Ren svindel hele nettstedet.jeg har ventet i flere mnd på varer.først gikk det over en mnd,så fant amatørene ut at de hadde sendt til en annen person,så gikk det over to mnd til så får jeg beskjed om... Mehr ansehen
Gadgetgiganten
STYR UNNA!! Som flere her skriver, svindel! Varene blir aldri levert! Fikk og mail om at lageret var tomme, men hadde fått tak i ny fra et eksternt lager. Leveringen ville ta lengre tid. Sjekket... Mehr ansehen
Fortjener ingen stjerner ettersom de har lurt meg for 1499.- for en ismaskin vi aldri får. Trodde på trustpilot som da hadde gode anmeldelser, nå ser jeg bare en haug med andre som også liksom har fåt... Mehr ansehen
Har siden d. 7. April fået lovning på levering af Ninja ismaskine hvilket ikke er sket og nok aldrig vil ske selvom firmaet skriver garanti for levering eller pengene retur. Intet er sket kun betaling... Mehr ansehen
Olsvikmarken 108, 5183, Olsvik, Dänemark
- info@gadgetgiganten.com
- gadgetgiganten.com
Das haben sich andere Leute angesehen
Anbefaler alle,ikke bestill noe fra…
Anbefaler alle,ikke bestill noe fra Gadgetgiganten,det er et forbanna svindelfirma,burde Politianmeldes😤😤😤
Fup de leverer ikke det du bestiller
Fup de leverer ikke det du bestiller, men hæver pengene fra din konto med det samme. Samme historie som andre har bestilt en ismaskine 1000 kr ud af vinduet.
Varen kommer aldrig
Jeg bestilte en drone for over 3 måneder siden. Levering 3-4 hverdage...Nu 3 måned senere. Stadig intet kommet. At skrive til dem..Glem det. De svare ikke på spørgsmål. Men hvis noget. Så sendes en standard besked. Om at varen er på vej. Hvilket ikke passer. Jeg har spurgt 6 gange om mine penge retur. Intet sker. Dårlig butik samt svindel firma
Svindel
Svindel!! Er det ingen som har anmeldt disse til politiet? Det må gå an å få dem fjernet fra nett, så ikke flere blir svindlet.
Jeg anmeldte det til politiet, men saken ble henlagt dagen etter😩
Det er det største svindler foretagen…
Det er det største svindler foretagen har nu 2 gange fået at vide at den er leveret men NEJ der kommer ikke noget det samme svindler svar den er levert forkert ?.
Nej de findes ikke det maskiner fra det fupfirma herfra bliver de politiske anmeldt.
Bestilte 2 ismaskiner den 15.4.25
Bestilte 2 ismaskiner den 15.4.25
Samme oplevelse som andre.
Stadig ikke leveret og er blevet leveret forkert to gange og tilbagesendt til Canada igen igen 🤬
Må nu erkende, at jeg aldrig får mine varer og er blevet snydt for kr. 2.000.
Bestil intet fra det firma ‼️‼️
Ingen levering snyd
Jeg bestilte en ismaskiner d 12 april, dagen den skulle komme kom den ikke, og jeg skrev for at vide hvor den var for det stod som leveret I teksten men ikke oppe på prikkerne der var den stadig på vej , de undersøger det og da jeg skriver efter 1 uge skriver det at der er sket en fejl at min varer er afleveret et andet sted, ja sådan kan det gå jeg får et nyt Ordrenummer og skal igen vente mellem 3 til 4 uger, det går der og denne gang kommer den til Danmark og ville blive afleveret på en helligdag mmmm, kl 8 om aften skulle den komme på denne helligdag men nu er det jo sådan at ingen kører ud og afleverer pakker på en helligdag og ugen kommer min pakke ikke til min adresse, det er noget L... jeg skriver igen og de siger den er blevet afleveret hvor jeg skriver ikke hos mig, de sender så et link hvor jeg skal skrive hvorfor jeg vil have mine penge tilbage og det har jeg gjort, men har intet hørt fra dem, syndes nok jeg har været tålmodighed, men den er opbrugt nu
Svindelfirma
Svindelfirma, send ikke penge til dem
Har købt Ismaskine, de hæver penge med det samme, men sender ikke varen. Det er en robot, som sender leverings tracking, men det det er fup og svindel.
IKKE HANDEL HER!!!!!!!
Det er svindel.. du får ikke dine varer - der er til denne tilknyttet et falsk oprettet fragtfirma - Parcelcargo.com .. så du kan følge din varer indtil den tilfældigvis er havnet ved en forkert kunde.. og så kan du lige vente 3 uger på en ny selvfølgelig kommer frem til dig - dette er også svindel.
HVIS DU HAR handlet der.. anmeld til politiet og få fat i din bank.. de kan hjælpe din med at få dine penge retur!!
Varen forsinket og ikke leveret
Varer forsinket og ikke leveret fra Canada efter 1 mdr.
Du klan så klage på deres side. Men så skriver de undskyld og sender endnu engang fra Canada, men så går der ca. 1 måned igen og forsendelsen er leveret, men det er bare en stor omgang SCAM!!!
Fup!
Ismaskinen endte hos en anden kunde…? Fedt! Jeg ikke liiige tjekkede trustpilot 🫠
Bestilt en vare 14 maj med levering jf…
Bestilt en vare 14 maj med levering jf deres hjemmeside 1-2 dage.
I dag 11 Juni står den nu som leveret uden den er leveret.
Jeg opfordre alle der ikke får vare til at politi anmelde denne virksomhed så vi kan komme scam til livs!
Aldrig i livet køb derfra
Aldrig i livet køb derfra. Du får ikke dine vare
Fup
Oplevet det samme som alle andre skriver herinde. Samme person der svarer og samme tekst der bliver skrevet.
Har nu ventet 2 måneder og nu bliver der selvfølgelig ikke svaret. Utroligt de kan slippe afsted med det.
Største svindler man får aldrig sine…
Største svindler man får aldrig sine vare
Varen kommer ikke, og pengene er trukket.
Samme som de andre anmeldelser. Min vare kommer ikke, pengene er trukket for 6 uger siden. Varen var "desværre" havnet hos anden kunde, som de andre kunder fortæller. En ny er på vej... (mon dog?) Jeg må lære konsekvent at tjekke trustpilot først, det glemte jeg desværre denne gang. Øv.
Dine varer kommer ikke
Oplever det samme som alle andre. Bestilte også en ismaskine i april, som jeg stadig mangler at få leveret.
Den er leveret til en anden og de har sendt en ny, siger de.
Har bedt om mine penge retur og tænker at anmelde dem for bedrageri.
Bestil ikke varer her fra.
Svindel og humbug
Tja jeg faldt desværre også i fælden. Fik også en melding om, at de desværre havde sendt min ismaskine til en anden!!!!, men at de nu har bestilt en ny til mig.
Selvfølgelig får jeg ikke min ismaskine. Jeg bad dem om at tilbagebetale mine penge. Det gad de slet ikke svare på. Svindel og humbug. Det er godt nok mange penge disse svindlere stjæler fra os forbrugere!
Deres udgifter nærmer sig i hvert fald nul.
Bestil aldrig noget fra dette firma jeg…
Bestil aldrig noget fra dette firma jeg har ventet i 2 måneder på trods af leverings tiden var 2 dage
De skriver at varen er fejl leveret og lovet en ny levering men der sker ikke en skid
Nu svarer de ikke på ens e-mail beskeder
SVINDEL SVINDEL SVINDEL
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.