Very good company, very helpful and the garage boxes are in really great condition And in cool locations. I highly recommend it and I'm very happy with it. Regarding payment, everything is as stated,... Mehr ansehen
Waar het fout ging weet ik niet, maar de garagebox stond vol met rotzooi tijdens de oplevering. Zodanig dat er niet eens een auto bij kon. De verhuurder deed alsof hij er niets van wist, maar .... Di... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Wegens ruimte gebrek op zoek naar een oplossing betreft opslagruimte, daar kwamen we tegen Garagepark.nl na een kort telefonisch contact meteen de aanvraag via de website garagepark.nl gedaan en dit... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Behulpzame Vriendelijke mensen zowel op kantoor als parkbeheer ! Top garagepark! Mooie nette nieuwe Garage.. Zitten genoeg stopcontacten in.. er zit een led lamp (zuinig in verbruik) Veilig en mooi af... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Multifunctionele garageboxen voor bedrijfs- of opslagruimte ✓ Toplocaties in Nederland ✓ Zowel koop als huur ✓ Bekijk de site voor meer info!
Deltazijde 2-B3, 1261ZM, Blaricum, Niederlande
- 085 20 83 162
- marketing@garagepark.nl
- garagepark.nl
Hat 94 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
Veilghrid en aardige verhuurder
Veilghrid en aardige verhuurder , schoon geen hoofdpijn echt goed

Antwort von GaragePark
Alles ging mis wat mis kon gaan
Alles ging mis wat mis kon gaan, slechte communicatie. Van het kastje naar de muur. Vervelende ervaring tot nu toe helaas. Hopelijk in de toekomst beter.

Antwort von GaragePark
Goed geholpen en fijn advies
Ik ben goed geholpen. Vooral de parkbeerder heeft mij goed àlles verteld en advies gegeven.

Antwort von GaragePark
Garagepark is absoluut een aanrader
Garagepark is absoluut een aanrader. Van het aanvragen tot de oplevering is alles perfect geregeld. De locatie is top en de box zelf is helemaal in orde, niets op aan te merken. Ik ben er zeer tevreden over. Alles is veilig en goed geregeld. Het park is altijd schoon en de parkbeheerder is ongelofelijk vriendelijk en professioneel.

Antwort von GaragePark
Super fijn geholpen zowel telefonisch als bij de bezichtiging
Super fijn geholpen zoael telefonisch als

Garage gehuurd in wageningen
Garage gehuurd in wageningen. Tijdens het tekenen van de contract werd de garage nog gebouwd. Uiteindelijk bleek dat ze geen vergunning hebben gekregen voor hekken om de garagepark waardoor het dus niet goed beveiligd was zoals beloofd. Dit is nooit gecommuniceerd met mij.
Ook beloven ze lage stroomkosten omdat er zonnepanelen zijn.
1e jaar dat ik heb gehuurd heb ik 150 euro aan stroom betaald terwijl ik maar een keer bij mn box ben geweest
Geen apparatuur die constant stroom verbruikt oid.
2e jaar ben ik in totaal denk ik 10-15 keer bij mn box geweest alleen de verlichting aangehad voor hooguit 2 uurtjes per keer en toch 75 euro aan stroom moeten betalen. Wat doen die zonnepanelen precies?
Reactie op reactie van garagepark:
Het is makkelijk om allerlei beloftes te doen voor aanvang van de huur… zodra er getekend trekken jullie je terug en moeten huurders alles met eigenaar/beheerder of VvE oplossen.
Slechte zaak

Goede snelle service
Voor vragen was de servicetelefoon snel bereikbaar en ook voor de afspraak om te bezichtigen en het ophalen van de sleutels verliep vlekkeloos.

Antwort von GaragePark
Ik heb netjes betaald ,contract…
Ik heb netjes betaald ,contract ondertekend etcetera. De huurperiode ging 9-1-2026 in maar ik heb , nadat ik zelf contact heb gezocht, nog steeds geen sleutel. Maar gelukkig wordt ik wel via de mail gefeliciteerd met mijn garagebox....

alles helemaal prima
Vriendelijk personeel en een hele mooie betaalbare box.

Alles goed (top!) verzorgd
Alles goed (top!) verzorgd, De beheerder super behulpzaam en vriendelijk. Een 10 voor service en een echte aanrader.

Antwort von GaragePark
Fijne medewerking ook als het even…
Fijne medewerking ook als het even tegenzit zijn ze je behulpzaam.

Antwort von GaragePark
Elk najaar liters lekkage, ieder jaar zelfde gezeur
Inmiddels huur ik al meer dan 3 jaar een box en ieder jaar heb ik in het najaar lekkage & niet een klein beetje ook! ook dit jaar weer... een maand geleden aangegeven bij de verhuurder, maar nog steeds niet opgelost. het bestuur moet een offerte goedkeuren voor het laten opruimen van de blaadjes... we zijn dus een maand verder, liters water verder en nog steeds geen "permanente" oplossing. echt ongelofelijk!

Absoluut geen aanrader
Absoluut geen aanrader. Na bijna een jaar sturen ze alsnog een factuur voor belastingen, terwijl de eindafrekening al lang had plaatsgevonden. Niet in zee gaan met dit bedrijf.

Zeer goede ervaring
Zeer goede ervaring. Alle afspraken nagekomen. Duidelijke en daardoor makkelijke overdracht.
Klein foutje met het koppelen van de key aan de beveiliging waardoor het alarm van de box afging. Dit was ook snel opgepakt en opgelost. Kortom zeer tevreden.

Antwort von GaragePark
Een garage voor een betaalbare prijs.
Gunstige ligging, lage prijs en voorzien van brandveiligheidsvoorzieningen en een alarmsysteem.

Top!
Een bezichtiging gedaan en binnen een week de sleutel.
Fijne locatie en goed beveiligde boxen.

Antwort von GaragePark
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.