GaragePark Bewertungen 396

TrustScore 4.5 von 5

4,3

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Very good company, very helpful and the garage boxes are in really great condition And in cool locations. I highly recommend it and I'm very happy with it. Regarding payment, everything is as stated,... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Waar het fout ging weet ik niet, maar de garagebox stond vol met rotzooi tijdens de oplevering. Zodanig dat er niet eens een auto bij kon. De verhuurder deed alsof hij er niets van wist, maar .... Di... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Wegens ruimte gebrek op zoek naar een oplossing betreft opslagruimte, daar kwamen we tegen Garagepark.nl na een kort telefonisch contact meteen de aanvraag via de website garagepark.nl gedaan en dit... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Behulpzame Vriendelijke mensen zowel op kantoor als parkbeheer ! Top garagepark! Mooie nette nieuwe Garage.. Zitten genoeg stopcontacten in.. er zit een led lamp (zuinig in verbruik) Veilig en mooi af... Mehr ansehen

1. Lagerraum

Vom Unternehmen geschrieben

Multifunctionele garageboxen voor bedrijfs- of opslagruimte ✓ Toplocaties in Nederland ✓ Zowel koop als huur ✓ Bekijk de site voor meer info!

4,3

1 Stern

Hat 94 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 1 Woche

Zeer positief

Fijne gang van communicatie. Schoon toilet. Gemoedelijke sfeer op het park en een ruime mogelijkheid tot werkzaamheden in de box!
Aan te raden!

5. Dezember 2025

Antwort von GaragePark

Bedankt voor het delen van uw ervaring! Wat fijn om te horen dat alles goed bevalt. We waarderen uw aanbeveling enorm
— Team GaragePark🟡

fantastische service!

duidelijke website, telefonisch goed bereikbaar, alles overzichtelijk, snelle oplevering en zeer nette boxen.

Antwort von GaragePark

Hartelijk dank voor uw mooie review! Goed om te horen dat alles duidelijk en vlot verliep. — Team GaragePark🟡

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Tot nu toe prima service en afspraken…

Tot nu toe prima service en afspraken allemaal erg soepel .
Top

Antwort von GaragePark

Bedankt voor uw positieve review! Fijn dat alles tot nu toe soepel verloopt. Mocht u in de toekomst nog vragen hebben, dan staan we natuurlijk voor u klaar. — Team GaragePark 🟡

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

top goede severice echt fijn zo…

top goede severice echt fijn zo samenwerken

Antwort von GaragePark

Bedankt voor uw positieve review! Fijn om te horen dat de service goed bevalt. — Team GaragePark🟡

Snelle service

Snelle service . Top communicatie. Keurige beheerder .

15. November 2025

Antwort von GaragePark

Bedankt voor uw positieve woorden. We zijn blij dat u tevreden bent!
– Team GaragePark 🟡

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Het ging mis bij de eindafrekening

Het ging mis bij de eindafrekening. Op de borg werden 2 bedragen ingehouden van in totaal meer dan €100. Een voor vervanging sleutel brievenbus terwijl aantoonbaar geen sleutel bij aangaan huurovk was verkregen en een bedrag aan vaste kosten electra. Ik heb 2 x een mail gestuurd met verzoek om opheldering en die zijn niet beantwoord. Telefonisch contact lukte ook niet. De plaatselijke beheerster reageert ook niet meer. Zeer teleurstellend

15. Oktober 2025

Antwort von GaragePark

Dank voor het delen van uw ervaring, vervelend dat dit zo is gelopen. Wij hebben de eindafrekening in opdracht van de beherende partij opgemaakt, omdat enkele posten op dat moment nog onder hun administratie vielen.

Inmiddels zijn we met u in contact en ontvangt u de creditfactuur snel. Ook hebben we de uitleg over de elektra met u doorgenomen.

Mocht u nog vragen hebben, dan helpen we u uiteraard graag verder.
— Team GaragePark🟡

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Top service, juiste prijs.

Langere tijd was ik al op zoek naar een garage om mijn auto in te stallen, echter was dit altijd te duur in de randstad. Tot ik Garagepark Noordwijk ontdekte, vriendelijk geholpen en de beheerder dacht met mij voor de juiste oplossing.

3. November 2025

Antwort von GaragePark

Wat leuk om te horen dat u bij ons precies heeft gevonden wat u zocht! Fijn dat de beheerder met u heeft meegedacht en dat alles naar wens is verlopen. We wensen u veel plezier met uw garagebox in Noordwijk!

Mooie ruime garages

Mooie ruime garages. Alles zeer snel geregeld, Overdracht sleutel verliep ook heel snel.
Goede beveiliging op het Park.

1. November 2025

Antwort von GaragePark

Bedankt voor uw fijne review! Goed om te horen dat alles snel en netjes is geregeld. Veel plezier met uw garagebox!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik ben telefonisch als door de beheer…

Ik ben telefonisch als door de beheer goede te word gestaan en ontvangen, locatie is prima berijdbaar en natuurlijk nieuw, geen opmerking.

Antwort von GaragePark

Hartelijk dank voor uw review! We wensen u veel plezier met uw garagebox.
– Team GaragePark 🟡

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Zeer tevreden als nieuwe klant.

Zeer tevreden als nieuwe klant,
Alles werd keurig afgehandeld.
Goed georganiseerd. En veilige opslagplek. Buren kwamen zich netjes voorstellen. Ik heb er veel vertrouwen in bij dit garagepark te Etten-leur.

30. Oktober 2025

Antwort von GaragePark

Leuk om te horen dat u zo’n warm welkom heeft gekregen! Fijn dat alles naar wens is verlopen en u zich meteen thuis voelt. We wensen u veel plezier met uw garagebox!

Prima!

Goede communicatie via de telefoon alsmede via de chat.
Snel antwoord en snel schakelen.
Zeer goed ontvangen en wegwijs gemaakt op locatie door de aardige beheerder.

Antwort von GaragePark

Bedankt voor uw review. Goed om te horen dat zowel de communicatie als de ontvangst op locatie naar wens was. We wensen u veel plezier met uw garagebox!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Als netjes afgehandeld super blij mee…

Als netjes afgehandeld super blij mee met deze opslag ziet er allemaal netjes uit

Antwort von GaragePark

Goed om te horen dat alles netjes is verlopen en dat u blij bent met de opslagruimte. Veel plezier met uw garagebox!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fijne, moderne garageboxen. Snelle service.

Ik was al een tijdje op zoek naar een ruime garagebox die ook inzetbaar is als werkplek en kwam toch iedere keer terug bij Garagepark. Zodra ik online een beschikbare garagebox had aangevraagd, was alles super snel en duidelijk geregeld. De week er op kon ik al direct gebruik maken van een moderne, nette, opgeruimde garagebox. Het garagepark is ook goed beveiligd en alarmsysteem en voorzieningen zijn ook eenvoudig en fijn in gebruik.

14. Oktober 2025

Antwort von GaragePark

Bedankt voor uw fijne woorden! Fijn dat u bij ons heeft gevonden waar u naar op zoek was. We wensen u veel plezier met uw nieuwe garagebox.
- Team GaragePark🟡

fijn ontvangst

fijn ontvangst, duidelijke overdracht en goede informatie. De box was mooi schoon. kon er gelijk in.

21. Oktober 2025

Antwort von GaragePark

Bedankt voor uw fijne review! We hopen dat de extra ruimte goed van pas komt. Veel plezier met uw garagebox!

zeer netjes geholpen

zeer netjes geholpen, aanrader. Had eerst de verkeerde box gekregen maar was zeer snel opgelost.

25. Oktober 2025

Antwort von GaragePark

Hartelijk dank voor uw review. Jammer dat het in eerste instantie niet helemaal goed ging, maar goed om te horen dat het snel is verholpen. We wensen u veel plezier met uw garagebox!

Heel prettige ervaring.

Heel prettige ervaring.

Zeer luisterend oor naar wensen van klant en met klant meedenken. Snelle klantenservice en duidelijke afspraken.
Scherpe aangeboden garagebox ruimte en prijs verhouding, kunnen andere aanbieders van leren.

Aanbevelingen.

6. Oktober 2025

Antwort von GaragePark

Dank voor deze mooie woorden! We wensen u veel plezier met uw garagebox.

Virendelijk, snel en flexibel

Ontzettend snelle reactie, goede service en zeer flexibel met betrekking tot de opleverdatum. De box zag er als nieuw uit en bijzonder prettige en vriendelijke ontvangst door de parkbeheerder. Mijn complimenten

9. Oktober 2025

Antwort von GaragePark

Bedankt voor het delen van je ervaring! Erg fijn om te lezen dat onze service, flexibiliteit en de box zelf zo goed bevallen. Veel plezier met je garagebox!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Snelle oplevering. Gewoonweg top!

Duidelijke prijzen, vlotte communicatie en snelle oplevering. gewoonweg top!

7. Oktober 2025

Antwort von GaragePark

Bedankt voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat je onze duidelijke prijzen, vlotte communicatie en snelle oplevering zo waardeert. We doen ons best om alles zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Team GaragePark

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr