FurneaBewertungen

TrustScore 2.5 von 5

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Bestel hier niet! Wachten al weken op een kast om na bericht van een advocaat te horen dat het bedrijf failliet is. Dus oplichting dat de site nog operationeel is.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Furnea moet ten eerste eerlijke leveringstijden aangeven, initieel bij het bestellen duurde het langer voordat het binnenkwam dan op hun website werd vermeld. Verder was het keurig afgeleverd, h... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Een lamp gekocht ,die was mooi maar de lampjes pasten er echt niet bij.(Lelijk).Gebeld en moest een foto sturen en het naar Rotterdam sturen allemaal gedaan ,5,45 aan porto kosten ,12 november was dat... Mehr ansehen

1. Möbelgeschäft
  2. Schlafzimmermöbelgeschäft
  3. Wohnmöbelgeschäft
  4. Geschäft für Second-Hand-Möbel

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Furnea is een online meubelwinkel met een grote collectie unieke meubels! Koop bij ons een meubel om trots op te zijn! Gratis bezorging en retour!

Mangelhaft

Alle Bewertungen

6 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

waardeloze leugenachtige ballentent

Op 8 januari 2 schoenenkasten besteld. 4 tot 6 weken levertijd. Half februari gebeld wanneer ik de bestelling kon verwachten. Dat werd half maart, maar dit zonder enige kennisgeving naar mij. Ik zag dat er nog steeds 6 weken levertijd op de site stond. Dat klopt dus niet. Op 4 maart weer gebeld. de kasten waren nu 30 euro goedkoper. De levertijd nog steeds 4-6 weken volgens de site. Ik zou nu gegarandeerd de kasten ontvangen in week 11 of 12, want mijn bestelling was al onderweg werd gezegd. Ook zou ik bij levering 2x 30 euro teruggestort krijgen. Ik wilde dat per ommegaande, want het totaal was tenslotte al op 8 januari betaald. Na ruggespraak met leidinggevende/collega werd toegezegd, dat ik direct een mail zou ontvangen en de 60 euro gecrediteerd zou krijgen. Niks ontvangen natuurlijk. Op 7 maart een mail ontvangen, dat het weer 4 tot 6 weken zou gaan duren en de 60 euro zou ik toch na levering terugkrijgen. Nu heb ik de bestelling geannuleerd en ik ben benieuwd wanneer ik mijn geld terugkrijg.
Leverproblemen kunnen overal voorkomen, zeker in deze rare tijd, maar toezeggingen niet nakomen en pure leugens verkopen vind ik toch wat kwalijker.

9. März 2022
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

In januari een 5 deurs garderobe…

In januari een 5 deurs garderobe besteld op maat, na 4 weken op tijd geleverd via Meubeltrein.
Kast is van goede kwaliteit en was met de gebruiksaanwijzing gemakkelijk zelf in elkaar te zetten.
ik raad Furnea aan.

24. Februar 2022

Ontzettend nette service

Ontzettend nette service. Ons bestelde product bleek bij ons niet te passen en er werd ons bij aanmelden van retour twee fijne opties aangeboden. Gekozen voor retour, snel afgehandeld en geld terug gekregen. Top!

22. Februar 2022
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Klantvriendelijk en goede service!

Via Instagram terecht gekomen bij Furnea omdat we een mooie salontafel zagen. Helaas was de eerste die we ontvingen beschadigd. Waarschijnlijk tijdens het transport. Maar we kregen een keurige reactie en zonder gedoe werd ons een nieuwe salontafel toegestuurd. De oude mochten we zelfs houden om iemand anders blij mee te maken. Goede service dus!

15. Dezember 2021
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Sandrino.

Aan de telefoon en ook in de showroom werden wij vriendelijk te woord gestaan,en de bestelling is ook goed uitgevoerd.De order is ook na wat tijds aanpassingen ivm onze vakantie goed uitgevoerd.

15. August 2021

Ontzettend slechte levertijd!!

Kast besteld welk binnen 2-4 weken geleverd zal worden. Na een paar weken klantenservice gebeld, ze zeiden dat ze sinds Corona (inmiddels al meer dan een jaar) geen 2 weken levertijd kunnen aanhouden, dus ik zal het pas over een week ontvangen. Na een paar dagen ontvang ik een e-mail dat ze het pas over 10-11 weken zullen gaan leveren. Als ze het niet op tijd kunnen leveren moeten ze het ook niet op de website dat neerzetten.

24. Juni 2021
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bestelde een kastje wat niet op hun…

Bestelde een kastje wat niet op hun site stond. Dit was geen probleem, keurig opgelost en ik ben blij met mijn kastje. Prima service en uitstekende communicatie, ze gaan echt een stapje verder dan een andere webshop

24. Mai 2021
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Slechte kwaliteit en nog slechtere service

Na korte tijd een tafel van furnea in gebruik te hebben gehad begint de toplaag van de tafel los te laten, furnea zegt 5 jaar garantie te bieden maar komt dit echter niet na, als 'coulance' mag ik 300€ betalen voor een nieuw blad. Denk na voordat je hier besteld.

Ik zal een procedure moeten starten bij de geschillencommissie omdat ze hun claim van 5 jaar garantie totaal niet nakomen!

Onbetrouwbaar!!

4. Mai 2021
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Uitstekende kwaliteit voor een mooie prijs

Onze ervaring met Furnea is in één woord uitstekend. Het is de eerste keer dat wij hier online meubels hebben gekocht. De informatie op de website is helder en compleet. De informatie na het bestellen is heel prettig. De levertijd was wat langer dan verwacht, maar dat is in de hele branche momenteel het geval door Covid. Hierover zijn we prima geïnformeerd. Bij bezorging wordt er goed gecommuniceerd. Stipt op tijd! Zelfmontage was prima te doen als je enigszins handig bent. De service achteraf is uitmuntend. Door onze eigen schuld waren de bouten van het ophangsysteem dolgedraaid. Furnea heeft toen kostenloos nieuwe gestuurd. Super service!

24. April 2021
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Hele slechte kwaliteit salontafel met…

Hele slechte kwaliteit salontafel met pu leder van Richmond en hele slecht service.Het pu leder zit er zo flinterdun op dat bij het verschuiven van een kop thee er al een beschading optreed. Gebruiksschade ( tafel rond 800 euro en nieuw sinds september ) zeggen ze en er word verder niets aan gedaan . Ik had bij aankomst al mijn twijfels over de kwaliteit, dit meteen gemeld , maar ook daar deden ze niets aan , dat hoorde bij produkt dat het niet overal hetzelfde was . Ik koop hier NOOIT meer, waardeloze service, en slechte kwaliteit tafel .

16. März 2021
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Nous avons commandé auprès de Furnea un…

Nous avons commandé auprès de Furnea un triple lit, pour lequel nous sommes très enchantés et ce, pour un prix défiant toute concurrence.
Furnea nous a également assisté pour son assemblage.
Merci et à recommander.

13. März 2021
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Service en verpakking artikel

Na heel wat zoeken besliste ik een bestelling bij furnea te plaatsen. Het feit dat het artikel van Nederland moest komen deed me eerst aarzelen. Groot was mijn verwondering dat amper twee dagen later de zending reeds geleverd werd. Vooraf kreeg ik een tijdslot van 1 uur en ja precies halverwege dit uur kwam de bestelling aan. Heel goed verpakt bovendien. Er was een kleine oneffenheid in het artikel maar zeker geen reden om terug te zenden. Neen prijs/kwaliteit ben ik zeer tevreden

11. Februar 2021
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Uitstekende service en mooie kwaliteit

Had eerst een kleinere kast gekocht en zag erna een grotere versie. Het geld voor de kleinere versie stond binnen 2 werkdagen weer op de rekening. Uitstekende service en de geleverde kast is net zo mooi als op de foto! Mooie afwerking en de soft close lades werken allen prima. Indien er een buro in de collectie was had ik die ook gekocht!

9. Dezember 2020

Dank u wel FURNEA!!

Dank u wel FURNEA!!! Bezorgen, monteren en ook nog tijdig bellen voor het bezorgen. Alles van A tot Z zeer tevreden. kwaliteit klantvriendelijk. Alle kartonnen opgeruimd niks is achtergelaten behalve het glimlach van mijn dochtertjes!!! Nogmaals bedankt en zeer aan te raden.

22. September 2020

Zéér klantvriendelijk

In mei 2020 hebben we 4 eetkamerstoelen a 120 euro per stuk ontvangen. Bij het uitpakken was er 1 stoel niet goed. Vol vlekken en er stak een nietje door de bekleding (gat erin). We ontvingen direct een nieuwe zitting. Maar helaas waren er ook bij de andere zittingen een aantal zaken mis. Bij de ene stoel was het zitvlak kapot. Het stof liet los. Uiteindelijke heeft Furnea echt met ons meegedacht. We hebben een groot deel van ons geld teruggekregen en de stoelen hoefden niet retour. Wat ze zeggen op hun website (we willen onze klanten blij maken en samen zoeken naar een oplossing) dat maken ze zeer zeker waar. Héél netjes opgelost. Bedankt Furnea!

11. September 2020
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr