til sit navn. Et stort og lækkert udvalg og en kvalitet, der gjorde det til en af de bedste brunchoplevelser, jeg har haft i Danmark.
Alt i alt havde vi et dejligt ophold – også selvom det var midt om vinteren. Der var en særlig ro og stemning over strandhotellet, som gjorde oplevelsen ekstra hyggelig. Tak for et skønt ophold – vi kommer gerne igen.
Absolut top kvalitet med de nye ejere
Super beliggenhed, dejlig og behagelig service. Maden er fantastisk.
Havde 2 skønne overnatninger og alt spillede…

Antwort von Gilbjergstrandhotel
Vi sidder her lørdag aften med en kop…
Vi sidder her lørdag aften med en kop kaffe og et glas rødvin for 190kr 😳i januar😖 værelserne er ok men der er ikke ‘strandhotel-vibe’. Det er en nedlagt koloni, der er bygget om.

Nytår
Tak for en rigtig god og hyggelig nytårsaften. hvor vi nød en dejlig 7 retters menu med tilhørende vine. Fin indrettet restaurant i de gamle bygninger, som både har charme og en spændende historie. Værelserne er slidte, men rene og pæne og prisen på kr. 600 i forbindelsen med arrangementet må siges at være billigt. Prisniveauet i øvrigt var ok. Meget flot beliggenhed.

Antwort von Gilbjergstrandhotel
Efter de nye ejer har overtaget
Efter de nye ejer har overtaget, høre man ikke noget fra dem.
Vi har forsøgt kontakt 3 gange for at høre om vi kunne holde et selskab hos dem, men bliver vinget af med de vil vende tilbage. Vi har fundet et andet sted at hold dsv.
Det har taget dem 3 mdr før de kunne svare at de ville vende retur med svar.

Lækker brunch
Vi fik lørdag d. 8.11.255. den lækreste brunch på Gilbjerg strandhotel. Udsigten er fantastisk, betjeningen meget venlig og imødekommende og maden var meget, meget lækker. Bedste anbefaling herfra.

Antwort von Gilbjergstrandhotel
Smuk beliggenhed og god mad
Smuk beliggenhed, dejlig mad, god betjening. Husk at gå turen ind til Gilleleje det er så fin.

Antwort von Gilbjergstrandhotel
Er super dejlig aften med 5 spændende…
Meget velkommen til de nye folk. Vi glæder os til mange madoplevelser fremover.

Et skønt sted
Et skønt sted. Beliggenheden er helt fantastisk. Der er nye ejere og må nok sige, at det er noget af en mundfuld de har taget. Et misvedligeholdt hotel der skal igennem en ordentlig omgang . Men Rom blev ikke bygget på en dag.
Maden og betjeningen er helt i top og det har de prioriteret og hurra for det.
Er sikker på at dette sted udvikler sig til et af de bedste steder på toppen.
Jeg er så glad for Gillelejes muligheder for god mad også er rykket længere ud og der er et skøn spisested at besøge.
Glæd jer. Det blir bedre og bedre for hver gang. Jeg giver 5 stjerner for helt fantastisk mad og den søde betjening. Herligt med små lækre og ikke mindst smukke retter og vin der er tilpasset hinanden.

Antwort von Gilbjergstrandhotel
Blinkende lygter, eller noget der ligner
Gilbjerg Strandhotel ligger i de smukkeste omgivelser, med en terrasse som er det mest perfekte spot for en smuk solnedgang. Vi gik forbi på en gåtur, og blev draget af stedet, samt engagementet hos de nye ejere. Vi bookede derfor bord til et særarrangement, som de har hver onsdag. 5 hemmelige retter sammensat af deres nye kok, med matchende vinmenu. Ifølge ejeren et kæmpe tilløbsstykke, og en oplevelse vi godt kunne se frem til.
Ja vi burde nok have set at stedet er temmelig slidt og at alt trænger til en kærlig hånd, men vi tænkte at madoplevelsen ville opveje for de helt åbenlyse mangler på hus og omgivelser. Vi burde også have tænkt at man ikke kan levere mad og vin, af en vis standard, til den fastsatte pris, men vi tænkte at de som nye ejere ville give som mange mennesker som muligt en god oplevelse. (som marketing)
Aldrig har vi taget mere fejl.
Som i blinkende lygter, kunne de nye ejere og deres hold, være landet det helt rigtige sted, hvilket kunne byde på en eller anden form for magi. Modsat blinkende lygter, var der intet der opvejede for den elendige mad - ja måske lige bortset fra solnedgangen.
Det var uden sammenligning det værste måltid, vi nogen siden har fået serveret, nogen steder i verden.
De fem retter, var først og fremmest elendigt sammensat, og stak i alle mulige retninger. Kvaliteten og tilsmagningen var nærmest ikke eksisterende, og kan umuligt være lavet af en uddannet kok. De enkelte retter repræsenterede desuden, på ingen måde beskrivelsen. F.eks. har havtaskesuppen aldrig set en havtaske, men var fyldt med edamamebønner, bladselleri og laks. Hovedretten skulle være en Cote de boeuf, men det har det aldrig været. Tiramisu til dessert kunne de vel ikke ødelægge? Jo det kunne de, med en fuldstændig flydende creme.
Vinmenuen, var ganske rigtigt matchende maden, endnu en katastrofe.
Vores største fortrydelse denne aften, var at vi ikke rejste os og gik efter første ret.
Ejerens sidste og kække bemærkning da vi gik, var "vi ses næste onsdag" - fik os til at tænke på om vi var med i skjult kamera - selvfølgelig ses vi ikke igen.

En gammel lejrskole
Slidt og ikke særlig hyggeligt sted. Strandhotel giver nogle associationer, som der slet ikke kan leves op til. Spild af penge.
Er godt råd: vand jeres planter, gør rent og tænd for varmen.

Antwort von Gilbjergstrandhotel
Vi var til bryllup i de mest…
Vi var til bryllup i de mest fantastiske omgivelser.
Værtsparret, Line og Jesper, var søde og meget opmærksomme.
Middagen var lækker og veltilberedt
Værten kom ind og præsenterede hver ret, når der var serveret
Serveringspersonalet var yderst opmærksomme på, at ingen manglede noget
Alt i alt kunne der ikke sættes en finger på noget
Vi var til bryllup på Gilbjerg…
Vi var til bryllup på Gilbjerg Strandhotel i skønne omgivelser med god mad og fantastisk personale.
En stor anbefaling herfra.
Fantastisk oplevelse, kanon mad - Top service!
Gilbjerg Strandhotel er det perfekte sted til at afholde bryllupper eller andre større arrangementer. I forbindelse med afholdelse af mit bryllup, sørge Jesper og Line for at alting var helt kanon. Der var ikke en finger at sætte på noget. Maden var tilberedt og anrettet til perfektion, lokalerne var smukke og indbydende, og servicen var i top klasse. Både Jesper og Line har igennem hele vores forløb været enormt engagerede og imødekommende med alle vores ønsker.
Vi vil fortsætte med at støtte deres dejlige sted, og vil til hver en tid anbefale deres unikke strandhotel til vores omgangskreds.
Fin beliggenhed, men
Vi var deltagere til et arrangement og var noget skuffet over oplevelsen.
Ejeren, der virkede meget træt, gik fortsat og ryddet op efter gårsdagens arrangement. Gjorde man ikke følte sig velkommen som gæst, men derimod i vejen. Efter oprydning var der dog fortsat efterladt gamle brugte glas udendørs og aktiviteter som gårsdagens arrangement havde gjort brug af. Gulve og toiletter møgbeskidte, da de tydeligvis ikke havde nået at gøre rent.
Maden var en sølle omgang i forhold til udvalg og kvalitet - langt fra hvad værterne var blevet stillet i udsigt. Virkede mest som om ejeren bare fik disket op med noget, så han hurtigt kunne få overstået arrangementet.
Synd for værterne, der skulle fejre deres første barns dåb.
Ligger fint, men....
Jeg var en del af et selskab som skulle fejre en barnedåb med spisning på Gilbjerg Strandhotel.
Da vi ankom bar stedet tydeligt præg af, at der havde være afholdt bryllup dagen før, toiletter var beskidte, skraldeposer ikke tømt og møgbeskidt på alle gulve. Der var kun ejeren til stede, som virkede træt og uoplagt.
Der var bestilt tapas som skulle stå på hvert bord, i stedet blev det buffet med meget begrænset udvalg, maden til børnene blev til en skål Nutella, og efterfølgende dessert blev til en daggammel kage.
Da en af gæsterne spurgte til hvilken slags spegepølse der var på buffeten, anede ejeren det ikke, og da der kun var tre slags pålæg, så undrer svaret mig.
Så synd for de unge forældre, som skulle holde en fin dag for deres førstefødte.
Stedet ligger fantastisk, men..
Stedet ligger fantastisk, men stedet lever ikke op til potentialet. 7 serveringer (forret og hovedret) til 350 kr. burde som minimum sikre at man blev mæt. Forretten kan der ikke sættes en finger på, men hovedretten var 2 små stykker hanebryst hvor ingen omkring bordet blev mætte. Det var nærmest lidt pinligt at skulle regne på hvor lidt der var til hver i familieserveringen. Madspil var der i hvert fald ikke fadene blev ryddet. Der glas rødvin, som vi fik var fyldt med små fluer. Nok 5-7 stk. Glasset blev ombyttet med et "flasken må have stået åben". Maden smagte dog fint, men en skuffende oplevelse alt i alt
Dejlig frokost til 8 personer
Dejlig frokost til 8 personer. Venlig og sød betjening. Hurtig servering. Rigeligt med både pålæg og brød, som alt var velsmagende og friskt. Hele tiden blev der sørget for vand på bordet og da vi bad om mere brød, kom det med det samme. Alt i alt en god oplevelse i den hyggelige restaurant. At det ikke blev til 5 stjerner skyldes, at udover fisk var der kun 2 andre muligheder at vælge imellem, nemlig kartoffelmad og hønsesalat (som i øvrigt var udsolgt) Vi bestilte 3 ostetallerkener, og her kunne man godt have udskiftet bestik og tallerkener. Desserten var også rigelig og god.
Skønt ophold på Gilbjerg strandhotel
Simpelt og skøn menu, smilende personale.
Alt i alt en rigtig dejlig oplevelse
Kan klart anbefales 🌞
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.