Gezonderecepten.nl Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

ben tevreden heerlijke recepten. Duidelijk te volgen. Laatst heb ik de heerlijke pizza gemaakt o zo lekker zoals vele andere gerechten..nu ben ik gister jarig geweest en heb helemaal keto kwarktaart g... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

hele fijne plek als je gewone makkelijke en gezonde recepten zoekt. de kookboeken passen goed bij, ze zijn duidelijk en je krijgt meteen zin om iets nieuws te proberen. dikke aanrader

1. Buchverlag

Vom Unternehmen geschrieben

Over Gezonderecepten.nl Wij zijn Jay & Mitch en wij zijn de ‘mannen achter de schermen’ om het zo maar te noemen bij Gezonderecepten.nl Al ruim 4 jaar doen we elke dag ons best om zoveel mogelijk mannen & vrouwen te helpen een slanke en gezonde lifestyle te behouden. Dat doen we door gratis tips, artikelen, gidsen, weetjes… en vooral: de allerlekkerste vetverbrandende recepten! Wij hopen dat onze website je kan inspireren en helpen je doelstellingen te bereiken!

Hervorragend

Alle Bewertungen

171 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Super lekkere gerechten

Super lekkere gerechten, en makkelijk om te maken. Het geeft mij inspiratie op de dagen dat ik niet weet wat ik moet koken. Echte aanrader!

25. Juni 2026

Antwort von Gezonderecepten.nl

Wat fijn om te horen, dankjewel!

Super dat je de gerechten lekker en makkelijk vindt. Mooi dat de recepten je inspiratie geven op dagen dat je even niet weet wat je moet koken. Bedankt voor je mooie aanbeveling!

Kookboeken

Ik ben erg blij met de boeken. Ze hebben mij enorm geholpen met gezonder te eten en op mijn voeding te letten. Vooral tijdens mijn Keto Dieet vond ik de recepten heerlijk.

17. Juni 2026

Antwort von Gezonderecepten.nl

Wat fijn om te lezen, dankjewel!

Super dat je zo blij bent met de boeken en dat ze je hebben geholpen om gezonder te eten en beter op je voeding te letten. Mooi om te horen dat de recepten tijdens je keto dieet zo goed bevallen zijn.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Goede recepten en handig in gebruik

Goede recepten en handig in gebruik. Gezond, makkelijk en lekkere recepten.

23. Juni 2026

Antwort von Gezonderecepten.nl

Wat fijn om te horen, dankjewel!

Super dat je de recepten goed, gezond en lekker vindt. Ook mooi om te lezen dat alles handig in gebruik en makkelijk te volgen is.

Suikervrij genieten

Kreeg de pdf toegestuurd van Suikervrij genieten. Een leuke verzameling van recepten zonder suiker. Maar wel lekker en zoet. Er zitten desserts, recept voor meatliaf, kip etc erbij. Recepten zijn makkelijk te maken en laag in kh. Min 0 en max 4.
Voordeel is dat de porties voor 1 persoon zijn. Dus blijf je niet zitten met teveel van wat je uitprobeert.
Recepten zijn duidelijk, goed leesbaar en makkelijk.
Wil je iets zoets maken is dit een leuke aanvulling op de recepten die je al hebt.

22. Juni 2026

Antwort von Gezonderecepten.nl

Wat leuk om te lezen, dankjewel!

Fijn dat je blij bent met de pdf Suikervrij Genieten en dat je de recepten duidelijk, goed leesbaar en makkelijk vindt. Super dat je de variatie waardeert, van desserts tot hartige recepten, en dat de porties voor 1 persoon handig zijn om iets nieuws uit te proberen.

Mooi om te horen dat het een fijne aanvulling is op de recepten die je al hebt.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Frauduleuze praktijken zoals bij andere…

Frauduleuze praktijken zoals bij andere 1-sterren reviews beschreven. Je koopt een duur boek met recepten voor €37,- euro, waar je gratis meerdere boeken bij krijgt. Althans, die indruk geven ze je. Vervolgens krijg je een incasso van €67,- die je niet aan ziet komen. Bestel hier niet!

15. Juni 2026

Bedankt voor je review.

We kunnen helaas geen bestelling onder deze naam terugvinden in ons systeem. Daarom kunnen we jouw situatie op dit moment niet controleren.

Zou je jouw bestelnummer willen mailen naar contact@gezonderecepten.nl? Dan zoeken we graag voor je uit wat er precies is gebeurd en kunnen we je een passende uitleg geven.

Update

We hebben helaas nog steeds geen contactgegevens of reactie van u ontvangen via Trustpilot, e mail of telefoon. Daardoor kunnen we de bestelling niet terugvinden en uw situatie niet verder onderzoeken.

Lekkere recepten

Een website met heerlijke recepten, je kan er volop ideeën op doen, zodat je lekker gevarieerd kan blijven eten (ondanks het volgen van een welbepaald dieet).
Zoekfunctie is handig als je recepten zoekt voor een bepaald ‘dieettype’ & bepaald moment van de dag.
Door een hartje bij een recept te plaatsen, kan je het naderhand gemakkelijk terugvinden bij jouw favorieten.
Dankbaar dat ik de mogelijkheid heb gekregen om deze website uit te proberen.

12. Juni 2026

Antwort von Gezonderecepten.nl

Bedankt voor je mooie review!

Wat fijn om te lezen dat je onze website als inspirerend en gebruiksvriendelijk ervaart. We vinden het belangrijk dat iedereen gemakkelijk recepten kan vinden die passen bij zijn of haar voedingspatroon, terwijl er genoeg variatie mogelijk blijft.

Leuk dat je ook de zoekfunctie en de favorietenfunctie zo waardeert. Die zijn speciaal ontwikkeld om het zoeken en bewaren van recepten zo eenvoudig mogelijk te maken.

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen en fijn dat je de kans hebt gekregen om onze website uit te proberen. We hopen je nog lang te mogen inspireren met nieuwe, gezonde en lekkere recepten.

Keto kookboek

Het is een leuke groep en nog een gratis 101 keto gerechten gewonnen 🙌 super leuk allemaal

Antwort von Gezonderecepten.nl

Bedankt voor je leuke reactie!

Wat fijn dat je onze groep zo leuk vindt. En wat geweldig dat je ook nog het gratis e-book met 101 keto gerechten hebt gewonnen! We hopen dat je er veel inspiratie uit haalt en volop kunt genieten van alle lekkere keto recepten.

Veel plezier in de groep en bedankt dat je deel uitmaakt van onze community! 💚

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Waanzinnig lekkere recepten en…

Waanzinnig lekkere recepten en makkelijk te maken ook! Was nog wel eens aan t zoeken naar recepten op internet maar sinds deze app heb ik dat niet meer nodig....

Antwort von Gezonderecepten.nl

Bedankt voor je enthousiaste review!

Wat geweldig om te horen dat de recepten zo goed bevallen en dat je ze ook makkelijk vindt om te maken. Dat is precies wat we willen bereiken: heerlijke recepten die eenvoudig te bereiden zijn en voldoende inspiratie bieden voor elke dag.

Fijn dat je dankzij de app niet meer eindeloos hoeft te zoeken naar recepten op internet. Daar zijn we ontzettend blij mee!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jay en Mitch van GezondeRecepten.nl…

Jay en Mitch van GezondeRecepten.nl zijn ontzettend hard bezig om hun site goed neer te zetten met vooral recepten die voor iedereen toegankelijk zijn en niet duur zijn om te maken. Vaak geven ze gratis boeken en recepten weg. Ook op fb kun je reageren op een recept en krijg je het toegestuurd.
Ik gebruik ook de app wat erg handig is om recepten te zoeken, macros uit te rekenen en dag menu’s samen te stellen.
Wat ik erg waardeer is dat je goed ziet dat Jay op ieder commentaar reageert en je ziet aan zijn antwoord dat het gelezen is en niet zomaar een standaard antwoord.
De kookboeken kun je als digitaal als fysiek kopen en er is aanbod voor iedereen. Kortom, een goede site om te volgen en te gebruiken.
Suggesties en voorbeelden zijn ook zeer welkom en er wordt geluisterd naar vragen.
Ga eens kijken en doe je voordeel.

Antwort von Gezonderecepten.nl

Wat een ontzettend mooie en uitgebreide review, dankjewel!

Het betekent veel voor ons dat je ziet hoeveel tijd en aandacht we in Gezonderecepten.nl steken. We willen gezonde recepten graag toegankelijk maken voor iedereen, met duidelijke uitleg, betaalbare ingrediënten en gerechten die je ook echt met plezier maakt.

Ook heel fijn om te horen dat je de app gebruikt en dat deze je helpt met recepten zoeken, macro’s berekenen en dagmenu’s samenstellen. Dat is precies waar we het voor doen.

We waarderen het enorm dat je benoemt dat er echt naar reacties, vragen en suggesties wordt geluisterd. Persoonlijk contact vinden wij heel belangrijk en we proberen altijd inhoudelijk te reageren.

Bedankt voor je vertrouwen, je betrokkenheid en je mooie woorden. We blijven ons best doen om de website, app, boeken en community steeds beter te maken.

Super fijne recepten

Super fijne recepten. Doordat andere hun uitgeprobeerde recepten plaatsen leer ik daarvan weer veel.

9. Juni 2026

Antwort von Gezonderecepten.nl

Wat leuk om te horen, dankjewel voor je mooie review!

Precies dat maakt onze community zo bijzonder. Niet alleen de recepten zelf, maar ook de ervaringen, tips en foto's van andere leden zorgen voor veel inspiratie. Het is mooi om te lezen dat je daar zoveel van leert en nieuwe ideeën door opdoet.

Bedankt dat je deel uitmaakt van onze community. Samen helpen we elkaar om gezond en vooral lekker te blijven eten.

Overzichtelijk en niet moeilijk

Wat een mooie site en groep, ook op de app staan heerlijke en overzichtelijke recepten die niet al teveel tijd en ingrediënten in beslag nemen. Als je er wat meer moeite mee hebt en niet teveel over wilt nadenken maken ze ook dag/week menu’s die na het invullen van de quiz helemaal op jou behoefte wordt samengesteld. Als je vragen hebt worden die vrij snel door Jay beantwoord. Al met al zeker een aanrader.

Antwort von Gezonderecepten.nl

Wat een mooie review, dankjewel!

Heel fijn om te lezen dat je de site, groep en app zo overzichtelijk en makkelijk in gebruik vindt. We vinden het belangrijk dat gezonde recepten niet ingewikkeld hoeven te zijn en dat je zonder te veel gedoe iets lekkers op tafel kunt zetten.

Ook mooi dat je de dag en weekmenu’s benoemt. Die zijn er juist om het makkelijker te maken wanneer je wat minder wilt nadenken over wat je elke dag moet eten.

Bedankt voor je vertrouwen en je aanrader. Dat waarderen we enorm.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Great website and nice book about keto…

Great website and nice book about keto recipes. Nice Facebook Group with lot of people with the same intresting

5. Juni 2026

Antwort von Gezonderecepten.nl

Thank you so much for your kind review!

We’re happy to hear that you enjoy the website, the keto recipe book and our Facebook group.

It’s great to have a community where people with the same interests can share inspiration, tips and recipes with each other.

With healthy regards,

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Het is een hele fijne community

Het is een hele fijne community, waar je hele leuke recepten kan opzoeken maar ook zelf recepten kunt plaatsen. Mocht je een vraag hebben dan reageert Jay altijd heel erg snel. Zij doen ook vaak een recepten boek weggeven. Al met al een gezellige groep.

Antwort von Gezonderecepten.nl

Wat een ontzettend mooie review, dankjewel!

Het doet ons goed om te horen dat je de community als gezellig en behulpzaam ervaart. Precies daarvoor hebben we deze groep opgericht: een plek waar iedereen inspiratie kan opdoen, recepten kan delen en elkaar kan motiveren om gezonder te leven.

Ook fijn om te lezen dat onze snelle reacties worden gewaardeerd. We proberen iedereen zo goed mogelijk te helpen en vinden persoonlijk contact erg belangrijk.

Bedankt dat je deel uitmaakt van onze community. Samen maken we er elke dag weer een inspirerende en gezellige plek van!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vandaag het 101 keto receptenboek…

Vandaag het 101 keto receptenboek ontvangen. Plus een gratis keto quiz om te kunnen zien wat je lichaam nodig heeft voor een snelle vetverbranding. Ik begin in ieder geval enthousiast aan men afval project. Ik hoop eindelijk na zoveel verschillende keren te proberen, resultaat te krijgen. Maar als ik de gerechten zie in het boek denk ik dat het me deze keer zeker gaat lukken!

Antwort von Gezonderecepten.nl

Wat leuk om te lezen, bedankt voor je mooie review!

Wat goed dat je er vol enthousiasme mee aan de slag gaat. Juist dat is vaak de eerste stap naar succes. We horen vaak van mensen dat het veel makkelijker vol te houden is wanneer je kunt genieten van lekkere en gevarieerde gerechten, zonder het gevoel te hebben dat je aan het diëten bent.

We wensen je heel veel succes met jouw afvaldoel en hopen dat het 101 Keto Receptenboek je daarbij helpt. Geniet van alle recepten en wees vooral trots op iedere stap die je zet.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Via fb op deze gezonde recepten site…

Via fb op deze gezonde recepten site gekomen.
Heb een boek gewonnen. Zo super mooi boek met heel veel recepten.
Daar ga ik deze week mee aan de slag. Echt een aanrader de site.

Antwort von Gezonderecepten.nl

Wat leuk om te horen, dankjewel voor je mooie bericht!

Heel veel plezier met het boek en de recepten. We hopen dat je er deze week iets lekkers uit gaat maken en dat je er veel inspiratie uit haalt.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Kijk uit voor automatische incasso

Met een tijdelijke deal 4 boeken gekocht voor 27,-. Na de betaling leek het alsof je niet klaar was met de bestelling en kwam een volgend scherm of je nog 3 gratis boeken wilden met kleine letters een bedrag van 67,-. Na op de knop “ja voeg aan mijn bestelling” geklikt te hebben zat je ineens vast aan een automatische incasso. Daarnaast blijkbaar ook een proefabbonnement die automatisch verlengd werd waar je ook voor moest betalen. Zou hier nooit meer kopen

20. Mai 2026

Antwort von Gezonderecepten.nl

Bedankt voor je review. We vinden het belangrijk om direct te benoemen dat jouw weergave van de situatie niet klopt.

De extra producten en eventuele vervolgstappen zijn niet zonder toestemming toegevoegd. Deze zijn alleen toegevoegd nadat hier tijdens het bestelproces actief voor is gekozen.

We hebben hierover inmiddels persoonlijk contact met je gehad. Ondanks dat de bestelling door jou zelf is geplaatst, hebben we ervoor gekozen om je volledig tegemoet te komen. Je hebt het volledige aankoopbedrag teruggekregen en mocht alle ontvangen producten gewoon houden.

Tijdens ons contact heb je aangegeven tevreden te zijn met deze oplossing. Daarom vinden we het jammer om alsnog deze review te lezen, zeker omdat wij het contact zelf als zeer onvriendelijk hebben ervaren, terwijl we juist rustig, vriendelijk en oplossingsgericht hebben gehandeld.

We nemen feedback altijd serieus en blijven kijken hoe we onze communicatie kunnen verbeteren. Tegelijkertijd vinden we het belangrijk om duidelijk te maken dat er geen sprake is geweest van een betaling of bestelling zonder jouw akkoord.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

“Gezonde Recepten Community” een aanrader!

Via FB in contact gekomen met “Gezonde Recepten Community”.
De site is redelijk nieuw maar groeit enorm hard.
Dit komt o.a. door de betrokkenheid van beide heren welke de site runnen.
Voor iedereen is er een persoonlijk woordje en de leden gaan met respect met elkaar om, dat zie je ook wel eens anders.
De getoonde recepten zijn heerlijk en vernieuwend voor hen die een beetje vastlopen in hun Keto dieet.
Voor wat mij betreft een aanrader!!!

Yvonne Jansen

5. Juni 2026

Antwort von Gezonderecepten.nl

Wat een mooie review, dankjewel!

Heel fijn om te lezen dat je via Facebook bij onze community terecht bent gekomen en dat je de groep als positief en respectvol ervaart. Dat vinden we ontzettend belangrijk.

We doen ons best om persoonlijk betrokken te zijn, vragen te beantwoorden en een plek te creëren waar iedereen inspiratie kan opdoen. Zeker wanneer je wat vastloopt met keto, kunnen nieuwe recepten en ideeën net dat extra zetje geven.

Bedankt voor je vertrouwen en je mooie aanbeveling. We waarderen het enorm.

Het Keto Koolhydraten Receptenboek

Het Keto Koolhydraten receptenboek mogen ontvangen. Daar ben ik erg blij mee. Het staat vol heerlijke en makkelijk te maken recepten en is gevarieerd.
Fijn wanneer je zin hebt in hartig of juist in zoet. Zo kun je elke craving verantwoord doorstaan.
Heel fijn dat de macro’s per portie erbij vermeld staan.
Inmiddels ben ik de (on)gewenste 10 kilo kwijt maar ik ga nog even lekker door. Bedankt!

4. Juni 2026

Antwort von Gezonderecepten.nl

Wat een prachtige review, dankjewel!

Heel fijn om te horen dat je zo blij bent met het Keto Koolhydraten Receptenboek en dat de recepten goed bevallen. We vinden het belangrijk dat keto niet alleen verantwoord is, maar ook lekker, gevarieerd en makkelijk vol te houden.

Ook mooi dat je de macro’s per portie waardeert. Dat maakt het vaak net wat makkelijker om overzicht te houden en bewuste keuzes te maken.

En wat een geweldig resultaat: 10 kilo kwijt! Daar mag je echt trots op zijn. We wensen je heel veel succes met het vervolg en hopen dat het boek je nog veel lekkere inspiratie blijft geven.

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Netjes opgelost

Er was wat onenigheid over een mail die niet bleek aan te zijn gekomen over verlenging van een abonnement. Na contact te hebben gehad hierover tot een goede oplossing gekomen.

1. Juni 2026

Antwort von Gezonderecepten.nl

Het abonnement wordt altijd door de klant zelf afgesloten en bij het afrekenen staat duidelijk vermeld dat het om een abonnement gaat. Daarnaast sturen wij meerdere herinneringsmails over de verlenging, zodat je op tijd de mogelijkheid hebt om op te zeggen.

Je kunt je abonnement altijd zelf stopzetten via je account. Ook mag je ons altijd mailen, dan helpen we je graag verder.

Wil je even contact met ons opnemen via contact@gezonderecepten.nl? Dan kijken we graag met je mee.

Geweldige website, toprecepten!

Wat ben ik blij dat ik deze website ontdekt heb; zo veel heerlijke recepten! Het maakt mijn leven met een aantal dieetbeperkingen véél makkelijker en leuker.
En mijn hele gezin eet er smakelijk van mee. Zo is het beslist geen straf meer, maar een traktatie.
Heel hartelijk bedankt voor jullie geweldige aanbod!
Prachtige kookboeken ook!!

1. Juni 2026

Antwort von Gezonderecepten.nl

Wat ontzettend fijn om te lezen, dankjewel voor deze mooie woorden!

Het is precies waar we het voor doen: recepten maken die niet alleen passen bij bepaalde dieetwensen, maar ook gewoon lekker zijn voor het hele gezin. Geweldig om te horen dat onze recepten en kookboeken zo goed bevallen.

Team Gezonderecepten.nl

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr