FrugtKurven.dk - FirmaFrugt og Frugt Privat Bewertungen 68

TrustScore 3.5 von 5

3,7

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg er vild med, når vi kan kommuniker i god tone og at tingene går lynhurtigt. Det er bare super dejligt. Jeg har i dag bestilt frugt til kontoret. Jeg fik fat i den sødeste medarbejder, der har... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi bestiller den lille frugtkurv hver uge, vi er 2 voksne så det passer fint. Lækker frisk frugt, nødder og små gulerødder. Vores slik/kage forbrug er gået meget ned efter vi er startet på frugtkurv.... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Er ny firmakunde og modtager vores første frugtkurv den 26 Januar samme dag modtager jeg fakturaen som er til betaling 8 dag netto kontant Jeg vil da bestille noget ekstra til næste leveri... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi har været kunder et par måneder med ugentlige leverancer. Alt har indtil videre fungeret fornemt - god kvalitet økofrugt, variation, og levering til tiden mandag tidlig formiddag! Godt gået Frug... Mehr ansehen

1. Online-Bestellservice
  2. Obst- und Gemüsehandel
  3. Obstgroßhändler
  4. Obst- und Gemüsehändler
  5. Naturkostladen
  6. Nussgeschäft

Vom Unternehmen geschrieben

Frugtkurven.dk leverer mere end 175.000 stykker frisk, varieret og kvalitetsorienteret FirmaFrugt til danske virksomheder – hver uge. Kontakt os i dag og få et friskt tilbud til netop din virksomhed eller arbejdsplads. Friske Frugthilsner wwww.frugtkurven.dk

3,7

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 48 Std.

Kun gode oplevelser

9. Mai 2021

Hej Liv,

Tusind tak for din rigtig flotte anmeldelse - det er altid en fornøjelse at kunne give gode oplevelser til folk.

Der er intet mere tilfredsstillende, end at høre at vi kan give vores kunder gode oplevelser, da det er vores absolutte højeste prioritet.

Vi forsøger hos FrugtKurven altid at opretholde en høj standard af kvalitet, både i form af vores produkter og råvarer, men så sandelig også i vores service.

Derfor er vi så glade for at høre, at vi lever op til de forventninger, og at vi i sandhed bidrager til gode oplevelser og forhåbentlig en nemmere og gladere hverdag.

Vi ser frem til at måtte byde på endnu flere gode oplevelser i fremtiden, og håber på et langt og frugtbart samarbejde fremover også.

Endnu en gang skal du have tusind tak for din flotte anmeldelse - den sætter vi rigtig stor pris på.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Alle varer er i topkvalitet

12. April 2021

Hej Stine,

Tusind tak for din flotte anmeldelse - den sætter vi rigtig stor pris på.

Vi føler, at vi er sat i verden for at kunne få lov at bidrage til en lækker og frisk hverdag, med varer af højeste kvalitet, så det sætter vi os naturligvis altid som mål at skulle levere.

Derfor er det også rigtig skønt at høre, at det også er den oplevelse du har med vores produkter.

Så fornøjelsen er helt bestemt på vores side, og vi ser frem til forhåbentlig at kunne levere mange og friske produkter til dig fremadrettet, som naturligvis altid vil have kvalitet som førsteprioritet.

Endnu engang, skal du have tusind tak for din anmeldelse.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hvis jeg kunne give 100 stjerne til…

Hvis jeg kunne gir 100 stjerne til Frugtkurven firma, vil jeg med kæmpe glæder stå som den første i rækken.

Vi har der hjemme nu, benyttet os af Frugtkurvens frugt i næsten over 2 år. Og vi kan intet siger andet end hold da op.

Alt frugt er ALTID den bedste kvalitet, man behøver ikke en gang åbne pakken for man kan dufte dejlig frisk frugt igennem ens pakke. Alt frugt er pænt sorteret i en flot papkasse, som holder ens frugt dejlig flot og frisk. Jeg har som sagt bestilt mange gang igennem frugtkurven og ikke kun til min familie, men også til andre som gave. Og hver gang, har jeg fået det samme mening som jeg selv har, alt var perfekt og den bedste kvalitet.

Deres service er virkeligt nogle, som live op til en kæmpe ros både for deres varer kvalitet men også personligt betjening samt medarbejder levering.

Så alle jer der ude som sidder og overvejer om at benyttet sig af frugtkurvens mange frugt og grønsagers mulighed. Kan jeg kun af personligt erfaring 100% anbefalede det. For man finde INGEN steder på nettet eller i butikker bedre frugt og til en fornuftig pris.

31. März 2021

Hej Mina,

Hold da op, hvor er vi glade og stolte af at få din anmeldelse.

Jeg ved slet ikke hvor jeg skal starte henne, i forhold til de mange roser du sender vores vej, så mange tusinde gange tak.

At læse beskeder som disse, er simpelthen bare vores drivkraft i det vi laver, og vi bliver simpelthen så glade for at høre, at du nyder vores friske og lækre råvarer.

Vi sætter altid en ære i at levere en høj kvalitet, både i form af de produkter vi sælger, men så sandelig også i vores kundeservice, så det er simpelthen fantastisk at høre, at vi kan leve op til de forventninger.

Fornøjelsen er helt bestemt på vores side, og vi er såmænd blot glade for at kunne bidrage til en sundere og gladere hverdag, og så gør vi det gerne med et smil på læben.

Så tusind tak for din besked, og tusind tak for at vælge FrugtKurven.

Vi ser virkelig frem til forhåbentlig at kunne byde på mange gode og frugtbare oplevelser i fremtiden, hvor vi kan fortsætte med at levere produkter og service af rigtig høj kvalitet.

Endnu en gang, så skal du have tusind tak for din fine anmeldelse - vi sætter virkelig stor pris på denne.

Stor anbefaling herfra.

Jeg er så glad for de varer jeg får. Altid friske og holder længe. Virkelig god service og meget søde chauffører der leverer. Stor anbefaling herfra.

26. März 2021

Hej Kristina,

Hvor er det dejligt at høre, at du er glad for vores produkter, og at vores friske råvarer holder længe.

Vi sætter en ære i at opretholde en høj standard, både i vores varer og vores service, så det er en fornøjelse at høre, at vi kan leve op til dette.

Derfor er vi rigtig glade for din flotte anmeldelse og den fine anbefaling du har skrevet her.

Vores største formål er at kunne give bidrage til at folk får en lidt sundere og gladere hverdag, og naturligvis gør vi dette med et smil på læben.

Patrick

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Altid dejligt og super frisk

26. März 2021

Hej Annette,

Tusind tak for de pæne ord og den flotte anmeldelse!

Fornøjelsen er helt bestemt på vores side, da vi blot er glade for at kunne bidrage til en sundere og forhåbentlig gladere hverdag, med frisk Frugt & Grønt leveret til døren.

Vi sætter en ære i at opretteholde en høj standard i kvaliteten af vores varer, lige så vel som vores kundeservice.

Derfor er det altid dejligt at høre, at vi lever op til det niveau vi forsøger at stile efter.

Derfor skal du have tusind tak for din positive feedback og din flotte anmeldelse, som vi sætter voldsomt stor pris på.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

har aldrig set noget lignede synes ikke…

har aldrig set noget lignede synes ikke 5 stjerne er nok de springer skalaen for vildt!

servicen er noget af det bedste både når man ringer fordi man er itvivl omkring noget men også over Facebook. de super søde og hjælpsom.

deres chauffør er også super sød! så rar og hjælpsom. han vil bære det ind for mig fordi min lille datter hænge på armene. havde jeg slet ikke forventet!

jeg havde bestilt en stor grønt kasse, grønt snack og en ananas. det var så frisk og lækkert!

det værste ved frugtkurven.dk er man bliver afhængig og deres cocohagen triple - de for lækre kan slet ikke leve med det 🥰

27. Februar 2021

Hej Nana,

Tusind tak for din flotte anmeldelse - den sætter vi meget stor pris på!

Det er en fornøjelse at høre, at du er glad for vores service, som vi sætter en stor ære i at opretholde over hele linjen, så vi bliver simpelthen så glade, når vi hører, at det fungere over hele linjen, både på telefon, Facebook og hos vores chauffører - vi er til for vores kunder.

Vores fornemmeste opgave er, at kunne gøre hverdagen en smule nemmere, samt at kunne bringe smil frem på læben hos vores kunder, når vi forhåbentlig bidrager til en lidt sundere hverdag.

Derfor er fornøjelsen helt på vores side, og vi er blot glade for at høre, at varerne lever op til den standard vi sender, når vi sender vores chauffører afsted med produkter.

Derfor skal du have tusind tak for at melde tilbage til os, og vi ser frem til forhåbentlig mange fremtidige leveringer af frisk og lækker Frugt & Grønt i fremtiden.

Friske Frugthilsner 🍏
FrugtKurven.

super lækkert.

19. Februar 2021

Hej Hanne,

Tusind tak for din flotte anmeldelse - den sætter vi stor pris på.

Vi er rigtig glade for at vi har kunne give dig en god oplevelse, og at vores varer lever op til den standard vi selv mener vi sætter, og at vi har mulighed for at give vores kunder en god oplevelse.

Vi er simpelthen så glade for, at vi har muligheden for at kunne bidrage til en gladere hverdag smil på læben, og forhåbentlig også en sundere hverdag, hvor vitaminbehovet bliver dækket.

Så endnu engang skal du have tusind tak for din flotte anmeldelse!

Vi håber, at vi kan få lov at bringe mange lignende oplevelser til dig fremadrettet.

Frisk flot frugt fra Frugtkurven

Altid flot og lækker frugt i frugtkurven fra Frugtkurven...

3. Februar 2021

Hej Lone,

Tusind tak for de pæne ord!

Det er altid en fornøjelse at høre, at vores varer lever op til den standard vi selv mener vi sætter, og at vi har mulighed for at give vores kunder en god oplevelse.

Vi er så glade for at kunne bidrage til en sundere og forhåbentlig gladere hverdag, hvor vitaminbehovet bliver dækket.

Så tusind tak for den flotte anmeldelse, og tusind tak for muligheden for at bringe gode oplevelser.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super god frugt og grønt og fremragende…

Super god frugt og grønt og fremragende service

23. Januar 2021

Hej Carmen,

Tusind tak for de pæne ord og den flotte anmeldelse - det sætter vi rigtig stor pris på.

Fornøjelsen er helt bestemt på vores side, når vi får så skøn feedback fra vores kunder, som jo er årsagen til vi har valgt at gøre dette.

Hos FrugtKurven forsøger vi jo altid at opretholde en høj kvalitet både af vores varer og produkter, såvel som i vores service til vores kunder, så vi kan sikre den bedste oplevelse for den enkelte kunde.

Derfor er det skønt at høre, at vi kan være med til at levere lækre og friske varer til jer, så vi forhåbentlig kan bidrage til at gøre din hverdag en lille smule nemmere.

High 5 til jer !! 😊.

Sådan skal det bare gøres 😊!!. Jeg har lige modtaget min første frugt og grøntsags kasse, og er super glad. Det hele ser rigtig lækkert ud, og konceptet med at pakke grøntsager i papirsposer er kun et extra plus, i min bog. Jeg glæder mig til at komme igang med at bruge tingene, og lur mig om ikke, det bliver til et fast abonnement med tiden 😁.

14. Januar 2021

Hej Susanne,

Tusind tak for din rigtig flotte anmeldelse - det er altid en fornøjelse at kunne bidrage til smil på læben hos folk.

Hvor er det bare skønt at høre, at du har haft en rigtig god oplevelse med vores friske GrøntsagsKasser, og vi håber bestemt også at varerne lever op til forventningerne.

Hos FrugtKurven forsøger vi altid at prioritere høj kvalitet, naturligvis både i vores service, men så sandelig også i vores produkter, så det er skønt at høre, at I har haft en god oplevelse.

Vores ambitioner er, at give folk den fulde FrugtKurven-oplevelse, som inkluderer friske produkter, håndsorterede varer og levering som ønsket, som kan være med til at bidrage til en lettere hverdag.

Vi glæder os til at høre jeres endelige oplevelse, og ser frem til forhåbentlig mange fremtidige leveringer med masser af friske og lækre produkter, i form af Frugt & Grønt, samt Snacks og Nødder.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Her er jeres rigtig glad nye kunde

Her er jeres rigtig glad nye kunde! Vi fik i tirsdag to kasse af skøn og flot frugt og grønt. Vi glæder os til en god fremtids samarbejde

18. Dezember 2020

Hej Poul,

Tusind tak for din rigtig flotte anmeldelse.

Det er en fornøjelse at høre, at I har været glade for jeres første levering i tirsdags, og vi sætter meget stor pris på jeres bestilling og hjælp til at bringe gode oplevelser ud til folk.

Vi forsøger altid at prioritere høj kvalitet, både i vores produkter, men så sandelig også i vores service, så det er altid en fornøjelse at høre, at der bliver sat pris på det.

Vi har fra starten af FrugtKurven altid været til for vores kunder, for uden jer er vi absolut ingenting, og det er en filosofi vi har taget med videre til vores nye private koncept.

Så tusind tak for jeres bestilling, og endnu engang tusind tak for den flotte anmeldelse.

Vi ser også frem til er forhåbentligt langvarigt samarbejde, hvor vi kan få lov at levere lækre og friske Frugt & Grønt produkter til jer.

Rigtig glædelig jul og godt nytår

Vi håber snart at kunne få lov, at komme forbi med endnu en omgang friske råvarer.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kæmpe fan af jeres koncept

Jeg er kæmpe fan af jeres koncept. Det er altid super lækkert frugt og grønt, altid friske varer og meget indbydende at se på, når det bliver leveret. Det gør bare noget når i kommer det løse frugt og grønt i papirsposer, elsker det :o)
Super service når man kontakter jer og rigtig venlige og søde leveringspersonale. Tak for jer, det har helt klart gjort, at vi spiser meget mere frugt og grønt herhjemme.

2. Dezember 2020

Hej Tilla,

Tusind tak for de pæne ord - dem sætter vi rigtig stor pris på.

Vi forsøger altid at levere produkter af højeste kvalitet.

Derfor er det en sand fornøjelse, at vi kan få lov at bringe glæde og smil frem hos vores kunder, og at vores produkter kan gøre det samme.

Igennem 20 år, har det været vores mål at levere frugt af højeste kvalitet, og nu begiver vi os ud i samme projekt med grøntprodukter, og nu også på privatmarkedet.

Derfor fører vi naturligvis også vores filosofi om, at vi er til for kunden med over i dette koncept, hvor vi altid vil forsøge at skabe gode og trygge rammer for dem som bestiller hos os, både når man snakker med os, lige så vel som når vores chauffører kommer forbi.

Derudover, er det naturligvis altid dejligt at høre, at vi kan bidrage til en lidt sundere hverdag, hvor der kommer flere af de gode næringsstoffer på bordet i hjemmet.

Så tusind tak for din bestilling, og at have valgt FrugtKurven.

Vi håber, at vi snart får lov at komme forbi igen, med masser af frisk Frugt og Grønt.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mindre en 5 stjerner kan umuligt gives…

Mindre en 5 stjerner kan umuligt gives her.
Flotte sager. Store og friske ligesom krydderurterne.
Jeg er FAN af når man køber noget der koster lidt mere så får man også for alle pengene
Flink chauffør og ja ikke første gang og slet ikke sidste gang jeg køber igennem der

24. November 2020

Hej Ulla,

Rigtig mange gange tak for de pæne ord - dem er vi ufatteligt glade for, at du gider at dele med os.

Det er en sand fornøjelse, at vi kan få lov at bringe glæde og smil frem hos vores kunder, og at vores produkter kan gøre det samme.

Vores filosofi har igennem 20 år været, at prioritere kvaliteten af vores produkter, så det er altid skønt at høre. at vi kan leve op til dette.

Tusind tak for din bestilling, og vi ser rigtig meget frem til, at vi kan få lov at levere hos dig igen :-)

Patrick

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastiske varer og super service

Frugtkurven leverer altid de mest fantastiske, friske og lækre varer.Kvaliteten er i top 😀
Jeg får hver uge leveret en frugt- og grøntkasse.
Jeg kan selv vælge mine varer. Om det skal være frugt, grønt, nødder, de lækre muffins eller snacks. Ingen standardkasse med varer man ikke bryder sig om -og derfor aldrig får brugt.
Desuden yder alle i Frugtkurven en udsøgt service.
Chaufførerne er meget venlige og overholder alle Coronaregler. Det er en kæmpe tryghed.
Tak til alle i Frugtkurven 😀 I er fantastiske 👍🏻

19. November 2020

Hej Ulla,

Tusind tak for de pæne ord, dem sætter vi utrolig stor pris på!.

Vi er rigtig glade for, at du nyder godt af vores helt nye koncept, hvor du har fri mulighed for, at vælge mellem vores mange produkter, i form af Frugt, Grønt, Snacks og Nødder.

Vi er også rigtig glade for at høre, at du oplever god service fra alle omkring FrugtKurven - vi gør vores absolut bedste for, at give alle kunder den helt rigtige FrugtKurven-oplevelse.

Som man naturligvis bør, så tager vi vores forholdsregler, i forhold til corona, så vi ikke tilsidesætter samfundets sundhed og fungeren.

Tusind tak fordi du har valgt, at bestille en GrøntKasse fra FrugtKurven.

Det har ikke været muligt, at gøre dette uden vores fantastiske kunder, som dig.

Friske frugthilsner
Frugt & Grønt til Virksomheder og Private

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Frisk frugt og fantastisk service

Frisk frugt og fantastisk service.
Fik frugt leveret som aftalt men var desværre ikke hjemme til at modtage. Chaufføren kom bare igen når jeg var hjemme. Ekstremt høflig og hjælpsom.

10. November 2020

Hej Mads

Hvor er det dejligt at høre, at du også er helt vild med frugt, grønt og vores service - tak, tak, tak!!!

Naturligvis går vi altid gennem ild og vand for, at skabe den helt rette FrugtKurven-oplevelse, for hver eneste af vores kunder.

Og med en servicemindet og punktlig chauffør som Nicolai - som din friske chauffør hedder, så kan alt lade sig gøre : )

Vi har naturligvis vist din flotte anmeldelse til Nicolai(chauffør), og vi skulle hilse dig igen mange gange og sige, at han allerede glæder sig til næste levering.

Endnu engang, mange tak for at vælge FrugtKurven, som din frugt-, grønt-, snack- og nøddeleverandør.

Friske frugthilsner
Frugt & Grønt til Virksomheder og Private

Dejlig oplevelse

Dejlig oplevelse. Det er bestemt ikke sidste gang jeg har bestilt herfra.. Tak!

6. August 2020

Hej Sarah

Tusind tak for din friske anmeldelse samt dine flotte ord.
Vi er bare så glade for at også du har haft den berømte FrugtKurven-oplevelse : )

Vi ser frem til at leverer mange friske oplevelser til dig og din familie i årene fremover.

Endnu en gang mange tak og du ønskes en fantastisk sommer.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har i dag fået leveret frugtkurven for første gang, men bestemt ikke sidste, 🍏🍐🥕og så lige til hoveddøren, har sjældent set mere frisk og indbydende frugt til en pris, hvor alle kan være med, jeres chauffør var virkelig venlig og imødekommen, (gav sig tid til at hilse på en lidt bange hund) så 1000 tak for jer💙
Vil helt sikkert anbefale jer til alle jeg kender

4. August 2020

Hej Helle

WOW - Vi er bare så glade for alle dine rosende ord lige fra friskheden til vores søde og altid glade frugtchauffører, som naturligvis har tid til også at hilse på de firbenede : )

Vi er naturligvis også meget glade for at du vil anbefale os til alle du kender, så også de kan få den berømte FrugtKurven-oplevelse : )

Tusind, tusind, tusind tak endnu en gang.

Friske Frugthilser

Det er meget fin frugt

Det er meget fin frugt, det ligger meget fint anrettet i en fin kuffert med skillerum, det er godt for frugten.

21. Juli 2020

Hej Hans

Mange tak for dine flotte og rosende ord om FrugtKurvens FrugtKuffert®.
Netop denne er udviklet og designbeskyttet og fås kun hos FrugtKurven.

I vores FrugtKufferter og ruminddelte FrugtKasser beskytter de friske frugter fra den nænsomt bliver pakket i vores mere end 1.000m2 store pakkeri, under transport og til du modtager den - leveret af friske frugtchauffører.

Mange tak endnu engang for din flotte ros - det luner en frugtmands hjerte : )

FrugtKurven.dk - FirmaFrugt og FrugtKasser til Private

Fantastisk god service

Fantastisk god service frugtkurven yder, jeg har bestilt fra dem en enkel gang, men det er helt klart ikke den sidste gang jeg bestiller derfra.

Tak for et fantastisk produkt.

3. Juli 2020

Hej Jan

Super mange gange tak for din flotte og uddybende anmeldelse af FrugtKurven og vores service.

Det er skønt at vi har kunnet imponere ved allerførste levering og vi håber naturligvis at vi får mulighed for at leverer mange friske oplevelser til dig fremover.

Tusind tak for din 5-stjernede anmeldelse
- det luner en frugtmands hjerte : )

FrugtKurven - FirmaFrugt og FrugtKasser til Private

I skal have ros

I skal have ros! Er nødt til at rose den flotte frugt og indpakning! Alt har været perfekt hver gang, og det er 5 gang idag jeg modtager en frugtkasse fra jer. De saltede mandler er også rigtig rigtig gode😋
Ser frem til min næste kasse👌
Sommerhilsner
Birgitte/Jyllinge

29. Juni 2020

Hej Gitte(Birgitte)

WOW - mange tak for din kæmpe ros - det luner en frugtmands hjerte : )

Fantastisk at vores FrugtKurven Privat bare er lige dig og at vi kan performe lige fra vores Grønne FrugtKasser/FrugtKuffert, den friske frugt samt vores super-lækre Saltede & Ristede Mandler : )

Vi glæder os også til at levere den næste FrugtKasse til dig.

Friske sommerhilsner
FirmaFrugt og FrugtKasser til Private

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr