(Forbehold: Før jeg har testet produktet= høytrykkspyler; så om noe er feil så vet jeg ikke noe om firmaets behandlingstid eller måte ved reklamasjoner). Rask behandling og sending. Brukte ikke... Mehr ansehen
Das sagen Bewerter
Jeg har nylig blitt kunde hos Garasjetid. Har handlet på nett et par ganger og alt har vært veldig ryddig og greit. I dag oppstod det et lite problem, da jeg skulle bestille enda noen varer. Jeg ring... Mehr ansehen
Jeg syns kundeservicen her er utover uvanlig positivt. Sender du spørsmål om noe får du svar raskt, slik at man føler seg trygg og hørt. Fine tilbudet og priser året rundt, lurer du på noe om ett p... Mehr ansehen
Hyggelig service, svarer alle på youtube videoene sine om ting man lurer på. Rask leveranser, og selger gode produkter (godt nok for de fleste!) Har foreløpig ikke hatt noe problem med leveri... Mehr ansehen
Unternehmensdetails
Vom Unternehmen geschrieben
Garasjetid har alt du trenger til skinnende blank bil og viser deg hvordan du gjør det. Kvalitetsprodukter fra kjente leverandører. Lynrask levering.
Kontaktinformationen
Nordre Kullerød 19, 3241, Sandefjord, Norwegen
- post@garasjetid.no
- garasjetid.no
Hat 50 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Das haben sich andere Leute angesehen
Topp bedrift
Helt siden første gangen jeg så deg på YouTube det var Bilpleiekongen, siden den dagen ble hekta på Bilpleie slik at jeg til og med startet med mitt eget bilpleiefirma. Alle videoene du lagde inspirerte meg og gjorde meg flinkere og flinkere til det jeg drev med. Jeg har fulgt med på deg reise til Kina for å se på mikrofiberkluter til å vite hva man kan gjøre for å få bedre fremkommelighet på vinterveg alt innen bilpleie. Jeg har nå drevet med Bilpleie siden 2019 i snart sju år og takket være deg så har jeg hatt både motivasjon, kunnskap, driv og pågangsmot til å prøve nye produkter og lære nye ting. Jeg takket deg til og med på nettsiden min for at du ble såkalt min indirekte mentor på Bilpleie. Jeg er så glad for alle videoen du har lagt ut det har gjort hverdagen enklere og morsommere. Fortsett det gode arbeid! jeg har ikke noe negativt å si om dere kun positivt. Og så må jeg si at det er veldig inspirerende å se deg gå fra Bilpleiekongen, til garasje tid å se alt det du har skapt fra start det er for meg er stor. Det skulle bare mangle at det skulle skje noe småtteri underveis. Fortsette gode arbeid vi følger fortsatt med på alle videoene deres og gleder meg til neste kjøp 😀👍🏻 mvh Christopher Sveum
Beste kundeservice, trygg handel med kunnskap! Tipp topp!
Fine tilbudet og priser året rundt, lurer du på noe om ett produkt så er det video beskrivelse på dem aller fleste av produktene dems. Hvor mange steder har dette?
Garasjetid strekker seg utover normalen i alle klasser, og derfor kjøper ikke jeg produktet noe annet sted!
Første gangs handel
Første gangs handel – veldig fornøyd så langt!
Jeg har bestilt fra dere for første gang og venter fortsatt på varene mine. Jeg har full forståelse for at det kan oppstå forsinkelser i levering, og det er helt greit.
Det viktigste for meg er at dere virker som en seriøs bedrift som leverer kvalitetsprodukter, og derfor føler jeg meg trygg på at bestillingen kommer. Gleder meg til å motta varene! 😊
Bestilte en del småtteri under broiler…
Bestilte en del småtteri under broiler liveshopping, fikk mail et par dager etter om at noen av produktene ikke kom på lager til rett tid men dem kunne sende det de hadde først og ettersende det andre, helt gratis. Super kundeservice
Garasjetid er best!!
Har bare gode erfaringer med Garasjetid. Jeg brukte en anna leverandør tidligere, men har bytta 100% til Garasjetid. De er veldig gode på service og har alltid levert som lovet. Ingen andre er like gode på informasjon om produkter og bruk!! Stå på!!!
Kan ikke annet enn å anbefale…
Kan ikke annet enn å anbefale Garasjetid.no på det varmeste! Prisene er generelt gode, ofte ekstra gode tilbud og videoene som legges ut har vært nyttige for min del. Varene kommer som regel veldig raskt, kommunikasjonsflyten er veldig bra; en får oppdatering på mail hele veien. Det har hendt at enkelte varer er utsolgt eller ikke på lager, og det har vært noe ventetid. Oppfølgingen har da vært god. Har det vært problemer, har kundeservice raskt ordnet opp.
Meget bra
Godt utvalg, og rask levering. Fantastisk at de har video fra neste alle produkt som viser og forklare hvordan og hvorfor du bruker produktet. Man lærer så utrolig mye her. Svarer fort på kunderservice
Tommel opp
Hei, veldig fornøyd med julegavene jeg har handlet hos dere. Tok bare 3 4 dager fra kjøp til varene lå i butikk for henting.
De selger varer som ikkeikke seriøse de har på…
De selger varer som ikke de har på lager.Har ventet 40 dager.Hver uke får jeg utsettelse.
Hyggelig service
Hyggelig service, svarer alle på youtube videoene sine om ting man lurer på.
Rask leveranser, og selger gode produkter (godt nok for de fleste!)
Har foreløpig ikke hatt noe problem med leveringen (helthjem) ettersom jeg har hørt dårlige ryktet om dem, ingenting med Garasjetid å gjøre.
Takk for god service, her skal jeg handle til jeg ikke lenger er i stand til å ta vare på bilen min 👍🏻
Den nettbutikken har potensiale, men…..
Den nettbutikken har potensiale, men gir fullstendig blaffen etter at bestilling er gjennomført. Jeg måtte betale 635kr for å hente leveransen min på et helt annet sted enn min nærmeste HeltHjem postmottak. De skylder på HeltHjem, men det stemte ikke etter en samtale med dem. Første og siste bestilling fra dem. Finnes et hav av andre leverandører.

Antwort von Garasjetid
Rask levering
Rask levering. Gode mikrofiberkluter
Leverte
Skulle ønske Garasjetid hadde imøtegått at de ikke svarer enkelt individ på kunderservice eller ikke sender ut forbruksprodukter (som man kan lese her på trustpilot). Det gjorde meg usikker på om jeg tok sjansen på bestilling. Heldigvis gikk det bra for min del og produktet virket. Noe lang leveringstid, ellers meget bra. Supert med videoene på youtube og hyggelig tilbud.
Bestilte poleringsmiddel og når eg…
Bestilte poleringsmiddel og når eg skulle logga inn igjen står da “feil passord” og så trykka eg på glømt passord men eg får ikkje mail.
påskeferien min ble ødelagt på grunn av dem
Elendig kundeservice – påskeferien min ble ødelagt på grunn av dem
Jeg bestilte produkter for å polere bilen min før påskeferien. Leveringstiden ble oppgitt til 1–4 virkedager. På den tredje dagen etter bestillingen stod det fortsatt at pakken var «under behandling». Jeg ringte selskapet klokken 09:00 for å be dem om ikke å sende pakken, siden jeg kunne hente den selv i Sandefjord.
Kundeservicemedarbeideren svarte at han skulle snakke med de på lageret og at leveringsmåten ville bli endret så snart som mulig. Jeg spurte om det var mulig å prioritere min pakke siden jeg skulle kjøre 1,5 time, og at jeg ikke ønsket å komme for sent og risikere at de stengte. Han sa han skulle forsøke, men la til at det var veldig travelt på lageret. Jeg forstod dette og takket for hjelpen. Han informerte meg om at jeg ville få SMS når pakken var klar.
Men klokken ble 14:30 og jeg hadde fortsatt ikke mottatt noen SMS eller annen tilbakemelding. Jeg ringte dem igjen. Da personen forstod hvem jeg var, endret han plutselig tone. Nå var han kald og direkte uhøflig. Jeg forklarte situasjonen på nytt, men fikk nå høre at «lageret er fullstendig automatisert» og at hverken han eller noen andre hadde mulighet til å påvirke prosessen. når jeg lurer på har dere atomisert lageret eller jobber mennesker. ??
Dette var helt motsatt av det han sa tidligere på dagen, da han hevdet at lageret var veldig opptatt og at han skulle høre med kollegaene sine. Enten snakket han usant første gang, eller så løy han nå. Uansett var det jeg som tapte tid og energi.
Da jeg innså at situasjonen ikke kom til å løse seg, ønsket jeg å kansellere bestillingen. Jeg ringte på nytt, men denne gangen svarte de ikke på min telefon. Den ringte i over 15 minutter uten svar. Da ble jeg mistenksom. Jeg ringte samme nummer fra datteren min sin telefon – de svarte etter 1,5 minutt. Min telefon ringte fortsatt i bakgrunnen. Deretter ringte jeg fra kjæresten min sin telefon – de svarte innen ett minutt.
Da skjønte jeg at de med vilje ignorerte mitt nummer.
Oppsummering: Når pengene er mottatt, er du som kunde ikke lenger viktig. Kundeservice finnes bare i teorien. De endrer forklaringene sine, er lite ærlige og viser null vilje til å hjelpe. Jeg ønsket bare å bruke påsken min på noe hyggelig – i stedet ble den ødelagt på grunn av dette firmaet.
Anbefales absolutt ikke. Jeg føler meg virkelig lurt.
Gode priser
Gode priser, god kundeservice og godt utvalg. Har kjøpt en vare som var defekt, disse ga 10/10 kundeservice i det tilfellet. I tillegg til dette har de kjempegod info med videoer og guider, ikke ofte jeg gir full score - men her er det 100% fortjent.
Anbefales sterkt
Bestilte pakken en mandags kveld og den ankom på onsdags morgen lettvint kjøp via vipps 👌
Veldig imponert
Veldig imponert. De sendte ei pakke som fikk lekkasje og ble returnert av posten. Sendte ut ny pakke i løpet av en time. Ble bestilt på mandag og på torsdag hadde jeg den nye pakken i Kristiansand. Kudos til Lotte på kundeservice for praktfull håndtering.
Gode tilbud og fantastisk kundeservice
Gode tilbud og fantastisk kundeservice!
Bestilte en god del, der posten ødla 1/3 pakker.
Garasjetid beklaget og erstatt pakken.
Ingenting og klage på her :)
Knall produkter samt videoer om hvordan man bruker det.
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.