FrugtKurven.dk - FirmaFrugt og Frugt Privat Bewertungen 68

TrustScore 3.5 von 5

3,7

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg er vild med, når vi kan kommuniker i god tone og at tingene går lynhurtigt. Det er bare super dejligt. Jeg har i dag bestilt frugt til kontoret. Jeg fik fat i den sødeste medarbejder, der har... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi bestiller den lille frugtkurv hver uge, vi er 2 voksne så det passer fint. Lækker frisk frugt, nødder og små gulerødder. Vores slik/kage forbrug er gået meget ned efter vi er startet på frugtkurv.... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Er ny firmakunde og modtager vores første frugtkurv den 26 Januar samme dag modtager jeg fakturaen som er til betaling 8 dag netto kontant Jeg vil da bestille noget ekstra til næste leveri... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi har været kunder et par måneder med ugentlige leverancer. Alt har indtil videre fungeret fornemt - god kvalitet økofrugt, variation, og levering til tiden mandag tidlig formiddag! Godt gået Frug... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Online-Bestellservice
  2. Obst- und Gemüsehandel
  3. Obstgroßhändler
  4. Obst- und Gemüsehändler
  5. Naturkostladen
  6. Nussgeschäft

Vom Unternehmen geschrieben

Frugtkurven.dk leverer mere end 175.000 stykker frisk, varieret og kvalitetsorienteret FirmaFrugt til danske virksomheder – hver uge. Kontakt os i dag og få et friskt tilbud til netop din virksomhed eller arbejdsplads. Friske Frugthilsner wwww.frugtkurven.dk

Kontaktinformationen

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 48 Std.

So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Det er første gang vi bestiller hos jer…

Det er første gang vi bestiller hos jer og det er heller ikke sidste gang👍👍👍
Flot indpakning og yderst høflig chauffør 👍👍👍
Prisen passer til produktet som er friskt og indbydende og dejligt med nødderne 🌞🌞🌞
Mvh Susanne Novak

12. Juni 2020

Hej Susanne

Tusind, tusind, tusind gange tak for denne friske anmeldelse : )

Skønt at du har haft en fantastisk første oplevelse med FrugtKurven og vores FrugtKasser til Private.

Også at du netop ser at pris og kvalitet - såvel frugtens friskhed og sammensætning, Nødder, vores faste frugt-chauffører samt vores unikke og Grønne FrugtKasser/Kuffert - passer sammen.

Vi glæder os allerede til næste levering - måske med FrugtMuffins ; )

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Tak for super lækker frugt!

Tak for super lækker frugt!

Det er lidt forvirrende, hvilken dag man bestiller frugten til. Fx. Hvis jeg bestiller til torsdag (i dag torsdag) kommer den så senere i dag, eller først i næste uge?
Man får heller ikke en klar tilbagemelding Med leveringsdato.
Men jeres lækre frugt lever 100% op til jeres kvalitet! Det er virkelig lækkert! Super fin indpakning! Det er udover alt forventning og derfor får I 5 stjerner alligvel.

4. Juni 2020

Hej Cecilie

Tak for din super-anmeldelse : )

Vi erkender at FrugtKurven.dk Privat kan blive bedere og mere overskueligt
- det arbejder vi hårdt på at rulle ud indenfor kort tid.
Så her er endnu flere positive oplevelser på vej.

Vi er som Frugt-Nørder bare så glade for at også du kan se, smage og mærke vores kvalitet i såvel frugterne som i vores unikke FrugtKuffert® som er Grøn i den farve og i miljømæssig forstand.

Vi glæder os til at leverer dig mange flere friske oplevelser i fremtiden og takker endnu en gang for din skønne anmeldelse :)

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Bestille den ene dag og levering næste…

Bestille den ene dag og levering næste dag. Fin frisk frugt

30. Mai 2020

Hej Charlotte

Mange tak for din 4-stjernede anmeldelse.

Ja vi og vores leveringer er lige så friske som frugterne : )
- netop derfor kan vi modtage din bestilling i dag og leverer allerede i morgen.

Mange tak for at have valgt FrugtKurven Privat,
vi glæder os allerede til at måtte byde på mange friske oplevelser i fremtiden.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

fremragende kundeservice og god kvalitet

Vi har oplevet fremragende kundeservice fra frugtkurven, som var behjælpelig med at få os igang herunder Corona-restriktioner.
Let og brugbar hjemmeside og man kan let blive fristet til at købe lidt ekstra sunde lækkerier og rigtig god kvalitet af frugten. Kæmpe anbefaling

4. Mai 2020

Hej Sarah

Tusind tak for dine flotte og friske 5 stjerner : )
- det er vi bare så stolte af - tak.

Skønt at du har haft den fulde FrugtKurven-oplevelse lige fra vores hjemmeside, vores personlige kundeservice og til vores kvalitet i selve FrugtKassen.

Vi glæder os allerede til at leverer mange flere friske oplevelser til dig i fremtiden.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Har fået 4 gange fået leveret den…

Har fået 4 gange fået leveret den lækreste friske frugt .det er en fantastisk ordning og meget friskere frugt end i supermarked .

22. April 2020

Hej Bettina

Tusind tak for din flotte og friske anmeldelse : )

Vi er så glade for at du netop kan mærke og smage af FrugtKurven er noget helt andet end supermarkedet.

Vi er også stolte af at du har bestilt hele 4 gange - hvem ved hvor mange gange dette kan blive til, de næste mange år : )

Vi vil gøre alt for at byde dig og familien på mange friske oplevelser fremover.

FrugtKurven - nu også til Private

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

skuffende frugtkurv

Firmakurv spændende og lækker mens privatkassen er meget kedelig og frugter ej heller så friske som de reklamerer med.
Da jeg klagede fik jeg tilbudt en bakke nødder til min næste levering, LOL, jeg skal ikke bruge 250kr på gamle kedelig frugter. Vil helt klart foretrække Årstiderne!

19. April 2020

Hej Milu

Vi er meget kede af at du har den opfattelse af at der er forskel på FrugtKurven´s økologiske FirmaFrugt og Øko PrivatFrugt - det er nemlig 100% det samme.
Men skønt at du kan nyde FrugtKurven på arbejdet også : )

Vi er også kede af at du opfatter en forskel mellem det som vi fortæller om vores produkter og det som vi leverer. Det er ikke os og slet ikke med mere end 20 års erfaring.

Den kompensation eller lille plaster som vi har tilbudt dig var for at sige dig undskyld samt eventuelt næste levering.

5-stjernet oplevelse

Super lækker frugt, ekstraordinært kundeservice og hurtigt levering.
Jeg vil klart anbefale frugtkurven til privat personer.

3. April 2020

Hej Katja

Hvor der det bare fantastisk at også du fik den fulde FrugtKurven-oplevelse : )

Tusind tak for dine mange rosende ord om netop det som gør FrugtKurven til noget helt særligt.
Vi er Frugt-Nørder og gør vores ypperligste for, hver eneste dag, levering for levering, at give alle vores mange kunder, Private som Erhverv, personlig service, levering til tiden og ikke mindst kvalitet.

Skønt med en stor anbefaling fra dig - vi takker mange gange.

Frugt til private.

Frugt til private.
Fungerer fint! Ingen problemer.

Ville dog være smart at kende et nærmere leveringsingerval

31. März 2020

Hej Cecilie.

Tusind tak for din flotte anmeldelse af FrugtKurvens Private FrugtKasser.
Skønt at det også har fungeret hos jer og I, som mange andre, har fået den fulde FrugtKurven-oplevelse. Det er vi stolte af.

Vi arbejder på at indsnævre vores leveringsintervaller, men i denne stund, under Corona-krisen, arbejder vi for at leverer til alle i tidsrummet 10-16 og overholde dette til punkt og prikke.

Men tak for din feedback - det er taget med i vores planer for en friskere fremtid : )

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi er nu også kunde hos Frugtkurven

Vi er nu også kunde hos Frugtkurven og humøret her i bureauet er steget en del, siden den første flotte kurv blev leveret. Vi glæder os allerede til næste besøg "Friske Frugter og Flinke Chauffører".....kan man forlange mere.

Flemming Holm
Krak Media Group

26. Februar 2020

Hej Flemming Holm
og alle dine frugtglade kollegaer.

Mange tak for jeres flotte anmeldelse.
Skønt at vores friske frugt er med til at motiverer og skabe højt humør : )

Vi glæder os naturligvis også allerede til at både på endnu en frisk FrugtKurv til jer
- fyldt med variation, vores velkendte kvalitet og ikke mindst leveret af jeres søde og faste frugtchauffør : )

Friske FrugtHilsner

FrugtKurven - Firmafrugt & Frugtordning til hele Danmark

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi har været kunder et par måneder med…

Vi har været kunder et par måneder med ugentlige leverancer.
Godt gået Frugtkurven- vi har prøvet flere andre firmaer tidligere, men aldrig før været så all round tilfreds!
Schultz & Co. VVS aps

4. Dezember 2019

Hej Arne

Mange tak for jeres flotte anmeldelse af FrugtKurven og vores friske firmafrugt.

Vi takker mange gange for at du netop beskriver lige netop det som vi går meget op i:
Kvalitet, Variation og rettidig levering med fast frugt-chauffør : )

Endnu en gang mange tak og vi ser frem til mange år med mange friske oplevelser sammen med jer.

PS:
FrugtKurven fejre vores 20 års jubilæum her til Januar 2020.
Mon ikke at vi fejre alle vores mange kunder, hver og en - I kan godt glæde jer : )

FrugtKurven - Firmafrugt & Frugtordning til hele Danmark

Rigtig god serviceoplevelse

Min oplevelse med FrugtKurven.dk er meget positiv.
Vi skulle afholde et event for rigtig mange mennesker hvor, at tidspunktet for levering var Alpha Omega.
Men trods vores ønske om meget tidlig morgenlevering på en lørdag blev dette imødekommet.
Frugten var tilmed kold, frisk og flot indpakket ved levering og der var ikke noget frugt som var umodent eller for modent.

Min serviceoplevelse fra kontakt til frugtkurven til eventet var overstået har været en rigtig, rigtig god oplevelse. Imødekommende service og vi fik følelse af, at de faktisk gerne ville hjælpe os og de var meget fokuseret på at fortælle omkring processen, så vi 100% vidste hvordan vores aftale skulle forløbe. Det er et kæmpe plus!
Vi fik ikke følelsen af et klassisk "Sælger til Kunde forhold", men mere et "Samarbejde".

Varm anbefaling fra os

15. April 2019

Hej Jonas

WOW - Sikke en flot anmeldelse.
Vi er bare så stolte af at have kunne give jer alle en så fantastisk oplevelse.
- det er netop det som FrugtKurven arbejder hårdt for at gøre hver eneste dag.

Vi takker mange gange for din flotte beskrivelse af et "samarbejde" og ikke bare at sælge frugt.
For os handler det om hele oplevelsen fra start til slut samt at give jer et billede af hele processen, så I er med hele vejen.

Endnu en stor tak for din anmeldelse.

FrugtKurven.dk - Firmafrugt & Frugtordning

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Så lækkert frugt, finder man ikke andre steder,

Mandag og onsdag er altid en dejlig dag, at møde på arbejdet, for allerede fra morgenstunden, får vi lækkert frisk frugt med mange forskellige varianter.

Alt fra emballagen til indholdet er lækkerier.
Vil bestemt anbefale frugtkurven.

Mvh. Heidi Bjerregaard

1. August 2018

Hej Hbjerre

Mange tak for din flotte anmeldelse af FrugtKurven.

Vi er bare så glade for at du netop har stor glæde af vores unikke, speciallavede og fødevaregodkendte emballager - vores Frugtkurve og Frugtkasser.
Dette er også med til at præsenterer de sæsontilpassede frugter som vi leverer til jeres virksomhed.

Også mange tak for at du vil anbefale os til andre - det luner i en frugtmand hjerte :)

FrugtKurven.dk - Firmafrugt & Frugtordning til virksomheder

Frisk frugt. Sikker levering

Frisk frugt. Kompentente medarbejdere. Levering der er til at stole på

24. Februar 2018

Hej Jesper.

Mange tak for din flotte og 5-stjernede anmeldelse af FrugtKurven.

Vi er meget glade for at du har bemærket den personlige levering, med fast og derfor velkendt frugtchauffør,
som giver trykhed, punktlig levering samt levering der er til at stole på.

Jeg vil gerne anbefale Frugtkurven.dk

Jeg vil gerne anbefale Frugtkurven.dk

Frugt og levering er altid til UG+. Mange kan dog leverer god og frisk frugt. Der hvor Frugtkurven virkeligt skiller sig ud er på serviceniveauet. Som kunde føler man sig værdsat og alt er muligt – og man opdager hurtigt, at Frugtkurven gerne går den ekstra mil, for at gøre kunden tilfreds.

13. November 2017

Hej Johannes

Mange tak for de mange flotte ord. Ligeledes mange tak for at nævne at vi nemlig går den ekstra mil for at imødekomme alle vores kunders ønsker. Kun når vores kunder er tilfredse og glade er FrugtKurven det også. Vi takker mange gange for et godt og langt samarbejde og ser frem til at måtte forsyne jer med friske oplevelser i mange år fremover.

Frike Frugthilsner

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi har benyttet Frugtkurven.dk i noget …

Vi har benyttet Frugtkurven.dk i noget tid nu, og har altid været meget tilfredse. Frugten er frisk og leveringen er god. Derudover får vi en HYPER pro-aktiv support, hvis der er det mindste problem.

Kan kun anbefale Frugtkurven til enhver anden virksomhed, som søger en seriøs frugtleverandør.

7. November 2017

Hej Anders

Tusind tak for den flotte anmeldelse og ros til såvel vores kvalitet i frugten, leveringerne og vores pro-aktive support.
Ligeledes mange tak for at I vil anbefale FrugtKurven til enhver - Det luner i en frugtmands hjerte.

Friske FrugtHilsner

Det rigtige valg

Frugtkurven.dk er ikke den første frugtordning, vi har haft; men den er den eneste, der har levet op til vores krav. Udover at de leverer frugten i kurve, så den ser meget præsentabel ud, er smagen og holdbarheden af frugten fremragende. Desuden er deres team yderst hjælpsomme og bidrager til en god oplevelse. Ordningen er et hit på kontoret!

19. Oktober 2017

Antwort von FrugtKurven.dk - FirmaFrugt og Frugt Privat

Mange tak for din flotte anmeldelse af Frugtkurven og vores frugtordning.

Vi er glade for at I nu har fundet netop den frugtordning som passer til jer og lever op til jeres forventeninger til Præsentable Frugtkurve, smag og holdbarhed. Ligeledes en stor tak for rosen til vores service-team.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

En frugtordning der fungere!

Altid frisk frugt. God variation af frugter. Levering til tiden.
En frugtordning der fungere som den skal.

18. Oktober 2017

Hej COP

Mange tak for din fine anmeldelse og de flotte ord.

Vi er meget glade for at at I oplever vores unikke og store variation, punktlig levering samt at det bare fungerer.
Det er det vi arbejder hårdt for hver dag.

Friske frugthilsner

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har absolut kun positivt at sige om …

Jeg har absolut kun positivt at sige om Frugtkurven.dk.
God kommunikation, super-service fra dag til dag, aftaler tilpasset vores behov. Jeg vil til enhver tid anbefale Frugtkurven.dk
Frugten ikke at forglemme, som altid er fin og frisk.
Jeg ønsker jer fortsat god vind.
Mh Annette

19. April 2017

Hej Annette

Tusind tak for denne skønne anmeldelse
og at du klart vil anbefale os til andre.

Det luner i vores frugt-hjerter : )

Vi fortsætter, som vi har de sidste 4 år
med at leverer samme friskehed, variation og den personlige service.

Også god vind til jer...

Intet negativt at sige!!

Jeg har efterhånden benyttet flere forskellige leverandører til frugtlevering til vores virksomhed....Frugtkurven er den eneste som jeg 100% vil anbefale til andre.

16. Januar 2017

Hej DPA Microphones - Masja Stengård

Mange tak for de flotte og rosende ord.

Vi sætter stor pris på at Frugtkurven har opnået denne flotte status og at vi er den eneste frugtleverandør som du/I 100% vil anbefale til andre.

Vi gør vores ypperligste og bedste hver dag for netop at give alle vores mange kunder denne Frugtkurven-oplevelse.

Endnu en gang mange tak.

Frugt er sundt!

Spis masser af frugt, vi får altid at vide, at vi skal spise grønt, men frugt er lige så sundt.

23. Oktober 2016

Hej Elisabeth.

Mange tak for din flotte anmeldelse af Frugtkurven - Firmafrugt & Frugtordning.

Det er ganske korrekt at friske, varieret og kvalitetsfrugt er med til at holde os sunde - også på vores arbejdspladser.

So funktioniert Trustpilot

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr