Vi havde glædet os til frisk fisk på Hooked Frederiksberg, det er opreklameret. Fisken godt gemt i overkrydret Pango rasp og bløde Pomfrites. Der var l rødvin, vi bestilte en Flaske - rædselsfuld... Mehr ansehen
Hooked Østerbro. På trods af en lang række anmeldelser på engelsk, købt?, blev vi behageligt overraskede. Venlig og hurtig betjening, velsmagende mad i rigelige mængder. Vi kunne ikke spise op. Vores... Mehr ansehen
- Det går ned ad bakke for Hooked. Jeg hentede Fish & Greens på Christianshavn og det var ikke nogen fornøjelse. Salaten bestod af omtrent 85% let slatten babyspinat iblandet lidt rød peber, hertil... Mehr ansehen
Usnobbet og virkelig veltilberedt mad til mine 60 fødselsdagsgæster. Vi fik hvad hjerte og mave kunne begære, lige fra friske østers til sprøde pomfritter. Kokken tog selv runden blandt gæsterne og... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Hooked tilbyder catering serveret fra vores foodtrucks eller lavet af vores kokke i dit eget køkken. Vi serverer typisk fisk og skaldyr - men kan også tilbyde en menu hvor kødretter eller veganske retter indgår. Hooked har flere restauranter i København, som serverer fisk og skaldyr i uformelle omgivelser.
Dänemark
- gethooked.dk
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Hooked Carlsbergbyen
Den bedste service jeg nogensinde har fået.
Panko rasp med fisk indeni og bløde pomfrites
Vi havde glædet os til frisk fisk på Hooked Frederiksberg, det er opreklameret.
Fisken godt gemt i overkrydret Pango rasp og bløde Pomfrites.
Der var l rødvin, vi bestilte en Flaske - rædselsfuld-lige til at hælde ud.
Det gav efterfølgende en dårlig mave.
Ventetiden var meget lang.
Det eneste positive var den søde pige der serverede.
Behagelig overraskelse
Hooked Østerbro.
På trods af en lang række anmeldelser på engelsk, købt?, blev vi behageligt overraskede. Venlig og hurtig betjening, velsmagende mad i rigelige mængder. Vi kunne ikke spise op. Vores tun var lækker og den indbagte fisk var fast og velsmagende. Prisen var særdeles rimelig. Kan anbefales.
God mad og god betjening
Hooked Frederiksberg: Vi var to personer der ikke havde bestilt bord. Vi fik bord i en næsten fyldt restaurant. God og rar betjening, god 3 retters menu. Alt var godt og vi gik mætte og tilfredse derfrs.
Dårlig fisk
Det er anden gang, jeg har bestilt en ret med tun, som har haft en underlig smag. Desværre med sygdom til følge.
Selskab for 45 mennesker
Vi spiste ca. 45 mennesker på Hooked Carlsbergbyen i forbindelse med fejring af en barnedåb.
God kommunikation i forbindelse med booking. Servicen og maden på selve dagen fejlede heller ikke noget. Vil anbefale det til andre.
Fik tun som smagte dårligt
Fik tun som smagte dårligt. Den unge pige gik i køkkenet med besked om at fisken var fra idag Jeg fik ikke tilbudt noget andet og blev ikke taget seriøst
Føler mig udsat for et overgreb
Føler mig udsat for et overgreb. Tror aldrig jeg har oplevet service på så lavt et niveau. Vi var ude for at fejre og glædes og ender med at flere af os græder fordi tjeneren er så egoistisk og ubehøvlet over for os.
Ramt af succes
Ramt af succes, det går ned af bakke. Første gang, for en del år siden, var det en stor nydelse. Nu virker retterne hver gang mindre og mindre, salaten mere og mere kedelig og her sidst da jeg hentede take-away var der flere mangler. De havde dog prøvet at ringe men problemet er jo at de ikke havde pakket det rigtigt fra starten. Man kan ikke få penge retur for de manglende ting, og man kan heller ikke få et tilgodebevis. Men næste gang man kommer vil man få værdien af det manglende trukket fra (som man altså ikke har noget bevis på). Så er det jo spørgsmålet, når det allerede er gået så meget ned af bakke, om de kan huske det næste gang - Jeg kommer der ikke igen lige med det samme - Og spørgsmålet er om det bare var sidste gang man gad sætte sine ben i det etablissement. Og det er jo også den smarte måde, eller i hvert fald den sikre måde at garantere en dårlig oplevelse, som man, velan, er meget velkommen til at komme forbi og få igen. Hmm, tror det bliver et nej tak herfra. 3 Stjerner er vist ved at være i overkanten til Hooked, der er SÅ mange andre fantastiske steder, så hvorfor spilde tiden? I håb om at de pludselig rykker fra gruppen af dem der er sat af og op i udbrydergruppen? Tror ikke rigtig på det. De ridder på en bølge af tidligere succes og deraf god indtjening, og når folk opdager at det faktisk ikke er særlig godt drejer de nøglen, velfortjent. Pengene er spildt. Håber blot at andre læser med før de forventer en god oplevelse.
Ultraforarbejdede fødevarer
Under dining week besøgte vi Hooked på Christianshavn og havde set frem til en 5 retters fiskemenu og dertilhørende vinmenu.
Vi blev ret skuffede da vi efter 2. ret fik at vide desserten var næst. Som den søde tjener forklarede, var det 5 retter på 3 serveringer.
Men der stod faktisk 5 serveringer på vores billet??
Vinmenuen blev serveret i meget små hvidvinsglas - og bestod af 3 små nærige glas vin pr person. Alt i alt følte vi os faktisk snydt - da maden heller ikke var hjemmelavet. Hentet i Incos frostafdeling og smidt i frituren. Ultraforarbejdede fødevarer hører ikke hjemme på en restaurant der tager 1800 kr for 3 personer.
Mht interiør, var vi ikke vilde med de kolde hvide fliser dog et plus med levende lys på bordet. Men - det værste var dog metalstolene, der var så lave, at man lettere kunne sætte hagen på bordet fremfor albuerne. Ubehagelige stole der stak i ryggen på de forkerte steder.
Betjeningen var i top - sødeste 2 piger der var servicemindede og smilende.
Vi prøver gerne noget nyt når vi går ud og spiser, men dette var en engangsforestilling. Giver 2 stjerner til betjeningen.
Hooked Frederiksberg
Venlig betjening. Men maden smagte nærmest ikke af noget. Ikke pengene værd.
To fantastiske tjenere
I går besøgte vi Hooked på Christianshavn.
Min veninde og jeg havde købt en "Early Bird". På nogle restauranter kan man godt føle, at man ikke er helt så værdsat en kunde, når man kommer med en deal, men det var bestemt ikke tilfældet her.
Vi fik den sødeste betjening af de to piger, og det som får mig til at skrive denne anmeldelse er, at de spurgte om vi ville have vores rester med hjem. Jeg havde lige tænkt, hvor var det ærgerligt, at jeg ikke kunne spise mere af den lækre fisk. Hun kom med resterne i en fin bøtte og med ekstra tartarsovs.
Det er virkelig god stil.
1000 tak for dejlig mad og god service.
LAAAANG ventetid
Jeg har nu prøvet at spise på både Hooked på Frederiksberg og Nørrebro og iaften på Vesterbro. Og i dag var en smule skuffende i forhold til hvad jeg ellers har oplevet.
Vores forretter var super gode, meget lækkert. Alle var glade. Men hovedretten? Ja eller den var også god.. da den altså endelig kom. Vi rykkede for den og der gik næsten en time før vi fik den. På det her tidspunkt er vi ved at give op. Og da vi henvender os til tjenerne, får vi blot af vide at de har travlt i køkkenet. Fair nok, men så måske nævn det for jeres gæster lidt før.. vi var ikke de enste der ventede så længe. Og evt. tilbyd noget ekstra at drikke som kompensation. Vi havde børn med os og de var trætte og ville gerne hjem og det var lidt svært, når vi manglede noget af vores mad.
Personalet var en smule fraværende og ryddede nærmest først vores bord, da vi gik derfra. Det vil også sige, at vi havde mange tomme glas og tallerkner (forretter) stående på bordet i 1,5 timer+. Og det helt forståeligt, hvis man har travlt, men vi så dem primært stå i baren og hyggesnakke.
Vesterbro, kom ind i kampen. :)
Konceptfood som smager cirka detsasamme…
Konceptfood som smager cirka detsasamme som sidste gang jeg spiste på Hooked. Ok -men mangler friskhed og gode råvarer.
Nu er portionerne desuden blevet 25% mindre.
Ikke prisværdig ifhld. til kvalitet, desværre.
- Det går ned ad bakke for Hooked.
- Det går ned ad bakke for Hooked.
Jeg hentede Fish & Greens på Christianshavn og det var ikke nogen fornøjelse. Salaten bestod af omtrent 85% let slatten babyspinat iblandet lidt rød peber, hertil en friteret fisk, vistnok af sej, der i sig selv er en sær tung kødagtig fisk, drænet for den vitalitet, der normalt findes i bemeldte spise. Et stykke lime på størrelse med en afklippet negl fulgte med.
Det er bare ikke godt nok en høj hellig lørdag aften. Der skal simpelthen strammes op!
Usmageligt
Usmageligt
Vi var på hooked inde ved Kødbyen, hvor vi bestiller lobster Roll som smager af ingenting og man skulle have briller på for at finde stykker af hummer… Udover bestiller vi en cocktail som er færdig lavet som bliver hældt op fra en kande i et køleskab… Efter at sende Maden og cocktailen tilbage skulle vi stadig betale fuld pris… Så spar jeres penge fordi prisen hænger ik sammen med hypen eller kvaliteten.!
Dårlig kommunikation
Vi spiste frokost på Hooked Frb. I lørdags, hvor vi bliver budt fint velkommen og bliver tilbudt vand eller danskvand inden bestillingen af mad. Vi takker ja til noget vand, scanner menuen og ser, der står “frokosttilbud 12-16”. Vi bestiller to gange fish and chips, en sodavand og øl.
Efter et lækkert måltid betaler vi og går, men undrer os alligevel lidt over prisen, da vi så kan se, vi har betalt fuld pris - altså ikke noget frokosttilbud.
Vi går tilbage og henvender os til tjeneren, som fortæller os, det kun er i hverdagene, der er frokosttilbud. Dette står dog ikke skrevet på jeres menuer, hvilket det skal, når det nu åbenbart ikke er gældende i weekenden - udover det betaler vi også to gange 20kr for en flaske vand, som tjeneren nok burde have oplyst os om, da hun tilbød os noget vand til at starte på.
Lobsteroll
Lobsteroll - smagte rigtig dejligt, men det var godt nok den mindste hummer “hotdog” jeg nogensinde har set. Prisen på kr 150,- er fuldstændig ude af proportioner og ikke ok. Det må i gøre noget ved :-(
De snyder en med deres menu
De snyder en med deres menu.
Vi spiste på Frederiksberg idag , vi valgte 2 menu af deres sommer menu. Udefra billeder , videoer får man serveret en 5 retters menu . Her fik vi 1 fisk , 1 smelt , og 1 salat til to menu og deling . Da vi spørger undrende var svaret ja til deling og det er sådan det er . 299 kr for en deling menu . Hvad hvis man kommer en og en menu , får man så en halv fisk ??
Godt nok snyd !
Lobsterroll …
Lobsterroll …. Fuldstændig latterligt ! Lille briochebolle hvor du skal lede efter et par små stykker hummer til 145kr !
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.