Bestel hier niet! Wachten al weken op een kast om na bericht van een advocaat te horen dat het bedrijf failliet is. Dus oplichting dat de site nog operationeel is.
Furnea moet ten eerste eerlijke leveringstijden aangeven, initieel bij het bestellen duurde het langer voordat het binnenkwam dan op hun website werd vermeld. Verder was het keurig afgeleverd, h... Mehr ansehen
Een lamp gekocht ,die was mooi maar de lampjes pasten er echt niet bij.(Lelijk).Gebeld en moest een foto sturen en het naar Rotterdam sturen allemaal gedaan ,5,45 aan porto kosten ,12 november was dat... Mehr ansehen
Via Instagram terecht gekomen bij Furnea omdat we een mooie salontafel zagen. Helaas was de eerste die we ontvingen beschadigd. Waarschijnlijk tijdens het transport. Maar we kregen een keurige reactie... Mehr ansehen
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Furnea is een online meubelwinkel met een grote collectie unieke meubels! Koop bij ons een meubel om trots op te zijn! Gratis bezorging en retour!
Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Ik gekocht kast voor kinderkamer voor…
Ik gekocht kast voor kinderkamer voor mijn dochter.en ik ben blij met qualite en snelle bringen naar ons.en ook veel goed dan kun betalen in dree delen
Een paar jaar geleden heb ik op de site een lamp gekocht en na mijn laatste verhuizing bleek ik de ophangbeugels niet meer te hebben. Na zoeken heb ik toch maar de winkel gemaild en ze hebben toen een paar nieuwe beugels kunnen vinden bij de leverancier, deze zijn toen kostenloos opgestuurd, heel vriendelijk. Goede service, fijne ervaring, een aanrader!
Top service!
Om te beginnen is het schoenenkastje wat ik online gekocht heb bij Furnea prachtig. De levering was een beetje vertraagd, als compensatie hebben zij het kastje helemaal tot in huis bezorgd. Normaliter moest ik daarvoor betalen maar zij hebben deze service gegeven, waar ik ontzettend blij mee ben. De kast staat prachtig in de gang. Ik had graag een foto willen toevoegen maar weet niet hoe. Hartelijk dank voor alles! :)
Product is prima
Product is prima. Klantenservice ook goed. Wel problemen met bezorging, maar dat ligt denk ik vooral aan het postbedrijf.
Hallo ik had een badkamer kastje…
Hallo ik had een badkamer kastje gekocht bij jullie .
Helaas was het al beschadigt toen het aan kwam , de doos was stuk. Dus ook in de doos een plankje .
Had gebeld ,en een week later was het binnen .
het is een mooi kastje geworden
Halmeubel Barcelona,
Halmeubel Barcelona,
We hebben door leveringsproblemen best wel lang moeten wachten. Furnea heeft dit altijd correct gecommuniceerd. Ook hebben zij uit eigen beweging korting gegeven op het meubel en de montage!
Uiteindelijk is vandaag een prachtig en solide halmeubel geplaatst door vriendelijke en kundige monteurs!
Dit bedrijf is echt aan te bevelen!
Snel en duidelijke reacties via mail
Snel en duidelijke reacties via mail, ik ben goed geholpen. Top service zeker aan te raden.
Opbergkast Benvenuto..Zeer mooi!,,,,
Na onze bureau ook een opbergkast gekocht en we zijn zeer tevreden klanten..2x op tijd geleverd.Geen enkel probleem..
Maurice Paesen
Furnea (vloerkleed Lalee crème)
Het product (vloerkleed Lalee crème) was kwalitatief niet goed enkele weken na aankoop. De draadjes begonnen los te komen. Binnen 30 dagen bedenktijd deze mogen inleveren of omruilen. Na enkele mailwisselingen werd dit omgeruild na 11 dagen. Dus de dag van de omruiling ik verpakking open en bleek een verkeerde kleurcombinatie geleverd te zijn. De chauffeur was natuurlijk al weg. Net voor de feestdagen nog een keer om een omruiling vragen of dat dan weer goed gaat is weer de vraag. Dus de wantrouwen zat er al in en gevraagd om mijn oude tapijt terug te brengen en de nieuwe weer op te halen. Binnen enkele uurtjes stonden ze voor de deur en ze hebben aangegeven dat ze niks meer voor me kunnen tekenen. Ik moet zelf eens uitzoeken waar ik dit vloerkleed kan laten repareren. Een keer raden Wie het mag betalen?
Dieven va´ prijzen
Voor je besteld de prijzen op homepage komt totaal niet overeen bij het bestellen! Het was gewoon ´ 100euro duurder! En als je dit meld krijg je als antwoord dit is een typfout??? Voor merken als richmond?? Hoe onprofessioneel is dit. Zomaar prijzen veranderen terwijl ze zelf fouten maken ! En dit noemen ze blackfriday? Dieve zijn het!! En de klantenservice moeten hier beter informeren ipv hun eigen gedachten te zeggen
Dit is geen bvba winkel eh!!!
Weer een leuke aankoop gedaan
Weer een leuke aankoop gedaan, ik heb twee kinder bedden gekocht en een boekenkast. Kwaliteit is naar wens heel goed, en ruim op tijd binnen gekregen bedankt voor het service!
Oplichters Alarm!!!
Eigenlijk verdient Furnea niet eens 1 ster! Wat een aanfluiting dat bedrijf. Ik had 2 tafellampen besteld en meteen betaald, levertijd 2 tot 4 weken. Na 4 weken gebeld waar ze bleven, reactie furnea was ze zijn onderweg met vracht mee. Weer 2 weken later gebeld omdat de lampen er nog niet waren. Reactie Furnea nog even wachten mevrouw ze zijn onderweg! Weer 2 weken later nog geen lampen! Na telefoontje werd mij gezegd dat de lampen niet meer leverbaar waren! Wat een oplichtersbedrijf! Want….ik kan diezelfde lampen gewoon op andere lampensites bestellen, maar daar zijn ze duurder als de prijs van Furnea. Duidelijk een geval van zogenaamd iets goedkoop aanbieden en er later dan mee wegkomen door te zeggen dat ze niet meer leverbaar zijn! Ondertussen wel mijn overgemaakte geld vasthouden en mij weken aan het lijntje houden. Mensen koop hier aub niets, want het is een waardeloos bedrijf dat valse beloftes maakt en zich niet aan afspraken houd!
Alles naar verwachting!
Salontafel besteld en kwam snel binnen. Enige nadeel was dat ik niet van tevoren te horen kreeg wanneer hij zou binnenkomen. Toevallig was ik thuis dus het was geen probleem, maar het kan onhandig zijn voor mensen. De tafel was netjes verpakt en niet beschadigd. Dezelfde tafel was hier een stuk goedkoper dan bij FonQ of Bol!
SLECHT EN ONPROFESSIONEEL
Wat een superslecht en zeer onprofessioneel “bedrijf”. Mensen bespaar jezelf veel moeite, tijd en geld en bestel noooit iets van deze oplichters! Neem dat van mij aan. Niet alleen is de kwaliteit lager dan laag, maar de mensen die daar werken hebben 3 hersencellen, om maar niet te spreken over de klantonvriendelijkheid.
Er wordt een gebrekkig product geleverd en wanneer je dat gebrekkig product wil retourneren, wordt je verhaal in twijfel getrokken en 75% van het bedrag ingehouden. Kortom, OPLICHTERS!!!!
Goede kwaliteit.
Na enige vertraging het halmeubel en de…
Na enige vertraging het halmeubel en de kapstok ontvangen , een mooi meubel met een duidelijke montagebeschrijving.
Er waren door de fabrikant 4 gaten niet geboort en er zat een deukje in de kapstok .
Na,een mailtje werd er direct gereageerd en is alles meteen opgelost .
Een prima,bedrijf , ben zeer tevreden.
Vloerkleed binnen half jaar versleten
In mei 2021 heb ik een vloerkleed besteld. Dit kleed heb ik in juni 2021 in gebruik genomen. Binnen een half jaar vertoont het kleed ernstige slijtage. Op sommige plaatsen is de kleur helemaal verdwenen. Uiteraard heb ik een klacht ingediend. Het antwoord is: dit is normale slijtage en valt dus niet onder garantie.
Voor mij kan dit dus absoluut niet door de beugel.
Mijn advies: koop nooit een vloerkleed bij Furnea.
Levertijd is een lachertje klopt…
Levertijd is een lachertje klopt helemaal niets van. Furnea is een dropshipping winkeltje dat afhankelijk is van derden voor de levering. Beloftes op hun website slaan helemaal nergens op!!
mooie Pierre Cardin Triomphe Vloerkleed…
mooie Pierre Cardin Triomphe Vloerkleed besteld.
levertijd was iets langer dan gepland maar we hadden geen haast.
alles netjes ontvangen en perfect ingepakt
Dank u we zijn tevreden.
Mooi meubels
Mooi meubels
Echt goed klantenservice
Echt blij met mij aankoop en service
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.