Ufattelig dårlig på kundeservice. Min datter prøvde å bli medlem, men fikk feilmelding på at mailadressen ikke virket. Da hun prøvde på nytt med ny mailadresse fikk hun opprettet bruker. Men Fresh tr... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Imøtekommende og god kundeservice etter at jeg kom meg forbi chatbot (det var veldig enkelt, simpelthen bare skriv at du vil snakke med et menneske). Det var kort responstid, og agenten tok tak i prob... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Jeg prøvde å kontakte dem for å fjerne mitt medlemskap nå 2 ganger får ikke noe svar ble fratatt 349 kr for august selvom jeg ikke trener der lenger helt forferdelig kundeservice som aldri svarer og n... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Trengte hjelp fra kundeservice til å få endret litt på mitt medlemskap. Fikk rask og god hjelp via chat (med et menneske:)). Trener på 2 sentre, funker bra. Ingen luksus, men har alt det jeg trenger.... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Fresh Fitness er en av Norges største lavpris treningssenterkjede. Vi tilbyr utholdenhet- og styrketrening i treningsstudio. Vi har topp moderne utstyr og apparater og dyktige personlig trenere. Her får du alt du trenger for en god treningsøkt, til en lav pris. Bli medlem i Fresh Fitness fra 349,- i mnd. Velg medlemskap med eller uten bindingstid.
Nydalsveien 28, 0423, OSLO, Norwegen
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 94 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 48 Std.
So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot
Sa opp abonnementet via mail 3 juni.
Ser nå at de har trukket meg hver mnd siden, vi er nå i oktober.
De krever også enda en mnd siden det var 1 i dag 🤡
For en jækla vits!
Søppel treningssenter
Søppel kundeservice
STYR UNNA.
Ta på dykkebriller? 🤡
Jeg har svart dere på mail med oppsigelses mailen som kopi.
Så kanskje du skal finne brillene og grave litt i arkivet, amatører.
Jeg fant den etter nøyaktig 1 sekund btw.
JA KREDITER MEG OG BLI FERDIGE I STEDET FOR Å SLENGE MED LEPPA!

Antwort von Fresh Fitness
Rask, behjelpelig og hyggelig tilbakemelding fra Maria. Nå håper jeg at det vi ble enige om løser seg 😊

Antwort von Fresh Fitness
Fikk hjelp av Emil her. Gikk ganske kjapp kjapp gjennom chat så her har han og fresh fått en femmer av meg :)

Antwort von Fresh Fitness
Styr unna for enhver pris. Denne gjengen er beyond shady.

Antwort von Fresh Fitness
Man får INGEN beskjed om at faktura ikke har blitt trekt fra. De velger da å sende det rett til inkasso, og fraskriver seg ALT ansvar. Helt fullstendig umulig å si opp medlemskapet, hvor du må fortsette å betale i månedsvis før det blir avsluttet. Kundeservice er jo og helt faens umulig å få tak i. STYR UNNA.

Antwort von Fresh Fitness
Fornøyd med gymmet, bra apparater

Antwort von Fresh Fitness
Har trent på Fresh innimellom i løpet av de siste 10 årene, men det ender med at jeg sier opp etter en periode. Skikkelig dårlig vedlikehold på apparatene og enkelte apparater har vært ute av drift i siden jeg begynte å trene på Skedsmo i Aug 2023. Jeg sa opp for en mnd siden, men fikk da tilbud om en mnd gratis hvis jeg fortsatte medlemskapet. Jeg fikk beskjed om at gymet skulle pusses opp i uke 31-32. Nye maskiner osv. INGENTING har skjedd der enda selv om det liksom skulle vært ferdig nå som uke 32 er ferdig. De samme plakatene står på enkelte maskiner fortsatt et år etterpå om at vaier er bestilt. Elendig slitt gym. Burde vært gratis å trene der .

Antwort von Fresh Fitness
Jeg ble medlem i fjor og klarer ikke å bli glad i fresh. Rotete og mye slitt/ødelagt utstyr. Utrolig deprimerende å gå fra fitness 24/7 til fresh. Så nå går jeg tilbake til 24/7.

Antwort von Fresh Fitness
Dette er det værste jeg har vært borti av kundeservice noen sinne!!! Styr unna!! Ingen som bryr seg, det tar flere dager før du får svar på det du lurer på og de er frekke når de først skriver til deg! Ikke vær gjerrig og tenk på kr. Velg hvilket som helst annet treningsstudio. Går ikke Ann å si opp her engang før de har melket deg for flere mnd. Æsj!!!

Antwort von Fresh Fitness
Dårlig service, tænker ikke på deres kunder. Skriver med småt at man er bundet i minimum 1 måneder. hvis man blot går 1 dag over bliver det 2. ingen varsel og lurer en til at betale en måned mere ved at love en måned gratis som kommer efter den næste betalte måned, hvilket ikke er beskrevet særlig godt. deres forretningsmetode er i bund og grunn luring.

Antwort von Fresh Fitness
Da Fresh Fitness startet opp var det OK, men så har det bare blitt verre og verre..
Det er rotete, ikke rent, dårlig vedlikehold av app, usikkert, dårlig service, og har som mange andre skrevet også blitt trukket for mange måneder etter jeg sa opp.

Antwort von Fresh Fitness
Fikk tilbud om en måneds gratis trening når jeg skulle melde meg ut (jeg har ikke med dette angret utmelding som de påstår, siden jeg aldri kom så langt). Vilkårene kommer ETTER at man har godtatt tilbudet (som selvfølgelig er for godt til å være sant). For om jeg melder meg ut etter dette, så bortfaller "tilbudet", og det blir to ekstra måneder å betale. Med andre ord: Si opp, ikke gå i utsettelses-fella som de legger opp til. Kritikkverdig markedsføring og salgsbetingelser, elendig kundeservice som gjentar talepunkter og som ikke besvarer konkrete oppfølgingsspørsmål. Jeg tar dette videre med Forbrukerrådet, og oppfordrer alle andre som har samme opplevelse om å gjøre det samme.

Antwort von Fresh Fitness
Fikk god og rask og hyggelig hjelp med å bytte senter på chat.

Antwort von Fresh Fitness
Vært i kontakt med kundeservice to ganger via Chatfunksjonen, fikk rask og god hjelp begge gangene.

Antwort von Fresh Fitness
Fikk god og rask hjelp via chat når jeg trengte det

Antwort von Fresh Fitness
Dårlig kunde service de sende faktura til inkasso uten varsel ,Anbefaler ikke

Antwort von Fresh Fitness
Virka tilsynelatende ok i starten, men fakturaen vokser og vokser. Ikke mulig å kontakte de heller da det ikke er noe nummer men kun en Mail de hevder de svarer kjapt på. Sendte Mail for over 1 uke siden angående at jeg hadde mista kortet og de sender bare høyere og høyere gebyrer i stede for å hjelpe. Elendig.

Antwort von Fresh Fitness
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.