Gezonderecepten.nl Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Voor diegene die mijn review heeft gelezen van de afgelopen week.....alles is in goed overleg geregeld. Ik ben zelf benaderd door de eigenaar en het is allemaal opgelost. 👌👌👌👌👌 Dank daarvoor.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

ben tevreden heerlijke recepten. Duidelijk te volgen. Laatst heb ik de heerlijke pizza gemaakt o zo lekker zoals vele andere gerechten..nu ben ik gister jarig geweest en heb helemaal keto kwarktaart g... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vandaag het 101 keto receptenboek ontvangen. Plus een gratis keto quiz om te kunnen zien wat je lichaam nodig heeft voor een snelle vetverbranding. Ik begin in ieder geval enthousiast aan men afval pr... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Wat een mooie site en groep, ook op de app staan heerlijke en overzichtelijke recepten die niet al teveel tijd en ingrediënten in beslag nemen. Als je er wat meer moeite mee hebt en niet teveel over w... Mehr ansehen

1. Buchverlag

Vom Unternehmen geschrieben

Over Gezonderecepten.nl Al ruim 6 jaar doen we elke dag ons best om zoveel mogelijk mannen & vrouwen te helpen een slanke en gezonde lifestyle te behouden. Dat doen we door gratis tips, artikelen, gidsen, weetjes… en vooral: de allerlekkerste vetverbrandende recepten! Wij hopen dat onze website je kan inspireren en helpen je doelstellingen te bereiken

Hervorragend

174 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Waardeloze app

Waardeloze app, inloggen lukt niet meer als je per ongeluk bent uitgelogd. Wel hulp gekregen maar na heeft ook soelaas geboden.

Antwort von Gezonderecepten.nl

Beste Hans Kos, We hebben u gemaild en kijken graag met u mee! Tientallen personen komen er elke dag in dus dat zal vast ook u lukken! Met gezonde groet. Team gezonderecepten.nl

Net de app ontdekt

Net de app ontvangen en nog niet heel erg bekend met Gezonde Recepten. De app ziet er prima uit! Je kunt makkelijk voor keuren aangeven en wijzigen. De recepten zien er eenvoudig en lekker uit! Veel keus! Een weekmenu tot een boodschappen lijstje is ook heel erg praktisch en wil je iets anders in je weekmenu dan kun je dat heel makkelijk vervangen met een ander recept. Erg fijn als je weinig tijd hebt!

Antwort von Gezonderecepten.nl

Wat leuk om te horen dat je de app net hebt ontdekt en dat je eerste indruk zo positief is. Fijn dat het aanpassen van voorkeuren, het kiezen uit veel lekkere en eenvoudige recepten en het maken van een weekmenu of boodschappenlijstje zo soepel gaat. Dat is precies waar we het voor doen. Als je ergens vragen over hebt of tips wilt om nog meer uit de app te halen, laat het gerust weten.

Super

Ik vind dat de app erg goed werkt. Ik heb ook 2 boeken thuis en de recepten zijn heerlijk en makkelijk te maken. Super fijn!

Antwort von Gezonderecepten.nl

Wat geweldig om te lezen dat je zo tevreden bent en dat je naast de app ook de boeken in huis hebt. Fantastisch dat de recepten voor jou zowel heerlijk als eenvoudig zijn, daar worden we echt blij van. Dank voor het delen van je ervaring en je enthousiasme. Als je ooit suggesties hebt of iets mist, denken we graag met je mee.

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Niet heel blij…

Na lang twijfelen toch de boeken gekocht, maar helaas wat ik al vreesde, voor veel geld weinig fysiek boek. Vind het een flutding. Ook de recepten totaal niet boeiend. Hier moet ik wel bij zeggen dat ik een ervaren keto eter ben dus deze recepten ken ik allemaal wel. Kip met asperge had ik zelf ook wel kunnen bedenken. Zalm met groente vind ik ook niet heel verrassend.
Ik heb spijt van deze aankoop.

18. November 2025

Antwort von Gezonderecepten.nl

Dank je wel voor je eerlijke terugkoppeling. We begrijpen heel goed dat de recepten voor jou als ervaren keto eter minder vernieuwend aanvoelen. Binnen onze boeken en app zoeken we altijd naar een balans tussen toegankelijke recepten voor beginners en wat uitgebreidere varianten voor mensen die al langer keto of koolhydraatarm eten. Dat maakt dat sommige gerechten simpel zijn, terwijl er in de categorie keto koolhydraten juist ook recepten staan die meer uitdaging en variatie bieden.

Het is jammer dat deze aankoop niet volledig aansluit bij jouw verwachtingen, maar we hopen dat je in de uitgebreidere keto koolhydraten recepten alsnog inspiratie vindt die beter past bij jouw niveau. Mocht je willen, denken we graag met je mee over welke categorieën of gerechten dat het beste aansluiten bij jouw ervaring.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hele fijne app erg handig in gebruik

Hele fijne app erg handig in gebruik. Hier ga ik de komende jaren veel plezier van hebben!

Antwort von Gezonderecepten.nl

Wat super om te horen dat je zo blij bent met de app en dat het gebruik zo prettig voor je werkt. Dat je verwacht er de komende jaren veel plezier van te hebben, voelt als een enorm compliment. Dank dat je dit met ons deelt, daar doen we het voor.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Snel, voedzaam en lekker!!

Super lekkere, makkelijke en vooral voedzame recepten!! Erg blij met deze app!

Antwort von Gezonderecepten.nl

Wat heerlijk om te lezen dat je zo enthousiast bent. Fijn dat de recepten voor jou precies de juiste combinatie van snel, voedzaam en lekker bieden. Dat je blij bent met de app geeft ons echt een boost. Dank voor het delen van je ervaring.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Zeer tevreden met mijn abonnement!

Ik ben erg tevreden met mijn abonnement bij Gezonderecepten. De recepten zijn duidelijk, gevarieerd en makkelijk te volgen. Het helpt me enorm om gezonde keuzes te maken zonder dat ik veel tijd hoef te besteden aan het plannen van maaltijden. Ook de klantenservice reageert snel en vriendelijk. Echt een aanrader voor iedereen die gezonder wil eten!

Antwort von Gezonderecepten.nl

Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent met je abonnement. Geweldig dat de recepten voor jou duidelijk, gevarieerd en makkelijk te volgen zijn en dat het plannen van gezonde maaltijden daardoor veel minder tijd kost. Precies dat gemak willen we bieden.

Ook mooi om te horen dat je onze klantenservice als snel en vriendelijk hebt ervaren. Dank voor je warme woorden en je aanrader, dat waarderen we enorm.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Niet aan beginnen

Eenmalige bestelling gedaan (dacht ik) voor een menu van enkele weken. Verder geklikt op de site om te kijken wat ze nog meer aanbieden, bleek ik met het doorklikken een bestelling voor drie boeken te hebben gedaan. Vervolgens zie ik na drie maanden een aankondiging voor een nieuwe incasso. Daarop een mail gestuurd om aan te geven dat ik niet akkoord ga met de incasso. Geen reactie en geld wel van de rekening geschreven. Een nieuwe mail gestuurd waar wél reactie op is gekomen, maar geen antwoord op mijn vraag. Wel een uitleg dat er tijdens het bestelproces meerdere malen gevraagd wordt of je door wil gaan. Dat klopt, maar de vermelding: "als u nu doorgaat wordt er geld van uw rekening geschreven", is niet voorbij gekomen. Dus mijn advies; niet aan beginnen want je komt er niet meer vanaf.

3. August 2025

Antwort von Gezonderecepten.nl

Beste Ilja, Je kan er altijd voor kiezen je abonnement op te zeggen. Wij hebben geen contactgegevens van je ontvangen. Stuur even je telefoonnummer naar contact@gezonderecepten.nl dan nemen we contact met je op. Met gezonde groet, Team gezonderecepten.nl

Probleem goed opgelost

Had een foute bestelling gedaan. Het is prima opgelost! Heel vriendelijk en hulpvaardig!
Bedankt!

22. August 2025

Goed om te horen! Met gezonde groet, Team Gezonderecepten.nl

Positief

Ik heb contact gehad met de eigenaar en het is naar tevredenheid opgelost.
De recepten zijn duidelijk en lekker.
Ik zou zeggen ga het proberen.

19. September 2025

Antwort von Gezonderecepten.nl

Wat fijn dat alles naar tevredenheid is opgelost en dat je contact met de eigenaar positief verlopen is. Mooi om te horen dat je de recepten duidelijk en lekker vindt. Dank voor je vertrouwen en je uitnodiging aan anderen om het te proberen, dat waarderen we enorm.

Kreeg een aanbieding

Foute bestelling gedaan
Prima opgelost .
Je wordt bij een klacht gewoon gebeld. Helemaal top.

18. September 2025

Beste Yvonne,

Wij proberen u te bellen, maar helaas neemt u niet op. Zou u ons terug kunnen bellen?

team Gezonderecepten.nl

Intressante giveaway met resultaat

Dankzij een giveaway op instagram won ik het kookboek " 28 dagen, buikvet challenge". Sinds kort maak ik ook gebruik van de app. Eenvoudige recepten die perfect te combineren vallen met mijn #flansen en #nowaste theorie. Mooi meegenomen dat ik ondertussen ook wat kilo's verlies. Top!

12. September 2025

Antwort von Gezonderecepten.nl

Leuk om te horen! 🤩 Wat gaaf dat je via de giveaway het kookboek hebt gewonnen en nu ook de app gebruikt 🙌 Helemaal top dat het zo goed aansluit bij jouw #flansen en #nowaste theorie – en die extra kilo’s kwijt raken is natuurlijk een heerlijke bonus 🔥👏 Veel kookplezier! 🥗💪

De app werkt heel goed!

De app is super! Werkt goed en gebruik het veel om recepten te maken. Ik ga zeker verlengen!

Antwort von Gezonderecepten.nl

Wat een fijne reactie! 🙌 Super dat je de app zo vaak gebruikt en dat de recepten in de smaak vallen 🤩 We vinden het geweldig om te horen dat je al zeker weet dat je gaat verlengen 💚✨

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Leuk boek en ruime keuzes uit veel…

Leuk boek en ruime keuzes uit veel gerechten! Alle macro’s staan er ook bij dus hoef ik ze niet meer zelf te berekenen!

Antwort von Gezonderecepten.nl

Wat fijn om te horen! 🤩 Super dat je blij bent met de ruime keuze en dat de macro’s meteen duidelijk zijn 🙌 Zo wordt gezond koken en afvallen nóg makkelijker 💚

101 koolhydraatarm: stralend in je trouwjurk

Ik kreeg 101 koolhydraatarm omdat ik me stralend en zelfverzekerd in mijn trouwjurk wilde voelen. Fijn hulpje als ik weer eens niet wist wat ik moest maken. Dit boek staat vol eten waar je blij van wordt, maar toch gezond en voedzaam.

Antwort von Gezonderecepten.nl

Wat mooi om te horen dat 101 Koolhydraatarm je heeft geholpen om je stralend en zelfverzekerd te voelen in je trouwjurk! 💍✨ Precies waarvoor we dit boek hebben gemaakt: makkelijke, voedzame recepten die je blij maken én ondersteunen bij je doelen. Fijn dat het een handig hulpje voor je was in de keuken!

team Gezonderecepten.nl 🌿

Mooi boek

Mooi boek, zou graag meer recepten hebben die je wat sneller kan maken

29. August 2025

Antwort von Gezonderecepten.nl

Wat fijn om te horen dat je het boek mooi vindt! Dank je wel voor je feedback we begrijpen helemaal dat het soms fijn is om extra snelle recepten achter de hand te hebben. We nemen je tip zeker mee voor een volgend boek of update!

Team Gezonderecepten.nl 🌿

Netjes en overzichtelijk

Netjes en overzichtelijk, lekkere recepten!

29. August 2025

Antwort von Gezonderecepten.nl

Wat leuk om te horen dat je de recepten lekker vindt en het boek als netjes en overzichtelijk ervaart! Daar doen we het voor – recepten die niet alleen gezond zijn, maar ook makkelijk te volgen en fijn om mee te werken.

Team Gezonderecepten.nl 🌿

Niets dan lof

Uit het boek ´28 dagen buikvet challenge´ haal ik veel inspiratie sinds ik sinds kort werk aan een gezondere levensstijl. Ook de andere boeken zijn erg interessant voor wie houdt van lekker en gezond eten.

26. August 2025
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Overrompeling.... maar goed opgelost uiteindelijk!

Ik had eerder recepten van hen gebruikt dus durfde het aan met hen om een soort leefplan uit te zetten. Een misleidende reclame maakte dat ik plots een pakket boeken had besteld. Veel tekst en mijn fout om daar goed in te duiken. 67 euro rekening.
Maar dat was niet het ergste. Na een reeks vragen krijg je geen antwoord. Ik had binnen 24 uur de boeken in huis. Een receptenschema waar ik echt niets mee kon. Ik eet geen vlees, wel vis. Bijna overal, in ieder recept zat vlees in..
De hoeveelheid qua voeding was zo weinig en ik blijf honger houden. Het werkt niet.. Niet voor mij helaas.
Gemaild dat ik graag het dieet wil stopzetten en de boeken terug wil sturen... Maar ik krijg geen reactie terug.. Ik blijf hopen dat dit nog komt..

NB: er kwam reactie, ziekte was reden van vertraging. Daarna goed contact en alles is keurig opgelost.

15. August 2025

Beste Roelie,

Wat fijn dat het uiteindelijk zo goed is opgelost! 🙌 . Super dat je nu met een gerust gevoel verder kunt! 🌟💪

Met gezonde groet,
Team Gezonderecepten.nl

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr