Vi havde glædet os til frisk fisk på Hooked Frederiksberg, det er opreklameret. Fisken godt gemt i overkrydret Pango rasp og bløde Pomfrites. Der var l rødvin, vi bestilte en Flaske - rædselsfuld... Mehr ansehen
Hooked Østerbro. På trods af en lang række anmeldelser på engelsk, købt?, blev vi behageligt overraskede. Venlig og hurtig betjening, velsmagende mad i rigelige mængder. Vi kunne ikke spise op. Vores... Mehr ansehen
- Det går ned ad bakke for Hooked. Jeg hentede Fish & Greens på Christianshavn og det var ikke nogen fornøjelse. Salaten bestod af omtrent 85% let slatten babyspinat iblandet lidt rød peber, hertil... Mehr ansehen
Usnobbet og virkelig veltilberedt mad til mine 60 fødselsdagsgæster. Vi fik hvad hjerte og mave kunne begære, lige fra friske østers til sprøde pomfritter. Kokken tog selv runden blandt gæsterne og... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Hooked tilbyder catering serveret fra vores foodtrucks eller lavet af vores kokke i dit eget køkken. Vi serverer typisk fisk og skaldyr - men kan også tilbyde en menu hvor kødretter eller veganske retter indgår. Hooked har flere restauranter i København, som serverer fisk og skaldyr i uformelle omgivelser.
Dänemark
- gethooked.dk
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Skuffende madoplevelse
Skuffende madoplevelse. Kan ikke anbefales.
Maden smagte af ingenting
Maden smagte af ingenting. Jeg har spist på hooked tidligere, da de var nyåbnet på Nørrebro. Dengang var maden af god kvalitet. Men jeg blev godt nok meget skuffet i dag. Vi bestilte både burger og fisk og fritter og fra deres snack kategori. Burgeren var meget våd og dryppende. Vi kommer ikke tilbage, da det ikke er pengene værd, når maden er smagsløs :/
En dårlig oplevelse
Besøg på Hooked restauranten på Christianshavn var en virkelig dårlig oplevelse. Kvaliteten var lav, men så har vi da prøvet det og kommer ikke igen. Det værste var næsten den omgang bondefangeri, vi oplevede, da vi bestilte 1 sodavand, 2 øl og 1 danskvand. Sidstnævnte kom til at koste kr. 80, da det viste sig, at vi skulle betale for hele bordet, selvom det kun var én af os, der drak danskvand. Var vi blevet gjort opmærksomme på dette, havde vi selvfølgelig bestilt en flaske danskvand i stedet. Tjeneren blev meget pinligt berørt, da vi påpegede dette. Det virkede ærlig talt som om, hun var helt klar over situationen, og at det ikke var en førstegangsoplevelse.
Bliver bedt om at gå før vi har spist færdig
Var i weekenden på hooked for at spise aftensmad, hvilket var en super dårlig oplevelse. Klokken 18:10 bestiller min ven og jeg to burgere, der først bliver serveret 40 min senere. Det problematiserede vi egentlig ikke, da vi antog det skyldtes, at køkkenet havde travlt. 35 min senere kommer tjeneren ned for at rydde bordet (mens vi stadig er i gang med at spise). Jeg fortæller høfligt, at vi ikke er helt færdige med at spise endnu, hvor tjeneren svarer mig, at de skulle bruge bordet igen om 10 min. Jeg forklarer hende her, at vi jo ikke er færdige med at spise endnu, og maden var forsinket, så det holder ikke helt, at vi så skal gå nu. 5 min senere (klokken 19.25), mens vi endnu ikke er færdige medat spise, kommer hendes kollega ned og beder om betaling. Jeg fortæller, at det skulle være sagt på forhånd, at vi havde 35 min til at spise vores mad inden vi skulle forlade stedet. Alene det faktum, at hooked opererer med en tidsbegræsning skal oplyses - alt andet er bondefangeri. Alt i alt føler vi os godt taget ved næsen; at betale 460 kroner for en så sølle oplevelse, hvor man ikke engang har tid til at spise sin mad.
Magen til dårligt service niveau og uforskammethed skal man lede længe efter!
Fantastisk velsmagende mad
Fantastisk velsmagende mad, gode cocktails, fin indretning og super sød betjening. Så fin oplevelse. Kan kun anbefales
Super god oplevelse
Utroligt lækker mad, hyggelig stemning og sød, hjælpsom og imødekommende betjening. Kan varmt anbefale det! :)
Usnobbet og virkelig veltilberedt mad…
Kokken tog selv runden blandt gæsterne og tjekkede, at alt var i orden og ingen manglede noget.
Alt var professionelt og oprigtigt
Tak for lækker mad og top go’ service til Hooked holdet
Fiskerestaurant siger de selv?
Fiskerestaurant siger de selv?
Come on. Det er fastfood der tager en time. Prisen på en ret med næsten ingen hummer var kr 225. Spist på 1 minut bestod mest af et toasbrød og salat. Sur dressing og hvis det ikke var nok var der eddikepulver ad libitum på bordet.
Stakkels ansat i baren som skulle gøre det hele i restauranten. Ingen hjælp fra de mange dovne kokke i køkkenet selv om det til min undren var fuldt hus den aften.
En stjerne for det dårlige koncept.
Carsten Nilsson fra Natur Poteket
Greeeat food for a work party
Greeeat food for a work party - everyone loved it! Also the vegetarian and vegan meals. I can differently recommend it. We where 130 people at Too Good To Go summer party - and everything worked perfectly with Hooked. Very very nice staff as well.
Hooked leverer god kvalitet og høj service!
Hooked var super imødekommende og hjælpsomme før og under vores fest!
Vi holdt cocktailparty i haven og mad og cocktails var perfekt sammensat hertil. Vi og vores gæster var begejstret over den gode kvalitet og høje niveau af små retter og ikke mindst den service der fulgte med i leveringen.
Super super godt
Fra start til slut er super godt arrangement. Maden var super lækker og der var rigeligt af den. Lige fra snacks til østers til lobster rolls var super friske og meget lækre. Selv elektriciteten hjalp de med da den røg til musikken… vi fik mad til 150 Pers og på intet tidspunkt virkede det stresset. Top professionelt. Den varmeste anbefaling herfra.
Rigtig god mad
Rigtig god mad, store portioner og fin service!
Havde jeres foodtruck i haven
Havde foodtruck i haven, hvor både service, humør og mad var verdensklasse.
Alle gæster var blown-away af kvaliteten af alt fra østers, lobsterdogs, dessert osv..
Glæder mig til næste gang jeg kan bruge jer. Tak !
Hooked Carlsbergbyen 5/5
Super lækker mad og god, professionel betjening. Kan helt klart anbefales:)
Lækreste pokebowl
Lækreste pokebowl . Frisk og velsmagende til fantastisk pris .
Super oplevelse
Super oplevelse . Frisk velsmsgende mad . Pokebowl med dejlig krydret laks og perfekt blanding . Hooked burger sprød og delikat .pomftitter perfekt tilberedte. Super betjening : snilende , hurtig præcis, opmærksom. God stmosfære i uformelle rammer .
Glasskår i maden (billeder haves).
Glasskår i maden (billeder haves).
Normalt er jeg en meget glad kunde hos Hooked og synes det er skøn mad!
I dag oplevede jeg desværre et glasskår i maden i min take away, og sidder nu tilbage med et snit i læben.
Det var en rigtig ærgerlig oplevelse..
Ærgerlig helhedsbesøg
Vdr. Hooked på Frederiksberg.
Vi ventede på vores mad i 50 minutter.
Blev max presset da vi havde vigtig aftale efter spisning (som vi ik ku komme for sent til)
Det gjorde at vi desværre måtte spise vores mad i hast!
Folk (og Wolt) stod i kø ude på fortorvet
For at afhente deres mad, som også var super meget forsinket.
Maden var upåklagelig og de to tjener-piger som var på arbejdet ydede en storartede service, men var tydeligvis rigtige ked af det.
Efter flere klager -og sure mennesker, måtte de lukke ned for Wolt-bestillingerne.
Tænker at en god ide kunne være, at hvis man ka se, at man er underbemandet (hvilket pigerne fortalte at de var) så burde der blive lukket ned for takeaway med det samme.
Blot et feedback.
Som sagt var maden fantastisk, det var ærgerligt at vi ikke kunne nyde den.
Altid fantastisk service we are Hooked!!!
Altid
Helt fantastisk mad og kundeservice.
Tak til de flinke og opmærksomme piger på arbejde.
Good job
Take-away med mgl. Fritter, men…så skete der noget !
Hentede Take-away på Hooked /Vesterbro, som mange gange før. Kommer hjem på 4.sal og opdager, at der mgl. fritter. Ringer små-irriteret og får først at vide at jeg må skrive på hjemmesiden og få refunderet beløbet SUK !!!! Men så bliver jeg ringet op igen umiddelbart derefter af Kai og han sender fritter med bud” det er det mindste vi kan gøre” Flink, ungt bud løber op på 4. sal og aflevere posen, med en beklagelse for mgl. ….. . Jeg åbner posen og udover fritter, så er der også friterede blæksprutter - fantastisk service og super god måde at tackle en fejllevering.
Bedste hilsener Charlotte Grønlykke
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.