Gnagerbutikken Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Stort sett fornøyd, eneste som var litt kjedelig er at lokket til sandbadet til min datters hamster var sprukket. Så holder kanskje ikke så lenge. Mrn dette er posten sin feil. Så at esken mine produk... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Veldig fornøyd, bra priser, fikk levert varene før jul selvom de ikke hadde 2 ting på lager når jeg bestilte, ble sendt nordover 20 desember og vi fikk hentemelding 22 desember! Handler igjen her! :)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ordren sendt samme dag som varen ble bestilt, samt informasjon om forsendelsen videre. Mottok varen etter få dager og ingen negative overraskelser. Anbefaler denne nettbutikken.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Rask og god levering. En av de få butikkene jeg føler jeg kan få kjøpt mye av det jeg ønsker til kaninene våre, og som er bra for dem! Veldig glad for å ha funnet denne butikken!

Unternehmensdetails

2 Sterne
1 Stern

Bittet Kunden um Bewertungen

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot

Alle Bewertungen

21 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

god service

jeg gjorde en feil med bestillingen som gjorde at det ble kluss, ringte butikken og fikk fantastisk hjelp gjennom alt. Sikkelig god service, og alt kom fort

15. April 2026

Antwort von Gnagerbutikken

Hei Vilja! Tusen takk for hyggelig tilbakemelding. Så godt å høre at vi fikk ordnet opp i bestillingen og at alt kom frem som det skulle. Ta gjerne kontakt igjen hvis det er noe vi kan hjelpe med – vi hjelper gjerne. 🐰💛

Oversiktlig butikk

Oversiktlig butikk. Lett å bestille og Varene kom fort.

3. März 2026

Antwort von Gnagerbutikken

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding! Veldig godt å høre at butikken oppleves oversiktlig, og at bestilling og levering gikk fort. Velkommen tilbake!🐰💛

Antwort von Gnagerbutikken

Takk for hyggelig tilbakemelding, Ellen! Så godt å høre at du fant mye godt til kaninene 🐰💛 Si gjerne ifra om hvilke typer godis de liker best (urter, tørket grønt, pinner osv.), så kan vi tipse om flere favoritter til neste gang.

Hurtig levering

Anbefaler denne nettbutikken.

5. Januar 2026

Antwort von Gnagerbutikken

Tusen takk for den hyggelige tilbakemeldingen! Det gleder oss å høre at du er fornøyd med både leveringstiden og informasjonen underveis. Vi setter stor pris på at du anbefaler nettbutikken vår, og håper å se deg igjen snart. 🐰🐹

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Muse ødelegge musefaĺle

Muse ødelegge musefaĺle, dårlig material !!!! Ha jeg muligheter å sende bilder fra skade ? Hilsen Jürgen

4. Dezember 2025

Antwort von Gnagerbutikken

Hei Jørgen, klart du kan reklamere på produkt som ikke virker. Kan du maile kundeservice hos oss på post@gnagerbutikken.no ?

Kjappt

Grei service

28. Oktober 2025

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding 🐰🐹

Flott gnagertilbud

Flott gnagertilbud, veldig rask levering, bra pakket

15. September 2025

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding 🐰🐹

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Rask behandling og forsendelse

Rask behandling og forsendelse. Ville gitt topp score om jeg ikke hadde måttet betale mer i porto enn varene kostet.

5. September 2025

Takk for hyggelig tilbakemelding 🐰🐹
Vi får håpe prisene går litt ned etterhvert hos våre leverandører, men husk vi spanderer frakten ved kjøp over 599,-

So funktioniert Trustpilot

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr