Fritzbox 4060 achter Ziggo connectbox v2 geïnstalleerd. Tevens dect telefoon erop aangesloten. Het wifi bereik is t.o.v mijn vorige router van 10 jaar oud niet beter. Logische indeling na inloggen. Ge... Mehr ansehen
Fritzbox is een goed product, via KPN een geleverd gekregen, maar slechte kennis en service. Zelf een aangeschaft met extra wifi versterkers en ook telefoon toestellen. Goede en snele service wi... Mehr ansehen
Afgelopen weekend de KPNBOX 12 vervangen voor een FritzBox. Tot op de dag van vandaag geen moment spijt. Een stabiel netwerk met veel instelmogelijkheid. ook de configuratie pagina is 10x beter dan da... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Op zoek naar een FRITZ!Box of Repeater? Bij de FritzShop bent u aan het juiste adres voor al uw FRITZ! apparatuur. Jaren ervaring en veel expertise in huis.
Koldingweg 19-1, 9723HL, Groningen, Niederlande
- 050 - 820 00 02
- fritzshop@fritzshop.nl
- fritzshop.nl
Hat 50 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Das haben sich andere Leute angesehen
Uitstekend geholpen
Uitstekend geholpen met de instellingen van de Fritzbox en Fritzrepeater en de onderlinge verbinding. Top!
Fritz
payment transaction too complicated
should also have English pages
also better offers and cheaper shipping costs
Instellen van de Fritz!Box
Onlangs een Fritz!Box 5590 fiber gekocht bij de Fritzshop. Voor de aankoop al een correct advies gekregen over de keuze van het type en de noodzakelijke accessoire. Door geklungel bij de provider van het glasvezel internet (KPN) lukte het activeren niet. De adviseur van de Fritzshop benoemde de oplossing van het probleem direct en heeft ook nog geholpen met het instellen van de Fritz!Box. Prima service. Dit bedrijf is een aanrader!
Duidelijk telefonisch advies…
Vooraf duidelijk telefonisch advies gekregen passend bij mijn situatie. De bestelde artikelen binnen 2 werkdag binnen. Installatie ging zoals verwacht van Fritz projecten, Wifi weer in het hele huis.
Geweldig geadviseerd!
Daar ik op den duur over wil gaan naar glasvezel en WiFi 7 ben ik rond gaan kijken naar een nieuwe router/modem en repeater. Door Fritzshop heel goed geholpen met veel informatie en links. Kan niet wachten tot ik de nieuwe hardware binnen krijg en er mee aan de slag kan.
Prettige professionals
Goed advies vooraf, vlotte levering en bijzonder goede ondersteuning via mail en telefoon.
Persoonlijke service geeft de dorslag
Op dit moment wonen we nog in Nederland en hebben toen bij KPN doelbewust voor een FritzBox gekozen, met onze emigratie naar Duitsland kwam wederom de vraag wat doen we. Eigenlijk was het heel simpel we waren tevreden dus er was alleen nog de keus via Nederland of via Duitsland kopen. De medewerker heeft zijn best gedaan door navraag te doen en toen bleek dat het niet uitmaakte waar je de FritzBox 7690 kocht hebben we gekozen op basis van de service via Nederland. Dus door het directe persoonlijke contact was voor ons deze hulp zeer belangrijk en een verademing. Blijf dit vooral zo doen.
Na vele jaren de Fritzbox 5490…
Na vele jaren de Fritzbox 5490 eindelijk omgeruild voor een Fritzbox 7690 bij de Fritzshop. Het pakket werd direct na bestelling verstuurd en daarmee de volgende dag keurig verpakt in huis. De prijs was ook gunstig, niet het goedkoopst, maar er was zonodig hulp beschikbaar en dat is ook wat waard.
Fritzbox is een goed product
Goede en snele service wij hebben ons lesje geleerd bij KPN. Wijhebben een hele goede partner gevoden.
Cor Omroep Almere
De fritzbox en repeaters werken perfect!
De fritzbox en repeaters werken perfect.
De levering was goed verzorgd en verpakt. Het telefonisch advies was uitstekend en de adviseur had enorm veel geduld en begreep mijn vragen prima.
Een klein min puntje, gratis verzending is bij GLS inderdaad gratis maar met Post NL wordt er een bedrag voor verzendkosten in rekening gebracht.
Ik ben zeer tevreden over dit bedrijf.
Betrouwbare plek om Fritz!Box te kopen
Ik had (met haast) een nieuwe router nodig en mijn keuze was gevallen op de 4690. Die was hier te koop en zou binnen 2-4 dagen leverbaar zijn. Dat is helaas langer geworden, te lang voor mij. Ik heb de bestelling geannuleerd omdat ik bij een andere webshop de router vrijwel direct kon kopen. Ik heb mijn bestelling geannuleerd en wil hier duidelijk maken dat dit zonder problemen ging. Aan de hand van de voornamelijk goed recensies wil ik aangeven dat FritzShop een betrouwbare winkel is om te kopen en dat de iets langere levertijd zeer ws niet aan de winkel lag. Dat is voor de mensen, die net als ik eerst op TrustPilot kijken, ook goed om te weten.
Prima webshop
Prima webshop, bestel er heel vaak en het is altijd prima in orde. Ook de service na verkoop is altijd goed. Kan deze winkel van harte aanbevelen.
Twee radiatorkranen bijgekocht. Zeer tevreden.
Na een jaar lang een Fritz thermostaatkraan voor op de radiator te hebben uitgeprobeerd heb ik er deze week twee bijbesteld. Levering ging snel: 2 dagen. Apparaat monteren op de radiator was even uitzoeken maar binnen 10 min. voor elkaar. Aanmelden bij de Fritxbox was eenvoudig: knopje indrukken, paar seconden wachten en klaar. Daarna instellingen in de Fritz Smarthome app wijst zich vanzelf. Nu alleen uitproberen welke temperaturen ik moet gebruiken omdat deze radiatoren in een omkasting zitten.
Een uitstekend bedrif
Dit bedrijf geeft uitstekende support.
Zij denken mee en hebben een super aftersales afdeling.
Kortom echt aanbevelings waardig.
De producten van AVM Fritz zijn van een super goede kwaliteit.
Zeer positieve ervaring met de Fritzshop.
Na een jaren lange zeer positieve ervaring met de Fritzbox, kon ik een Fritzbox 5530 overnemen en daarmee rechtstreeks op de glasvezel van KPN. Er zat alleen geen juiste kabel en cover bij en na wat later bleek een GPON wat een AON moest zijn. Na bestelling bij de Fritzshop van het geheel kreeg je ook nog verdere informatie over het aansluiten en de goederen werden ook nog eens snel geleverd. Daarna een “piece of cake” om alles werkend te krijgen. Ik raad deze shop dan ook van harte aan.
Fritz!Box kopen bij Fritzshop, succes gegarandeerd
Mijn oude FritzBox 7490, nog prima werkend maar geen updates meer, was aan vervanging toe. Maar ja, ongeveer 10 jaar gebruikt. Twijfelde een poosje tussen de 5690 Pro en de 7690. Maar gekozen voor de 7690. Wij hebben wel glasvezel maar vinden de 100Mb verbinding snel genoeg voor dagelijks gebruik. Voor onze toepassingen is sneller overkill. De instellingen overzetten liep wat stroef maar uiteindelijk wel gelukt. Hopelijk gaar de 7690 ook een poos mee, daar twijfel ik niet aan. Een degelijk merk. Dus, een router kopen? Ga naar de Fritzshop en koop een Fritz!Box.
Succes verzekerd!
Ik gebruik al ongeveer 25 jaar de…
Ik gebruik al ongeveer 25 jaar de Fritz!... producten, altijd al heel tevreden geweest en geen behoefte gehad om iets anders te zoeken.
Het is gestart met één router, nu staan er bij mij een router, een WLAN repeater, een DECT repeater en twee DECT telefoons.
Perfect!
Fritzshop.nl heeft al mijn instellingen van de Fritz!Box 4040 probleemloos overgezet naar de Fritz!Box 6890 – iets wat mij zelf niet lukte. Alles werkt nu perfect. Ik weet nu al waar ik mijn volgende router ga kopen!
De nieuwe fritzbox 5690XGS in huis…
De nieuwe fritzbox 5690XGS in huis gehaald. Wat een top product is dat, de koppeling met de fritzrepeaters ging bijna vanzelf👌. Een verbetering ten opzichte van de box14 met superwifi van kpn.
Uitstekend geholpen met tips om DECT…
Uitstekend geholpen met tips om DECT beschikbaar te maken in onze berging in de parkeergarage. Een (ongebruikte) 7590 ingesteld als MESH repeater verbonden met de 7590AX van KPN die drie verdiepingen hoger staat. De verbinding tussen die twee gemaakt middels een WIFI repeater AVM1220+Powerline 1260 via het lichtnet. Allemaal van FRITZ! werkt subliem.
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.