Ren svindel hele nettstedet.jeg har ventet i flere mnd på varer.først gikk det over en mnd,så fant amatørene ut at de hadde sendt til en annen person,så gikk det over to mnd til så får jeg beskjed om... Mehr ansehen
Gadgetgiganten
STYR UNNA!! Som flere her skriver, svindel! Varene blir aldri levert! Fikk og mail om at lageret var tomme, men hadde fått tak i ny fra et eksternt lager. Leveringen ville ta lengre tid. Sjekket... Mehr ansehen
Fortjener ingen stjerner ettersom de har lurt meg for 1499.- for en ismaskin vi aldri får. Trodde på trustpilot som da hadde gode anmeldelser, nå ser jeg bare en haug med andre som også liksom har fåt... Mehr ansehen
Har siden d. 7. April fået lovning på levering af Ninja ismaskine hvilket ikke er sket og nok aldrig vil ske selvom firmaet skriver garanti for levering eller pengene retur. Intet er sket kun betaling... Mehr ansehen
Olsvikmarken 108, 5183, Olsvik, Dänemark
- info@gadgetgiganten.com
- gadgetgiganten.com
Das haben sich andere Leute angesehen
Bedragerisk firma
Bestilte den 13/4 en ismaskine som skulle leveres 3-4 dage efter. Modtog en mail om at de desværre ikke havde maskinen på lager og derfor skulle den komme fra fjernlager og de havde oplyst en leveringstid på 10-12 dage. Fulgte varen på tracking og den fløj rundt mellem forskellige destinationer i usa og Canada inden pludselig stod til toldbehandling i Danmark og efterfølgende til levering. Den kom ikke og jeg kontaktede igen firmaet som oplyste at den var blevet leveret til forkert adresse, men at man ekspress ville sende en ny fra lageret som jeg så med nyt trackingnummer kunne se igen kom fra Canada. Jeg har fået nogle svar men ingen vare hvorfor jeg nu har anmeldt firmaet til både dansk og norsk politi for bedrageri. Dette gælder også selskabet TERMA AS samt firmaets direktør. Har endvidere anmeldt det til Forbrugerombudsmanden i forhold til købeloven og har i øvrigt begge steder anført overtrædelse af GDPR- lovgivningen idet trackingnummeret uden problemer kan udfindes af andre og med navn, adresse og telefonnummer. Arbejder også på at få tilbageført penge, idet de blev trukket på bestillingsdagen. Håber firmaet bliver tvangslukket og tror i øvrigt ikke på de anmeldelser her som er positive overfor selskabet
Elendigt uprofessionelt eller simpelthen snyd?
Elendigt uprofessionelt snyd?
Jeg så en reklame på Facebook om en ismaskine - bestilte og betalte i starten af april!! de skrev levering på 2-3 hverdage - intet skete
Jeg fik endelig et tracking nummer i starten af maj - når jeg søgte det i deres system fik jeg adressen på en anden kunde - man kan i øvrigt bare taste tilfældige numre og se tilfældige ordrer hvilket må være et alvorligt brud på GDPR reglerne.
I starten af maj får jeg så endelig at vide at pakken vil blive leveret - og dagen efter en besked om den var leveret - det var den så også bare ikke til mig - igen måtte jeg skrive til den meget lidt imødekommende kundeservice... de ville straks sende mig en ny - fra CANADA!!!!???? hvordan pokker kan de overhovedet love 2-3 dages levering hvis de dropshipper fra Canada
Idag har jeg stadig ikke set skyggen af min ismaskine og begynder at tro det bare er snyd og bedrag... kan kun sige hold jer væk herfra!!!
SVINDEL SVINDEL SVINDEL
Det samme som alle andre, ismaskine bestilt intet modtaget. Der står den er leveret men ikke til mig. HOLD JER LANGT VÆK FRA DETTE FUP FIRMA
De burde ingen stjerner have
De burde ingen stjerner have, bestilte 2 maskiner den 15.4., ventede længe og fik til sidst besked på at en anden havde modtaget dem. De ville straks sende nye men modtager intet, kun standardsvar fra dem - ikke svar på mine spørgsmål.
Politianmelder dem (det har jeg også skrevet til dem )
De får frist til i morgen til at returnere mine penge.
Fake
Fake! Keep away! Pretend to be part of Terma A/S Denmark, but they are not. Terma currently investigating the matter.
SCAM
SCAM
Your item will not be delivered. It doesn’t exist. You will be fobbed off with delayed delivery excuses.
Your bank will refund you and go after them if you used a credit card.
As others have said, all positive feedback here are fake accounts. Same on Facebook.
Bestilte en software ice maskine
Bestilte en software ice maskine, pengene trykket og nu efter 7 uger stadig ingen maskine leveret 🤬 fup side hold jer langt væk
Ismaskinen….
Ismaskinen! Nå, også alle jer andre!?! Købte d. 11/4, stadig ingen maskine trods flere henvendelser. “Kundeservice” oplyser her til morgen, at de kan se, den er leveret. Dette er simpelthen løgn og latin! I hvert fald er den ikke leveret til mig, men det må de jo så dokumentere. Giver det mening at gå sammen og indgive en politianmeldelse?
Har aldrig modtaget varen
Har aldrig modtaget varen. Fup.
Advarsel! Køb ikke!!
En stjerne er alt for meget
En stjerne er alt for meget.
Jeg købte for 999 kr den 20/4 2025 og her efter 28 dage har jeg ikke set skyggen af en pakke. Har skrevet mange gange jeg får bare et svar at de kan se den er på vej.
Den er ikke på vej.
Jeg skrev en besked under en af deres annoncer og den slettede de med det samme. Tænkte det var en fejl så skrev igen for så at blive slette igen.
Nu gør jeg indsigelser i banken for det er tydeligt fup 😡🤬
Fup firma
Fup firma.
Min mand og jeg bestilte is maskinen som mange af jer andre også har. Det er over en måned siden og ingen vare modtaget endnu.
De skriver at den skulle være leveret til os, at de vil følge op på det.
Fup Fup Fup der blev vi svindlet for 1000 kr. Der bliver lavet en indsigelse i banken nu.
Pas på -
Vare dukkede aldrig op.
Ikke muligt at få et trackingnummer til fragtmanden.
Levering udskudt flere gange.
Alle kunders kontaktoplysninger ligger i øvrigt offentlig tilgængelig på deres hjemmeside
FUP!
FUP!
Jeg kan skrive mig til den lange liste af mennesker der ikke har fået den lovede ismaskine fra fjernlager.
En dyr lærestreg, men kan vi stoppe andre for at hoppe i må vi nok tage en for holdet.
Den ene stjerne er udelukkende fordi man ikke kan give mindre.
Fup firma
Fup firma, trækker pengene og sender ikke varen
Ja jeg er jo så også en af dem der har…
Ja jeg er jo så også en af dem der har fået historien om at den famøse ismaskine desværre lige var givet til en anden men der ville komme en anden fra fjernlager
Har nu skrevet flere gange for at rykke for varen som igen desværre var givet til en anden
Tænker den bliver politianmeldt i morgen og tager kontakt til banken også
Hold jer langt væk - de stinker
En stjerne = 0 stjerner…
En stjerne = 0 stjerner…
Købt ismaskine for over en måned siden.
Pengene er selvfølgelig trukket fra min konto ret hurtigt. Modtager en mail, at ordren er forsinket, og nu har jeg ventet i snart 1, 5 måned.
I sidste uge skulle ismaskinen så være leveret, men det er ikke mig der har modtaget en ismaskine, så jeg ved ikke, hvor eller om den overhovedet er leveret?
Er så utilfreds og ønsker nu mine penge retur, men om det lykkedes vil tiden jo vise.
Kan bestem ikke anbefale firmaet… I MIN ØJNE ET FUP FIRMA
SVINDEL FIRMA - HOLD JER VÆK
Jeg må desværre melde mig i koret som råber SVINDEL!!
Først venter jeg over 5 uger på levering for så at blive bildt ind at speditøren desværre har leveret til den forkerte adresse og de sender en ny vare. Da jeg beder om at få pengene retur får jeg et standard svar at jeg skal returnere varen for at få pengene retur.
Det er tydeligvis en AI robot som agerer som kundeservice. HOLD JER LANGT VÆK. Jeg har meldt virkesomheden som svindel til min bank.
Det er også MEGET mystisk at alle anmeldelser her på trustpilot som giver 5 stjerner kun har 1 anmeldelse på trustpilot, som tilfældigvis er anmeldelsen af dette firme!! 😡
Tydeligvis fup
Tydeligvis fup - bliver holdt hen med svar om at der er sket fejl i orden og at det lige varer nogle dage mere..
Svindel hold jer væk
Svindel hold jer væk. De hæver pengene med sender ikke varen.
Har ventet længe nu og præcis som en anden kunde her på siden står min leverance nu som leveret, men jeg har ikke modtaget noget.
Nu anmelder jeg til banken som svindel.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.