Fuglebutikken Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Veldige mye bra😀😀😀🦜🦜🦜👍🦜🦜 og fint gode tips flinke ansatte og en nydelig butikk for fugl.og smådyr .enten du har nymfeparakitt/kakadue og undulater eller store og små papegøyer.lett og handle... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Alltid god kommunikasjon med fuglebutikken. Jeg bestiller ofte 100kg fuglesand til min «aviary» og har aldri hatt noen problemer. Den siste bestillingen ble litt forsinket på grunn av leverandøren av... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Oversiktlig og innholdsrik hjemmeside. Det produktet jeg bestilte var ikke på lager så Fuglebutikken tok ført kontakt på telefon og så på SMS for å foreslå et alternativt produkt som hadde samme funk... Mehr ansehen

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Målene som var oppgitt, var inklusiv takutbygg, slik at bredde på bur var 10 cm mindre enn oppgitt og ca 6 cm mindre i dybde. Det burde vært opplyst at mål var utvendig tak. Ellers et helt ok bur.

Unternehmensdetails

1. Vogel-Fachgeschäft
  2. Zoohandlung

Vom Unternehmen geschrieben

Fugler er fantastiske kjæledyr som gir mye morro og mye selskap, og det er mange tropiske fugler i Norge, noen burfugler, mens andre lever i større voliærer. Uansett er riktig utstyr viktig for å skape stor trivsel blant våre fjærkledde venner - alt skal du finne hos oss, og vi er alltid behjelpelig med å foreslå produkter og skaffe produkter.

Kontaktinformationen

Alle Bewertungen

14 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Alltid bra

Alltid bra, snabb leverans och de säger omedelbart till ifall det tar längre tid.

7. August 2023

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding 🦜😀

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

We have had a couple of squirrels…

We have had a couple of squirrels visiting our porch this Spring and Summer. We have had nuts and apples out there for them. I foune out that I wanted a good place to put out some real food for them and I found this great feeder at your netstore. I ordered one along with some good food and sunflower seeds. The package came in three days! We are putting it on our garage wall so we can watch them eat.

20. Juli 2023

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding 🦜😀

Ikke mottatt betalt produkt

Ikke mottatt betalt produkt. Svarer ikke på epost. Ikke fornøyd...

6. April 2023

Antwort von Fuglebutikken

Hei Stian, vet ikke helt hva som har skjedd her. Vi har sendt varer fra oss, på trackingen til transportør står det at pakke er levert, og i forkant har du fått sms fra transportør. Finner ingen mailer fra mailadressen du bruker her i vår logg, så vi har ikke mottatt mail fra deg. Ring oss gjerne på 98297121 slik at vi får oppklart dette.

I didn't get anything

I didn't get anything. They say fast delivery but I ordered on 18th and today is 26th. How fast delivery it is. It takes 8 days to pack your order in this company. I called and checked how is it going with my order 23th and they said they will send pack it 24th, and send it on 25th. And nothing is happening until now.

17. März 2023

Easy to order

Easy to order, quick delivery, reasonable price.

26. Februar 2023

Antwort von Fuglebutikken

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Det såkalte vinduet på ekornmateren ble…

Det såkalte vinduet på ekornmateren ble ødelagt etter 2 dager etter at kjøttmeis hadde pikket hull i det. Det er jo bare plastikk. Skulle vært plexiglass. ☹️

1. Dezember 2022

Antwort von Fuglebutikken

Trist å høre, skal ta dette videre med produsent. Send oss gjerne en mail på post@fuglebutikken.no dersom du ønsker å reklamere på produktet.

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

my lamp didnt work

my lamp didnt work, but the toys i ordered was very nice

11. Oktober 2022

Antwort von Fuglebutikken

Takk for tilbakemelding. Ta gjerne kontakt med oss på post@fuglebutikken.no hvis lampen ikke virker, så finner vi en løsning.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr