Geweldige site met heel veel soorten en merken kaarten,maar ook leuke eigen merk producten. Mooi ingepakt en verzonden. Snelle levering. Ik kom zeker weer eens terug,je kan nooit genoeg postkaar... Mehr ansehen
Op zoek naar kaartjes voor postcrossing kwam ik bij Fripperies terecht. Enorm veel om uit te kiezen! Bestelling geplaatst, snel geleverd, heel leuk ingepakt en wat extra's erbij. Ik ben heel enthousia... Mehr ansehen
Ik zag leuke papierblokken via de instagram pagina van fripperies. Helaas was er een uitverkocht. Ik gaf dat aan en het was geen enkel probleem om deze bij te bestellen! De service de kaarten de stick... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Fripperies is een online webshop met knutselartikelen. Wat je hobby ook is: in ons ruimte assortiment vind je materialen voor allerlei creatieve activiteiten zoals scrapbooken, bulletjournaling, snailmail, kaarten maken. En alles voor een aantrekkelijke prijs. Blader eens door ons assortiment en laat je verrassen.
Niederlande
- hello@fripperies.nl
- fripperies.nl
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
geen mogelijkheid op contact met de website
ik zou binnen 6 dagen moeten betalen via bankoverschrijving zodat nadien mijn bestelling word opgestuurd.
na 2 weken en herhaaldelijk vragen voor bankgegevens zodat ik de bankoverschrijving kan betalen want deze zijn niet mee verzonden met de bevestigingsmail en ook niet via een aparte mail alsook heb ik geen factuur verkregen. ik heb tot op heden hier nog altijd geen antwoord voor verkregen en mijn geduld is op. ik verwacht op zen minst enige vorm van antwoord of comunicatie maar heb tot op heden alleen een mail gekregen voor mijn mening over de service maar niets over de factuur dus hier mijn mening deze is zelfs lagen dan 1ster gewoon ronduit slecht.

Antwort von fripperies.nl
Altijd goede service
Altijd goede service, mooi verpakt een echt feestje en altijd wel een extra erbij waar je vrolijk van wordt
super
Ik ben gek op de stickers die ik heb gekregen er blij mee en de kwaliteit is er goed.
Topservice
We hebben kaarten laten maken bij Fripperies. Vanaf het eerste contact tot aan hoe het pakketje bij ons arriveerde waren we verrast. Het was met heel veel zorg verpakt en prachtige kleurenprint. We voelden ons 100% "de klant is koning". We gaan zeker nog meer bij jullie laten drukken.
Veel dank en veel succes met jullie fijne bedrijf.
Mis de bevestiging
Mis de bevestiging...
Mijn bestelling duurt wat langer omdat dit om een gepersonaliseerde sticker gaat Dit staat ook heel duidelijk vermeld op de website . Alleen jammer dat je dan geen bevestiging krijgt of de afbeelding wel goed is.
Fijne service
Fijne service! Kwam er niet uit met een eigen sluitsticker ontwerpen. Ik ben heel vriendelijk en geduldig geholpen, heb een hele leuke sticker samen met ze ontworpen. Nu wachten tot de bestelling komt, waar mij gelijk werd verteld dat de rest dan ook werd meegestuurd. Dus ging het wat langer duren, vind ik geen enkel probleem, zeker omdat het me niet tijdens het bestellen pas verraste.
Prima verzorgd.
Ik bestel graag bij Fripperies!
Ik bestel graag bij Fripperies! Ze hebben een breed assortiment, verkopen heel leuke merken, en hebben een mooie eigen collectie kaarten en stickers. De spulletjes worden leuk verpakt met een gezellig extraatje.
Goed bedrijf
Mooie spullen, snelle levering en bij een probleem lossen ze het goed op
Fripperies is mijn favoriete webshop
Fripperies is mijn favoriete webshop, het is een geweldige winkel!! Ze hebben zoveel keus uit kaarten, zowel bekende merken als hun eigen leuke ontwerpen! Ontzettend leuke cadeauzakjes, papier en sluitstickers, ik kan voor elke smaak een cadeau leuk inpakken. Ik ben dolgelukkig met mijn eigen sluitsticker met mijn naam die ontworpen is door Fripperies! Ze hebben verschillende papierblokken en leuke knutsel spullen zoals papierblokken en stempels. Ik kan er uren mee bezig zijn! & ook nog leuke cadeau artikelen zoals kaarsen, cadeaublikken en edelsteen kaarten. Ze zijn prachtig en superleuk om cadeau te doen! Ik maak veel cadeaupakketten en daar komt altijd iets van Fripperies bij!
Ze zijn vriendelijk en behulpzaam en het wordt met veel liefde en plezier mooi ingepakt en verzonden. Een feestje in de brievenbus!! Mijn absolute nummer 1!!
Aanrader!
Snelle levering en mooie producten zoals ik van jullie gewend ben. Tot de volgende bestelling, want die gaat er zeker komen.
Journal candy
Het artikel is zeer snel verzonden en binnen gekomen. Prijs is goed en de verzendkosten waren ook prima . Fijn dat je kon kiezen voor track en tracé,zodat je het goed kon volgen. Heb het artikel onbeschadigd ontvangen 👍Ben er erg blij mee 🤗
Vaker bij Fripperies.nl bestelt,snel in…
Vaker bij Fripperies.nl bestelt,snel in huis & altijd een leuk extra erbij!
Zeer snel geleverd.
Er zat een briefje bij dat een bepaalde stickersoort niet aanwezig was. Mijn gekochte werden vervangen door andere stickers. Het was een bedrijfsfout dus daar kan je niks aan doen. Dus ik vind het prima opgelost!
Ook zeer vriendelijk. Snelle communicatie en ik werd direct geholpen bij vragen.
Doe zo voort!!
Super leuke kaarten en mooie prijs…
Super leuke kaarten en mooie prijs daarom ik ze gekocht heb…ik blijf gezellig elke x terug komen en kijken en kopen. Het is gewoon elke x weer een feestje in de brievenbus. Leuk verpakt en alles is gewoon mooi ❤️
Snel en compleet
Super snel mijn bestelling in huis en…
Super snel mijn bestelling in huis en leuke extra's erbij
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.