Ufattelig dårlig på kundeservice. Min datter prøvde å bli medlem, men fikk feilmelding på at mailadressen ikke virket. Da hun prøvde på nytt med ny mailadresse fikk hun opprettet bruker. Men Fresh tr... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Imøtekommende og god kundeservice etter at jeg kom meg forbi chatbot (det var veldig enkelt, simpelthen bare skriv at du vil snakke med et menneske). Det var kort responstid, og agenten tok tak i prob... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Jeg prøvde å kontakte dem for å fjerne mitt medlemskap nå 2 ganger får ikke noe svar ble fratatt 349 kr for august selvom jeg ikke trener der lenger helt forferdelig kundeservice som aldri svarer og n... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Trengte hjelp fra kundeservice til å få endret litt på mitt medlemskap. Fikk rask og god hjelp via chat (med et menneske:)). Trener på 2 sentre, funker bra. Ingen luksus, men har alt det jeg trenger.... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Fresh Fitness er en av Norges største lavpris treningssenterkjede. Vi tilbyr utholdenhet- og styrketrening i treningsstudio. Vi har topp moderne utstyr og apparater og dyktige personlig trenere. Her får du alt du trenger for en god treningsøkt, til en lav pris. Bli medlem i Fresh Fitness fra 349,- i mnd. Velg medlemskap med eller uten bindingstid.
Nydalsveien 28, 0423, OSLO, Norwegen
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 94 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 48 Std.
Etter litt lang ventetid på chaten (ca 20 min) fikk jeg hjelpen jeg trengte. Hyggelig og hjelpsom fyr i andre enden

Antwort von Fresh Fitness
I betaler for 3 medlemskap. 1 for meg og 1 for min datter. Ved en misforståelse ble mitt medlemskap til 2. Dvs jeg betaler 2 for meg og 1 for min datter. Har prøvd å stoppe det ene for meg, men viser seg er umulig. Har sent 2 mail men null respons.
Elendig kundeservice!! Greie folk på trening senteret men administrasjon bør virkelig skjerpe seg. Nå har jeg betalt for 3 medlemskap i flere måneder.

Antwort von Fresh Fitness
Their customer service through chat is so good. I'm worried that I cannot speak Norwegian but they kindly chat in English. Also, they clearly answered my questions:)

Antwort von Fresh Fitness
Jeg er en 17 åring og angrer veldig på valget mitt, fikk veldig fort svar og hun hjalp meg gjennom alt. Veldig omtenksom service hvor du blir hørt. Jeg var veldig redd for at jeg hadde tatt er dårlig valg men de fiksa det på null niks. Fikk motivasjon trening enda mere❤️🥹

Antwort von Fresh Fitness
Aldri sett dine bein der!!!!!Avd Sandefjord!!!

Antwort von Fresh Fitness
Meget rask og god kundeservice på Chat. Mye for pengene hos Fresh, jeg setter pris på at man kan trene på sentre over hele Norge. Godt utstyrte sentre de plassene jeg har testet! (Lyngdal, Manglerud og Ski)

Antwort von Fresh Fitness
Dette er kun en tilbakemelding på kundeservicen. Pratet med Nathalie på chat og fikk god og kjapp hjelp med det jeg trengte

Antwort von Fresh Fitness
Forferdelig kundeservice på på mail og på sentret på Grønland. Fikk frastjålet ytterjakken min i jentegarderoben og ingen ville snakke med meg om dette. Prøvde å kontakte kundeservice på internett, men de sa bare at de ikke hadde noe ansvar. prøvde å snakke med dem som jobbet der, men ingen ville ta ansvar for noe og jeg ønsket bare å forklare min situasjon og opplevelse for at dette ikke skjer igjen og at det er noen tiltak de burde komme med, men ingenting! De bryr seg ikke, det er skittent, ting forsvinner hele tiden og ingen vil ta noe form for ansvar! forferdelig senter

Antwort von Fresh Fitness
Flott treningssenter og veldig god og hyggelig kundeservice. Veldig hjelpsom og fikk den hjelpen jeg trengte. Tusen takk Laura for god hjelp😊

Antwort von Fresh Fitness
Super rask besvarelse. Hyggelig og hjelpsom. Fikk svar på alt jeg lurte på.

Antwort von Fresh Fitness
sinnsykt dårlig kundeservice. har fått mye utstående gjeld som jeg ikke vet hva det er fra. snakket med folk som jobber på senteret og de viste heller ikke hva det var, så det var lite hjelp der. når det kommer til utstyr på senteret så gidder de ikke å fikse det før alle må si ifra og det tar flere måneder før det blir fikset.

Antwort von Fresh Fitness
Chattet med kundesenter ang innlog
gingsproblemer.fikset på 3 minutter.takket være god hjelp.veldig fornøyd.

Antwort von Fresh Fitness
Dårlig opplevelse og rotete system
Jeg betalte for en drop-in-time for å trene på et av sentrene deres, men fikk aldri den lovede e-posten med tilgang. Dette gjorde at jeg ikke kunne trene, til tross for at jeg hadde betalt full pris. Det burde vært en mer strømlinjeformet løsning for midlertidig tilgang, særlig for eksisterende medlemmer.
Det er frustrerende å stå utenfor et senter uten mulighet til å komme inn eller få rask hjelp. Manglende kundeservice og ineffektive løsninger trekker dessverre helhetsinntrykket kraftig ned. Håper dere tar grep, for dette er langt fra god nok service. Og det er mange andre som klager på det samme

Antwort von Fresh Fitness
Veldig kjapp og hyggelig hjelp i chaten! De fant feilen med en gang - skrivefeil fra min side - og fikset det og ga meg passord, og sjekket at jeg fikk logget inn.

Antwort von Fresh Fitness
Svarer aldri på kunderservice mail, sendte mail for litt over en måned siden uten å fått noen form for svar utenom et saks nummer til min sak...

Ufattelig dårlig kundeservice.
Umulig å få kontakt med kundeservice. Eneste måten å kontakte de på er på mail, noe de aldri svarer på. Grunnet problemer med betaling så sperret de tilgangen min og ga ikke beskjed før en uke etterpå. Umulig å finne informasjon på nettsiden eller app. Trekker penger, selvom de har sperret tilgang til trening

Antwort von Fresh Fitness
Har fortsatt ikke fått svar fra Fresh Fitness på tross av flere henvendelser og oversendt dokumentasjon. Dette er for dårlig. Har nå har vi holdt på i 2 uker for å få en avklaring på medlemskapet og ikke minst få tilgang til senter for trening. I mellotiden betales medlemsavgift til Fresh månedlig.

Tusen hjertelig takk for hjelpen, Laura😁👌Hilsen Marcia ♥️

Antwort von Fresh Fitness
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.