Unternehmen hat geantwortet
Ontzorgd in één pakket! QLS is de logistieke partner voor webshops. Wil jij ook meer groeien met je webshop? Jouw pakketten van A-Z geregeld en dat tegen een uniek all-in-tarief!
Kerkeplaat 11, 3313 LC, Dordrecht, Niederlande
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Antwort von QLS
Wij werken inmiddels een tijd samen met QLS en dan vooral met Chelsea. We zijn super tevreden en heel blij met haar betrokkenheid. De communicatie verloopt soepel, ze schakelt snel en denkt actief mee bij uitdagingen. Ook de betrouwbaarheid in het verwerken en verzenden van orders is voor ons een groot pluspunt. Natuurlijk gaat er wel eens iets mis, maar dat wordt netjes en snel opgelost. Fijne partner om mee samen te werken 👍

Antwort von QLS
Wij werken inmiddels al geruime tijd samen met QLS en zijn over het algemeen erg tevreden over deze samenwerking. In het grootste deel van de gevallen verloopt alles soepel en kunnen we rekenen op een betrouwbare dienstverlening.
De tarieven zijn scherp en we waarderen het dat er actief wordt meegedacht in oplossingen. Ook zien we dat QLS continu bezig is met het verbeteren van processen, wat prettig werkt in de dagelijkse praktijk.
Recent heeft Chelsea ons geholpen met het nieuwe verzendsysteem. Dit werd goed begeleid en er werd echt met ons meegedacht om alles passend in te richten voor onze situatie.
Kortom, een fijne samenwerking met een betrokken partner die goed bereikbaar is en met je meedenkt.

Antwort von QLS
Chelsea heeft mij zeer goed geholpen, denkt altijd mee en komt na wat ze zegt. Zeker een aanrader om met haar zaken te doen!

Antwort von QLS
In de afgelopen jaren samengewerkt met diverse e-fulfilment centres. Geen is zo goed als QLS. Uitstekende ervaring mee! :) Ondertussen al meer dan 1 jaar aangesloten bij QLS en nog altijd zeer tevreden. Ga zo door en blijf jullie ontwikkelen!

Uitstekende dienstverlening. Leuk personeel

Antwort von QLS
Super tevreden over de dienstverlening.
Een partij die logistiek begrijpt en graag meedenkt

Antwort von QLS
Fijne samenwerking, professioneel en snel! Ga zo door

Antwort von QLS
Leuke ervaring gehad op de beurs, vriendelijke medewerkers.

Antwort von QLS
Wij maken al jaren gebruik van QLS. Kunnen snel schakelen tussen de verschillende verzenddiensten met een prijs die we rechtstreeks nooit kunnen krijgen, tenzij we ons vastliggen bij één verzenddienst. Wat een risico Kan zijn als je bijvoorbeeld op bol verkoopt. Niet kunnen schakelen binnen verzenddiensten kan ten kosten gaan van je verkopen, met regelmaat lopen verzenddiensten vast, Snelle levertijd bepaalt zeker bij een lage orderwaarde wie het koopblok heeft. Voor ons nooit meer terug naar een verzenddienst en QLS op dit moment de betrouwbaarste aanbieder met alle belangrijke aanbieders.

Antwort von QLS
Zeer fijne dienstverlening voor onze pakketten!;)

Antwort von QLS
Een groot drama, brengen veel te hoge niet kloppende bedragen in rekening, en weigeren dit te corrigeren,
Na vele, vele malen contact opnemen blijven ze met standaard antwoorden komen , maar een oplossing blijft uit
De tijd dat het serieus opgepakt werdt is duidelijk verleden tijd, het levert nu alleen maar volop frustratie op

Antwort von QLS
De service was in het begin goed en betrouwbaar. Helaas is dat de afgelopen maanden sterk achteruitgegaan. Leveringen kwamen structureel te laat, met als gevolg dat wij maar liefst 6 strikes hebben gekregen op ons bol.com-account. Dit heeft grote gevolgen gehad voor onze bedrijfsvoering, waaronder het noodgedwongen verhuizen van onze voorraad. Tot op de dag van vandaag is dit, drie weken later, nog steeds niet opgelost. De situatie is inmiddels onacceptabel en de huidige service is ronduit waardeloos.

Antwort von QLS
Zodra je tegen problemen aanloopt, word je niet geholpen maar steeds doorgestuurd van de ene afdeling naar de andere. Niemand neemt verantwoordelijkheid ook als je diegene wil spreken met wie je al die maanden hebt gesproken die je zou helpen zijn ze zogenaamd nooit aanwezig en schuiven ze het probleem weg.
Net als veel andere klanten heb ik te maken gehad met meerdere onjuiste facturen, waardoor ik veel te veel heb betaald. Ondanks dat deze facturen niet klopten, moest ik ze toch voldoen. Rachelle gaf mij telefonisch aan dat ik in dit geval eerst de helft van de facturen mocht betalen. Later ontving ik echter boze e-mails van de administratie waarin werd geëist dat ik alles direct moest betalen.
Toen ik aangaf wat Rachelle telefonisch had gezegd, beweerde de administratie dat zij haar hadden gesproken en dat dit nooit gezegd zou zijn. Dit klopt absoluut niet en heeft ze zeker gezegd anders had ik dit uiteraard nooit gedaan. Daarnaast moet je zelf continu overal achteraan zitten. Problemen worden niet opgepakt en klanten worden aan hun lot overgelaten. De communicatie is bovendien ronduit grof en onprofessioneel.
Daarnaast gaf Amber telefonisch aan dat de onjuiste bedragen gecrediteerd zouden worden. Omdat ik inmiddels weet dat zulke toezeggingen al maanden mondeling worden gedaan zonder dat er iets mee gebeurt, heb ik gevraagd om dit per e-mail te bevestigen. Dit weigerde Amber te doen. Haar antwoord was letterlijk dat zij dit niet per mail ging bevestigen. Juist doordat alles mondeling blijft en niet zwart op wit wordt vastgelegd, heb ik er geen vertrouwen meer in dat ik mijn geld daadwerkelijk terug ga ontvangen. Het gaat hier bovendien om aanzienlijke bedragen.
Als klant moet je overal zelf achteraan zitten en word je aan het lijntje gehouden.
Terug antwoord op hun antwoord:
In de review geef je aan dat jullie bezig zijn mij hierin te helpen dit is niet het geval en nooit geweest. Er staan tickets al maanden lang open als ik bel naar Celine die zogenaamd mij erin zou helpen is zij nooit meer aanwezig als ik vraag naar Rachelle is zij er ook nooit terwijl zij er elke woensdag zeker zijn of andere dagen wanneer ik bel, ze wijsen allemaal naar elkaar en niemand die me verder helpt. Ik ben nu al 6 maanden zelf erachteraan aan het gaan en heb nooit een verdere update weer gehoord. Ik heb van alle facturen de zendingsnummers moeten opzoeken welke fout zijn gecrediteerd zelfs hiervan is de ticket nooit geopend als ik het zo bekijk. Niemand is hier serieus mee bezig ook wanneer ik de klantenservice spreek en Monique spreek of een ander zeggen ze altijd: Rachelle of Celine belt je weer terug NOOIT is dit ook ooit gebeurd dat zij mij hebben teruggebeld dus deze hele review klopt hier niet. Ik wil dat mijn probleem hierin serieus word genomen en dat ik eens verder word geholpen en jullie het eens echt uitzoeken!

Antwort von QLS
Al 6 maanden bezig met hetzelfde probleem. Ze scannen alles aan als grote pakketten terwijl het brievenbus pakketjes zijn. Ook berekenen ze alles door tot een L of XL pakkt met pakketsgewicht van 0.5kg. Dit klopt voor geen meter toch dien ik alle facturen door te betalen anders bedreigen ze je. Nu alle facturen betaald en nog word je niet verder geholpen ik wil me geld terug van alle teveel betaalde facturen maar deze dienen ze niet terug te geven ook als je ze wil spreken nemen ze je niet op en zijn ze zogenaamd niet aanwezig. Ik zou goed kijken naar jullie facturen en hoe jullie pakketten worden aangescand want dit klopt niet! Ook zijn veel reviews nep en geschreven door de mensen die er werken (bevestigd door iemand die daar werkt en daar nu is gestopt)

Een beetje vreemd bedrijf
Iedereen speelt verstoppertje als het niet goed gaat.
QLS staat als enige bedrijf op het verzendlabel, maar zegt alleen verzendlabels te verkopen.
TransMission moet het bezorgen maar die kun je op geen enkele manier benaderen over de zending, HomeWizard kun je niet bellen, alleen via een slecht werkende AI bot bereikbaar.
Als ontvanger ben je in de aap gelogeerd als het fout gaat, want je krijgt werkelijk nergens informatie. De één wijst naar de ander, die naar de volgende tot de cirkel rond is.
QLS is de enige die telefonisch bereikbaar is maar die zegt niets te kunnen doen. En zo houden ze elkaar bezig en kost het leveren van 1 product teveel geld.
2 zendingen á 1200 Euro verdwenen en niemand die reageert…

Antwort von QLS
In de zomer van 2024 zijn we overgegaan naar QLS. Iedere overgang is lastig en zit er hoort er een wen / aanpas periode bij.
Inmiddels zijn we heel goed op elkaar ingespeeld mede door aanpassingen van ons maar zeker ook dat QLS keer op keer toont de klant te willen begrijpen zich flexibel opstelt waar kan. Inmiddels zijn er erg gesteld op QLS en hebben we besloten onze voorgenomen groei volledig met en bij QLS uit te voeren.
Qua cut-off time en stiptheid met verzenden zijn ze ongeëvenaard. Nooit gedoe!
Ze dwingen je (terecht) ook als webshop dezelfde efficiente na te streven. Het is geen warehouse waar een geoliede verwerkings en verzend machine. Wij vertrouwen en bouwen op en met QLS aan verdere groei nationaal en internationaal.

Antwort von QLS
Werken nu al langer samen. We hebben goed, snel en persoonlijk contact! Zijn ook flexibel en denken mee.

Antwort von QLS
Ik ben enorm blij met QLS! De communicatie is duidelijk, afspraken worden netjes nagekomen en ze denken supergoed mee. En accountmanager Inge verdient echt een extra compliment. Ze staat altijd voor me klaar, weet precies wat er nodig is en maakt de samenwerking heel fijn en relaxed. Ik ben echt heel tevreden!

Antwort von QLS
We werken ruim een jaar met QLS en dat bevalt erg goed. De ruime cut off tijden en weekendverzending zijn top. Daarnaast is het voor ons belangrijk dat ze aan de Zalando voorwaarden kunnen voldoen om B2C te leveren, wat maar een paar fulfilment partijen in Nederland kunnen. De communicatie verloopt prettig, met vaste contactpersonen zoals eerder Jasper en nu Inge en Nivard. Wij zijn zeer tevreden en kijken uit om volgend jaar verder te groeien. Zeker een aanrader om mee samen te werken!

Antwort von QLS
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.