Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Snelle levering, duidelijke website. De pashouder is inderdaad wel groot waardoor je telefoon wat zwaarder is maar ik vind dit niet erg. Pasjes passen er goed in, wel strak. Magnetische werking... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik heb onlangs gebruik gemaakt van de diensten van TRAG en ben ontzettend onder de indruk van hun professionaliteit en klantgerichtheid. Van begin tot eind was mijn ervaring met dit bedrijf positief.... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

1. Elektrofachmarkt

Vom Unternehmen geschrieben

Trag biedt hoogwaardige traceerbare producten zoals de Trag Tag en Trag Card, ontworpen voor gebruik met het Apple Find My-netwerk. Met Trag weet je altijd waar je waardevolle spullen zijn, van sleutels tot portemonnee, dankzij onze gebruiksvriendelijke en betrouwbare technologie. Naast de trackers biedt Trag praktische accessoires zoals magnetische portemonnees en stijlvolle bundels, om je spullen niet alleen veilig, maar ook georganiseerd te houden. Kies voor Trag en geniet van zekerheid, stijl en gebruiksgemak in je dagelijks leven.

4,7

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Top!

2 cards gekocht plus draadloze oplader gekocht, volgende dag al geleverd, koppeling met iPhone verliep probleemloos. Nieuwsgierig hoe lang ze operationeel zijn na volledig laden.

14. November 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Geweldig product, top klantenservice!

Via Bol.com 2 tags besteld. Eerste kon probleemloos geïnstalleerd worden, andere niet te connecten. Contact gehad om probleem te verhelpen wat helaas niet lukte. Krijg nu een nieuwe opgestuurd. Trag Tag zien er niet alleen mooi uit maar werkt uitstekend. Geeft de juiste locatie aan. Super service jongens, met deze instelling gaat jullie bedrijf groot worden! Kan het iedereen aanbevelen.

3. Oktober 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Eindelijk geen stress meer over…

Eindelijk geen stress meer over kwijtgeraakte spullen! Mijn portemonnee en rugzak zijn altijd vindbaar. Echt een geruststelling. Aanrader voor iedereen!Daarnaast ook een top service en goede bereikbaarheid.

2. September 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Snelle levering, prima product voor een goede prijs. Zelfs een reserve batterij bijgesloten, helemaal top!

23. August 2025

Betrouwbare webshop

Betrouwbare webshop, snelle levering, super fijne en goed werkende producten
Bedankt!!

18. August 2025
Trag-Logo

Antwort von Trag

Bedankt voor je fijne review Tamara. Daar doen we het voor! Geniet van je producten.

Team Trag

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Stevige houder/goed magnetisch

Snelle levering, duidelijke website.
Pasjes passen er goed in, wel strak.
Magnetische werking is heel goed blijft goed zitten terwijl de pashouder van apple vrij snel los laat. Verder kan ik er niet veel overzeggen want ik heb hem net een paardagen

30. Juli 2025
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Ik heb twee stuks Trag card besteld

Ik heb twee stuks Trag card besteld. Ze doen het goed maar de zoek functionaliteit is niet gelijkwaardig als de originele Apple. De my find is hetzelfde maar het is niet zo dat je met een pijl en afstand in de goede richting wordt gestuurd. Dat is jammer. Je wordt overigens fijn geholpen door de medewerkers. Maar volgende keer toch weer een originele.

16. Juli 2025

super blij met dit bedrijf

super blij met dit bedrijf
ik was vergeten de hoesjes voor de taqs te bestellen, deze leveren ze eigenlijk niet los maar werden toch voor mij verzonden, heel blij mee
zeker een aanrader om hier te bestellen

19. Juli 2025

Topervaring, topproduct

Gisteravond op aanraden van een vriend besteld, vandaag al geleverd. Mooie producten! Snel en zeer eenvoudig geïnstalleerd. Nooit meer mijn spullen, mijn vriend (grap) en mijn hond (geen grap) kwijt.

25. Juni 2025
Bewertung ohne vorherige Einladung

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr