Bardzo rzetelna firma, zakupiłem fotel biurowy ELITE 2.0 XL - jednakże po jakimiś czasie podstawa uległa rozwarstwieniu - poprosiłem sprzedawcę czy jest możliwość zakupu nowej części - firma bardzo po... Mehr ansehen
Das sagen Bewerter
Wspaniała firma która w przypadku uszkodzenia podłokietnika i fotela natychmiastowo zwróciła się z wiadomością zwrotną i zaoferowali mi podłokietnik za darmo ze względu na chęć pomocy użytkownikowi ko... Mehr ansehen
Serdecznie polecam, jestem użytkownikiem tych foteli od wielu lat i polecam je wśród rodziny i znajomych, fotele są bardzo wygodne, komfortowe, nic się nie wygniata, wszystkie mechanizmy po latach uży... Mehr ansehen
Użytkowałem fotel gamingowy przez 4 lata (Codziennie po kilka godzin). Poprzez mój błąd uszkodziłem podstawę fotela, jednakże dzięki temu że firma produkuje fotele z dobrych materiałów i całość nadal... Mehr ansehen
Das haben sich andere Leute angesehen
Krzesła tej firmy używam od 2022 roku
Krzesła tej firmy używam od 2022 roku, uszkodziłem podłokietnik po tylu latach i z beznadzieją napisałem do Gamvis który zorganizował dla mnie zamiennik zupełnie z a darmo. Polecam z uwagi na jakość wykonania krzeseł jak i dział obsługi klienta
To marka dbającą o swoich klientów.
To marka dbającą o swoich klientów.
Super krzesła
Komfortowe krzesła i super obsługa klienta, polecam z całego serca<3
Firma na medal
Polecam produkt wysokiej jakości funkcjonalność wygoda, komfort pierwsza klasa , zakupiłem dwa fotele dwa różne modele i oby dwa są bardzo wygodne i funkcjonalne po trzech latach użytkowania zero zniszczeń jedynie gumka od poduszki się przetarła i popękała , napisałem do serwisu czy jest możliwość zakupu tej części do fotela forma Gamvis odpisała że dbają o klienta i że my wyślą ten element za darmo ,co tu dużo pisać firma na medal i wzór do naśladowania :)
Korzystam z modelu phantom od 4lat i…
Korzystam z modelu phantom od 4lat i jest tak samo wygodny jak w dniu zakupu. W ostatnich dniach przez przeciążenie uszkodziły się podłokietniki, support bardzo szybko zareagował i zaproponował wymianę za darmo.
Bardzo dobre podejście do klienta
Bardzo dobre podejście do klienta. Zakup fotela jakiś czas temu. Po gwarancji została uszkodzona część fotela. Po konsultacji z firmą zaproponowano mi nową część całkowicie za darmo. Bardzo polecam tą firmę
Z czystym sumieniem wystawiam zasłużone…
Z czystym sumieniem wystawiam zasłużone 5 gwiazdek! Gamvis to marka, która udowadnia, że nie trzeba wybierać między wyglądem a zdrowym kręgosłupem. Szukałem fotela, który odświeży moje stanowisko, ale przede wszystkim zapewni komfort przy wielogodzinnej pracy i sesjach przed komputerem – i to był strzał w dziesiątkę. Na ogromny plus zasługuje również obsługa klienta. Proces zamówienia przebiegł błyskawicznie, kontakt z firmą jest wzorowy, a paczka była świetnie zabezpieczona. Czuć, że po drugiej stronie siedzą profesjonaliści, którym zależy na satysfakcji kupującego. Szczerze polecam każdemu, kto ceni sobie jakość i profesjonalizm!
Dostęp do części po gwarancji
Można u nich kupić części w sensowych cenach dzięki czemu fotel może służyć znacznie dłużej.
Boże ile można mieć problemów z…
Boże ile można mieć problemów z krzesłem to jest niemożliwe. Mam jakiś model elite od 5-6. Zamówiłem go w preorderze za "super promocje" tylko w dniu premiery za 1k a promocja widnieje już własnie te 6 lat XD wsm na wszystko. Zaczął skrzypieć po 2 tyg używania, wygodny jest ale ciągle się w nim coś psuło. Po miesiący walną stelarz, cały fotel sie załamał- dostałem nowy, 3 razy sie kółka psuły(bo miałem od nich te co nie ryszą podłogi), wylewała sie z nich maź, brudziły mi podłoge wyginały sie. Oparcie sie popsuło z 2 razy, kupowałem części. Szajs jakich mało.
Zakupiłam fotel na prezent świąteczny
Zakupiłam fotel na prezent świąteczny, niestety dotarł z uszkodzonym siedziskiem. Zareklamowałam, i pierwsze co stwierdzili, że to wina kuriera który rzucał paczką, choć pudełko nie uszkodzone i zaproponowali 50zł rekompensaty, nie zgodziłam się. Zaproponowałam wymianę siedziska na nowe, ale przeczytałam w mailu, że to takie miejsce uszkodzone na oparciu mało widoczne, więc jeszcze raz napisałam, że to siedzisko, a nie oparcie. W końcu decyzja wymiana siedziska i tu pojawił się kolejny problem, zgłoszone do GLS utworzenie numeru przesyłki, natomiast paczka nie nadana a minęło już kilka dni i nic. Dzwonię dziś na infolinię GAMVIS, natomiast Pani niezbyt zainteresowana problemem, ponieważ powiedziała, że dowie się coś więcej i do mnie odzwoni, niestety nie oddzwoniła. Niestety zamierzam zgłosić sprawę w innym miejscu. Nie polecam, to jest pierwszy fotel i ostatni z tej firmy.
Posiadam fotel ponad 2 lata
Posiadam fotel ponad 2 lata, jeden z wygodniejszych foteli jakie posiadałem. Polecam serdecznie. W dodatku kontakt z supportem gamvisa jest bardzo dobry.
Great contact and aftersales service!
Gamvis is a chair manufacturer that truly stands out for its customer care. Their approach to customer service is top-notch — they treat each order individually, and all questions and needs are addressed quickly and professionally. Gamvis's service is efficient and fully committed, giving customers the feeling that they can always count on them. This is definitely a company that puts the customer first!
Bardzo dobre podejście do klienta,nawet…
Bardzo dobre podejście do klienta,nawet po gwarancji slużyli pomocą i radą. Fotel bardzo dobrze wykonany i wygodny
Podejście do klienta
Korzystam z modelu phantom od 5 lat i jest tak samo wygodny jak w dniu zakupu. W ostatnich dniach przez przeciążenie uszkodził jest jeden element na co support bardzo szybko zareagował i zaproponował wymianę całej podstawy za darmo mimo że chciałem taką część od nich kupić.
Zdecydowanie polecam firme ze względu na podejście do klienta, nawet posprzedażowego.
Phantom
Mam fotel Phantom od około 3 lat i jestem zadowolony z tego zakupu. Szukałem fotela, który połączy estetykę z wysokim komfortem użytkowania i phantom spełnił te oczekiwania w 100%. Po trzech latach korzystania materiał wygląda porządnie i nic się nie przeciera. Fotel jest solidnie wykonany, stabilny i nie skrzypi. Obsługa klienta Gamvis w razie jakichkolwiek pytań czy drobnych problemów reagują szybko i profesjonalnie. Za cenę, którą oferują trudno znaleźć konkurencyjny produkt o tak wysokim standardzie.
Gamvis i Obsługa Klienta
Fotel do pracy/gamingu 4 lata temu wybierałem dość skrupulatnie. Chodziło o to, żeby mieć coś komfortowego, coś co mi się podoba, ale też w odpowiednich wymiarach (mam bardzo mało miejsca przy biurku) Padło na Gamvis. Nie bez znaczenia przy wyborze miała obsługa Klienta, która bardzo szybko i profesjonalnie odpowiadała na moje pytania.
Minęło 4 lata. Fotel się trochę wysłużył, ułamała mi się cześć podstawy. Piszę na support z pytaniem: co da się zrobić, bo chciałbym zakupić nową cześć. Nikt nie tworzył mi problemów, nie opowiadał, ze to się nie opłaca (i lepiej, zebym kupił nowy fotel), tylko szybko i sprawnie załatwiliśmy sprawę. Myślę sobie, że mało jest już takich biznesów, które postępują tak odpowiedzialnie i prokliencko. Gamvis robicie to dobrze!
P.S a Fotel? Służy mi już od 4 lat i nie dość, ze wygodnie się na nim pracuje, to przejmuje go czasem moja córka (Zdana matura oraz 5 sesji z Gamvisem - wystarczą chyba za recenzję?) :)
Dobre produkty w dobrej cenie i super…
Dobre produkty w dobrej cenie i super podejscie do klienta. Regularnie polecam wsrod znajomych
Fotel zamówiony został na prezent dwa i pół tygodnia przed planowanym terminem wręczenia- zachęcony świetna reklamą na Instagramie i możliwości szybkiej realizacji. Na stronie podczas zakupu informacja o wysyłce w 24h- po dwóch dniach przychodzi mail o braku dostępności i możliwości wysyłki za 10 dni, która się nie odbyła. Na infolinii po 10 dniach nikt nie wie co się dzieje z fotelem i kiedy zostanie wysłany- obsługa na dodatek bardzo pretensjonalna kiedy po 4h od pierwszego zgłoszenia zadzwoniłem zapytać o aktualizację zamówienia- wciąż nikt nic nie wie. Z zamówienia zrezygnowałem z powodu czasu oczekiwania i zerowego kontaktu ze strony sklepu.
Fotel gamingowy kupiłem 4 lata temu i…
Fotel gamingowy kupiłem 4 lata temu i od tamtej pory korzystam z niego po kilkanaście godzin dziennie. Cena była bardzo atrakcyjna ale nie spodziewałem się, że po tym czasie fotel będzie wyglądał praktycznie jak nowy. Obsługa klienta w sklepie wyjątkowo pomocna i miła. Rzadko trafia się tak udany zakup - z czystym sumieniem polecam.
Szybka i miła obsługa
Jestem zadowolony zarówno z produktu jaki z obsługi klienta. Fotel Phantom wysokiej jakości, wygodny, nawet długie godziny przed komputerem nie są problemem. Fotel mam już 3 lata nie ma śladu zużycia na siedzisku. Obsługa klienta również na wysokim poziomie, odpowiedzi otrzymałem natychmiast. Mogę śmiało polecić produkty.
So funktioniert Trustpilot
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Erfahren Sie mehr darüber, wie Bewertungen auf Trustpilot gehandhabt werden.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.