Fullfillers Fulfilment B.V. Bewertungen

TrustScore 5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Zeer goede ervaring met dit fulfillmentcenter. Altijd snel bereikbaar, flexibel en bereid om mee te denken. Een betrouwbare partner en zeker een aanrader!

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Heel fijne samenwerking, alles wordt correct en op tijd verwerkt. Altijd heel goed bereikbaar 🙏

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

We werken pas kort met Fullfillers Fulfilment, maar de communicatie is razendsnel en heel duidelijk. Binnen een paar minuten krijgen we altijd antwoord. Hun team is professioneel en begrijpt precies w... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik ben echt blij met de fulfilment service. Sinds ik met hen ben begonnen, komt alles netjes op tijd aan en krijg ik alleen maar positieve reacties van klanten over de snelle levering. Ik zou deze ser... Mehr ansehen

1. Logistikdienst

Vom Unternehmen geschrieben

Fullfillers is de betrouwbare fulfilmentpartner voor groeiende en gevestigde webshops die hun logistiek professioneel willen uitbesteden. Wij ondersteunen e-commerce bedrijven die verder willen groeien en behoefte hebben aan een fulfilmentpartner die betrouwbaar, flexibel en persoonlijk met hen meegroeit. Van inslag en opslag tot orderverwerking, verzending en retouren: wij nemen het volledige fulfilmentproces uit handen. Onze focus ligt op een efficiënte en zorgvuldige verwerking van iedere bestelling, zodat jouw klanten kunnen rekenen op een snelle en betrouwbare levering. We begrijpen dat logistiek een belangrijk onderdeel is van de klantbeleving van een webshop. Daarom kijken we verder dan alleen het verwerken en verzenden van pakketten. Met persoonlijke service, korte communicatielijnen en transparante prijzen bouwen we aan langdurige samenwerkingen met onze klanten. Geen standaardoplossing voor iedere webshop, maar fulfilment dat aansluit op jouw assortiment, ordervolume en groeiambities. Onze processen en systemen zijn ingericht om mee te groeien met jouw e-commerce bedrijf. Of het nu gaat om toenemende ordervolumes, piekperiodes of verdere uitbreiding: wij zorgen dat jouw logistiek schaalbaar en beheersbaar blijft. Zo kun jij je volledig richten op de groei van je webshop, marketing en klanttevredenheid, terwijl Fullfillers zorgt voor de logistiek achter iedere bestelling.

Hervorragend

Alle Bewertungen

4 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Top bedrijf

Top bedrijf, alle bestellingen op tijd geleverd en ook uitstekende communicatie uit de kant van de Fullfillers Fulfilment!

11. September 2023

Antwort von Fullfillers Fulfilment B.V.

Bedankt voor de mooie woorden Aslan! Fijn om te lezen dat je tevreden bent!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

fullfillers kan je prima kiezen om je…

fullfillers kan je prima kiezen om je pakketten te laten versturen! Wacht niet langer zou ik zeggen :)

11. September 2023

Antwort von Fullfillers Fulfilment B.V.

Bedankt Sam! We kijken uit naar een verdere succesvolle samenwerking!

Goede samenwerking

Wij werken nu al een tijdje samen met Fullfillers. De samenwerking verloopt heel goed. Tot de dag vandaag nog nergens tegen aan gelopen. Sinds wij het hun werken is elk pakketje op tijd bij de klant.

10. September 2023

Antwort von Fullfillers Fulfilment B.V.

Dank voor de review en de samenwerking in ons fulfilment center! We waarderen het enorm.

Zeer tevreden met Fullfillers

Zeer tevreden met Fullfillers , ze staan altijd klaar om te helpen en bovendien nog nooit klacht gehad van een klant met betrekking een bestelling. zeker een aanrader !

9. September 2023

Antwort von Fullfillers Fulfilment B.V.

Dankjewel voor je review en onze geweldige samenwerking in ons fulfilment center!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Een aanrader voor e-commerce ondernemers

Ik raad dit bedrijf aan voor iedere e-commerce ondernemer. Ze bieden een brede en goede service aan vanaf de aankomst van de producten tot aan de verzending. Met het eigen systeem wat ze hanteren kun je 24/7 je voorraad inzien en beheren. Je bol store kan aan het systeem worden gekoppeld samen met vvb wat zorgt voor snelle levertijden aan je klanten. Daarnaast verwerken ze ook de eventuele retouren.

Ze zijn erg sterk in het persoonlijk contact. Je kunt altijd terecht met je vragen via whatsapp en ze reageren binnen enkele minuten. Daarnaast denken ze graag met je mee en communiceren ze duidelijk. Erg fijn en een mega aanrader!

9. September 2023

Antwort von Fullfillers Fulfilment B.V.

Bedankt voor je review en de geweldige samenwerking in ons fulfilment center.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Wij zijn zeer blij met de diensten van fullfillers

Wij zijn zeer blij met de diensten van dit fulfilment center! De communicatie is uitzonderlijk goed en de pakketten worden snel en correct geleverd bij de klant. Dit niveau van efficiëntie is precies wat we zochten. Bedankt voor jullie goede service!

9. August 2023

Antwort von Fullfillers Fulfilment B.V.

Bedankt voor de mooie woorden Thor. Fijn om te lezen dat je tevreden bent!

Zeer tevreden

Sinds kort zijn wij overgestapt naar Fullfillers. Wat een verademing is dit voor je business. Zeer goede communicatie en komen hun afspraken na! Reactie tijd op vragen etc. is buitengewoon snel. Wij zijn er zeer tevreden over!

26. Juni 2023

Antwort von Fullfillers Fulfilment B.V.

Kevin, hartelijk dank voor het vertrouwen dat je in ons hebt gesteld door voor onze fulfilmentdiensten te kiezen. We zijn erg enthousiast over de samenwerking en kijken ernaar uit om je van dienst te zijn.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Had ik eerder moeten doen!

Sinds een paar weken de verzending van mijn producten uit handen gegeven aan Fullfillers. Dit had ik veel eerder moeten doen, het geeft een gevoel van vrijheid waardoor ik meer tijd heb voor andere dingen in het bedrijf. Zowel het koppelen van de website als het contact loopt soepel en bij vragen wordt er snel gereageerd! 👍🏼

15. Mai 2023

Antwort von Fullfillers Fulfilment B.V.

Bedankt voor de mooie woorden Sharon. Wanneer onze klanten tevreden zijn met onze diensten geeft ons dat nog meer zelfvertrouwen in wat we doen. We kijken uit naar een verdere succesvolle samenwerking!

zeker aan te raden

Goede communicatie en houden zich zoetjes aan de afspraken, komen ben woorden na, ik raad het zeker aan!

12. Mai 2023

Antwort von Fullfillers Fulfilment B.V.

Bedankt Hashim! Wij zijn blij met de samenwerking en hopen deze nog lang voort te zetten.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik ben beginnend ondernemer en wil het…

Ik ben beginnend ondernemer en wil het verzenden van pakketjes uit handen geven. Kwam via internet bij Fullfillers en bij de 1e ontmoeting voelde het al goed. Ze komen hun beloftes na en zijn bereid om je te helpen als je ergens niet uit komt. Top mensen met hart voor de zaak.

6. März 2023

Antwort von Fullfillers Fulfilment B.V.

Bedankt voor de complimenten Reynaldo. Fijn om te lezen dat je tevreden bent. We blijven ons best doen om je de allerbeste service te kunnen bieden!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fullfillers neemt het logistieke proces…

Fullfillers neemt het logistieke proces voor mijn e-commerce onderneming perfect uit handen. Ze communicatie is erg fijn, snel en de mannen regelen hun zaakjes goed. Erg tevreden over de samenwerking!

30. März 2023

Antwort von Fullfillers Fulfilment B.V.

Bedankt Luuk voor de mooie woorden. Bedankt voor het vertrouwen in onze diensten. Op een lange samenwerking!

Top ervaring

Top ervaring, 100% aanrader.

11. März 2023

Bedankt Saar!

Uitbesteden logistiek

Sinds ik de logistiek heb uitbesteed bij Fullfillers heb ik meer tijd over voor andere zaken en daar ben ik blij mee!

27. Februar 2023

Antwort von Fullfillers Fulfilment B.V.

Bedankt Esra! Wij zijn blij met de samenwerking en hopen deze nog lang voort te zetten.

Top services

Top services en er wordt nauwkeurig gewerkt!

9. März 2023

Bedankt Daan!

Komt afspraken na

Komt afspraken na. Zeer tevreden.

8. März 2023

Antwort von Fullfillers Fulfilment B.V.

Bedankt voor je review Tahsin! Wij zijn ook blij met jullie :)

fijn bedrijf

fijn bedrijf! De sfeer is er erg goed en de werkzaamheden die verricht worden zijn professioneel en erg geavanceerd op technologisch gebied.

8. März 2023

Antwort von Fullfillers Fulfilment B.V.

Bedankt John! Wij zijn blij met de samenwerking en hopen deze nog lang voort te zetten.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Inmiddels zijn wij al een aant Makkelijk contact, scherpe tarieven en een persoonlijke relatie.al…

Inmiddels zijn wij al een aantal maanden klant bij Fullfillers en we zijn ontzettend tevreden met de diensten en bijhorende services. Makkelijk contact, scherpe tarieven en een persoonlijke relatie.

31. Dezember 2022

Antwort von Fullfillers Fulfilment B.V.

Bedankt voor de mooie woorden Sander! Ook wij zijn erg blij met de samenwerking. Ik denk dat we elkaar mooi versterken en willen dat graag zo houden. Succes de komende tijd!

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr