Bardzo rzetelna firma, zakupiłem fotel biurowy ELITE 2.0 XL - jednakże po jakimiś czasie podstawa uległa rozwarstwieniu - poprosiłem sprzedawcę czy jest możliwość zakupu nowej części - firma bardzo po... Mehr ansehen
Das sagen Bewerter
Wspaniała firma która w przypadku uszkodzenia podłokietnika i fotela natychmiastowo zwróciła się z wiadomością zwrotną i zaoferowali mi podłokietnik za darmo ze względu na chęć pomocy użytkownikowi ko... Mehr ansehen
Serdecznie polecam, jestem użytkownikiem tych foteli od wielu lat i polecam je wśród rodziny i znajomych, fotele są bardzo wygodne, komfortowe, nic się nie wygniata, wszystkie mechanizmy po latach uży... Mehr ansehen
Użytkowałem fotel gamingowy przez 4 lata (Codziennie po kilka godzin). Poprzez mój błąd uszkodziłem podstawę fotela, jednakże dzięki temu że firma produkuje fotele z dobrych materiałów i całość nadal... Mehr ansehen
Das haben sich andere Leute angesehen
Super jakość obsługi serwisowej
Chciałbym pochwalić firmę Gamvis za życzliwe podejście do klienta. Potrzebuję zamówić części (podłokietniki) do fotela „Expert” i otrzymałem ofertę darmowych części z pokryciem jedynie kosztów wysyłki. Dzięki takiemu podejściu będę polecał zakupy w firmie Gamvis. Fotel jest użytkowany od lilku lat i jest w idealnym stanie oprócz rzeczonych podłokietników które uległy zużyciu.
Sklep Gamvis dostarczył mi źle skompletowany fotel z dwoma prawymi podłokietnikami, po 10 dniach od zgłoszenia reklamacji nadal nawet nie wysłano prawidłowego podłokietnika!
Kompletny brak zaangażowania i próby naprawienia błędu.
Polecam sprzedawcę
Polecam sprzedawcę, fotel użytkowany intensywnie przez kilka lat, niezawodna obsługa gwarancyjna i pogwarancyjna. Szybki kontakt. Nie ma problemu z częściami zamiennymi, polecam
Świetne Fotele Phantom
Posiadam jeden fotel już 4 lata a Drugi ok. 2 lat z których jestem Bardzo zadowolona, są wygodne oraz ergonomiczne. W jednym z foteli zepsuła się część. Napisałam maila do Supportu, nie musiałam długo czekać na odpowiedź i zaoferowali mi ze tą część wyślą za darmo.
Każdemu z czystym sercem moge polecić te fotele z tej Firmy.
Wspaniała Obsługa klienta
Bardzo dobra jakość obsługi klienta po sprzedaży oraz serwisu, po mechanicznym uszkodzeniu fotela natychmiast zostałem pokierowany jak można rozwiązać mój problem oraz zaproponowano mi doskonałe rozwiązanie na moją korzyść
fotel godny polecenia
Kilka lat temu zakupiłem fotel Gamvis Phantom i od lat nie było z nim żadnego problemu. Fotele wygodne, ładnie wyglądające, a cena w stosunku do jakości jest śmiesznie niska. Kontakt z obsługą klienta błyskawiczny i na najwyższym poziomie. Firmę zdecydowanie polecam, fotele spełniają wszelkie oczekiwania.
Podejście do klienta
Na dużą pochwałę zasługuje podejście i dbałość o klienta. Po kilku latach od zakupu fotela potrzebowałem zamówić nowy podłokietnik. Pomimo upływu okresu gwarancji firma zaoferowała produkt za cenę pokrycia przesyłki co było miłym zaskoczeniem. Sam fotel gamvis phantom użytkuje od ponad 5 lat i nadal ma się dobrze. Polecam zakupy w Gamvis!
Używam Gamvis Phantom już od kilku lat. Fotel jest bardzo komfortowy, ergonomia na najwyższym poziomie. Na wieki plus obsługa klienta, która odpowie nawet na najbardziej błahe pytanie. Polecam!
Phantom típusú forgószék alkatrész csere
Egy Phantom típusú forgószéket rendeltem a Gamvis cégtől még két évvel ezelőtt, akik nagyon gyorsan és gördülékenyen le is szállították a terméket. A szék 2 évig erős igénybevételnek volt kitéve a gémer fiam részéről, ami azt okozta, hogy most, a garancia idő letelte után a szék lábrésze eltört. Segítséget kértem a cégtől, akik gyorsan és készségesen segítettek az eltört alkatrész pótlásában. Nagyon hálás vagyok a segítségért, csak a legjobbakat tudom elmondani a Gamvis-ról!
Slechte kwaliteit en bij veel gebruik komen de problemen vanzelf
Mooie stoel om te zien, maar slechte kwaliteit. De gasveer ging al snel kapot en de stoel kraakt aan alle kanten. Contact met Gamvis is onmogelijk, ze reageren nergens op. De prijs lijkt aantrekkelijk, maar je kunt hier beter niet bestellen. Geef liever iets meer uit voor een stoel die wél kwalitatief goed is.
Rozpruta poduszka i śmieszny zwrot
Fotel doszedł do mnie z rozprutą poduszką pod lędźwia. Po zgłoszeniu tego sklep zaproponował mi śmieszne 30zł zwrotu. Żeby dostać darmową wysyłkę zwrotną musiałem spełnić ich chore wymagania. Stanowczo nie polecam tej firmy. Sam fotel również dość biednie wykonany
Opinia
Jestem bardzo zadowolony z zakupu. Fotel świetnie się sprawdza i jest bardzo wygodny. Polecam każdemu ponieważ cena nie jest wygórowana w stosunku do jakości.
Kilka lat temu zamówiłem fotel Gamvis…
Kilka lat temu zamówiłem fotel Gamvis Expert i do tej pory sprawuje się wspaniale. Jednak niedawno uszkodziłem sobie gumową rączkę podparcia pod rękę i w tej sprawie skontaktowałem się z firmą i dostałem odpowiedź że część zamienna mogę otrzymać za darmo także kolejny wielki plus dla firmy za wsparcie dla klientów. Zdecydowanie polecam zakupy w firmie Gamvis.
Gamvis Chairs
Jeśli chodzi o firmę Gamvis, posiadam 2 fotele do biurka. Do tej pory jestem zadowolony. Mają sporo fajnych funkcji i ładnie się prezentują w pokoju. Kontakt z firmą również bardzo przyjemny. Polecam.
Firma i support godny polecenia
Firma i support godny polecenia. Krzeslo ktore zakupilem z roznych przyczyn 2-krotnie uleglo uszkodzeniu, a firma Gamvis bardzo szybko zareagowala i pomogla w naprawie.
DamianS
Super! Długo szukałem fotela, który będzie mi służył zarówno do pracy jak i do gry online. Wygodny, funkcjonalny i przede wszystkim nie męczą się plecy. Mogę śmiało polecić fotele tej firmy, jak i samą firmę. Realizacje szybko, przesyłka dobrze zapakowana. Kontakt z firmą - szybki, bezproblemowy i konkretny.
Profesjonalne podejście
Bardzo dobre fotele . Wygodne i dobrze się prezentują . Fotel kupiony parę lat temu stoi u mnie do dzis i do tej pory jest użytkowany. Firma bardzo prokonsumencka.
Chciałem zakupić część do fotela będącego juz po gwarancji .
Okazało się, że ową część otrzymałem darmowo .
Polecam produkty jak i firmę jako rzetelną i pomocną nawet po okresie ochrony gwarancyjnej.
Bardzo rzetelna firma dbająca o swoich…
Bardzo rzetelna firma dbająca o swoich klientów w trakcie gwarancji na zakupiony towar a co najważniejsze także po jej zakończeniu.Polecam!!!!
Rewelacyjny
Rewelacyjny, dobrej jakości produkt. Dodatkowo rewelacyjny suppport! Bardzo szybki kontakt i miła obsługa. Polecam wszystkim Gamvis - najlepsi z najlepszych!
Fotel ELITE XL
Firma tworząca perfekcyjne rozwiązania. Zachęcony pozytywnymi komentarzami w sieci, zdecydowałem się na zakup, i już od pierwszej chwili moje dolegliwości związane z bólem kręgosłupa minęły, a siedzenie godzinami przed ekranem stało się czysta przyjemnością. Obsługa posprzedażna działa również w sposób znakomity.
So funktioniert Trustpilot
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Erfahren Sie mehr darüber, wie Bewertungen auf Trustpilot gehandhabt werden.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.