Voor diegene die mijn review heeft gelezen van de afgelopen week.....alles is in goed overleg geregeld. Ik ben zelf benaderd door de eigenaar en het is allemaal opgelost. 👌👌👌👌👌 Dank daarvoor.
ben tevreden heerlijke recepten. Duidelijk te volgen. Laatst heb ik de heerlijke pizza gemaakt o zo lekker zoals vele andere gerechten..nu ben ik gister jarig geweest en heb helemaal keto kwarktaart g... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vandaag het 101 keto receptenboek ontvangen. Plus een gratis keto quiz om te kunnen zien wat je lichaam nodig heeft voor een snelle vetverbranding. Ik begin in ieder geval enthousiast aan men afval pr... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Wat een mooie site en groep, ook op de app staan heerlijke en overzichtelijke recepten die niet al teveel tijd en ingrediënten in beslag nemen. Als je er wat meer moeite mee hebt en niet teveel over w... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Over Gezonderecepten.nl Al ruim 6 jaar doen we elke dag ons best om zoveel mogelijk mannen & vrouwen te helpen een slanke en gezonde lifestyle te behouden. Dat doen we door gratis tips, artikelen, gidsen, weetjes… en vooral: de allerlekkerste vetverbrandende recepten! Wij hopen dat onze website je kan inspireren en helpen je doelstellingen te bereiken
Maarssenbroeksedijk 41, 3542DM, Utrecht, Niederlande
- contact@gezonderecepten.nl
- gezonderecepten.nl
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 93 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
Das haben sich andere Leute angesehen
Waardeloze app
Waardeloze app, inloggen lukt niet meer als je per ongeluk bent uitgelogd. Wel hulp gekregen maar na heeft ook soelaas geboden.

Net de app ontdekt
Net de app ontvangen en nog niet heel erg bekend met Gezonde Recepten. De app ziet er prima uit! Je kunt makkelijk voor keuren aangeven en wijzigen. De recepten zien er eenvoudig en lekker uit! Veel keus! Een weekmenu tot een boodschappen lijstje is ook heel erg praktisch en wil je iets anders in je weekmenu dan kun je dat heel makkelijk vervangen met een ander recept. Erg fijn als je weinig tijd hebt!

Super
Ik vind dat de app erg goed werkt. Ik heb ook 2 boeken thuis en de recepten zijn heerlijk en makkelijk te maken. Super fijn!

Niet heel blij…
Na lang twijfelen toch de boeken gekocht, maar helaas wat ik al vreesde, voor veel geld weinig fysiek boek. Vind het een flutding. Ook de recepten totaal niet boeiend. Hier moet ik wel bij zeggen dat ik een ervaren keto eter ben dus deze recepten ken ik allemaal wel. Kip met asperge had ik zelf ook wel kunnen bedenken. Zalm met groente vind ik ook niet heel verrassend.
Ik heb spijt van deze aankoop.

Antwort von Gezonderecepten.nl
Hele fijne app erg handig in gebruik
Hele fijne app erg handig in gebruik. Hier ga ik de komende jaren veel plezier van hebben!

Antwort von Gezonderecepten.nl
Snel, voedzaam en lekker!!
Super lekkere, makkelijke en vooral voedzame recepten!! Erg blij met deze app!

Antwort von Gezonderecepten.nl
Zeer tevreden met mijn abonnement!
Ik ben erg tevreden met mijn abonnement bij Gezonderecepten. De recepten zijn duidelijk, gevarieerd en makkelijk te volgen. Het helpt me enorm om gezonde keuzes te maken zonder dat ik veel tijd hoef te besteden aan het plannen van maaltijden. Ook de klantenservice reageert snel en vriendelijk. Echt een aanrader voor iedereen die gezonder wil eten!

Niet aan beginnen
Eenmalige bestelling gedaan (dacht ik) voor een menu van enkele weken. Verder geklikt op de site om te kijken wat ze nog meer aanbieden, bleek ik met het doorklikken een bestelling voor drie boeken te hebben gedaan. Vervolgens zie ik na drie maanden een aankondiging voor een nieuwe incasso. Daarop een mail gestuurd om aan te geven dat ik niet akkoord ga met de incasso. Geen reactie en geld wel van de rekening geschreven. Een nieuwe mail gestuurd waar wél reactie op is gekomen, maar geen antwoord op mijn vraag. Wel een uitleg dat er tijdens het bestelproces meerdere malen gevraagd wordt of je door wil gaan. Dat klopt, maar de vermelding: "als u nu doorgaat wordt er geld van uw rekening geschreven", is niet voorbij gekomen. Dus mijn advies; niet aan beginnen want je komt er niet meer vanaf.

Probleem goed opgelost
Had een foute bestelling gedaan. Het is prima opgelost! Heel vriendelijk en hulpvaardig!
Bedankt!

Positief
Ik heb contact gehad met de eigenaar en het is naar tevredenheid opgelost.
De recepten zijn duidelijk en lekker.
Ik zou zeggen ga het proberen.

Kreeg een aanbieding
Foute bestelling gedaan
Prima opgelost .
Je wordt bij een klacht gewoon gebeld. Helemaal top.

Intressante giveaway met resultaat
Dankzij een giveaway op instagram won ik het kookboek " 28 dagen, buikvet challenge". Sinds kort maak ik ook gebruik van de app. Eenvoudige recepten die perfect te combineren vallen met mijn #flansen en #nowaste theorie. Mooi meegenomen dat ik ondertussen ook wat kilo's verlies. Top!

De app werkt heel goed!
De app is super! Werkt goed en gebruik het veel om recepten te maken. Ik ga zeker verlengen!

Antwort von Gezonderecepten.nl
Inmiddels is het netjes opgelost
Inmiddels is het netjes opgelost. En kan ik genieten van de app. Ik maak niet alles gezien de voorbereiding, maar de gerechten die ik maak zijn heerlijk.
Leuk boek en ruime keuzes uit veel…
Leuk boek en ruime keuzes uit veel gerechten! Alle macro’s staan er ook bij dus hoef ik ze niet meer zelf te berekenen!

101 koolhydraatarm: stralend in je trouwjurk
Ik kreeg 101 koolhydraatarm omdat ik me stralend en zelfverzekerd in mijn trouwjurk wilde voelen. Fijn hulpje als ik weer eens niet wist wat ik moest maken. Dit boek staat vol eten waar je blij van wordt, maar toch gezond en voedzaam.

Mooi boek
Mooi boek, zou graag meer recepten hebben die je wat sneller kan maken

Netjes en overzichtelijk
Netjes en overzichtelijk, lekkere recepten!

Niets dan lof
Uit het boek ´28 dagen buikvet challenge´ haal ik veel inspiratie sinds ik sinds kort werk aan een gezondere levensstijl. Ook de andere boeken zijn erg interessant voor wie houdt van lekker en gezond eten.
Overrompeling.... maar goed opgelost uiteindelijk!
Ik had eerder recepten van hen gebruikt dus durfde het aan met hen om een soort leefplan uit te zetten. Een misleidende reclame maakte dat ik plots een pakket boeken had besteld. Veel tekst en mijn fout om daar goed in te duiken. 67 euro rekening.
Maar dat was niet het ergste. Na een reeks vragen krijg je geen antwoord. Ik had binnen 24 uur de boeken in huis. Een receptenschema waar ik echt niets mee kon. Ik eet geen vlees, wel vis. Bijna overal, in ieder recept zat vlees in..
De hoeveelheid qua voeding was zo weinig en ik blijf honger houden. Het werkt niet.. Niet voor mij helaas.
Gemaild dat ik graag het dieet wil stopzetten en de boeken terug wil sturen... Maar ik krijg geen reactie terug.. Ik blijf hopen dat dit nog komt..
NB: er kwam reactie, ziekte was reden van vertraging. Daarna goed contact en alles is keurig opgelost.

Antwort von Gezonderecepten.nl
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.