(Forbehold: Før jeg har testet produktet= høytrykkspyler; så om noe er feil så vet jeg ikke noe om firmaets behandlingstid eller måte ved reklamasjoner). Rask behandling og sending. Brukte ikke... Mehr ansehen
Das sagen Bewerter
Jeg har nylig blitt kunde hos Garasjetid. Har handlet på nett et par ganger og alt har vært veldig ryddig og greit. I dag oppstod det et lite problem, da jeg skulle bestille enda noen varer. Jeg ring... Mehr ansehen
Jeg syns kundeservicen her er utover uvanlig positivt. Sender du spørsmål om noe får du svar raskt, slik at man føler seg trygg og hørt. Fine tilbudet og priser året rundt, lurer du på noe om ett p... Mehr ansehen
Hyggelig service, svarer alle på youtube videoene sine om ting man lurer på. Rask leveranser, og selger gode produkter (godt nok for de fleste!) Har foreløpig ikke hatt noe problem med leveri... Mehr ansehen
Unternehmensdetails
Vom Unternehmen geschrieben
Garasjetid har alt du trenger til skinnende blank bil og viser deg hvordan du gjør det. Kvalitetsprodukter fra kjente leverandører. Lynrask levering.
Kontaktinformationen
Nordre Kullerød 19, 3241, Sandefjord, Norwegen
- post@garasjetid.no
- garasjetid.no
Hat 50 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot
Das haben sich andere Leute angesehen
Topp service/ rask service
Topp service, topp kunnskap om produktene de selger og topp og effektiv kundeservice! Et produkt jeg hadde kjøpt hadde sprukket under frakt og 15 minutter etter kontakt med kundeservice fikk jeg melding fra Posten om at ny pakke var på vei! DET er effektivt det 😄
Raskeste leveringen og servicen jeg har…
Raskeste leveringen og servicen jeg har opplevd. Gode tips og råd via sosiale medier også
Rask levering og faglig topp service 👏👏👏
Rask levering og topp service 👏👏👏
God service
Fikk feil og mangelfullt produkt på en av mine ordre. Garasjetid ordnet opp med en gang. Har handlet mye hos Garasjetid og kan trygt anbefale dem👍
Bestilte pakke med posten
Bestilte pakke med posten. Pakka ble sendt med Post nord. Altså feilsendt av Garasjetid. Etter 4 uker med purring skal Garasjetid sende pakken på nytt, men det går nesten 1 1/2 uke og jeg purrer igjen. De er tomme for det jeg skulle ha og prøver å få meg til å bytte til andre produkter. Byttet ut 2 av 4 produkter og føler at de ikke bryr seg om kundene sine. Tenkte kanskje man fikk noe som plaster på såret, men ikke hørt noe fra dem siden siste pakke ble til slutt levert etter over 6 uker venting. Useriøse grei spør du meg.
Kjempe bra service
Kjempe bra service! Om jeg har noen spørsmål får jeg et godt svar. Rask levering og kjempe fine priser :)
Meget bra service hos Garasjetid!
Meget bra service hos Garasjetid!
Jeg har vært kunde hos Garasjetid siden mars 2020, og det har alltid vært enkelt å handle hos dem.
Og ordrene ekspederes også kjapt, slik at det har aldri tatt lang tid før man har hatt varene i hende.
Og rimelig priset er varene også!
Og har man spørsmål, så får man kjapt svar på det man lurer på - enten det er på Facebook eller på mail.
Gode priser og tilbud
Gode priser og tilbud. Fantastisk kundeservice!
Godt utvalg og rask levering.
Godt utvalg, gode priser og veldig rask levering!
Veldig bra utvalg, men treffer ikke alltid på pris
Veldig bra utvalg. Rask levering og god service. Men de skuffer på priser. Veldig rart at en nettbutikk ikke kan konkurrere på pris mot etablerte kjeder som Thansen eller Mekonomen.
dårlig service
Utrolig dårlig service. Bruker mye energi på markedsføring, men følger desverre ikke opp når det oppstår problemer med deres produkter. Så handler heller andre plasser.
Rask levering og god pris
Rask levering og god pris. 👍
Tipp topp
Bra utvalg, priser og Kjap levering.
Veldig bra med alle filmer som blir lagt ut som viser produkter i praksis og hvor enkelt man kan gjøre det.
Alltid topp service
Alltid topp service, har handlet der flere ganger 👍
Kan ikke gi annet en ros til gjengen på…
Kan ikke gi annet en ros til gjengen på Garasjetid, rask levering og meget høyt kompetanse nivå.. Lurer man på noe så har di alltid tid til og svare...
Varene kom raskt fra bestilling til de…
Varene kom raskt fra bestilling til de var på døra. Lett å navigere seg rundt på nettsidene.
Anbefales !
Super service, kompetansen er på høyt nivå. Kjapp levering ☺️
Topp service
Bra produkter, informative videoer og rask levering
Godt levert
Meget fornøyd med produktene Garasjetid leverer.
Fine hjelpevideoer som forklarer godt steg for steg.
Rask levering
Anbefales
Flere ordrer. Null problemer. Kjapp levering!
So funktioniert Trustpilot
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.