Gezonderecepten.nl...wat een mooi verzorgde site met meer dan 1000+recepten, weekplannen en handige boodschappenlijstjes. Daar ik nogal nieuwschierig van aard ben, ben ik ook gelijk gaan rond... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vanochtend wilde ik enthousiast beginnen met het programma voor 3 maanden. Hierbij ging iets niet goed en zat ik ineens vast aan een jaar abonnement. Meteen contact opgenomen om het te corrigere... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Over Gezonderecepten.nl Wij zijn Jay & Mitch en wij zijn de ‘mannen achter de schermen’ om het zo maar te noemen bij Gezonderecepten.nl Al ruim 4 jaar doen we elke dag ons best om zoveel mogelijk mannen & vrouwen te helpen een slanke en gezonde lifestyle te behouden. Dat doen we door gratis tips, artikelen, gidsen, weetjes… en vooral: de allerlekkerste vetverbrandende recepten! Wij hopen dat onze website je kan inspireren en helpen je doelstellingen te bereiken!
Maarssenbroeksedijk 41, 3542DM, Utrecht, Niederlande
Hat 83 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
Ik ontving een e‑mail waarin werd aangeboden dat ik gratis een aantal ketoboeken kon ontvangen en alleen de verzendkosten hoefde te betalen. Ik heb deze verzendkosten met mijn creditcard betaald. Tot mijn verbazing zag ik later dat er nóg een bedrag van mijn creditcard was afgeschreven, zonder dat ik daar toestemming voor heb gegeven. Daarnaast bleek er automatisch een abonnement te zijn afgesloten in de app, dat ik gelukkig direct heb kunnen stopzetten.
De ervaring was erg teleurstellend. Ik was simpelweg op zoek naar meer informatie over het keto‑dieet, maar werd geconfronteerd met onverwachte kosten en een ongewenst abonnement. Als je overweegt hier iets aan te schaffen, raad ik aan om eerst heel goed te lezen wat je precies afsluit.
Voor mij is dit niet aan te bevelen.
Vanochtend wilde ik enthousiast beginnen met het programma voor 3 maanden. Hierbij ging iets niet goed en zat ik ineens vast aan een jaar abonnement. Meteen contact opgenomen om het te corrigeren.
Niet mogelijk dus, ik ben mijn geld kwijt. Kennelijk staat geld verdienen hoger in het vaandel dan mensen helpen zoals ze schrijven.
Antwoord op jullie reactie:
Het is jullie misschien ontschoten maar ik heb al zéker 5 mails gestuurd waaruit blijkt dat jullie het niet willen corrigeren, ben gewoon mijn geld kwijt.
Bedankt hiervoor.

Antwort von Gezonderecepten.nl
Ik vindt het echt tof! De app ziet er super uit en het boek wat ik ontvangen heb geeft mooie tips en recepten. Ikzelf ben niet van weekmenus maar dan kijk ik mooi naar de Rezepten

Antwort von Gezonderecepten.nl
Daar ik nogal nieuwschierig van aard ben, ben ik ook gelijk gaan rondneuzen op de site.
De recepten zijn per categorie mooi en overzichtelijk gerangschikt.
De foto's van de gerechtjes zijn uitnodigend en zien er smakelijk en goed verzorgd uit.
Ingrediënten en voedingswaarden zijn helder en duidelijk beschreven.
Kortom zeker de moeite waard om uit te proberen.
Ik ben er in ieder geval heel blij mee.

Antwort von Gezonderecepten.nl
Ik ben zo blij dat ik hiermee in contact gekomen ben ! Het contact is heel goed en makkelijk, de recepten duidelijk en de gerechten zijn echt lekker.

Antwort von Gezonderecepten.nl
Het is een superhandige tool om recepten volgens je eigen maat en keuze op te zoeken! ik ben fan!

Antwort von Gezonderecepten.nl
Heb net de app geïnstalleerd, ziet er erg overzichtelijk uit lekkere recepten en handig weekmenu geen ingewikkelde recepten en dat vind ik heel fijn.
Ook makkelijk is het boodschappenlijstje.
Ik weet zeker dat ik ga genieten van de recepten .

Antwort von Gezonderecepten.nl
Heel veel lekkere recepten. Afvallen hoeft met deze recepten geen straf te zijn. Heb er super veel zin in om alles te proberen. Bij het invullen van je persoonlijke gegevens krijg je een op maat weekmenu en boodschappenlijstje super makkelijk.

Antwort von Gezonderecepten.nl
Heel tevreden met de app.
Zeer veel verschillende recepten. De dochter is helemaal fan van de smooties.
Snelle en makkelijke recepten. Gebruik de app heel vaak.

Antwort von Gezonderecepten.nl
De app is overzichtelijk en ruim in keuze. Staan heerlijke recepten op zelf eet ik sinds kort koolhydraatarm en beval goed. Genoeg afwisseling met de recepten op de site. Gebruik hem dagelijks om ideeën op te doen en heerlijke recepten vanaf te halen.

Antwort von Gezonderecepten.nl
Deze site is totaal niet wat ze beloven. Wat je uiteindelijk krijgt, is niets meer dan een online kookboek met recepten die je ook elders makkelijk kan vinden. Er is geen sprake van persoonlijke begeleiding, coaching of enige vorm van opvolging, ondanks wat de marketing doet uitschijnen.
In plaats daarvan word je vooral aangemoedigd om een abonnement af te sluiten van €49,95, dat bovendien automatisch jaarlijks wordt verlengd. Dit wordt naar mijn gevoel onvoldoende duidelijk gecommuniceerd en komt misleidend over.
Ik heb betaald, maar er uiteindelijk nooit gebruik van gemaakt omdat het simpelweg niet biedt wat verwacht werd. De manier waarop dit wordt voorgesteld, klopt niet met de realiteit.
Voor mij is dit een duidelijk voorbeeld van misleidende marketing. Absoluut niet aan te raden.

Antwort von Gezonderecepten.nl
Ik vind het een overzichtelijke app. Je kunt makkelijk gerechten vervangen in het menu en aangeven wat je wel of niet wilt. Ik moest alleen even goed kijken hoe het werkte met het boodschappenlijstje. Ik vind het leuk om de verschillende recepten te bekijken en te proberen.

Antwort von Gezonderecepten.nl
Bij deze gezonde recepten.nl gesproken en tot een goede overeenkomst gekomen.
Fijn dat we het zo konden afhandelen.

Antwort von Gezonderecepten.nl
Ik eet al een aantal jaren ketogeen en gebruik regelmatig de recepten van jullie. Zijn vaak dingen die je standaard in huis hebt en niet te moeilijk. Zojuist inloggegevens voor de app gekregen. Heb even snel rondgekeken maar ziet er goed uit. Fijn dat het iets is gericht op keto/kha. Ga zo door!

Antwort von Gezonderecepten.nl
Ik werd zomaar verrast met een nieuw boekje met een houten serveerplankje.
Ik had recent al een boek bij
gezonderecepten.nl besteld, dus het was echt een verrassing.
Ook nog een mailtje om hun app te gebruiken en in die app staan ook volop recepten. Het voelt alsof ik jarig ben: nog nooit zoiets meegemaakt.
Hartelijk bedankt!☺️

Antwort von Gezonderecepten.nl
Hele leuke recepten en ook echt lekker, heeft me erg geholpen met afvallen!!

Antwort von Gezonderecepten.nl
Top site heerlijke recepten ! En die week menu is ook fijn ! Boodschappen lijstje en alles ineen
Ik ben tevreden

Antwort von Gezonderecepten.nl
De app is snel heel duidelijk heerlijke re epten de boodschappenlijstjes zijn makkelijk

Antwort von Gezonderecepten.nl
Mijn ervaring met gezondenrecepten is dat de maaltijden lekker zijn zekers gezond en makkelijk te maken.
Een boek.gekocht en heel erg overzichtelijk. Erg blij met gezondenrecepten. Ook via de app nu ideaal altijd bij de hand waar je ook bent.

Antwort von Gezonderecepten.nl
De recepten zijn heerlijk, maar ongevraagd geld van je rekening schrijven is niet gepast.
Je zit aan een contract vast, en ze zeggen we hebben je gewezen op een afschrijving. Er is niet terug te vinden dat hun mij daar op wijzen. Gauw betaald wat ze dreigen met van alles. En uitgeschreven

Antwort von Gezonderecepten.nl
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.